BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #353141 przez bidol
Anna - no tak samo mam :dry:

Kamyczka - cena podobna - więc wybrała bym x-landera :lol: waga też pewnie podobna. Czyli jutro jedziecie oglądać???

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #353181 przez mloda_mamuska
już nie smućcie mnie tą Waszą piękną pogodą :(

a ja się mogę pochwalić,że u Nas są mega równe chodniki :lol:
i można latać w 14cm. szpilkach i nie złamać nogi :silly:

a mój Oliwierek tak szaleje w brzuszku. :kiss:

znowu strasznie boli mnie i ciągnie krocze...aż chwilami wytrzymać nie mogę... i jakieś napuchnięte jest.ale jak boli to aż mam dosyc wszystkiego... nie wiem jak ja urodzę... :huh:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353238 przez Olga
bidol Ty masz dzisiaj 30 tydz.,ale masz fajnie. :) ja mam już cały dekold opalony,a moja Olga na okulary się opaliła,jutro chyba musi ich nie zakładać,bo śmiesznie wyglada i musi sie wyrównać.

m m ten ból krocza jest okropny,jak sobie pomysle,co przechodzziłam w święta,to aż mnie ściska.

Ja również witam nową lipcóweczkę :)

Dobrej nocki wam zyczę dziewczynki.Do jutra. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353266 przez mloda_mamuska
ooo dzisiaj to ja jestesm pierwsza :laugh:

dzien dobry mamusie ;) Ja ide zrobic kawusie i bede ogladala ddtvn. :)
u nas zapoiada :laugh: sie w miare ladna pogoda;)

Olga a myslisz,ze ten bol krocza -takie rwanie.. to cos groźnego?

12 lata 8 miesiąc temu #353276 przez kafelka0
Bidol jasne że zostaję z Wami. Zaraz spadam na większe zakupy to może jakąś okazję upoluję dla dzidzi :)
Miłego i słonecznego dnia Wam życzę.

12 lata 8 miesiąc temu #353280 przez ewelinda83
Czesc mamusie :) ja juz sie doczekalam swojego malenstwa teraz kolej na was :) czytalam kilka postow o wozkach i moge sie wypowiedziec na temat xlandera - nie polecam ! wozek ciezki, gondola mala, a w spacerowce dziecko siedzi tylem do rodzicow :( co jest duzym minusem :( my zdecydowalismy sie na drogi wozek Maxi Cosi ale jestem z niego w 100% zadowolona, prowadzi sie jak mercedesa :)
Wozek to wazna rzecz wiec testujcie rozne zebyscie pozniej nie zalowaly i w pospiechu nie musialy kupowac nowego :/

Udanej majowki :) dbajcie o siebie mamusie :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353299 przez Olga
Hej mamuski.

Ja dopiero do domku dotarłam,taką rundkę od rana sobie zrobiłam,że teraz będę leżała z godzinę.Odprowadziłam córki na wycieczkę,zbiórke mieli o 8,a później z moją mamusią na zakupy poszłysmy.Ledwo doszłam do domu z tymi torbami,ale mamusia jak zaczeła mi kupować,to się uzbierało.Nawet z piłką do nogi dla Olgusi wróciłam.Jest chyba jeszcze cieplej niż wczoraj,ręcę i dekold już mam opalony.Kiedyś to uwielbiałam plackiem leżeć na działeczce,teraz z wiekiem już mniej.A jutro gril u mamusi,to sobie poleżę na leżaczku. :laugh:

m m z tym bólem krocza to pewnie każdy indywidualnie przechodzi,ja to miałam gorszy ból od porodu,więc jak sobie przypomnę,to mam dosyć.I na dodatek poczytałam troche w necie i sie wystraszyłam,że to jest rozejście spojenia łonowego.Na szczęście to minęł.więc myslę,że to było tylko rozchodzenie takie jak gin.mówił i mam nadzieję,że juz nie wróci.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #353309 przez kafelka0
Wróciłam z zakupów. Cała torba ubranek kupiona dla "brzusznej bokserki".

12 lata 8 miesiąc temu #353317 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Ja jeszcze w lozku, nie am co nosa wychylic...okropna pogoda u nas, szaro, pada, zimno, brrrr
Jedynym racjonalnym planem jest jechac po karnisze i kontakty elektryczne do LM...szkoda, marzylam o plazy i swiezym powietrzu :(

M-M, czy ten bol krocza aby nie jest grozny? Moze zadzwon do swojego Gina w pl, albo powiedz mamie zeby zadzwonila i zapytala czy konieczne jest udanie sie na jakas obserwacje. Ja sie nie znam, ale jak by mnie tak mocno bolalo jak opisujesz na pewno bym dzwonila sie zapytac.
Widzisz, nawet w Londynie ladna pogoda :laugh: Co do diaska sie tu dzieje!!!? :laugh:

Ewelinda, dzieki za info :kiss:

Kafelka, a co tam kupilas ciekawego?! :) Jakie rozmiarki?

Daria, co u Ciebie?

12 lata 8 miesiąc temu #353335 przez Anna77
Hej dziewczyny. U mnie strasznie gorąco - w cieniu 27,5 stopnia!!!

Mój mąż z Kubą pojechali na działkę teściów, a ja nie przepadam za jeżdżeniem tam, poza tym jest tak gorąco, że wolę siedzieć w domku. Kamil wróci do domu pewnie za godzinkę. Mam luzik.

Czyli coś jednak jest na rzeczy z tym x-landerem, skoro również ewelinda - jako użytkowniczka, powtórzyła moje wątpliwości. Szkoda, bo wózek wygląda super.

Muszę coś wymyślić na obiadek dla mnie i syna, ale w ogóle nie chce mi się tym zajmować. Może coś zamówimy, bo wsiadać w samochód w tę pogodę też mi się nie chce.

Zabiorę się za pomniejszanie zdjęć wózka, to wstawię Wam.

12 lata 8 miesiąc temu #353336 przez Anna77
Kafelka0 masz termin dokładnie w urodziny mojego starszego syna :)

Daria odezwij się. Napisz jak wrażenia po meczu.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353348 przez daners
hej mamulki :D
jak tam mija popołudnie ? wysprzatane obiadki zrobione hmm Jejciu byłam na mega długim spacerze i tak jak wczoraj brzuch mnie boli i stwardnial niesamowice. Jestem przerazona bo po domu ledwo chodze ;/ mam nadzieje,że maluszkowi nie szkodze hmm

Pogoda super ale prosze mi przyslac mega duzo energii :D:D bo trzeba chycic sie za sprzatanie :) maz w pracy a ja caly dzien sama.... i moje zajecie na dzis sprzatanie łeee :)

Olga fajnie że nabrałas juz lekkiej opalenizny ja jutro wychodze na ogródek by choc troszke złapac promieni :)

Bidol co do butów widziałam na tej gumie od majtek ;p hehe takie sandałki w F&F moze jak masz gdzies po drodze warto zajrzec :)

Kafelka witam serdecznie:) mam nadzieje ze bedziesz z nami a nie uciekniesz jak pozostałe ;P

Darie wsiakło niesamowicie :) pewnie weeek z meżusiem i na meczu to szaleje :) ale chyba dzis tu wejdzie hmmmm no Daria niezaniedbuj kolezanek ehehheeh ;)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu #353351 przez Olga
Ja tez szukam sandałek do biegania,bo dzisiaj juz w tych baletkach nie mogłam i mam je o nr.większe niż normalnie noszę.Przeszukała na allegro i nic ciekawego nie znalazłam,jedynie te mi wpadły w oko i nie drogie,bo muszę kupić chyba nr.większe i na pryszłe lato nie będą mi już potrzebne.
allegro.pl/wyprzedaz-sandaly-adidas-capi...-40-i2297020635.html

12 lata 8 miesiąc temu #353366 przez Anna77
Olga fajne te sandałki. Wczoraj kupiłam sobie skórzane klapki Inblu, też rozmiar większe. Założyłam wczoraj na chwilę moje sandałki, ale o noszeniu ich mogę zapomnieć na najbliższe 2-3 m-ce :(

Dzisiaj na nogach od siódmej. Z Małym poszłam na malutkie zakupy na śniadanko i placek. Zjedliśmy, potem upiekłam placek z rabarbarem zerwanym wczoraj na działce, posprzątałam, albo raczej pozgarniałam trochę, bo na większe porządki nie mam ochoty. Zaległam o 12. Ale tak mnie bolą stopy, jakbym latała w 10cm obcasach dwa dni!! Masakra jakaś.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353384 przez mloda_mamuska
Majowka zadzwonię wlasnie . to głównie po stosunku tak mnie mega boli...

a u nas znowu wiatr sie zebrał.my dopiero z zakupów wróciliśmy.
ciagle od wszystkich slysze,ze w polsce taka ladna pogoda a ja sprawdzilam jaka bedzie u nas i aż smutno mi się zrobiło,bo na najblizsze 2 tyg. zapowiadaja deszcze i wiatr... :(

więc będę w domciu siedziała i się nudzila.
maz poszedl do pracy,wiec juz do konca dnia bede z Wami :laugh:
ogladam telewizje,ale w sobot nie ma nic ciekawego ;/

kafelka
a jakie ciuszki kupiłaś ?:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka