- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
daners jaki film będziesz oglądać? Ja smaruję się tylko normalnym balsamem,zależy jaki z córcią akurat kupimy,nie używam żadnych specjalnych i nie mam rozstępów,nawet przy mojej wadze.To zależy od organizmu.
Mnie od drugiego trymestru bardzo rzadko boli głowa,bardzo się z tego cieszę,bo mi często się to zdażalo przed ciążą.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
To pozazdroscic bo moj to jak go poprosze o drapanie po pleckach albo cuś to niestety mało kiedy spełnia moje zachcianki / wymówki takie ze usmiechem i zartem mówione że zmeczony albo i odrazu chrapie wiec ja sie o nic juz nie prosze...
Raczej ja mam manie opieki niz moj.... ;p
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Heheh, to pasujesz do lipcówek, bo tu chłopaki rządzą mamy na szczęście kilka dziewuszek, żeby równowaga w przyrodzie była
a jeśli chodzi o ciuszki z lumpka, to my jesteśmy za, mamy nawet kilka specjalistek, które całymi siatami znoszą różne cuda
ciuszki niezniszczone, dobrej jakości i za doskonałą cenę
tylko ja jestem inna, bo nic dla mojego synka nie mam (kamyczka też, ale ona jest leżąca, a ja nie mam wymówki ), na szczęście bidol w razie "w" mnie obkupi, bo lubi zakupowe szaleństwo
a kiedy wypada Twój termin porodu?
czy mowa tu o mnie??? specjalistka powiadasz No pewnie że Ci kupię -a wiesz jakie piękne były ogrodniczki i rampersiki i koszule
Olga - ja byłam i się opkupiłam po pachy ale ale - Kamilce tylko jedną bluzeczkę i leginsy dumna z siebie jestem Sebie za to kilka par spodni i koszulę i kilka czapek letnich sobie spodnie ciążowe - za całe 5 zł
chwali się postawę - powyżej 3 miesiąca - to już coś
M_M - może więcej mlecznych rzeczy jedz
Anna - bo Ty żywioł kobieta jesteś Ja odnośnie tej apteki też mam 1000 pytań
czyli najpierw zamawiam przez internet - i na drugi dzień mogę już to odebrać w aptece??
a ja się zalogowałam i mi żadna karta nie przyszła - to trzeba jeszcze jakiś jeden formularz wypełnić?
A ja dzisiaj przepysznego łososia wędzonego zrobiłam sobie z pietruszką i ziołami mniam i sałata z dresingiem pychota
Mleko uwielbiam, mogła bym zamiast wody pić
Agnesssa - Ja uwielbiam ubranka z lumpka a rozglądałaś już się za wózkiem i takimi tam? czy nie chcesz zapeszać
daners - zaniedbujesz Nas ostatnio oczekuję poprawy Młoda Damo
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga moja mama ani babcia nie mialy rozstepow w ciazy i mialam nadzieje,ze ja tez nie bede miala.ale piersi tak szybko mi urosly przez pierwsze trzy miesiace ciąży,ze mam 3 rozstępy na jednej piersi i dwa na drugiej...na szczęście od dołu... mm nadzieje,ze juz wiecej nie wyskoczy.
daners hehe no to bedziemy to samo oglądały )
na wspolnej i przepis na zycie uwielbiam
a z tymi facetami to tak róznie jest
za to bardzo wrażliwy mój jest i musze uważać co do niego mówię jak się pokłócimy,bo wszystko sobie zapamiętuje... a ja jestem taka,ze wyzywam,wyzywam..ale szybko mi przechodzi..
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale obiecuje poprawe
I super,że zakupki udane ooo to zaszalejesz w new spodniach ulalala.....
U mnie w lumpie same rózowe jejciu nic nie widzialam ostatnio dla chlopców jedynie kupilam bodziaka z napisem kocham mojego tatusia tylko ze wzgledu na napis by tatus poczul sie milo ale jak jutro nie bedzie padac to tez ide troche połowic jejciu uzaleznia to hahaha
uhmm jem sobei kaszke smietankowa a cooo mi tam
m_m to u mnie najsmieszniejsze jest to,że moj najczesciej wygaduje na mnie badz cos tam do mnie a potem sam sie obraza normalnie niemoge tego pojac hahha mnei obrazi a potem jest obrazony hahaha ... a mówia ze to kobiety sa dziwne ;]
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no ja też mam nadzieje,ze u mnie usg sie pomyli troszkę,bo nie wiem czy dam radę urodzić 4kg maluszka )
Mam nadzieje,ze maleńki zdrowy i szybko wyjda ze szpitala;)
jeju...ale w lipcu sie bedzie dzialo... jak bedziemy rodziły;))
Mam nadzieje,ze szybko urodzimy !
daners z tymi facetami to tak właśnie bywa.
Mój się śmieje,ze musi mi wybaczać moje zachowania,bo to nie moja wina.bo to u nas po prostu rodzinne;p.hehehe
ale faktycznie u Nas juz tak jest,ze pokłócimy się,wyzywamy a 5 minut później już wszystko zapomniane i się kochamy
a u Mojego Mężulka w rodzinie to jak jest kłótnia to wszyscy zaczynają milczeć..nawet pare miesiecy sie do siebie potrafią nie odzywać.ja tego nie pojmuje.. wole już Nasze kłótnie.szybko i powrót do normalności
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Maksiu,mi mąż kupił też truskawki z biedronki,oby były dobre
Daners,ja tez smaruje się 2 razy dziennie,ale nie oliwką,bo nie lubię być "tłusta"
Też oglądam "Na wspólnej",potem "M jak morderczy karton",i "Przepis na życie"
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
A jeśli chodzi o tę kartę Dla Mamy i Maleństwa, to o ile pamiętam, a robiłam to z dwa m-ce temu, to coś tam wypełniałam, a potem przysłali mi kartę listem do domu.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też wypełniałam chyba coś z tej paczki co dostałam od położnej,a karta albo tam była,albo mi przyszła,nie pamietam.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
dziewczyny pozdrowienia od maksia, ona idzie spac no i ja też bo Ksawcio coś marudzi a zreszta cos mi cieżko bo mały sie wierci
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
M_M - położne potwierdziły wiadomości o wapniu
Anna77 - dzięki za info, ale chyba jednak do piątku tam nie dojadę - trochę za daleko mi na Winogrady
Bidol - a jednak legginsiki i bluzeczka hihihi, na drugi raz chyba naprawdę ci zlecę zakupy dla Wojtusia
Kamyczka - położne mówiły też o cukrzycy ciążowej, mówią, że jak jest zdiagnozowana i przestrzega się diety, to wszystko jest si
Daners- no ja też nie znoszę balsamowania i oliwkowania, ale dzielnie to znoszę
Maksiu – też przemawiam do brzuszka ja też nigdy nie jadłam tych importowanych truskawek, a teraz bardzo mi smakują, super, że na wizycie wszystko ok
Majówka – ja też jestem ciekawska, napisz jak trafiłaś do tej Portugalii?
Olga – niedługo ci szaf w domu nie wystarczy na te ciuszki
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Cos mnie strasznie ciagnelo do tego kraju
No lece, misiek juz na dole na mnie czeka
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
I jak zajęcia Ci się podobają?
Zjadłam parę truskawek,pyszne