- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Majowka a jak Twój brzusio rośnie?
no i jak dzień minął ?
Rosnie! Juz sporawy nawet! Ale dzis maluszek malo co sie ruszal, loda zjem po kolacji specjalnie, zeby go poczuc lepiej, juz tesknie
A dzionek ok, nie dalam rady zrobic wszystkiego co zaplanowalam. Duze zakupy spoz. Zostawilam na jutro i kolacje tez juz sobie opuscilam. Wlasnie czekamy na pizze , a co.. Czasami mozna!
Dzisiaj uzgodnilam z kolezanka, ze robimy sobie baby shower, jedna drugiej. Wy tez robicie?
To lozeczko ktore licytujesz jest super! Zazdroszcze!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja od kiedy przyleciałam tutaj to mój mały całe dnie kopie ale dzisiaj jak bylam w urzedzie to nikt nie poznał,ze jestem w ciąży,dopiero jak złapałam się za brzuszek i taki pan spojrzał to zrozumiał,ze jestem..bo siedzialam tam juz pod koniec i strasznie chciało m się siuśkać a nei widzialam nigdzie toalety...no i mąż podszedł do jakiegoś faceta i spytał czy jest gdzieś toalety a on ,ze nie ma..a mąż zaczął mówić,że jestem w ciąży i ten facet ,ze aha w ciazy to prosze chwilke poczekać ..no i poszlam do ich prywatnej dla pracownikow urzędu
ale dzisiaj senny dzien mam.chyba szybko zasnę.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Skończyłam 30 tygodni, więc 3/4 za mną!! Liczę że jeszcze 8 tygodni i zobaczę Maluszka.
Jak wrócę, to jeszcze się odezwę. U nas zapowiada się prawdziwe lato, tak jak wczoraj zresztą
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
jak widać ostatnimi czasy spać nie mogę
Daners - nie przejmuj się tym USG - mi którymś razem też główce się bardzo przyglągał - Filipek jest dużym zdrowym chłopem
Majówka - mebelki śliczne - lubię białe a jak się czujesz?? bo ja rano czuję się ok - ale wieczorem to już ledwo chodzę - strasznie mnie nogi bolą. To dobrze że mało przytyłam, bo gdybym miałe 16 na + jak z Sebkiem to chyba bym się zapłakała z bólu
Anna - mamy taki sam suwaczek - i termin u nas też lato - Seba poszedł do przedszkola w krótkich spodenkach - a ja dziś w sukience idę na spacer
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Bidol Ty czarownico, musisz znowu o tych kilogramach???!!!
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Mam tyle werwy w taki piękny dzień,że nawet pralkę nastawiłam na 5 rano i już pierwsza partia schnie od samego rana,a pierze się druga.Ogarnęłam mieszkanko i w końcu usiadłam do kawki.Moja córci ma dzisiaj wielki dzień,bo zdaję sztandar szkoły po 3 latach,trochę widziałam rano,że jej się przykro zrobiło.Mężulek mi pisał,że ma jutro wolne w pracy,pewnie na rybki pojedzie.Zapowiada się jeszcze cieplej niż wczoraj.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Normalnie sama w to jeszcze nie wierzę, ale kupiłam wczoraj wózek Po prawy pojechałam obejrzeć i stwierdziłam, że nie ma co się zastanawiać, jest ładny, nie zniszczony i za 1/3 ceny do tego babeczka mi dorzuciła stojak na wanienkę i wanienkę, matę edukacyjną i pałąk z zabawkami do wózka I aż mi się nie chce wierzyć, że już pierwszy poważny zakup mam za sobą
Pozdrawiam wszystkie Licpóweczki
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnesssa - i tak trzymać Czekamy na fotki??? a jaki ten wózeczek??
dziewczyny a ja chyba taką wanienkę kupię co Wy na to???
allegro.pl/fotelik-kapielowy-luksusowy-k...zne-i2282637814.html
Daria - meldunek!!!!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
wczoraj juz wam nie napisalam bo nie miałam neta, ale ta kolezanka co ja stotkałąm ma synka 4 letniego i drygiego co ma 20miesiecy i ten młodszy piers dalej je, normalnie wow podziwiam ja, on jej potrafi siąśc na kolanach i sobie cyca wyciaągnąc do jedzenia, ja bym sie wkurzała juz bo to troche denerwujące
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja szukam rolek dla Mariki,bo babcia chce jej kupić za egzaminy,taka drobnostkę,a poprzednie są już za małe na nią.Muszę się przyłożyć i poszukać,bo nie chcę takich drogich.
chlopek też tak miałam i to jeszcze dłużej bo 2 lata i 2,5,ale to jest fajne uczucie i jak odstawiałam na siłę,to z takim żalem,że już nigdy tego nie zrobię,a tu niespodzianka,jeszcze jednego dzidziusia będę karmić.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chłopek - ja znam taką dziewczynę co jak drugie dziecko jej się urodziło to starszy ( 3 latek) z zazdrości podstawiał się pod drugiego cyca i pił
a widziałyście takie rzeczy -
www.pudelek.pl/artykul/39860/egipt_zaleg...nalny_seks_z_trupem/
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Majówka - mebelki śliczne - lubię białe a jak się czujesz?? bo ja rano czuję się ok - ale wieczorem to już ledwo chodzę - strasznie mnie nogi bolą. To dobrze że mało przytyłam, bo gdybym miałe 16 na + jak z Sebkiem to chyba bym się zapłakała z bólu
Dzieki Bidolku
Zobaczymy jak to bedzie wygladac w realu, do tej pory nie jestem przekonana do tych niebieskich scian
Czuje sie wysmienicie, nic mnie nie boli, nie kluje, nie strzyka. Oby tak dalej! W ten poniedzialek kolejna wizyta kontrolna, nie moge sie juz doczekac!
To krzeselko do kapieli super! ...ale ja jednak tradycyjnie, kupie wanienke ze stojakiem. Brak wprawy i kleczenie nad wanna z taka kruszyna to nie dla mnie. Jak tylko maly zacznie stabilnie siedziec, kupie to:
www.imaginarium.pt/banheira-para-bebés/ecommerce_1/46054
www.imaginarium.pt/brinquedos/42552/ecommerce_1/42552
Niech sie wtedy pluska do woli
Agnessa! Wrzucaj fotki!!! Tyle rzeczy! Wyobrazam sobie jak sie cieszysz!!!
Gratuluje Wam dziewczyny tych 30-stek na suwaku!!!! Nie moge sie doczekac