- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka - cena podobna - więc wybrała bym x-landera waga też pewnie podobna. Czyli jutro jedziecie oglądać???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
a ja się mogę pochwalić,że u Nas są mega równe chodniki
i można latać w 14cm. szpilkach i nie złamać nogi
a mój Oliwierek tak szaleje w brzuszku.
znowu strasznie boli mnie i ciągnie krocze...aż chwilami wytrzymać nie mogę... i jakieś napuchnięte jest.ale jak boli to aż mam dosyc wszystkiego... nie wiem jak ja urodzę...
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
m m ten ból krocza jest okropny,jak sobie pomysle,co przechodzziłam w święta,to aż mnie ściska.
Ja również witam nową lipcóweczkę
Dobrej nocki wam zyczę dziewczynki.Do jutra.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzien dobry mamusie Ja ide zrobic kawusie i bede ogladala ddtvn.
u nas zapoiada sie w miare ladna pogoda;)
Olga a myslisz,ze ten bol krocza -takie rwanie.. to cos groźnego?
- kafelka0
- Wylogowany
- gaworzenie
Miłego i słonecznego dnia Wam życzę.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Wozek to wazna rzecz wiec testujcie rozne zebyscie pozniej nie zalowaly i w pospiechu nie musialy kupowac nowego :/
Udanej majowki dbajcie o siebie mamusie
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dopiero do domku dotarłam,taką rundkę od rana sobie zrobiłam,że teraz będę leżała z godzinę.Odprowadziłam córki na wycieczkę,zbiórke mieli o 8,a później z moją mamusią na zakupy poszłysmy.Ledwo doszłam do domu z tymi torbami,ale mamusia jak zaczeła mi kupować,to się uzbierało.Nawet z piłką do nogi dla Olgusi wróciłam.Jest chyba jeszcze cieplej niż wczoraj,ręcę i dekold już mam opalony.Kiedyś to uwielbiałam plackiem leżeć na działeczce,teraz z wiekiem już mniej.A jutro gril u mamusi,to sobie poleżę na leżaczku.
m m z tym bólem krocza to pewnie każdy indywidualnie przechodzi,ja to miałam gorszy ból od porodu,więc jak sobie przypomnę,to mam dosyć.I na dodatek poczytałam troche w necie i sie wystraszyłam,że to jest rozejście spojenia łonowego.Na szczęście to minęł.więc myslę,że to było tylko rozchodzenie takie jak gin.mówił i mam nadzieję,że juz nie wróci.
- kafelka0
- Wylogowany
- gaworzenie
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Ja jeszcze w lozku, nie am co nosa wychylic...okropna pogoda u nas, szaro, pada, zimno, brrrr
Jedynym racjonalnym planem jest jechac po karnisze i kontakty elektryczne do LM...szkoda, marzylam o plazy i swiezym powietrzu
M-M, czy ten bol krocza aby nie jest grozny? Moze zadzwon do swojego Gina w pl, albo powiedz mamie zeby zadzwonila i zapytala czy konieczne jest udanie sie na jakas obserwacje. Ja sie nie znam, ale jak by mnie tak mocno bolalo jak opisujesz na pewno bym dzwonila sie zapytac.
Widzisz, nawet w Londynie ladna pogoda Co do diaska sie tu dzieje!!!?
Ewelinda, dzieki za info
Kafelka, a co tam kupilas ciekawego?! Jakie rozmiarki?
Daria, co u Ciebie?
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Mój mąż z Kubą pojechali na działkę teściów, a ja nie przepadam za jeżdżeniem tam, poza tym jest tak gorąco, że wolę siedzieć w domku. Kamil wróci do domu pewnie za godzinkę. Mam luzik.
Czyli coś jednak jest na rzeczy z tym x-landerem, skoro również ewelinda - jako użytkowniczka, powtórzyła moje wątpliwości. Szkoda, bo wózek wygląda super.
Muszę coś wymyślić na obiadek dla mnie i syna, ale w ogóle nie chce mi się tym zajmować. Może coś zamówimy, bo wsiadać w samochód w tę pogodę też mi się nie chce.
Zabiorę się za pomniejszanie zdjęć wózka, to wstawię Wam.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria odezwij się. Napisz jak wrażenia po meczu.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak tam mija popołudnie ? wysprzatane obiadki zrobione hmm Jejciu byłam na mega długim spacerze i tak jak wczoraj brzuch mnie boli i stwardnial niesamowice. Jestem przerazona bo po domu ledwo chodze ;/ mam nadzieje,że maluszkowi nie szkodze hmm
Pogoda super ale prosze mi przyslac mega duzo energii :D bo trzeba chycic sie za sprzatanie maz w pracy a ja caly dzien sama.... i moje zajecie na dzis sprzatanie łeee
Olga fajnie że nabrałas juz lekkiej opalenizny ja jutro wychodze na ogródek by choc troszke złapac promieni
Bidol co do butów widziałam na tej gumie od majtek ;p hehe takie sandałki w F&F moze jak masz gdzies po drodze warto zajrzec
Kafelka witam serdecznie:) mam nadzieje ze bedziesz z nami a nie uciekniesz jak pozostałe ;P
Darie wsiakło niesamowicie pewnie weeek z meżusiem i na meczu to szaleje ale chyba dzis tu wejdzie hmmmm no Daria niezaniedbuj kolezanek ehehheeh
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/wyprzedaz-sandaly-adidas-capi...-40-i2297020635.html
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj na nogach od siódmej. Z Małym poszłam na malutkie zakupy na śniadanko i placek. Zjedliśmy, potem upiekłam placek z rabarbarem zerwanym wczoraj na działce, posprzątałam, albo raczej pozgarniałam trochę, bo na większe porządki nie mam ochoty. Zaległam o 12. Ale tak mnie bolą stopy, jakbym latała w 10cm obcasach dwa dni!! Masakra jakaś.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a u nas znowu wiatr sie zebrał.my dopiero z zakupów wróciliśmy.
ciagle od wszystkich slysze,ze w polsce taka ladna pogoda a ja sprawdzilam jaka bedzie u nas i aż smutno mi się zrobiło,bo na najblizsze 2 tyg. zapowiadaja deszcze i wiatr...
więc będę w domciu siedziała i się nudzila.
maz poszedl do pracy,wiec juz do konca dnia bede z Wami
ogladam telewizje,ale w sobot nie ma nic ciekawego ;/
kafelka a jakie ciuszki kupiłaś ?