BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #351693 przez Daria23
no teraz juz widze czym...MMMMMMM ale pysznie to wygląda ja poprosze same truskawki:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #351697 przez mloda_mamuska
Daria chętnie się podziele,bo mam duzo... Wasze z biedronki,a moje z tesco :lol:
ale pycha są :) słodziutkie.

12 lata 8 miesiąc temu #351698 przez Daria23
Jeny M_m ja mam do biedronki i tesco 18 km:(:(:(:( a chce truskawke:)moze jutro zjem jak bede jechac do lekarza i na pazurki to wlece:)

12 lata 8 miesiąc temu #351703 przez Olga
m m ja też chcę,bo dzisiaj akurat nie kupiłam.Wczoraj jeden koszyczek zjadłam,ale tez się trafiły lekko popsute,a teraz winogrono konczę.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351704 przez mloda_mamuska
Daria z jakie pazurki sobie robisz?
kolorowe jakies? ja jak robilam żelowe to zawsze szlam ze swoimi wydrukowanymi zdjęciami i robiła mi znajoma jak chcialam. :)
a teraz jednokolorowe mam . Od kiedy nie chodze na sztuczne to zaczelam kupowac lakiery do paznokci,bo wczesniej w ogóle ich nie potrzebowałam. :)

Ja kupilam truskawy w tesco w anglii ,bo tutaj mieszkam,ale w polsce tez juz pewnie są. u nas to i maliny były. moze jutro kupię;) ananasy juz obrane :)
wlasnie od kilku dni mam jakąś chotę na ananasa ,ale nie z puszki tylko świeżego. :)

widzialam w telewizji ,ze są nowe smaku żywca ,malinowy i jakis jeszcze... mam nadzieje,ze tutaj też będzie to sobie kupie,bo ostatnio duzo wody pije;)
a w ogole tutaj-w anglii są chyba ze 4 smaki fanty. ;) a w polsce tylko cytryna i pomarancza. jak bylam w niemczech to tam tez bylo wiecej produktow niz u nas z różnych firm. lody z algidy w niemczech to ... moze z 6 razy wiecej smakow jest niz u nas... tutaj tez tyle tego jest,ze az dziwne,ze w polsce tego nie ma .
a jak cos u nas wchodzi to tylko jeden smak i jeszcze droższe niż normalnie..

12 lata 8 miesiąc temu #351713 przez bidol
mloda_mamuska napisał:

Daria jesli mialabym sie dlugo męczyć (z 8godz) to wolałabym cesarkę.
Ale pdobno lepiej jak maluszek przechodzi przez kanał rodny,wiec lepiej naturalnie,ale czasem jest to niemożliwe. Wiadomo najwazniejszy maluszek ;)

po cesarce to ciężko z tą raną jest a to juz trzeba sie malenstwem opiekowac,wiec ciężko jest.

M_M - 8 godzin to luzik - ja 14 godzin się męczyłam :dry: a + taki z cc że dzidzia nie jest wymęczona :laugh: a po b.długim i męczącym porodzie naturalnym dzidza może urodzić się z komplikacjami jak niedotlenienie i zapalenie płuc :( lepiej popękać - rany od noża gożej się goją :dry: A co do Sexu - to ja już nie pamiętam co to :silly:

Agnesssa - ja miałam nacięcie i popękałam strasznie bo rozwarcia pełnego nie miałam przy bólach partych (lekarz mnie na siłę rozerwał) i powiem Ci szczerze że te pęknięcia tak nie bolały jak nacięcie ( chodzi mi o gojenie) a szer do dnia dzisiejszego boli jak się bardziej nachodzę :dry:

Anszka - nacięcia robią tylko w Polsce i w bardzo nagłych przypadkach w innych krajach - ale to rzadkość :dry: Ja wolę bez nacięcia :)

Daners - super że zakupki się udały - ja w Pepco kupiłam Sebie dwie koszulki i balerinki materiałowe (ale to już nie w Pepco) :side:

A i przed chwilą opędzlowałam 1/2 arbuza i pękam w szwach :laugh:

a i humor mam kiepski - wyłam przez godzin,e - Tata szwagierki umarł - a ona jest dla mnie jak siostra - serce pęka :(

12 lata 8 miesiąc temu #351720 przez Daria23
M_m - nie wiem jeszcze jakie robie pazurki jutro wymysle z kosmetyczką ostatnio mialam rażące koralowe przeważnie tez robie jedno kolorowe:)
Bidolku - przykro mi z powodu taty szwagierki

12 lata 8 miesiąc temu #351732 przez mloda_mamuska
bidol bardzo mi przykro... musisz ją teraz wspierać,pewnie jest w rozsypce . a Ty się tylko nie denerwuj teraz i nie smuć za dużo,bo chyba nie chcesz urodzić małego smutaska ?

dziewczyny ja to ostatnio tyle jem,a caly dzien burczy mi w brzuchu. nie wiem od czego... moze jem mało zapychające produkty.

w sumie najwiecej jem kanapek...i to ciemnych z ziarnami,wiec powinny mnie zapychać..a ja po maxymalnie godzinie juz jestem strasznie głodna..

12 lata 8 miesiąc temu #351739 przez chłopek
nie wiem czy mi sie maluch tak układa czy mi sie brzuch stawia nie miałam tak jeszcze

12 lata 8 miesiąc temu #351740 przez Daria23
M_m - może Oliwierek ostatnio urósł i dużo pobiera od ciebie jedzonka:)

12 lata 8 miesiąc temu #351743 przez Olga
chłopek napisał:

nie wiem czy mi sie maluch tak układa czy mi sie brzuch stawia nie miałam tak jeszcze

chlopek,a co Ci się z brzuszkiem dzieje? Bo mi tez czasam tak twardnieje.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #351746 przez chłopek
olga w pewnym momencie mi sie tak jakby ciezki robi

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351751 przez mloda_mamuska
Daria możliwe :) aż się boję,że bedzie za duży...ale ciągle mnie ssie z głodu... a jem co chwile... ;/

chłopek ale nie boli Cie brzuszek?

ja to mam juz od jakiegos czasu tak,ze strasznie ciężko mi sie oddycha... a mały jak sie poloze to z prawej i lewej strony rozpycha sie jakby mu za malo miejsca po bokach bylo .

12 lata 8 miesiąc temu #351754 przez Olga
chłopek napisał:

olga w pewnym momencie mi sie tak jakby ciezki robi

Mi to kilka razy dziennie się robi taki tardy i wtedy tak oddycham jak na porodówce i przechodzi,tak to wygląda jak skurcz.

12 lata 8 miesiąc temu #351755 przez Daria23
M_m -ty jestes taka chuda że nie masz sie co martwic tylko wcinać:) ja tez co chwile cos jem ale bardziej z nudów bo nie raz jestem najedzona a i tak cos jem

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka