- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol odbiór tylko osobisty,za daleko,muszę szukać dalej,a co powiesz o tym,widzę,że Ty się znasz na sprzętach,ja byłam na topie 10 lat temu.
allegro.pl/jane-rebel-pro-wozek-wielofun...in1-i2181693781.html
Olga - mi się wydaje że fajny - spacerówka chyba nie jest tylko przekładana. Poza tym wydaje się być ok. Już nie wspomnę że kolorystyka śliczna. Co do wysyłki to masz rację - pisz do gości - może jednak zgodzi się na wysyłkę
Ja bym tylko unikała dużych spacerówek, bo po pewnym czasie dziecko wyrasta z gondolki a spacerówka okazuje się być jeszcze za duża.
Moja szwagierka kupiła sobie taki - i jak jeździła z gondolką to było w miarę ok - prócz hamulca- bo ciągle się blokuje( ale może to tylko im z takim defektem się trafił)
teraz małą chciała przerzucić na spacerówkę (mała ma 6 miesięcy) i jest załamana, bo spacerówka jest wielka- a mała przecież jest upatulona i kocem i w kombinezonie. Mają zamiar sprzedać wózek i kupić jakąś spacerówkę.
allegro.pl/3-w-1-solaris-bebetto-fotelik-lux-i2194226094.html
podsumowując - moim zdaniem spacerówki nie ma co kupować na wyrost, bo po jakiś 2 latach i tak większość mam przerzuca się na zwyskłą małą spaserówkę lub parasolkę.
Ale to tylko takie moje wywody
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Otrzymane podziękowania: 0
Młoda mamuśka,ale Ty zapracowana kobieta jesteś Ja nie wiem pewnie jutro spacer, zależy od pogodyKamyczka ja jutro praca.. niestety do 17,a po pracy dluga kąpiel,zeby odreagowac tydzien...a w niedziele wypoczywam i leze !
a Wy?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a poza tym ... nie lubie się nudzić . W pracy ..czasem zdarzaja sie wkurzajacy ludzie... ale fajnie mi czas leci . ja nei jesem typem samotnika..wole do ludzi )
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
No to prawda, mi się czasem nudzi w domku,ale trudno-dla dzidzi mogę się te parę mcy jeszcze ponudzićKamyczka... wiesz nie musze pracować, moglabym siedziec cale dnie w domu i sie nudzic-odpoczywać..ale potrzebujemy pieniędzy...w koncu spodziewamy się maleństwa,a nie chcemy,zeby małemu czegos brakowało;P
a poza tym ... nie lubie się nudzić . W pracy ..czasem zdarzaja sie wkurzajacy ludzie... ale fajnie mi czas leci . ja nei jesem typem samotnika..wole do ludzi )
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tu masz jeszcze te Musty jak Cię interesują
sprzedajemy.pl/szukaj?srchm=hp&inp_text=mutsy&inp_location_id=
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Saiko, sliczny brzuszek, ps i fajna kiecka kupilas po przymiarce? Heh no i tez jeszvze sie zmiescilas w 30 30 trwa do nast lutego
absolutnie nie, nie jestem za takim podkreslaniem brzucha, z reszta bardzo zle w niej wygladalam - podkreslala wszelkie niedoskonalosci figury: celulit i takie tam
co do pracy w ciazy - ja poszlam na zwolnienie od samego poczatku drugiego trymestru bo chyba od 5 stycznia. I nie żałuję, mimo, ze moja praca nie jest ciezka fizycznie to siedziec w klimatyzowanym pomieszczeniu bez naturalnego swiatła nei chcialam, tym bardziej ze dosyc sie w pracy stresowałam bo wszyscy nawet z najdurniejszymi pytaniami lecieli do mnie i oczekiwali dzialania. Tym bardziej, ze moja przełożona latem straciła ciążę w okolo 5 m-cu wlasnie przez to ze pracowała - niby nie ciezko bo w korporacji w biurze ...
Dzis znow bylam modelką na kursie makijarzu - tym razem juz egzamin - kolezanka zaliczyła nawalia mi na twarz tone brokatu
A w weekend szkoła od rana do wieczora
Szymek dzis sie kreci niesamowicie, zaczelam czuc nie tylko pukanie główką czy nogami ale w ogóle ruchy jego malutkiego ciałka bosko!!!
co do wozka to ja sie coraz bardziej przekonuje to Mikado Aston
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moj kosztuje ponad 4 tysiące... i zastanawiam sie czy nowy czy uzywany... bo i tak bede chciala dokupic spacerówke quinny na zime,bo w tym moim podobno kiepsko sie jeździ po śniegu...
jestem na niego zdecydowana..ale nie wiem czy warto wydac ponad 4 tysiące na wózek w dodatku,ze bede kupowala jeszcze jedna spacerówke po pol roku. a uzywane mozna kupic za 2 tys. ..no ale sama nie wiem..
saiko..pewnie,jesli mozesz sobie na to pozwolic to odpoczywaj w domku;)
ja pracuje w sklepie ogolnospozywczym i z warzyywami.wiec nabiegam sie i troche nadźwigam... ale staram sie oszczedzac.. no i jak sie zaczne gorzej czuc to nie bede pracowala..a poki co czuje sie bardzo dobrze
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a reszta dziewczyn też możecie sprawdzić w ten sposób wózek - pewnie nie wszystkie są, ale może akurat
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
An83 napisał:
Saiko, sliczny brzuszek, ps i fajna kiecka kupilas po przymiarce? Heh no i tez jeszvze sie zmiescilas w 30 30 trwa do nast lutego
absolutnie nie, nie jestem za takim podkreslaniem brzucha, z reszta bardzo zle w niej wygladalam - podkreslala wszelkie niedoskonalosci figury: celulit i takie tam
co do pracy w ciazy - ja poszlam na zwolnienie od samego poczatku drugiego trymestru bo chyba od 5 stycznia. I nie żałuję, mimo, ze moja praca nie jest ciezka fizycznie to siedziec w klimatyzowanym pomieszczeniu bez naturalnego swiatła nei chcialam, tym bardziej ze dosyc sie w pracy stresowałam bo wszyscy nawet z najdurniejszymi pytaniami lecieli do mnie i oczekiwali dzialania. Tym bardziej, ze moja przełożona latem straciła ciążę w okolo 5 m-cu wlasnie przez to ze pracowała - niby nie ciezko bo w korporacji w biurze ...
Dzis znow bylam modelką na kursie makijarzu - tym razem juz egzamin - kolezanka zaliczyła nawalia mi na twarz tone brokatu
A w weekend szkoła od rana do wieczora
Szymek dzis sie kreci niesamowicie, zaczelam czuc nie tylko pukanie główką czy nogami ale w ogóle ruchy jego malutkiego ciałka bosko!!!
co do wozka to ja sie coraz bardziej przekonuje to Mikado Aston
Saiko, a mnie sie podoba podkreslanie brzuszka bez jakiejs przesady ale lekki tak jak w tej sukience na przyklad. Nie podoba mi soe jak kobieta w ciazy zaklada zbyt krotkie góry i widac goly brzuch miedzy koszula a spodniamu.. Chc szczerze to dawno nie wdzialam nikogo tak ubranego ale pamietam ze kiedys chodznie z brzuchem golym bylo czestym widokiem na pl ulicach..
Co do pracy to pewnie macie racje ze np nie da sie wrocic jesli na twoje miejsce jest ktos na zadtepstwie, nie pontslalam o tym bo ja tak tylko teoretycznie - gdybym w ogole miala prace..
Moj maluch cos malo sie rusza ostatnio :/
Codziennie go czuje ale tesknie za takimi dniami kiedy prawie caly dzien sie wiercil czuje ze lezy inaczej bo kopie do wrwnatrz w strone kreguslupa a nie brzucha, no i po pecherzu heh..
Anszka, rozumiem Cie bo 3 lata mieszkalam za granica, z mezem ale bez rodziny, mielismy tam jakichs znajomych ktorych z czasem tam poznalismy ale to nie to samo co rodzina i znajomi ktorych sie zna od podstawowki nawet.. Daleko od domu mieszkasz?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
bidol wysłałaś jakiegoś linka,bo nic nie ma?
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jeszcze cala wyprawka do kupieneia.bo poki co mam 3 wielkie torby ciuszków.. a cała reszta... tez duzo kosztuje no i powoli bede kupowala..wanienke, kremy i inne rzeczy.zeby w osatnim miesiacu nie zostac na lodzie
bidol mial byc link chybaa???
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa