- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz zaczelam sie martwic bo po co ja glupia analizuje to usg ;/ wychodza mi dziwne rzeczy grrr
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja przed pójściem na wizyte każde badanei ogólnie przeglądam jaki mam wynik i sprawdzam czy mieści sie w normach,jeśli nie,to na wizycie pytam lekarza dlazego jest np. 2 poniżej normy i czy to bardzo źle,a on mi tlmaczy...zazwyczaj wszystko jest dobrze i jeśli gin. mi mówi,że wszystko przebiega dobrze to nei przejmuje się tym i mu ufam
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oo nawspolnej juz
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Własnie znajoma mi pisała,że była wczoraj na usg i ma termin na 15 maja,ale z ktg już wychodzą jej spore skurcze i jej gin.powiedział,że powinna urodzić w ciągu tygodnia.Zobaczymy czy się sprawdzi.I pisała jeszcze,że schudła 2kg,a jej mały niby 3100 waży i że z niej wszystko ściąga.Nie wiem,może się słabo odżywia.A najlepsze jest to,że ona ma kawałek do miata i całą ciążę jeździ codziennie rowerem,mój mąż nawet ją dzisiaj widział.Nieźle no nie,ja siebie nie wyobrażam z tym brzuchem na dwóch kółkach ha ha.
daners jesteśmy w tym samym tyg.i ja mam z okresu na 25 lipca,a z tego ostatniego usg na 6 lipca.Ciekawe czemu masz aż taką różnicę?
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no ja tez na wspolnej oglądam ))
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny u mnie w miescie zamkneli parodówke ;/podobno na conajmniej dwa miesiace jejciu zeby sie wyrobili i moglabym urodzic
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
i jest ok wierc aby strachu sie najadlam. No ja moja dzidzie zobacze dopiero 22maja no ale coz gdyby nie te wyniki morfologi to bym widziala go pewnie i 8 maja
no ale najwazniejsze ze jest wszystko oki
No ja z maksiem to mialam 3terminy tzn moze i 2 ale w zadnym z nim nie urodzilam:)
bo jak hodzilam prywatnie do ilawy to mialam termin na 2 pazdziernika potem jak sie przenioslam do nowego miasta to dr stwierdzila ze jest koniec wrzesnia poczatek pazdziernika a co do czego urodzilam 16 wiec wcale w to nie werze i mowie jak przyjdzie czas to urodze )
Ok kochame ja yciekam bo m chce siascdo kompa a ja ide sie polozyc z maksem jak cos yto pizcie smialo na gg buziaki i do jutra nie obiecuje o ktorej zajrze bo to zalezy jaka pogoda bedzie
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja myslę,że ona to urodzi bardzo szybko po takim wyczynowym sporcie przez całą ciążę.To jej pierwsze dziecko,ona taka mała jest,zobaczymy jak jej pójdzie.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
M_M - to super że macie już coś na oku - Ja też mogła bym w centrum mieszkać (chyba) bo mieszkam 1 km od centrum i tu u Nas w miarę spokój - szosa niby 50m od Nas i za Nami lotnisko w budowie, ale wieczorami jest fajnie - domek obok domku więc nie jakieś straszne odludzie - ale ja zawsze marzyłam o mieszkaniu w bloku w centrum gdzieś. Choć nie wiem czy bym wytrzymała bicie kotletów u sąsiada - pewnie kwestia przyzwyczajenia
Olga - tak takie same na rowerze
Chłopek - ok - dzięki. Tak zrobię
Kamyczka - - biedulka jesteś - Niewyobrażasz sobie Jak Ja Ci współczuję
Maksiu - ojej a może zatoki masz przeziębione - jak Cię boli przy schylaniu Jak tak - to zagrzej Sobie sól na patelni i w ściereczkę zawiń i przykładaj do czoła - mi to pomaga
Daners - cieszę się że wszystko ok. Ja nie patrzę na termin z USG - bo to jakaś bajka mi co USG to inny termin wychodzi - więc się tym nie sugeruję
Anna - to raczej nnie dużo Ja mam 99 cm ale jest też taka Dari co ma chyba 88 cm - to już sama nie wiem
Daria - meldunek
Daners - nie chcę Cię straszyć ale w moim szpitalu też remont miał trwać 3 miesiące i do dnia dzisiejszego nie jest skończony (mineło 2 lata już) jest tylko część oddziału oddana do użytku
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehe ale jak zaczniesz rodzic to mozecie zadzwonic po ambulans i pewnie szybko przyjedzie i Ci pomogą..więc nie ma co się stresować
tutaj-w uk to do szpitala przyjmują dopiero jak masz już często skórcze,a z tymi pierwszymi to jeszcze do domu odsyłają...zobaczymy jak to będzie.
w ogóle dzisiaj taka dziwna tu byla pogoda troche kropiło,troche wiało....a ja bylam w centrum i z mężem spacerujemy,patrzymy a tu babka idzie z niemowlakiem maluuteńkim... i tak wiało a to dziecko bez żadnej czapeczki...ale podobno tak tutaj jest,ze od malusieńkiego przyzwyczajają do pogody takiej .
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
m-m owszem dzwonisz po karetke ale oni musza cie dowiezc gdzie indziej,gorzej jak w innym miescie niebedzie miejsca ( bo taka uslyszalysmy wiesc od Pani z innego szpitala) stwierdzila ze trzeba sie ludzic ze bedzie dobrze ;] niepojete to dla mnie....
Bidol mnie z usg stresuja pomiary bo wychodzi że głowka jest wieksza jakas od reszty ciala ;/
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Daners, super ze wszystko dobrze u Ciebie! Maluszek rosnie! Ale juz macie duze dzieci Ciekawe jak moj, juz w poniedzialek wizyta kontrolna, spodziewam sie jakichs 700g. Zobaczymy!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa