- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- kafelka0
- Wylogowany
- gaworzenie
Anna77 Zobaczymy czy moja bokserka urodzi się w terminie, może wyskoczy szybciej albo później.
Coś czuję, że te lato będzie gorące, bo chodzę w ciąży hehehe. I będzie choćby na złość.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Klatkę schodawą już umyłam,bo moje córcie mnie dzisiaj nie wyręczą jak wrócą na bank padnięte z tej wycieczki.Trochę się dzisiaj narobiłam.
Spotkałam rano koleżankę,ktora też miała założony krążek już od 24 tyg.i się wystraszyłam,bo jej to się wrosło i polożna nie mogła wyjąć,zadzwonili po jej lekarza prowadzącego i z ogromną iłą jakoś wyjął,ale ona mówi,że poród to pikuś w porównaniu z tym krążkiem.Trochę mam stracha.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny co sądzicie tej wanience?
ona jest z takim malutkim prysznicem
ale nie wiem czy taki prysznic nie wystarczy maluszka??
szukałam tej z termometrem wbudowanym,ale nie ma jej,ale mąż mnie pocieszył,że kupimy osbno ten termometr,zebym mogla sobie zmeirzyć temp.wody ...bo ja to jestem panikara i będę sie bała,ze za gorącą albo za chłodną malutkiemu wlałam... )
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to z boku koło wanny chyba ma jakas pompkę czy coś takiego,ze ta woda lecki z tego malutkiego prysznica . fajna jest,ale nie wiem czy takie malenstwo nie bałoby się tego;)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
najwyzej jak sie oliwierkowi nie spodoba to nie bedziemy tego uzywac
tak myslę i mysle i chyba na tą jednak zdecyduje
mój mąż zawsze jak go pytam o zdanie to twierdzi,ze te moje udziwniane i kolorowe rzeczy z super dodatkami sa dla mnie a nie dla małego bo mały i tak tego nie będzie pamiętał
takiego mam męża........... no ale dobrze,ze to i tak ja zawsze mam ostatnei zdanie i kupuje to ,co ja chcę
jedyne co uwielbia oglądać,wybierać najpiekniejsze i chwalić to śliczne ciuszki no i czeka aż mały będzie miał rok ,dwa i bedzie mógl mu kupowac super zabawki
Olga a jakimis plynami/mydełkiem czy czyms sie go myje?? i głowkę czym myć? są szamponiki jakieś takie ?
Teraz to juz nie bedzie tyle do czytanie,bo w Polsce coraz ładniejsza pogoda,to mozecie wychodzic na całe dnie a ja z zazdrości wcinam ciepłe kakao ,bo nic innego mi nei zostało jak Wam zazdroscić
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
m_m moj tez dzis w pracy cały dzien wiec bede tu kisic:)
Nabrałam energi posprzatałam jedynie mycie podłog zostalo ale to wieczorem ;]
upiekłam chlebek mezowi i robie sernik dietetyczny ciekawe czy wyjdzie bo to moj debiut
a teraz deser truuuskawki
- kafelka0
- Wylogowany
- gaworzenie
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja ostatnio jadłam,ale malo dietetyczny,bo pianką na górze,ale pyszny był. ale szczerze to sama jeszcze sernika nie robiłam.
Trzymam kciuki i daj znać czy wyszedł )
u Nas dzisiaj obiadzik robi męża kolega,bo nie brał nadgodzin i został w domciu,więc robi swoje popisowe danie hehe... naleśniki nadziewane mięskiem i warzywami z sosem..podobno są niezłe ;D
jeśli smakuję jak MacWrap to pewnie będę chciała częściej
w macu zawsze na szybko bierzemy z mężem,bo to dobre danie,które nawet zapycha;)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jakie imie wybraliscie dla brzuszkowej boksereczki
m_m to ciekawe czy kolega faktycznie zrobi że palce lizac ;] jak milo przynajmniej niemusisz robic obiadku ;]
dietetyczny to dla mezula bo jest na diecie a niech tez ma cos z zycia haha wkrotce ma urodziny wiec probuje mu jakies ciacho zrobic by mu przykro niebylo jak inni beda wcinac inne rarytaski ;] zrezzta dietetyczny mi tez nei zaszkodzi ;D
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
M_M - zazdroszczę tych chodników, choć do tych w Polsce już się przyzwyczaiłam cieszę się że u Ciebie ładna pogoda - u Nas to jakiś armagedon - strasznie gorąco
Co do bólu krocza to i mnie bolało po ...., mi się wydaje że na tym etapie ciąży to chba normalne, zwłaszcza po...., bo więcej krwi tam napływa i wszystko jest bardziej opuchnięte i wrażliwe Wanienka - wypasiona
Kafelka - to bardzo się cieszę powiedz coś więcej o sobie i brzuszku - to wpiszę Cię na Naszą listę Zakupki powiadasz to pasujesz na Nasze forum Co do cukrzycy - to współczuję bardzo - z naszego grona Kamyczka jeszcze ma cukrzycę - To się będziecie wzajemnie wspierać
Ewelinda - też jestem tego zdania że wózek b.ważna rzecz choć ten x-lander o którym pisałyśmy jest nowością i ma spacerówkę tyłem i przodem
Majówka - aż wierzyć się nie chce że Ty w Portugalii mieszkasz
Anna - ja się roztapiam chyba - u Nas też strasznie gorąco
Daners - no niby po drodze nie mam, ale może Męża niciągnę to pojedziemy. DZIĘKUJĘ
Olga - co do puchnięcia nóg- to wczoraj jakaś masakra była - Byłam w japonkach i zrobił mi się pryszcz między dużym palcem a resztą - boli
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny zapowiada się coś ciekawe na wieczór w telewizji ??
bo umrę z nudów,ta znajomą,z którą mieszkam znowu jakas obrażona....
facet kupił jej pyszne lody carte dor ..a ona je wyrzuciłaa ....
co drugi dzien ma jakies takie fochy ... nie wiem moze to ta ciąża tak na nią działa,ale jak tak bedzie przez najbliższe 7 miesięcy to ja współczuję jej facetowi...
stara się jej dogadzać.od kiedy przyjechałam i mąż mi kupuje dużo owoców to tamten swojej tez bierze czasem jakies truskawki czy inne owocki,a ona wiecznie obrażona... od kiedy tu są,czyli 6 miesięcy wyszla z domu ze 3 razy tylko
na zakupy nawet z nimi nie wychodzi... nigdzie... śmieci nei wychodzi wyrzucic...normalnie cale dnie w domu na kanapie pod kocem... a podono od kiedy zaszła w ciążę(3mieisace temu),to juz w ogole nawet obiadow nie robi,nic... dla mnie to takie STRASZNE... no ale co poradzic..
Dziewczyny a co myslicie o tych butelkach i innych rzeczach z tej firmy
www.ceneo.pl/1766696
??? bo myślę nad Aventem i nad tym tommee tippee.
bidol STO LAT z okazji rocznicy ślubu )
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Młoda_mamuska - syn(Oliwier)- 04.07
Necik - syn (Szymon) - 06.07
Bidol - córeczka (Kamilka) - 07.07
Saiko - syn (Szymek) - 14.07
Olga - syn (Ignas) - 25.07.
Kamyczka - syn (Dominik) - 25.07
Anszka - syn (Wojtuś) - 27.07
Anna77 - syn (Mateusz) - 7.07 (faktycznie będzie ok.23.06)
Daners - syn (Filip) - 23.07
Daria23 - syn (Tymoteusz) - 26-30.07
TruskawkowyKaprys - córeczka (Lena) - 27.06-01.07
Kejtin - córeczka(?) (Sara) - 25.07
Maksiu - ( ??? ) (Kinga lub Błażej) - 15.07
......
Chłopek - syn (???) - 18.06
Majówka - syn (Lukas) - 17.08
to nasza lista
Kafelka - dawaj znaka - to Cię wpiszę
M_M - ja już Aventa kupiłam - ale te podobno też są dobre
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale chyba to dwie dobre firmy te tommi maja te rurke chyba antykolkowa
mezulek wcale nie biedny;p na dobre mu to wyjdzie bo miesien piwny mu sie zrobil wiec niech zadba o kondycje bo potem kto bedzie latał z Filipkiem i gral w pile ;]
no własnie co robic wieczorem hmm
ja zaraz zabieram sie za lekkie podrasowanie tuniczki tzn tu podszyc tu zalozyc by pasowalo na moj brzusio a potem dzien "pieknosc" olejowanie wlosów malowanie pazurków maseczki itd ..czasami lubie taki dzien