- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Moja córcia mnie woła do pokoju,a tam za okne komuś się samochód zapalił,2 wozy strażackie i policja.Już po akcji,ale właściciela nadal nie ma,ale się zdziwi,jak wróci.
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- Otrzymane podziękowania: 0
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co serwujecie na obiadek
ja mam ziemniaczki i marftadele w bulce tartej
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Doberek - już się nie uśmiechnę bo zła jestem
To wszystko przez Jędrulę, bo kupił jakąś głupią myszkę z parkinsonem kursor się telepie jak oszalały
ja już wstałam zrobiłam pranie, posprzątałam, zjadłam śniadanko i wypiłam kawkę.
Olga - co do pieluch to sama nie wiem - jedne kupię te złote - bo różne są o nich opinie- a póki sama nie spróbuję to się nie przekonam. I ze dwie paczki tych zielonych (tj żółtych, bo te pierwsze rozmiary są w żółtej paczce)Ja też chcę sesje w parku, albo lesie - schowam się za drzewem i trochę kilogramów ukryję Pożar i u Nas był wczowaj - tj dwie ulice od nas - chyba na terenie budowy lotniska Co do znieczuleniato ja miałam podawane - słabsze bo bez adrenaliny, ale zawsze coś
Anszka- fajnie że podobają Ci się zajęcia - ja z położną umówiłam się na 10 czerwca - wtedy powie mi co i jak bo mi się nie chce chodzić na zajęcia Co do zakupów dla Wojtusia - to ja się piszę - sama przyjemność dla mnie
Majówka - romantico
Kamyczka - o której masz wizytę u Ginka??
Agnesssa - tak trzymaj - ja też w zabobony nie wierzę - co ma być to będzie - a wiadomo że będzie dobrze Wózeczek fajny - faktycznie Daners się nad nim zastanawiała - A co do macania - to wiadomo że musi być
Daners - widzę poprawę - meldunek z samego rana tak trzymaj
Anna - tak myślałam że leżak dla Ciebie to kiepska inwestycja dobrze że deszcz u Ciebie pada to naładujesz akumulatory na jutro i jak ramo ruszysz z kopyta to i sąsiadom działki obrobisz z rozpędu Co do apteki - to dobrze że mi wytłumaczyłaś jak krowie na miedzy już ankietę wypełniłam i czekam na kartę
Chłopek - z Lublina jest ta dziewczyna? To pewnie ją na Chodźki zabrali. Mam nadzieję że wszystko ok będzie ale powiem Ci że mało warzyła niunia jak na 34 tc.
Maksiu - współczuję Ja wczoraj wieczorem biegunkę miałam - ale już jest ok Ja na Nowy towar do lumpka nie chodzę - bo by mnie stratowali ja idę kilka godzin po otwarciu
Maksiu - jaki obiadek - ja dopiero wstałam
Anna - na sutki ?? ja ani to ani to Castor Equi
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnessa – ja chciałam iść do szkoły rodzenia, żeby mąż miał większą świadomość i żebyśmy nauczyli się opiekować maleństwem, bo nie mamy takich doświadczeń. Myślę, że będzie fajnie, bo jest bardzo kameralnie (jeszcze tylko jedna para). Szkoda tylko, że tyle to kosztuje (u mnie 400zł), ale rozejrzyj się, bo w niektórych miastach są darmowe spotkania.
Anna – ciekawe, jak długo potrwa Twoje lenistwo ja kupuję Maltan
Chłopek – ojej, mam nadzieję, że z dzidkiem czerwcówki wszystko dobrze, moja mama brata też urodziła w 34 tyg. Mam nadzieję, że nas ominą przedwczesne porody. A jak się miewa ten chłopczyk, który urodził się chyba w 30 tyg.?
Kamyczka – czuję, że dziś przyniesiesz same dobre wiadomości zaciskam mocno
Maksiu – może rzeczywiście załapałaś wirusa? Położne wczoraj przestrzegały przed surowym mlekiem, więc mam nadzieję, że masz sprawdzone źródełko.
Bidol – no i wlazłaś mi na psychę, śniło mi się, że Wojtuś urodził się przed czasem (chyba w domu), a ja nie miałam ani pieluszek, ani kocyka i wyszłam z nim z domu i wróciłam, bo wózka też nie miałam.
Ale jaki śliczny był mój synuś
Olga – ale jazda z tym samochodem, chyba bym się zapłakała, trzymamy kciukasy za córcię
M_M – jak tam ząbki?
Daners – udanych łowów życzę
Majówka - Antonio - jak romantycznie...
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć babki, ale pospałam,uuu, ale pogoda jest tak beznadziejna, że chyba tylko spanie pozostaje.
Agnessa – ja chciałam iść do szkoły rodzenia, żeby mąż miał większą świadomość i żebyśmy nauczyli się opiekować maleństwem, bo nie mamy takich doświadczeń. Myślę, że będzie fajnie, bo jest bardzo kameralnie (jeszcze tylko jedna para). Szkoda tylko, że tyle to kosztuje (u mnie 400zł), ale rozejrzyj się, bo w niektórych miastach są darmowe spotkania.
Anna – ciekawe, jak długo potrwa Twoje lenistwo ja kupuję Maltan
Chłopek – ojej, mam nadzieję, że z dzidkiem czerwcówki wszystko dobrze, moja mama brata też urodziła w 34 tyg. Mam nadzieję, że nas ominą przedwczesne porody. A jak się miewa ten chłopczyk, który urodził się chyba w 30 tyg.?
Kamyczka – czuję, że dziś przyniesiesz same dobre wiadomości zaciskam mocno
Maksiu – może rzeczywiście załapałaś wirusa? Położne wczoraj przestrzegały przed surowym mlekiem, więc mam nadzieję, że masz sprawdzone źródełko.
Bidol – no i wlazłaś mi na psychę, śniło mi się, że Wojtuś urodził się przed czasem (chyba w domu), a ja nie miałam ani pieluszek, ani kocyka i wyszłam z nim z domu i wróciłam, bo wózka też nie miałam.
Ale jaki śliczny był mój synuś
Olga – ale jazda z tym samochodem, chyba bym się zapłakała, trzymamy kciukasy za córcię
M_M – jak tam ząbki?
Daners – udanych łowów życzę
Majówka - Antonio - jak romantycznie...
Kochana tak wlasna krowke:))
ktora coziennie wujek doi rano i wieczorem ale ona chuba cielna wiec to moze dlatego a tak mi smakuje te mleczko ahhh
a powiem wam historie o krowach i omnie hehe
jak tuy sie wprwadzilam bylam w 5miesiacu ciazy co sie okazalo wuja maial jalowke i ona byla cielna i miala termin na poczatek pazdziernika ale przechodzila
moja mam sie smiala ze alboi ja czekam na krowe albo krowa na mnie , cio sie okazalo ja uorodzilam w pioatek krowa sie ocielila w sobote rano
ale to nie koniec ja mam teraz termin na 15 lipca a nasza krowka o ile jest cielna ma termin an 17 lipca haha
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja córcia nie daje znaku po egzamine,a dzisiejszego dnia się bała.