- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Mój maluch też od wczoraj szaleje ale mnie naszło na słodkie teraz....chyba pierwszy raz od początku ciążyKamyczka... piekny malutki okragly brzusio... moj juz troszke większy
ale 3 tygodnie temu tez taki mialam
Wydaje mi sie,ze teraz juz bedzie roooooooooosl....
a ten pepek to podobno nie ma reguły.. moj jeszcze nie wychodzi..ale zawsze mialam mocno wklesly... a teraz sie prawie wyrownuje do plaskiego. )
Dzisiaj Moj Oliwierek tak kopie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Ja też mam większą pupę, niedługo będę jak Kardashianki lub J.LoKamyczka! Brzuszek przepiekny!
Faktycznie malutki, jak na ten tydzien! Ale masz dobrze, szybciutko wrocisz do formy!
Mi sie taka pupa zrobila No ale trudno....
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mi pepek dosc szybko sie zmienil ale do tej pory byl w srodku tylko ze taka kulka sie pojawila a ostatnio zacztna wylazic! Ale sie usmialam przed chwila, ryczalam ze smiechu, nie moglam sie uspokoic - leze sobie, ogl ten program na tvn i czuje jak maluch sie wierci, zaczelam obserwowac brzuch i przy kopnieciach lekko sie unosil, wolam meza bo siedzial obok przy stole i jadl, przylecial i patrzy, czekamy na kopniaki a tu nagle pepek sie uniosl lekko ponad brzuch zasmialam sie a on - pepek jeszcze bardziej wylqzl, i od teraz co chwila co sie zasmialam i poruszyl mi sie przy tym brzuch to pepek do gory - az sie poplakalam ze smiechu, maz lezy obok i nie mogl przestac sie smiac, potem az ryczalam ze smiechu, az mnie zaczelo kluc tam na dole to staralam sie uspokoic ale nie moglam patrzec nw brzuch- ten pepek przesmiesznie wygladal
Ps wyszla mi ta linia od pepka w dol - raz mi mignelo w lustrze ale taki cień jakby a terwz zanim wyszla akcja z pepkiem a maz sie przypatrywal brzuchowi sam zauwazyl, mi ciezko w tej chwili powiedziec bo mam "lustrzyce" bez lusterka nie zobacze juz nic pod brzuchem-od pepka w dol. Macie tez ta linie??
Przez atak smiechu maly sie chyba przestraszyl bo przestal tal mocno sie ruszac
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Masz racje ze to kwestia przyzwyczajenia - tak jak moj maz do niedawna tesknil za posiadaniem psa w domu (ale jak sie okazalo, odzwyczail sie) i ja ktora lubie psy ale " na odleglosc" jak Saiko - tez jesli poglaszcze nawet takiego zadbanego, domowego to zaraz myje rece.. I meczylabym sie majac psa w dom
u..
Kamyczka brzuszek coraz wiekszy
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Jak Gorla poroniła, to się nie dziwię, że teraz nawet na śluz zwraca uwagę, no ale tym razem będzie ok!
PS też mam wizytę 19.03.
Kamyczka - widzę, że brzusio coraz większy śliczny!
A wózek kupię w sklepie, choć jest o 100 zł droższy.
Saiko, Olga - też miałam dzisiaj kaszę a jutro na pewno zjem buraki
An - mój mąż niestety nie miał psa i czuję, że mi nie odpuści, a ja już bym nie chciała A ja linii jeszcze nie mam i pępek się nie zmienił.
M_M - śmieszek z tego Twojego psiaka
Majówka - u Was ciepło, więc chyba nic się nie stanie, jak szybciej pojeździ w spacerówce, chyba że to niewskazane, nie wiem.
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moze udaloby sie wam "pozyczyc" do popilnowania czyjegos psa i mwz zobaczylby ze to zadna rozrywka
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj Mały tez czasem jak kopie to skora mi na brzuszku skacze i jestem wtedy wniebowzieta.. to chyba racja..ze nie ma nic wspanialszego niz posiadanie dziecka..nawet w brzuszku juz
Kamyczka ja od pewnego czasu mam ochote na jakies dobre ciasto albo cos innego sloodkiego...ale moj organizm w dalszym ciagu nie za bardzo przyjmuje cokolwiek co jest slodkie i zaraz mnie mdli strasznie... ;/
Mi tez tylek troszke przytyl;p
ale mysle,ze do kardashianek to nam jeszcze daleko.............na cale szczescie ;p
Majowka. bardzo fajny ten wozek ))
a gondola sliczna,zgrabniutka;))
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kiedy Wy zaczynacie zajecia? ja troche wczesnie ale nastepne dopiero pod koniec maja i polozna z ktora rozm pow ze wtedy bedzie za pozno (zajecia mam za darmo, w szpitalu w ktorym bede rodzic)
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=p...28557&producer=gluck
An - nic na niego nie działa, jedynym warunkiem było... dziecko najpierw dziecko, potem pies i teraz myślę nad drugim dzieckiem
Ja do szkoły rodzenia idę w kwietniu, 400 zł , dobrze, że mi o tym zaświadczeniu przypomniałaś.
m_m - też uwielbiam, jak mały się kręci i jestem nieszczęśliwa, jak długo nie daje znaku. mąż jest rozbawiony, jak siedzę i się uśmiecham, bo właśnie kopnął
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
No niby goraco bedzie do listopada....Sa dwa rodzaje gondoli, druga, wieksza jest na filmiku, moze ta jeszcze pomierze....zobacze!
A jakie sa Wasze gondole? Ile maja cm w srodku na dlugosc i szerokosc?
Do jakiego miesiaca zamierzacie wozic baby w gondoli?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja teraz szwagierce polecałam z bebe confort - loola up - bo ten co kupili jest beznadziejny bo spacerówka jest za duża a gondolka już na mała (niunia ma 6 miesięcy) - a ten loola jest bardzo podobny do Twojego - tylko kółka ma mniejsze
bardzo fajne wózki - sama bym taki kupiła - gdyby nie fakt że już mam i gdybym mieszkała w centrum.
Ja chyba nie będę kupować gondoli bo moje siedzisko spacerowe jest już przystosowane dla noworodka wyjdzie w praniu
a to ten lola
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
A pokarz to siedzisko? Moje tez sie na plasko rozklada...
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majowka gondola moja dosyc mala jest.
ja bym chciala tak do 4,5 miesiecy malego w gondoli wozic.
Wymiary wózka z gondolą:
wysokość / w zależności od położenia rączki /: 84 - 116 cm
długość / w zależności od położenia rączki /: 91 - 123 cm
szerokość: 57 cm