BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #352798 przez Anna77
chlopek nie mam pojęcia jak to jest z zagubioną kartą

Anszka ja kupowałam w sklepie w Panoramie i tam jak kupiłam wszystko za gotówkę, to w gratisie można dostać parasolkę do kompletu do wybranego wózka, albo kocyk czy coś. Tylko ja kupowałam Jazz, a Ty chyba chciałaś ten Neo. Zadzwoń tam i zapytaj www.agnespoznan.pl/kontakt.html

bidol te skrzydła motylka to duży i stary ford :blink: - uwielbiam go. A jak idę po Małego pieszo do przedszkola, to zawsze mi się potwornie brzuch napina i jakoś taka niespokojna jestem.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352799 przez chłopek
no ja go eksmitowałam na ganek :) bo sie strasznie tłucze w domu a zreszta Ksawcio mu ostatnio dokucza,
no mój lekarz jest dobry tylko jakos mi sie wydaje ze usg do du... a troche mi szkoda 200zl na usg bo mogę je na cos innego przeznaczyc
moja piosenka leci :)Ma Cherie strasznie mi sie podoba

12 lata 8 miesiąc temu #352800 przez Kamyczka
chłopek napisał:

no ja go eksmitowałam na ganek :) bo sie strasznie tłucze w domu a zreszta Ksawcio mu ostatnio dokucza,
no mój lekarz jest dobry tylko jakos mi sie wydaje ze usg do du... a troche mi szkoda 200zl na usg bo mogę je na cos innego przeznaczyc
moja piosenka leci :)Ma Cherie strasznie mi sie podoba

No fakt-200zł piechotą nie chodzi :blink: a jak Ksawcio mu dokucza?Heheh

12 lata 8 miesiąc temu #352802 przez chłopek
a uderza ręką o klatkę i chomik sie denerwuje, albo wkłada taki patyk i mu trociny rozwala

12 lata 8 miesiąc temu #352803 przez daners
witaneczko mamusinki :)

Agnesss wozek superowy :) wiec najgorszy/najdrozszy zakup za Wami :)

Anszka dzieki za wyjasnienie niemam zamiaru sie stresowac wkoncu gin by mi cos powiedzial jakby bylo cos zle... a mówil ze zdrowa jak ryba jestem i ze wszystko ok :)

Bidol zarabisty ten lezaczek do kapieli jejciu co ci ludzie juz nie wymysla :D

Olga Maksiu skad macie energie na prace domowe? pogoda Wam sprzyja hmmm mnie to jakos ostatnio brakuje checi ;]

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #352804 przez chłopek
daners ja też miałam zapał to sprzatania ale po woli mi go juz brakuje:)
juz sie jutra nie mogę doczekać :) rano jade na badania a później na lumpka no i ok 10 do kosmetyczki na regulację brwi bo juz masakra jest, a później z mama po sklepach bedziemy chodzić

12 lata 8 miesiąc temu #352808 przez daners
chlopek ale Ci fajnie,dzien pelen wrazen:) jakie plany zakupowe cos konkretnego szukac bedziesz ? dla siebie...
a z tym zapałem to ja niewiem ja go wiecznie niemam... mam tylko wieczne bole glowy z rana i wieczora-juz mnie to wkurza grrr

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352810 przez anszka
Anna - tak, ja chcę neo, jutro chyba się przejadę do Panoramy, żeby mamci pokazać, to się dowiem :) a jakie kolorki wybrałaś?
Daners - a pijesz dużo wody, czasem ból głowy pojawia się z choćby małego odwodnienia.
Chłopek - niespodzianki przy porodzie się zdarzają :)
Kamyczka - a jakie masz teraz wyniki cukru?
Ja nienawidzę gryzoni, mam klasyczną fobię, nawet nie mogę patrzeć na takie w klatkach, nieraz byłam już sterroryzowana przez mysz :angry: wrrr... na samą myśl mnie trzęsie

12 lata 8 miesiąc temu #352812 przez Kamyczka
Anszka,sterroryzowana przez małą mysz?Chyba na odwrót było :lol:
Jak na dwa dni mam cukier ok,zarówno ten na czczo jak i po jedzeniu,ale zobaczymy co dalej,bo starszyli insuliną,więc nawet odrobinki biszkopcika się boję podjadać :(
Daners,Ty to się masz z tymi bólami głowy,współczuję,może więcej spacerków pomoże?

12 lata 8 miesiąc temu #352815 przez anszka
Kamyczka-no właśnie to one mnie terroryzowały, gdyby ktoś chciał mnie wykończyć, to wystarczyłoby by zamknął mnie z dwiema myszkami w jednym pomieszczeniu (ale nie powiem o tym Wojtusiowi ;) )
Biedulka jesteś z tym cukrem. A chłopek wczoraj pisała o książkach pod nogami i przypomniało mi się, jak moja mama leżała w szpitalu w ciąży, to niektórym kobietom wkładali cegły pod nogi łóżka, żeby nogi były wyżej i dzieciątko nie pchało się ku szyjce :huh:

12 lata 8 miesiąc temu #352819 przez Kamyczka
Anszka,ja się gryzoni nie boję,miałam świnki morskie,szczura nawet na stancji,więc nie odczuwam lęku :)
Ja ciągle leżę z poduszką pod pupą,nawet tak spałam dziś :blink:
Mi też się podobają te Kaps Neo,są śliczne.

12 lata 8 miesiąc temu #352822 przez Anna77
anszka wkleję później fotki

Teraz spadam na działeczkę chociaż troszkę. Do zobaczenia :)

12 lata 8 miesiąc temu #352823 przez anszka
W ramach walki z fobią kupiłam kiedyś chomika i tak się go bałam, że zdziczał zupełnie i jak ktoś chciał go dotknąć, to od razu gryzł, potem dostałam też w spadku świnkę morską - pół roku zajęło mi oswojenie się z nią, ale nawet jak już ją brałam na ręce, to okropnie się bałam, więc terapia się nie powiodła :)
W kapsach jest też fajne to, że można sobie samemu wybrać kolorki :)
I jak Ci minęła nocka z podusią? Bo ja chyba musiałbym ją przyszyć do majciochów :)

12 lata 8 miesiąc temu #352827 przez chłopek
anszka ja miałam królika, fajny był :) ale go oddałam jak byłam w ciazy z Ksawciem.

12 lata 8 miesiąc temu #352828 przez Kamyczka
Anszka,hahahhh :lol: ja się budziłam pare razy dziś ze względu na nocny pomiar cukru,to poprawiałam raz na jakiś czas :blink:
ja swojego Bobka(świnkę morską) miałam 9lat i wszyscy go kochali(zwłaszcza ojciec,bo to był jedyny poza nim samiec w rodzinie) opróczz mamy,która go nawet nie pogłaskała przez te lata :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka