BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #365450 przez daners
hej kobitki weszłam sie przywitac i zyczyc milusiej sobótki ;] ja zaraz uciekam na urodzinki chrzesniaczki :) a tymczasem ide nadrobic by wiedziec co sie dzialo :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #365468 przez maksiu
Hejka jestem i ja przepraszam ze teraz ale nie mialam kiedy:)
Kurde jak sie najadlam moj m mial piknik w zakladzie i mieli flaki i rybe z frytkami i sorowka no ipiwo ale ze on skuterem to piwa nie pil tylko wzial do dodmku i mi przywiozl rybke mniam mniam

12 lata 7 miesiąc temu #365470 przez Dżasta
Uff ale sie narobilam, ale jestem z siebie dumna :laugh: a wy co tam porabiacie dziewczynki? Ja teraz musze troche odpoczac, bopotem wybieramy sie do znajomych na grilla, wiec jeszcze caly dzien przede mna :) a meza jeszcze nie ma, az jestem ciekawa tych rybek co przywiezie :woohoo:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

12 lata 7 miesiąc temu #365471 przez mloda_mamuska
Hej Dziewczyny,
mnie dzisiaj brzuch cos boli. ide zrobic sobie herbatke miętową.

U mnie jakos pochmurno i szaro za oknem ale i tak jestem szczęśliwa,bo dzwonili,że łóżko bedzie w poniedziałek.w koncu!

Majowka to masz zabiegany ale i super dzien .
uwazaj tam na siebie ;) i milego dnia ;)

saiko fajny ten szlafroczek, ja tez kupilam sobie taki cieniutki tylko różowy .
Mam w sumie swój fajny,ale ardzo gruby,a w lato to bym sie udusiła w nim w szpitalu ;)

stokrotki ...uwielbiam kwiatki.
sama staram sie zawsze miec w domku jakies kwiatki siweze w wazonie,bo jakos wtedy lepiej dzien mi mija ;)

ja zaczelam myc wlosy i skonczyla sie ciepla woda ..i musialam splukac lodowatą i teraz tak mi zimko....
bo tutaj u tych znajomych trzeba włączać,zeby sie grzała jak za duzo na raz sie zużyje.a My z Miskiem zawsze rano dłuższy prysznic bierzemy..i zapomnielismy włączyć :(

12 lata 7 miesiąc temu #365488 przez anszka
Cześć dziewczyny :)
Wróciłam ze sklepu, bo byliśmy zamówić wózek i okazało się, że do tego modelu już nie robią adapterów do maxi-cosi. Nie mam już siły ani ochoty na szukanie nowego wózka, więc wzięliśmy wybrany model, ale trochę byłam zła, bo wybierałam wózek właśnie pod kątem adaptacji tego fotelika ;)
Postanowiłam jednak, że to nie jest najważniejsze i odpuściłam. W razie "w" dokupię ten ich fotelik, jeśli uznam, że brak możliwości montowania fotelika jest bardzo dokuczliwy.
Wybraliśmy połączenie koloru granatowego z błękitem, za jakiś tydzień ma być do odbioru.
Teraz grzecznie leżakuję, pogoda jest przepiękna, sąsiedzi dookoła grillują, ale ja po ostatnim obżarstwie jeszcze nie zatęskniłam za smakiem grillowanego mięska :)
Miłego popołudnia!

12 lata 7 miesiąc temu #365489 przez mloda_mamuska
anszka a ja bym pogrillowala sobie.ale u nas kiepska pogoda no i nie ma gdzie nawet.
także pocieszam się sernikiem...dostalismy od znajomego pyszny 'mokry' sernik i juz 3 kawalek jem :lol:
brzuch mnie bolał,ale wypilam herbatke miętową i juz jest lepiej.

ide zaraz zrobić rybke na obiadzik
www.wielkiezarcie.com/recipe17626.html
z tego przepisu ;)

na razie wsmarowalam w polowe ciala krem i czekam az wyschnie.
ale mi zlecialo... dopiero byla poprzednia soboa i Xfactor a tu juz znowu sobota;))

anszka sper,ze zamowiliscie wózek.
ale jak to bedzie z tym fotelikiem??
w koncu ktory bedziecie mieli? do tego wózka czy maxi cosi ?
tzn. zrozumialam,ze tego do wozka jeszcze nie macie.
ale macie maxi-cosi??
Skoro juz nie robią tych adapterów,to może poszukaj w internecie? allegro itp. moze ktos ma do sprzedania;)
na pewno by Wam sie przydały te adaptery. zawsze to ułatwienie wczepic fotelik na stelaż i jechać niż dźwigać bobasa z fotelikiem ;)

12 lata 7 miesiąc temu #365492 przez anszka
M_M - myślę, że rybka będzie smaczna, lubię takie kombinacje, przydałby Ci się świeże rybki (dżasta - podziel się z m_m ;) )
Fotelik będzie maxi -cosi, adapterów poszukam w sieci, ale wózek nie jest zbyt popularny, więc się nie nastawiam. Samochód mamy w miarę pakowny, więc najwyżej będziemy pakować też gondolkę. Zobaczymy, jak często będziemy ruszać z maluchem w trasę, żeby ten fotelik koniecznie musiał być montowany na stelażu. Dokupić zawsze można.
Mokry sernik - uwielbiam, a ja idę zrobić sobie koktajl z truskawek, bo mi mąż wczoraj dwa kilogramy przywiózł z jakiegoś bazarku i są przepyszne.

12 lata 7 miesiąc temu #365496 przez mloda_mamuska
anszka 2 kg truskawek :P :P :P :P :P :P
podziel sie!!!
u nas są tylko te paczkowane,tez są dobre..ale takie z bazarku pewnie sa pyszniejsze :P :P

;)))

12 lata 7 miesiąc temu #365499 przez Kamyczka
Anszka gratuluję wózka :)
MM rybka -też chcę :blink: i truskawki też :lol:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365500 przez chłopek
hej mój Ksawcio dopiero zasnął przez cały dzien nie spał,i pewnie bedzie spał juz do rana:( a mielismy jechac do szwagierki zobaczyć malutką Dagmarkę, no ale pewne jutro wieczorem pojedziemy bo po południu mamy sesję zdjęciową :)
m_m przepis sobie zapisałam :)
mam mase sprzatania ale mi sie nie chce
ide sobie loda zjeść bo mąż algidę kupił, no i BIG MILKA wygrałam :) wysłałam męża żeby wymienił :)

a mój pomalował koła w wózku wyglądają jak nowe

12 lata 7 miesiąc temu #365501 przez mloda_mamuska
chlopek trzymam kciuki za sesje ! i zazdroszczę ;)

ja lece robic ten obiadzik ,bo juz glodna jestem ;)

12 lata 7 miesiąc temu #365502 przez anszka
Kamyczka - a Ty w końcu możesz jeść truskawki?
Chłopek - też zazdroszczę sesji, ja chętnie bym posprzątała, bo mam nadmiar energii, ale nie mogę :( lekarz powiedział mężowi, żeby mnie przypilnował i ten sobie tak wziął do serca te słowa, że najchętniej pasami by mnie do łóżka przywiązał ;)
M_M - paczkowane, w koszyczku, dżemy - wcinam wszystkie truskawki z największym apetytem :)

12 lata 7 miesiąc temu #365503 przez Kamyczka
Chłopek zazdroszczę sesji :) koniecznie nam zaprezentuj po :blink: i odpoczywaj!

12 lata 7 miesiąc temu #365504 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka - a Ty w końcu możesz jeść truskawki?
Chłopek - też zazdroszczę sesji, ja chętnie bym posprzątała, bo mam nadmiar energii, ale nie mogę :( lekarz powiedział mężowi, żeby mnie przypilnował i ten sobie tak wziął do serca te słowa, że najchętniej pasami by mnie do łóżka przywiązał ;)
M_M - paczkowane, w koszyczku, dżemy - wcinam wszystkie truskawki z największym apetytem :)

Anszka mogę w określonych ilościach :blink: Ja też nie sprzątam i nie gotuję :( jedynie leżakuję

12 lata 7 miesiąc temu #365506 przez chłopek
no mój mąż na początku mnie pilnował a później juz nie, bo i tak jest w pracy a ja muszę i tak coś w domu zrobic

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka