BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #351660 przez chłopek
własnei pogode ogladam w niedz 29 stopni a we worek 30

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #351668 przez mloda_mamuska
daners bardzo sie cieszymy,ze zakupki udane ;)
tą klawiature musisz zmienic na dole ekranu. jak masz pasek startowy na dole to po prawej stronie masz różne ikonki narysowane i tam powinna byc narysowana klawiatura i musisz na nią kliknąć prawym przyciskiem myszy ;p i pewnie masz zaznaczoną opcję : Polski(214) a powinna byc zaznaczona opcja Polski( programisty) .
mam nadzieje,ze uda sie:)

ja szukam łóżka dla mnie i męża do nowego mieszkania.

i ogladam drzyzgę.. szkoda mi tych kobiet... taki hazardzista to kurde przerąbane;/

12 lata 8 miesiąc temu #351671 przez anszka
Daners - u mnie pomaga restart kompa
M_M - wygoniłabym z domu i tyle, bo inaczej musiałbym dziada zatłuc ;)

12 lata 8 miesiąc temu #351672 przez daners
m_m baaaaaaardzo Ci dziekuje- zrobilam i sie udalo :) tłumaczyc potrafisz :):):):)
miłych poszukiwan łoża :)
tez patrze na rozmowy i masakra zyc z takim czlowiekiem.

chłopek czyli lato idzie :D

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351674 przez Olga
Też oglądam Rozmowy w toku.Mam koleżankę,która przegrała na maszynach ok.6 tys.zarobione przez nią w Niemczech i jeszcze kilka mniejszych kwot.Ja nie wiem,że to może tak wciągnąc.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #351677 przez chłopek
mój maz osatnio grał na maszynie 2tys wygrał ale to zadko jest

12 lata 8 miesiąc temu #351680 przez Daria23
Tak dziewczyny hazard to straszna choroba normalnego człowieka może strasznie zmienić...miałam nawet mozna powiedziec ze przyjaciela ktory był super chlopakiem niestety wkrecił sie w te świnstwo i stoczył na same dno- siedzi w wiezieniu i ma z 400 tys długu..:(

Tak Daners strasznie sie ciesze ze jutro wizyta u ginki a ty na która godz idziesz? ja na 17

12 lata 8 miesiąc temu #351681 przez chłopek
maz kupił wczoraj ksawciowi bidon w biedronce :) i młody tylko z niego pije, własnie je spagetti ze szpinakiem bo racuchów nie chciał

12 lata 8 miesiąc temu #351682 przez daners
Daria ja wczesniej na 12:D jejciu jaka jestem ciekawa ile juz wazy i czy wszysto ok :)

dobra chyba narazie spadam:)
zalogowałam sie tez w tej aptece mam w sumie ja na osiedlu wiec warto skorzystac:)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351684 przez mloda_mamuska
daners hehe ja to moją babcie uczyłam telefon się obsługiwać i normalnie na kartce jej różne pzyciski rysowałam i obok tłumaczenie ...to z rok temu było..bo dzisiaj to już jest nowoczesna babcia z telefonem. tyle,ze pinu nigdy nie moze zapamiętać a ma najprostszy z możliwych ;p ..i zawsze szuka okularów i w notesiku ..bo tam ma pin do telefonu i do karty bank. ;)

daners
daj znać po wizycie ile waży maluszek ;)
ja tez zawsze jestem ciekawa ile małemu się przybrało ;)
teraz z wizyty na wizyte juz duzo nabiera... juz 1,5kg .. za miesiac pewnie kolo 2 bedzie ważył ;)) Tak szybko ten czas leci .
;)

Dziewczyny ja też nei mogłabym być z takim facetem, jakby stracił Nasze pieniądze ,za które np. mielibyśmy życ miesiac czy dwa..no ale to taki sam nałóg jak papierosy czy alkohol i ciężko się go wyzbyć..mój M to gra ale tylko wirtualnie..i pilnuje go zawsze,zeby przypadkiem nie zaczął naprawdę..Tym bardziej ,ze jego dobry kolega gra naprawde... no ale to szczęściarz jest i udaje mu sie duzo wygrywać. Ostatnio 40 tysięcy wygrał...ale tak samo jak farciarzem jest tak samo głupi..bo nie wiedzial co ma z pieniędzmi zrobic i na glupoty powydawał.... i ani nie zabral partnerki na wakacje,ani do mieszkania nic nie kupic.... Ja gdybym wygrała 40tysiecy to w mieszkanie bym włożyła ;)
ale nie ryzykuje ,bo nie mam az takiego farta...zawsze miałam wieksze szczescie w miłości... chociaz jak bylam dzieckiem to przynajmniej raz w tygodniu udawalo mi się znaleźć jakieś banknoty np. 10 czy 20zł.ale to dlatego,ze codziennie bywałam w centrum miasta u mamy w pracy i sie nudziłam i spacerowalam i jakos chyba z głową skierowaną do dołu chodzilam,ze znajdywałam ;) a teraz minelo i rzadko cos znajduje;)

12 lata 8 miesiąc temu #351685 przez maksiu
Agnessa czemu mowisz ze okropnie brzmi chociaz kazdyt ma swoj poglad ja np mialam pekniecie leciutko ale sie tego nie wstydze bo przeciez podor jest czyms najwspanialszym dla kobiety fakt ze musi sie meczyc ale cos za cos

Olga przynajmnniej tak jak ja mam wpisane w ksiazeczce maksa to u mnie 1 faza trwala godzine a 2 chyba nawet wpisane jest15minut wiec to kazda z nas przechodzi inaczej
ja np jak powiedzialam mamie ze sam porod czyli 2 faza trwala tak jak np 15-20 minut to byla w totalnym szoku a do lekarza chodzisz na kase chorych czy prywatnie
bo ja np z maksem chodziam prywatnie i za pierwsza wizyte zaplacilam 60 zl a za leki 70 albo 80 bo zamiast szpitala wolal dac mi tabletki na podtrzymanie

MM tak i tu sie z toba zgadzam nie wazne ile bedzie trwal i jak bedzie przebiegal porod najwazniejsze zeby bylo zdrowe

Anszka ja tez nie hodowalam nigdy

Daners laska a oco chodzi u wqas w tych czwartkach bo ja nie wtemacie

kurde jak mi jest goraco
maskra jakas leci ze mnie jak ze swini naszczescie dobrze sie juz czuje tylko mnie te nogi nawalaja
u nas tez po\goda super sie zrobila

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351688 przez mloda_mamuska
[file/] ma któraś ochotę? podziele się :lol:
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #351689 przez Daria23
Daners ja to samo przeżywam każdą wizyte dowiem sie jak maly jest ułozony ile wazy...ostatnio miał 650 gram ciekawe jak teraz:) ja o 11 jutro ide na paznokcie wiec jak bede wychodzic z nich to ty bedziesz wchodzic na wizyte:)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351691 przez Olga
daners to wypytaj gina dokładnie o wagę swojego maluszka,jesteśmy w tym samym tyg.to będę miała porównanie,bo tak się wystraszyłam tą wagą Ignasia,z jednej strony się cieszę,fajnie że duży,ale urodzić go nie będzie łatwo.

maksiu ja chodzę na kasę chorych,ale ten gin.to taki znajomy,nasze córki razem do gimnazjum chodzą i na każdej wizycie prawie co 2 tyg.robi mi usg,a na połówkowe i to w 22 tyg.kazał mi przyjść do siebie prywatnie i nawet grosza nie wziął,a przecież to 3D/4D to kosztuje i krązek mi po kosztach tylko załozył,zamiast 350zł zapłaciłam 150zł.Teraz jak pójdę 7 na wizytę,to też mamy się umówić na usg do niego i aż mi głupio,jak znów nie bedzie chciał wziąć kasy.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #351692 przez Daria23
M_m - czym chcesz sie podzielić bo chyba nie doczytałam

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka