BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #352255 przez Kamyczka
Anszka,też bym poszła na spaacerek,ale wczzoraj dałam czadu,więc dziś leżę plackiem, z pupą do góry jak kazał lekarz.
Majówka,mój gin twierdzi,że szyjka nie jest najgorsza,ale Dominik główką jest tak nisko,że ją czuje podczas badania:( więc dmucha na zimne każąc mi leżeć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352260 przez anszka
Kamyczka- ja wczoraj całe popołudnie leżałam, więc dziś chciałabym skorzystać z tej pięknej pogody i się dotlenić, ostatecznie posiedzę na balkonie, w końcu nic na siłę :)
Dominiś jest uparty, musi mu być dobrze w tej pozycji, bo naprawdę długo już tak leży.

12 lata 8 miesiąc temu #352262 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka- ja wczoraj całe popołudnie leżałam, więc dziś chciałabym skorzystać z tej pięknej pogody i się dotlenić, ostatecznie posiedzę na balkonie, w końcu nic na siłę :)
Dominiś jest uparty, musi mu być dobrze w tej pozycji, bo naprawdę długo już tak leży.

Anszka pewnie,że pomykaj,ja zamierzam pospacerować ciutkę w weekend,ale bez szaleństw.

12 lata 8 miesiąc temu #352263 przez anszka
A wyjeżdżacie gdzieś w długi weekend?

12 lata 8 miesiąc temu #352264 przez Kamyczka
anszka napisał:

Sama nie wiem,dlaczego on już tyle czasu leży w tej pozycji :unsure: gin też nie wie :unsure:

12 lata 8 miesiąc temu #352268 przez Kamyczka
anszka napisał:

A wyjeżdżacie gdzieś w długi weekend?

Ja nie mogę jeździć :( ale może spotkamy się ze znajomymi,bo pustelnica ze mnie :(

12 lata 8 miesiąc temu #352270 przez anszka
Mąż też się ze mnie śmieje, że siedzę całymi dniami w domu, jak pustelnik i muszę Ci powiedzieć, że jak w zeszłym tygodniu wybraliśmy się ze znajomymi na Stary Rynek, to doznałam szoku, bo dawno takiego tłumu nie widziałam :)

12 lata 8 miesiąc temu #352273 przez Kamyczka
anszka napisał:

Mąż też się ze mnie śmieje, że siedzę całymi dniami w domu, jak pustelnik i muszę Ci powiedzieć, że jak w zeszłym tygodniu wybraliśmy się ze znajomymi na Stary Rynek, to doznałam szoku, bo dawno takiego tłumu nie widziałam :)

Mój to tęskni za naszymi wspólnymi znajomymi,mimo,że wychodził na piwko z kolegami,więc jak się będę dobrze czuła,to się umówimy z którymiś :blink: ja nawet nie pamiętam kiedy osstatnio byłam z mężem na obiedzie na mieście,eh.

12 lata 8 miesiąc temu #352284 przez Daria23
Dziewczynki paznokcie juz zrobione koor turkusowy:) jak bede miec aparat to zrobie fotke a wizyta dopiero na 17 ciekawe jak Daners ona miała na 12 pozdr odezwe sie pozniej

12 lata 8 miesiąc temu #352311 przez chłopek
kamyczka a jak byś leżała w nocy np z ksiazkami pod stopami moze Domiś sie przesunie troszeczkę wyżej?

12 lata 8 miesiąc temu #352315 przez Kamyczka
chłopek napisał:

kamyczka a jak byś leżała w nocy np z ksiazkami pod stopami moze Domiś sie przesunie troszeczkę wyżej?

Chłopek wiesz co,że nie wiem :unsure: w nocy się kręcę jak szalona,a na razie ginekolog kazał leżeć z poduszką pod pupą :blink:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352323 przez Olga
kamyczka ędzie wszystko dobrze-zobaczysz.Najważniejsze,że się nic nie pogorszyło,już dużo nam nie zostało.Mój Ignaś też cały czas główką w dół i nie zmienia pozycji,ja się cieszę,ale może mi tak nie napiera,bo mnie nie boli nic.

m m ja kupiłam taką,tylko niebieską allegro.pl/fisher-price-rainforest-wanie...177-i2300485595.html

Daria daj znać po wizycie,ile Twój maluszek urósł i czy wszystko ok.Super,że zadowolona z pazurków jesteś,to maluszek też jest wtedy szczęśliwy.

Ja odkąd się dobrze czuję,to znów kursuję jak szalona,jak mnie nic nie boli,to się po prostu zapominam i wróciłam do swojego poprzedniego trybu życia.Dopiero wieczorkiem stękam z braku sił.Jeszcze jak takie lato jest piękne na dworzu.Super. :laugh: :laugh: :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #352331 przez chłopek
kamyczka własnie moze to dobry pomysl z tymi ksiazkami i spróbuj mam nadzieje ze ta poduszka coś da

12 lata 8 miesiąc temu #352335 przez Olga
chlopek,a Ty w domku siedzisz? Nie wybierasz się nigdzie?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #352337 przez mloda_mamuska
dziewczyny ja juz wrocilam.troszke deszczyk nas złapał,ale ogólnie zadowolona jestem. numer ubezpieczenia niedlugo przyjdzie.a my zwiedzilismy jeszcze duzy mothercare i tyle pieknych rzeczy tam bylo.. :kiss:

Olga bardzo ładna ta wanienka ;)

Daria to czekam na fotki paznokci;))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka