BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353031 przez Olga
Nie mogłam jednak wysiedzieć w domku i poszłyśmy z Olgusią do mojej mamy,nie ma jak to posiedzieć na działeczce.ale tak się tą drogą zmachałam,bo to z 1km i z powrotem,jeszcze u nas to wszędzie pod górki.Tak cieplutko jest jeszcze jak latem.

chlopek ja nie przepadam za takimi,za bardzo kolorowe i jak już wcześniej pisałam,za dużo tego plastiku i tych bajerów.Ja wolę takie proste,ale to kwestia gustu.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #353048 przez Kamyczka
Mamusie co sądzicie o tym wózku?
x-lander.pl/produkty/54/xmove/

12 lata 8 miesiąc temu #353049 przez Majowka
Super wozeczek, ladny, zgrabny, naprawde sliczny.
Kiedy kupujecie? :)

12 lata 8 miesiąc temu #353055 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Super wozeczek, ladny, zgrabny, naprawde sliczny.
Kiedy kupujecie? :)

Majówka-wiem :blink: I ten kolor mi odpowiada,ale jest troszkę drogi,jutro się ruszymy oglądać i testować :)

12 lata 8 miesiąc temu #353056 przez chłopek
kamyczka wózek super

12 lata 8 miesiąc temu #353063 przez Majowka
Daj znac jak poszlo testowanie! Zupelnie inaczej jest w sklepie, pewnie bedzie jeszcze ladniejszy!

My czekamy z wozeczkiem na czerwiec :)

12 lata 8 miesiąc temu #353081 przez kafelka0
Ja też byłam na długim spacerku, ale jak wróciłam do domciu to aż z radości usiadłam na krzesło. Jednak brzusio trochę ciąży, a to już 28 tydzień. Trzeba będzie za niedługo wyprawkę kompletować.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353091 przez mloda_mamuska
Kamyczka bardzo fajny ten wózek,ale znajoma go ma i podobno bardzo ciężki jest.
Ona na drugim piętrze mieszka i godzine jej schodzi zanim wszystko zniesie po kolei ,bo maluszka z gondola osobno znosi i stelaż. i mówi,że żałuje,że taki ciężki kupiła.ale w sklepie go prowadziłam i naprawdę fajnie lekko sie prowadzi ;)
ta moja znajoma miała cesarkę,więc może dlatego jest jej tak ciężko,bo ona sporo w ciąży przytyła no i jeszcze ta cesarka i wiesz...ta rana pewnie ją boli jak znosi wózek i małą. ;)
ta moja znajoma ma bezowy i jest śliczniutki ;)

kafelka
oszczędzaj się ;) spacerki służą,ale nie za długie! ;))

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353095 przez bidol
Majóweczka - wieszaczki super - ja nie mam nic wiszącego - chodzi mi o szawkę dla Niuni :huh:

Chłopek - co do rowerka to już kiedyś pisałam że My taki dostaliśmy na prezęt i był okropny - wszystko w nim trzeszczy i plastiki się łamią - jest mało praktyczny, bo jako rowerek do jeżdzenia samemu dziecku - już bez pchania i tych daszków jest kiepski - Sebek na nim wcale nie jeździł
Mi się bardziej te przez M_M wybrane podobają -a może taki samochodzik pchacz? czy macie taki?? Seba na dzień dzisiejszy na swoim jeździ choć kolanami już się odpycha :laugh:

Kamyczka - ja się chętnie wypowiem na temat tego wózka, bo szwagierka (mama Emilki którą dzisiaj pilnowałam) sobie taki kupiła. Mieli ten allegro.pl/wozek-bebetto-solaris-2-w-1-j...owy-i2283110723.html i jak widać już próbują go opchnąć bo się rozwalał po 6 miesiącach :( i spacerówka była ogromna :dry:
Więc kupili właśnie takiego x-landera i też niebieskiego ( już kolorów do wyboru nie było)
Dziś małą woziłam w tym wózku ( wersja spacerowa) i prowadzi się rewelacyjnie :laugh: jednym palcem :laugh: Też jest duży, ale ma taką mięciutką wkładkę dla bobasów. Jest dość ciężki (ledwo go wtargałam na balkon), ale to chyba normalne przy wózkach wielofunkcyjnych. Spacerówka jest bardzo fajnie wyprofilowana i nie musowo dzidzi przypinać pasami jak siedzi- bo ten drążek jest w dobrym miejscu :laugh: Oni za samą spacerówkę dali 1500 zł. A 3w1 ile kosztuje??

Olga - ja spalona na skwarek jestem - a wysmarowałam się kremem z filtrem ;)

Daners - to łowy udane?? ja poluję na takie sandały z podeszwą piankową i paskami z gumy ( takiego materiału -jak w majtkach tylko szersza) :silly: miałam takie i były super wygodne zwłaszcza jak nogi puchną :dry:

Anszka - ja też już zaczynam puchnąć :angry:

M_M - to wracaj do Polski - tu jest piękna pogoda :lol:

Maksiu - Nie wiem jak Twój maluch, ale Seba ma chyba takie akumulatorki słoneczne - z tąd tyle energii ma - Jak kruliczek duracell :woohoo:

Daria - w kulki sobie lecisz :angry:

Anna - wspominałaś że Ci brzuch tak twardnieje jak chodzisz - ja też tak mam - jak głaz :dry:

Kejtin, Necik - odezwijcie się :kiss:

łoj - mamy nową lipcóweczkę :lol: :lol: :lol: Kafelka - zostaniesz z nami????

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353099 przez Kamyczka
MM,Bidol dzięki za poradę.Kurde czytam właśnie,że jest ciężki-a ja na drugim piętrze mieszkam,więc muszę pomysleć,my chcemy bez fotelika kupić,ale myslę,że pewnie kosztuje ponad 2tyś i tak,więc nie wiem,czy warto :unsure:
witaj Kafelka u nas na lipcówkach :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353106 przez bidol
Kamyczka - tu chyba jest najtańszy allegro.pl/wozek-x-lander-x-move-gondola...awa-i2299042722.html . Co do wagi - to uwierz mi że wszystkie podobnie warzą ;) nie ma co musicie pomacać :silly: :woohoo: tylko nie kupujcie tego solaris - co pisałam :dry:

spotkała dziś koleżankę - i uwaga miała poród wywoływany i nie miała rozwarcia, ale miała bardzo fajną położną i różne ćwiczenia z nią wykonywała i urodziła w 3 godz 20 minut - pierwsze dziecko :ohmy:

ja siedzę sama - Mąż na kawalerskim, a Seba u dziadków :dry:

12 lata 8 miesiąc temu #353108 przez Kamyczka
Bidol,link nie działczy.Ale dzięki za rady i bądź tu mądry i kup :)

12 lata 8 miesiąc temu #353114 przez bidol

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353120 przez Kamyczka
Bidol,już działa,fajny jest,ale kurde troszkę kosztuje :blink:
myślę jeszcze o jedo fyn :
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=605& <osCsid>

12 lata 8 miesiąc temu #353123 przez Anna77
hej, co do wózka, to zgadzam sie z bidolem. Wszystkie z pompowanymi kółkami dużo ważą. Sprawdź w tym x-landerze czy spacerówke można monotwać przodem i tyłem do kierunku jazdy, bo o ile się nie mylę to jest (a przynajmniej był) główny problem ze spacerówkami x-landera. No i sprawdź wymiary gondoli, bo chyba nie jest za wielka. Chociaż to też zależy jak długo chce się wozić Maluszka w wózku. Generalnie wózek super, mi się podoba.

U nas też było dzisiaj kosmicznie gorąco. Na działeczce długo nie wytrzymałam. Pracowanie z tym brzuchem, to nic przyjemnego przy takim skwarze. Wolę wiosenne temperatury, niż ten żar z nieba.

bidol no z tym brzuszkiem to ostatnio jakoś tak coraz ciężej niestety :( Czasem mam wrażenie jak chodzę, że mi pęknie.

To na razie tyle, bo klikam od rodziców z domu. Odezwę się już pewnie jutro.

Aaaaa i witamy nową lipcóweczkę :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka