- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Daners to ognista z Ciebie kobietka a wózek super i cena też!Kurde ja się w życiu nie zdecyduję na żaden tyle ich jest!Kamyczka ja farbuje sie na rudo
zawsze marchewka a teraz cos z miedzia wiec pewnie bedzie tyci czerwono zobaczymy:)
Bidol Anszka wlasnie wózek mi jakos przypadł do gustu,cena tym bardziej hehe ale wlasnie niemam mozliwosci pomacac ;/ wiec ciezko tak wybrac jejciu
Olga wozek zwie sie LEVIROO DUE II
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ide zerknac co mi tam wyszlo
narazie uciekam wiec milego wieczorka.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I wzajemnie, daj znać jak farba wyszłaKamyczka czy ognista hmm.....
ide zerknac co mi tam wyszlo
narazie uciekam wiec milego wieczorka.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Olga - no to jak już teraz leżysz to masz czas poszukać wózka w necie przesyłaj linki które Cię interesują - chętnie sobie popatrzymy
Daners - szukałam i nie za bardzo można coś znaleść na temat tego wózeczka. ciężka sprawa. Ale może w sklepie są - to pomacasz sobie
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Daners - nie wiem, gdzie chcesz kupić, ale na allegro są tylko z jednego źródła-z Niemiec, chyba bym się tego obawiała, bo co z reklamacją? Z drugiej strony nie ma co zakładać, że się zepsuje.
Kamyczka - może ta pogoda nam nie sprzyja albo musimy już iść do gina na usg zawsze po wizycie mam dobry humor
PS Brzuch mnie pobolewa na dole, mam nadzieję, że to nic złego
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ten mi się nawet podoba,zwłaszcza spacerówka.
allegro.pl/coneco-barracuda-wielofunkcyj...hod-i2185495621.html
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka, a kiedy idziesz na usg?Mój maluszek tak dziś świruje,że jestem w szoku.Nie martw się,czasami każdą z nas pobolewa.Kamyczka - może ta pogoda nam nie sprzyja albo musimy już iść do gina na usg zawsze po wizycie mam dobry humor
PS Brzuch mnie pobolewa na dole, mam nadzieję, że to nic złego
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a tak to fakt kupic z neta czy niemiec to ryzyk fizyk...
Kamyczka farba wyszla fajnie inaczej ale podoba mi sie,choc niechce mi sie prostowac teraz by wygladac jak czlowiek
Olga wpadła w wir poszukiwan
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co tam robicie ?
ja jutro albo pojutrze ide na tą glukozę... bleeee
a za 2 tygodnie jade obejrzec wózek do trojmiasta.bo pisalam do nich,zeby nei jechac kawal drogi i zeby nie okazalo sie,ze nie ma.. no i bezowy jest,ale czarnego nie maja i do dwoch tygodni ma dopiero dojsc.wiec poczekam jeszcze 2 tygodnie;)
dziewczyny powoli kupujecie juz wyprawki ??
ja poki co mam meeega duzo ubranek i nic poza tym..tylko u mnie to jest inna sytuacja,bo bede kupowala jak bede wiedziala czy zostane w polsce i bede tu rodzila czy do meza polece do anglii i tam bede rodzila.. do dwoch tygodni juz bedziemy wiedzieli.
Poki co to wozek jeszcze chce kupic tutaj,a reszte najwyzej juz tam .
a dzisiaj przyszla do mnie taka nasza klientka(do sklepu) i ona ma corcie mala ma 2 latka.ale urodzila sie jak ta kobieta byla w 6 miesiacu ciąży... i mala jest naprawde sliczna i wspaniala... i wyglada na zdrowa...ale nei chodzi jeszcze tylko raczkuje .. no i jako wczensiak dwa razy w miesiacu chodzi na rehabilitacje ..i dzisiaj po badaniach okazalo sie,ze ma porazenie i ze jej mozg nie pracuje tak jak powinien... i ze dlatego nie chodzi ... a ma tez synka urodzil sie prawie w terminie i jest zdrowiutki.. i ma roczek teraz..i lekarz powiedzial,ze jak synek zacznie chodzic to moze po nim podłapie mała i pojdzie na nóżki. Szkoda mi jej,bo naprawde kocha dzieci bardzo mocno.. nie ma pieneidzy za duzo..a to co zarobi wszystko wydaje na leczenie małej.. teraz 300km musza jechac na specjalne badania zeby sprawdzic w jakim stopniu ma to porazenie... nei ubiera dzieci jakos super..bo nie ma na to pieniedzy... wozki tez ma byle jakie..ale na jedzienie nie oszczedza... jak malutka chce jakas wedlinke czy bulke to kupuje jej za ostatnie grosze... przykro mi takich rodzin ..
przepraszam,ze tak sie rozpisalam..
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młoda mamuśka, to bardzo smutne,ale ile jest takich osób ja teraz nie mogę patrzec na chore dzieciaczki nawet w tv-od razu łzy mi napływają do oczu i wtedy bardzo boję o własne
a dzisiaj przyszla do mnie taka nasza klientka(do sklepu) i ona ma corcie mala ma 2 latka.ale urodzila sie jak ta kobieta byla w 6 miesiacu ciąży... i mala jest naprawde sliczna i wspaniala... i wyglada na zdrowa...ale nei chodzi jeszcze tylko raczkuje .. no i jako wczensiak dwa razy w miesiacu chodzi na rehabilitacje ..i dzisiaj po badaniach okazalo sie,ze ma porazenie i ze jej mozg nie pracuje tak jak powinien... i ze dlatego nie chodzi ... a ma tez synka urodzil sie prawie w terminie i jest zdrowiutki.. i ma roczek teraz..i lekarz powiedzial,ze jak synek zacznie chodzic to moze po nim podłapie mała i pojdzie na nóżki. Szkoda mi jej,bo naprawde kocha dzieci bardzo mocno.. nie ma pieneidzy za duzo..a to co zarobi wszystko wydaje na leczenie małej.. teraz 300km musza jechac na specjalne badania zeby sprawdzic w jakim stopniu ma to porazenie... nei ubiera dzieci jakos super..bo nie ma na to pieniedzy... wozki tez ma byle jakie..ale na jedzienie nie oszczedza... jak malutka chce jakas wedlinke czy bulke to kupuje jej za ostatnie grosze... przykro mi takich rodzin ..
przepraszam,ze tak sie rozpisalam..
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.bebilon.pl/mama_wraca_do_pracy/ankieta
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Saiko - trzymam kciuki, daj znać o efektach licytacji:)też bym chciała, żeby mąż poczuł, ale chyba jeszcze muszę trochę poczekać. Obrączki wybrałaś?[/quote]
no kupiłam takie:
a ja na obiedzie byłam w KFC - twister+frytki+kukurydza+pepsi
strasznego mialam smaka na takie żarcie
Kamyczka napisał:
Saiko, idealnie to nigdy nie będzie ale ważne,żeby Wam się podobało i żebyście byli szczęśliwi
my jesteśmy szczęśliwi i bez ślubu ale zaczynam sie coraz bardziej na to cieszyc
daners - też lubie kolory rudawe, ale kolezanka, ktora bedzie mnie malowac na slub mi odradza bo przy szarfie bordo i bialej sukience i na dodate rudawych wlosach uwidocznia sie wszystkie pryszcze i przebarwienia
MAM wózek
Mikado
mojego pieska juz nie ma ;(
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jestem po pierwszych zaj w szkole rodzenia i musze napisac ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczona nawet nie samymi zajeciami, bo zajecia ok ale wielu rzeczy odnosnie porodu w tym szpitalu nie spodziewalam sie, tego np ze sala do porodu jest zaopatrzona w te duze pilki, drabinki, mozna rodzic na takim specjalntm krzesle! I oprocz typowego znieczulenie zewn.opon. jest tez gaz rozweselajacy! wszystko za darmo! I chyba zdecyduje sie na rodzinny, maz moze stac kolo mnie ale moze isc za parawan, za taka scianke bo jest sofa i tam czekac az go znowu zawolam, nie wiedzialam ze to tak dobrze zaopatrzone sale, wlasna lazienka w 1 fazie porodu z mezem mozna isc i pomoze wziasc prysznic. Tylko to lozko do rodzenia zrobilo na mnie wrazenie stresujace
Mozna rodzic tez w kucki, babka pow ze nie zmuszaja do lezenia wrecz przeciwnie. A zaskoczona jestem bo Tarnow to nie duze miasto a takich "luskusow" sie tu nie spodziewalam, jedynie czytalam o takich "atrakcjach" ze są, ale i tak sadzilam ze to odplatne.