- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Co do pieluch to czasami mnie odsuwa i mów, że on chce ją przebrac, wykąpac czy przewinąc. Jest w tym naprawdę dobry
Dziś się nie woskuję ale jutro mam zamiar Muszę tylko sprzęt odkurzyc
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzięki dziewczyny
Dziś dopiero wyszliśmy do domu bo mały miał żółtaczkę a wcześniej spadła mu o prawie 10% waga i musiałam małego dokarmiać strzykawką. No i tak się rozleniwił że z karmieniem piersią są problemy. No ale jakoś sobie radzimy
A czemu miałam cesarkę bo widzę że prawie każda sie o to pyta Miałam już pełne rozwarcie 10 cm i skurcze parte które ciągnęły sie od 4 cm a mały nadal nie był wstawiony w kanał rodny.i o mały włos przez głupiego lekarza (bo tylko jeden tam sie zdarzył) straciłabym Bartka. Bo wg niego ja nie miałam skurczy jeszcze partych i dał mi podwójną oksytocynę która potęgowała ból mimo znieczulenia. Nie zauważył że małemu spada tętno. Chirurg który mnie operował i wyciągnął małego powiedział że jeszcze chwila a miałabym kolejną tragedię... I że dosyć już w moim przypadku tracenia dzieci. Potem sie okazało że mały ugrzązł główką pod jakąś kościa (ale już nie pamiętam jaką).
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Ania witamy spowrotem!!!
a Twój maluszek jaki "wyraźny" na tym zdjęciu! oczka duze, już bez opuchlizny i w ogole boski!!!
A kimy maluszek na pączusia wygląda, chooc waga i wzrost takie standardowe:D
Ania-na szczescie wszystko się pomyslnie skończyło i masz zdrowego maluszka przy sobie i to w dodaku już w domu! Serdecznie gratulujemy Tobie i Twojemu mężowi
buziaki!!!
- Milla
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sarna, w tej ciąży zmieniłam gina, jeżdżę do Torunia. W poprzednich ciążach nie miałam tego badania, ale mnie to nie dziwi skoro toxo miałam robione tylko w I trymestrze. Mimo, że chodziłam prywatnie to mój poprzedni gin nie zlecał mi wielu badań.
Jutro mam odebrać wyniki, dowiem się co i jak Gdzieś czytałam że badanie na HIV to już standard.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Milla
- Wylogowany
- budujemy zdania
Witaj kochana! Cieszę się, że jesteście już w domku. Bartuś jest śliczny A Ty byłaś dzielna! Nacierpiałaś się. Dobrze, że jesteście cali i zdrowiHej!
Dzięki dziewczyny
Dziś dopiero wyszliśmy do domu bo mały miał żółtaczkę a wcześniej spadła mu o prawie 10% waga i musiałam małego dokarmiać strzykawką. No i tak się rozleniwił że z karmieniem piersią są problemy. No ale jakoś sobie radzimy
A czemu miałam cesarkę bo widzę że prawie każda sie o to pyta Miałam już pełne rozwarcie 10 cm i skurcze parte które ciągnęły sie od 4 cm a mały nadal nie był wstawiony w kanał rodny.i o mały włos przez głupiego lekarza (bo tylko jeden tam sie zdarzył) straciłabym Bartka. Bo wg niego ja nie miałam skurczy jeszcze partych i dał mi podwójną oksytocynę która potęgowała ból mimo znieczulenia. Nie zauważył że małemu spada tętno. Chirurg który mnie operował i wyciągnął małego powiedział że jeszcze chwila a miałabym kolejną tragedię... I że dosyć już w moim przypadku tracenia dzieci. Potem sie okazało że mały ugrzązł główką pod jakąś kościa (ale już nie pamiętam jaką).
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
w cale CI się nie dziwie, ze moglas krzywo patrzec, nie wiem jak to jest pochować dziecko, ale z pewnością nie pozwoliłabym swojemu dziecku przeszkadzać cierpiącym rodzicom. Jeśłi oni poszli bo krzywo patrzyłaś-choć pewnie wyolbrzymiają-to tylko o nich swiadczy, bo powinni zostawić Was samych na chwilę zadumy.
U nas ponoć lekarz ma obowiązek poinformować pacjentke o badaniu na hiv ale decyzja czy się przebada zalezy od pacjentki, i to jest ponoc jakis nowy przepis,obowiązujący od czasu ze moja ciąża pod ten przepis jeszcze nie podleg-jej ale ja pisze, ciężko mi samą siebie zrozumiec.
Oh i dziewczyny ja przepraszam za moją ortografię, ale mało sie uczyłam w Polsce i ortografia mi się strasznie pieprzy!!!
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do badań na hiv to ja też nie robiłam, lekarz nie zlecił, a ja nie pytałam.
Sarna nie przejmuj sie ortografią, bo ja czasami jak czytam to co napisałam, to śmiać mi sie chce z siebie
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
ja u innych nie widzę-chyba ze takie oczywiste jak rz po spolglosce-to znam:P
o i wiem ze nie z przyniotnikami jest zawsze razem:)
ale to troche za mało reszte robie na czuja
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja robiłam badania na HIV, bo lekarz (który prowadził mnie przez pierwsze 2,5 miesiąca) się mnie pytał czy chcę, więc się zgodziłam a co tam. Jak robi wszystko to wszystko
Sarna ja nie zauważyła twoich błędów, więc się nie przejmuj
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Zyczę wszystkim ciężaróweczkom lekkich porodow i POWODZENIA