BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352717 przez agnesssa
Olga Implast Bolder Sd :woohoo: Takiego szukałam, koleżanka miała i bardzo zadowolona, zresztą sama czasami go woziłam i na prawdę bardzo wygodny :lol:

Bidolku zdjęcie mam na razie tylko takie co ta pani robiła, ale jak porobię w domku to wrzucę wyraźniejsze

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #352724 przez bidol
Majóweczko - a może częściowo błękitne ściany a częściowo białe, lub jaśniutki siwy :laugh: bo to pokoik w stylu marynarskim ma być???
a ten link się źle wkleił i nie otwiera :(

Agnesssa - wózeczek super - Maksiowi na 100% będzie wygodnie :laugh: ja też wszystko używane kupuje :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #352725 przez Majowka
Agnessa, sliczny!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Juz wczesniej widzialam fotki tego wozka, bardzo zgrabny! Wyglada na maly i lekki, no I super kolorek, Maksiowi bedzie pasowal :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352728 przez agnesssa
Bidol to obrzydliwe, żeby z trupem :ohmy: :ohmy: :ohmy: A wanienka fajna, ale ja też pochylona nie wiem czy dałabym radę :silly:

Majóweczka a ty już pomalowane ściany na ten niebieski :unsure: Wrzucaj fotkę :woohoo: A jak nie jesteś przekonana, to udekoruj ściany jeszcze jakimiś innymi kolorami na pewno będzie wyglądało super, ja chcę takie coś na ścianie walnąć to jest szablon malarski, ale są też naklejki itp

www.szablon-studio.pl/kategorie.html?pro...102&sort_by=&page=15

Ja się zakochałam w tej zebrze :lol:

Maksymilian chyba zadowolony, bo jak tylko powiedziałam dobra bierzemy go to się zaczął wiercić i kopać mamusię :lol: :lol:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352730 przez Olga
Mi też się bardzo podoba wózeczek,no i masz cały komplet,a ja szykam wszystkiego.

Wiecie co,budzę dzisiaj rano córki do szkoły,a Marika się przebudziła i do mnie mówi: nie odzywaj się do mnie,a ja w szoku i pytam czemu,a ona,że nie odpisałaś mi na sms na dobranoc,ja taka w szoku,a jej się chyba śnił chłopak i mnie pomyliła ha ha.A byscie zobaczyli minę Olgi jak siedziała na łóżku i nie wiedziała o co jej chodzi. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #352731 przez chłopek
agnessa wózek super.

12 lata 8 miesiąc temu #352733 przez agnesssa
Olga zależało mi na takim komlecie, bo nosidełko można na stelaż zamocować :woohoo: A wydaje mi się to bardzo wygodne, jak będę musiała do miasta wyskoczyć ( a nie mam nikogo, kto by mi został z maluszkiem bo dziadkowie 200km od nas mieszkają) to wsam raz zamiast wielkiego wózka to tylko nosidełko wpinam i jadę :woohoo:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352736 przez Olga
agnesssa no ja też juz mam prawie wszystko do wozeczka,tylko torbę i parasolke muszę dokupić i jak by mi się udało,to do Mutsy są jeszcze takie fajne duże kosze,tylko nie wiem,czy dostanę używany.Nie mogę doczekać się fotelika samochodowego,a bidol Ty kupujesz bazę do fotelika,czy ona jest nie potrzebna,bo ja to nie mam pojęcia w tych sprawach?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352737 przez Majowka
Nie, jeszcze nie pomalowalam, w srode zaczynaja.
Siwy I granat tez takie zimne zestawienie, mi sie najbardziej podoba granat i bialy...ale nie zostawie bialych scian jednak...
A jesli chodzi o ilosc pomalowanych scian, to albo jedna, albo wszystkie... :(
Za bardzo to przezywam :laugh: Nie mam wogole konretnego pomyslu, stad te dylematy...nie potrafie sobie z tym poradzic, mam meza artyste, ale jemu wszystko jedno, mowi ze zrobimy jak chce, a ja nie wiem jak chce! :laugh: :laugh: :laugh:

Agnessa, zebra super, na pewno bedziemy dekorowac obrazkami, literkami, etc...

12 lata 8 miesiąc temu #352741 przez chłopek
ogladam na DDTVN jak bayer full spiewa po chińsku blondyneczka :)
ale śmiesznie ubaw mam ładny

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352742 przez agnesssa
Olga Musty to też fajne wózki :woohoo:

Majóweczka a zobacz sobie takie połączenie białego z granatem... może coś ci się nasunie

12 lata 8 miesiąc temu #352744 przez Majowka
Widzisz Agnessa, na tej fotce sa panele, to super sprawa, dodaja ciepla, ale u nas nie ma mowy, za drogo by wyszlo... :(

12 lata 8 miesiąc temu #352747 przez agnesssa
Majówka a myślałaś o tapecie :unsure: Jak byście do 3/4 ściany tapetę położyli w kolorze niebieskim, granatowym itp, a 1/4 ściany do sufitu zostawili białe :unsure:

12 lata 8 miesiąc temu #352748 przez chłopek
Anna powiedz mi jak mam kartę w aptece doz. tyyle ze nie zarejsetrowana no i jeszcze ją zgubiłam :( to mogą mi nowa przysłąc?

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352749 przez anszka
Hej babeczki, ja dziś wyjątkowo nie śpię od 7.30 i w nocy też jakoś nie pospałam, ale pogoda mi rekompensuje :)
Bidol – brzusio już nie boli :) powodzenia z Emilką, przypomnisz sobie troszkę , mnie się podoba ten drugi fotelik
m_m- śliczne łóżeczko, trzymam kciuki za licytację, ja też wybrałabym spokojniejszą okolicę, myślę, że docenisz ciszę, jak dzidek się pojawi, ale i tak najważniejsze, że jesteście razem :) moim zdaniem to bzdury z tymi kurczakami, chude mięsko na pewno ci nie zaszkodzi, a Oliwierek musi rosnąć.
Maksiu – dobrze, że głowa przestała Cię boleć.
Kamyczka - współczuję tych apetytów, ja wczoraj zjadłam lody czekoladowe i stwierdziłam, że są niedobre, bo za słodkie ;) w poniedziałek idę badać tę glukozę i zobaczymy, jak to u mnie będzie.
Daners – mój 10 dni temu też ważył niemal kilogram :) super, że wszystko dobrze. Usg sam oblicza datę porodu na podstawie wymiarów dziecka, ale mogą być odchylenia. U mnie na wydruku jest zapis przy każdym parametrze (np. 26 tyg+3 dni, czyli, że wg niego pomiary wskazują na taki wiek dziecka, a obok plus minus 15 dni, to znaczy, że jest taka tolerancja, więc się nie denerwuj.
Olga – ta waga jest szacunkowa na podstawie pomiarów, więc się nie stresuj, bo nawet pomiar niedokładny o jakieś milimetry może zawyżyć lub zaniżyć wagę. Bidol pisała nawet ostatnio o swojej koleżance, która miała urodzić dużego bobaska, a był o wiele mniejszy.
Pewnie kawalerka będzie Ci się niedługo schodziła pod dom ;)
Anna- ja mam 99 cm :) i 8 kg na plusie :) do kapsa dodają parasolkę czy to była jakaś promocja?
Agnessa – wow, gratuluję zakupów i to w dodatku bardzo udanych, teraz to już się pewnie ruszy ta cała machina zakupowa :)
Majówka - a dla mnie zestawienie białego i niebieskiego da wrażenie czystości, a nie surowości, będzie ślicznie - zobaczysz, tym bardziej, że pokoik to nie tylko ściany i mebelki, ale też wszystkie przedmioty, które ocieplą wnętrze.
Daria - i jak tam wizyta?
Chłopek - też jestem ciekawa, jak Ksawcio zareaguje na braciszka :)
Idę sprzątać :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka