BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #352606 przez Majowka
mloda_mamuska napisał:

Majowka a jak Twój brzusio rośnie? ;)
no i jak dzień minął ? :)

Rosnie! :) Juz sporawy nawet! Ale dzis maluszek malo co sie ruszal, loda zjem po kolacji specjalnie, zeby go poczuc lepiej, juz tesknie :laugh:
A dzionek ok, nie dalam rady zrobic wszystkiego co zaplanowalam. Duze zakupy spoz. Zostawilam na jutro i kolacje tez juz sobie opuscilam. Wlasnie czekamy na pizze :laugh: , a co.. :laugh: Czasami mozna!
Dzisiaj uzgodnilam z kolezanka, ze robimy sobie baby shower, jedna drugiej. Wy tez robicie?

To lozeczko ktore licytujesz jest super! Zazdroszcze! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #352615 przez mloda_mamuska
Majowka ja chcialam miec baby shower,super zabawa...ale wyjechałam tutaj ..i juz nie wroce do porodu...niestety. ZAZDROSZCZE Ci tego baby shower :kiss:

ja od kiedy przyleciałam tutaj to mój mały całe dnie kopie ;) ale dzisiaj jak bylam w urzedzie to nikt nie poznał,ze jestem w ciąży,dopiero jak złapałam się za brzuszek i taki pan spojrzał to zrozumiał,ze jestem..bo siedzialam tam juz pod koniec i strasznie chciało m się siuśkać a nei widzialam nigdzie toalety...no i mąż podszedł do jakiegoś faceta i spytał czy jest gdzieś toalety a on ,ze nie ma..a mąż zaczął mówić,że jestem w ciąży i ten facet ,ze aha w ciazy to prosze chwilke poczekać ..no i poszlam do ich prywatnej dla pracownikow urzędu ;)

ale dzisiaj senny dzien mam.chyba szybko zasnę.

12 lata 8 miesiąc temu #352678 przez Anna77
Dzień Dobry. Dzisiaj wcześniej się włączam, muszę iść z Kamilem na bilans 14 latka.

Skończyłam 30 tygodni, więc 3/4 za mną!! :lol: Liczę że jeszcze 8 tygodni i zobaczę Maluszka.

Jak wrócę, to jeszcze się odezwę. U nas zapowiada się prawdziwe lato, tak jak wczoraj zresztą :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352679 przez bidol
doberek :)

jak widać ostatnimi czasy spać nie mogę :dry:

Daners - nie przejmuj się tym USG - mi którymś razem też główce się bardzo przyglągał - Filipek jest dużym zdrowym chłopem :laugh: :laugh:

Majówka - mebelki śliczne - lubię białe :) a jak się czujesz?? bo ja rano czuję się ok - ale wieczorem to już ledwo chodzę - strasznie mnie nogi bolą. To dobrze że mało przytyłam, bo gdybym miałe 16 na + jak z Sebkiem to chyba bym się zapłakała z bólu :dry:

Anna - mamy taki sam suwaczek - i termin :lol: :lol: u nas też lato - Seba poszedł do przedszkola w krótkich spodenkach - a ja dziś w sukience idę na spacer :woohoo:

12 lata 8 miesiąc temu #352681 przez Anna77
Daria zapowiada się dzisiaj ciekawy mecz, ma być 30 tys. kibiców. Udanej zabawy Ci życzę :)

Bidol Ty czarownico, musisz znowu o tych kilogramach???!!!

12 lata 8 miesiąc temu #352684 przez bidol
Anna - Ty miałaś lepszą wagę wyjściową - ja miałam gorszą więc się nie stresuj, bo w sume to pewnie wagę mamy taką samą. Ale ja poważnie - mi jest ciężko - tj nogi mnie bolą- a pięty tragicznie :dry: A Ty niczym ten motylek latasz po Poznaniu i okolicach :silly: :woohoo:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352695 przez Olga
Dzień dobry w piękny piątkowy dzionek.

Mam tyle werwy w taki piękny dzień,że nawet pralkę nastawiłam na 5 rano i już pierwsza partia schnie od samego rana,a pierze się druga.Ogarnęłam mieszkanko i w końcu usiadłam do kawki.Moja córci ma dzisiaj wielki dzień,bo zdaję sztandar szkoły po 3 latach,trochę widziałam rano,że jej się przykro zrobiło.Mężulek mi pisał,że ma jutro wolne w pracy,pewnie na rybki pojedzie.Zapowiada się jeszcze cieplej niż wczoraj. :laugh: :laugh: :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #352696 przez agnesssa
Hej dziewczyny :woohoo:

Normalnie sama w to jeszcze nie wierzę, ale kupiłam wczoraj wózek :lol: Po prawy pojechałam obejrzeć i stwierdziłam, że nie ma co się zastanawiać, jest ładny, nie zniszczony i za 1/3 ceny do tego babeczka mi dorzuciła stojak na wanienkę i wanienkę, matę edukacyjną i pałąk z zabawkami do wózka :lol: I aż mi się nie chce wierzyć, że już pierwszy poważny zakup mam za sobą :silly:

Pozdrawiam wszystkie Licpóweczki :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 8 miesiąc temu #352700 przez Olga
agnesssa,a jaki upiłaś? Jakiej firmy? Super,że się zdecydowałaś,teraz już pójdzie łatwo z resztą. :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #352701 przez bidol
Olga - Ty demonie - od 5 rano :ohmy: ja się na drugi boczek przekręcałam :laugh: Ja też byłam w sztandarze :laugh: Ja dziś sukienkę zakładam na spacerek, bo mi upały nie służą :dry: już wczoraj myślałam że się ugotuję -choć w spodniach lnianych chodziłam i bluzce na ramiączkach :laugh:

Agnesssa - i tak trzymać :laugh: Czekamy na fotki??? a jaki ten wózeczek??

dziewczyny a ja chyba taką wanienkę kupię :laugh: co Wy na to???
allegro.pl/fotelik-kapielowy-luksusowy-k...zne-i2282637814.html

Daria - meldunek!!!!

12 lata 8 miesiąc temu #352709 przez chłopek
hej a ja własnie zjadłam sniadenie zaraz uspie Ksawcia i musze dom ogarnąć, dywan przewiduje czyścic bo taki upaprany przez młodego że sie na niego nie mogę patrzeć
wczoraj juz wam nie napisalam bo nie miałam neta, ale ta kolezanka co ja stotkałąm ma synka 4 letniego i drygiego co ma 20miesiecy i ten młodszy piers dalej je, normalnie wow podziwiam ja, on jej potrafi siąśc na kolanach i sobie cyca wyciaągnąc do jedzenia, ja bym sie wkurzała juz bo to troche denerwujące

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352710 przez Olga
bidol mi sie bardzo podoba ten leżaczek,no i warto bo jak patrzyłam na nowe to jeszcze raz tyle kosztują.Ja czekam może fotelik mi dzisiaj przyjdzie :) A pranie bidolku to nastawiłam na godz.5 nie wstawałam,no taka dziwna to nie jestem,żebym w nocy wstawała pranie robić ha ha.
Ja szukam rolek dla Mariki,bo babcia chce jej kupić za egzaminy,taka drobnostkę,a poprzednie są już za małe na nią.Muszę się przyłożyć i poszukać,bo nie chcę takich drogich.

chlopek też tak miałam i to jeszcze dłużej bo 2 lata i 2,5,ale to jest fajne uczucie i jak odstawiałam na siłę,to z takim żalem,że już nigdy tego nie zrobię,a tu niespodzianka,jeszcze jednego dzidziusia będę karmić. :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #352711 przez chłopek
ja jestem ciekawa jak Ksawcio zareaguje jak bede karmic małego :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352713 przez bidol
Olga - no już myślałam że taka pedantka jesteś z tym praniem :silly: No zaraz kupię tą wanienkę bo podoba mi się że w wannie można postawić i zajmuje mało miejsca. Co do rolek to zwróć uwagę na kółka - z tego co mi mąż mówił tokałczukowe mają być, albo przynajmniej gumowane :laugh: bo te plastikowe to do niczego są :dry: a i pochwal się fotelikiem jak dojdzie :laugh:

Chłopek - ja znam taką dziewczynę co jak drugie dziecko jej się urodziło to starszy ( 3 latek) z zazdrości podstawiał się pod drugiego cyca i pił :P

a widziałyście takie rzeczy - :ohmy: :ohmy: :ohmy:
www.pudelek.pl/artykul/39860/egipt_zaleg...nalny_seks_z_trupem/

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352716 przez Majowka
bidol napisał:

Majówka - mebelki śliczne - lubię białe :) a jak się czujesz?? bo ja rano czuję się ok - ale wieczorem to już ledwo chodzę - strasznie mnie nogi bolą. To dobrze że mało przytyłam, bo gdybym miałe 16 na + jak z Sebkiem to chyba bym się zapłakała z bólu :dry:

Dzieki Bidolku :kiss:
Zobaczymy jak to bedzie wygladac w realu, do tej pory nie jestem przekonana do tych niebieskich scian :(

Czuje sie wysmienicie, nic mnie nie boli, nie kluje, nie strzyka. Oby tak dalej! :) W ten poniedzialek kolejna wizyta kontrolna, nie moge sie juz doczekac! :)

To krzeselko do kapieli super! ...ale ja jednak tradycyjnie, kupie wanienke ze stojakiem. Brak wprawy i kleczenie nad wanna z taka kruszyna to nie dla mnie. Jak tylko maly zacznie stabilnie siedziec, kupie to:
www.imaginarium.pt/banheira-para-bebés/ecommerce_1/46054

www.imaginarium.pt/brinquedos/42552/ecommerce_1/42552

Niech sie wtedy pluska do woli :laugh:

Agnessa! Wrzucaj fotki!!! Tyle rzeczy! Wyobrazam sobie jak sie cieszysz!!! :kiss:

Gratuluje Wam dziewczyny tych 30-stek na suwaku!!!! Nie moge sie doczekac :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka