- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231633 przez Aleksandra
Och dziekujemy za życzenia. Właśnie się najadła i się kokosi w łóżeczku bo spac się jej nie chce. Chciałam jej wydrukowac kilka obrazków (które ja pokoloruję) ale coś mi się stało z drukarką
Dorcia zaraz ci wyślę na maila nowe zdjęcia Natalci
Dorcia zaraz ci wyślę na maila nowe zdjęcia Natalci
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 2 miesiąc temu #231637 przez vestusia
Ha, ha Dorcia, ja myślę, że jeżyk będzie spał w łóżeczku Daisy szuka mu najlepszej miejscówki
Róża otóż to - niby jeszcze troszkę dni zostało, ale jednak lada moment zostaniemy mamusiami. Jak ja już się nie mogę doczekać.
Ja tylko nie chciałabym niespodzianki w postaci sisiorka między nogami he, he, he Nie wiem jaka byłaby moja reakcja na porodówce
A wiecie, uspokoiłam się też, bo na porodówce położną jest moja koleżanka! Więc teraz nie ma opcji, abym rodziła gdzie indziej! Wiem, że na pewno w czasie mojego pobytu w szpitalu trafię na jej dyżur i że na pewno pomoże przejść mi przez te chwile pobytu w szpitalu Już się cieszę. Szkoda, że Zuzi to nie zachęca do wyjścia na drugą stronę brzuszka
Róża otóż to - niby jeszcze troszkę dni zostało, ale jednak lada moment zostaniemy mamusiami. Jak ja już się nie mogę doczekać.
Ja tylko nie chciałabym niespodzianki w postaci sisiorka między nogami he, he, he Nie wiem jaka byłaby moja reakcja na porodówce
A wiecie, uspokoiłam się też, bo na porodówce położną jest moja koleżanka! Więc teraz nie ma opcji, abym rodziła gdzie indziej! Wiem, że na pewno w czasie mojego pobytu w szpitalu trafię na jej dyżur i że na pewno pomoże przejść mi przez te chwile pobytu w szpitalu Już się cieszę. Szkoda, że Zuzi to nie zachęca do wyjścia na drugą stronę brzuszka
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231654 przez Aleksandra
Vestusia nie długo Zuzia się ruszy w stronę wyjścia, cierpliwości
Dorcia musicie chyba zaakceptowac nowego lokatora w łóżku. Może Daisy nie długo przejdzie...
Dorcia musicie chyba zaakceptowac nowego lokatora w łóżku. Może Daisy nie długo przejdzie...
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231658 przez emkapl84
bylam na miescie zrobic ostatnie zakupky przed pojawieniem sie malenstwa:)
DZIEKI ZE TAK WSZYSTKIE KCIUKI ZA MNIE TRZYMACIE
moglabym prosic o numer tel od jednej z was to wysle smska jak juz bedzie po wszystkim...
bole troche mnie dzis lapia takie jak na @ ale i tak wiem ze do 21 nic z tego nie bedzie...
w planach mam teraz kawke i tv z M na kanapie...pozniej moze jakas drzemka ale nie wiem czy dam rade usnac..
DZIEKI ZE TAK WSZYSTKIE KCIUKI ZA MNIE TRZYMACIE
moglabym prosic o numer tel od jednej z was to wysle smska jak juz bedzie po wszystkim...
bole troche mnie dzis lapia takie jak na @ ale i tak wiem ze do 21 nic z tego nie bedzie...
w planach mam teraz kawke i tv z M na kanapie...pozniej moze jakas drzemka ale nie wiem czy dam rade usnac..
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #231662 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231684 przez Aleksandra
Obiecałam wam zdjęcie stopek Oj tak te pytki całuję każdego dnia praktycznie przy każdej możliwości A to ostatnie zdjęcie jest z dzisiaj jak się budziła do jedzenia i się przeciągała. Musiałam rożek rozpiąc, żeby miała miejsce
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #231687 przez Dorciaition
Emka spróbuj usnąć bo potem to wiesz
Kurka, ale dziwnie, że idziesz wieczorem. Ten dzień musi być dla Was dziwny ;)Nie mogę sobie tego wyobrazić
Wysłałam Tobie nasze numery tel.
Suari jak Igorek?
Kurka, ale dziwnie, że idziesz wieczorem. Ten dzień musi być dla Was dziwny ;)Nie mogę sobie tego wyobrazić
Wysłałam Tobie nasze numery tel.
Suari jak Igorek?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Dorciaition.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 2 miesiąc temu #231694 przez luska
Docia no to miał pomysł twój , za pewne się Daisy spodobało skoro piszczy.A wcześniej te urojone ciąże same jej przechodziły??
Vestusi spoko wyjdzie Zuzanka w końcu, ale spójrz na mój suwaczek to się pocieszysz A mi właśnie by pasowała data 26.11 ale zobaczymy 25 mam ktg.
A z tym atutyzmem to rano na serio sobie pomyślałam jaka ja nienormalna ale mam takie wkrety
Mowie wam , że mi się ten syndrom załączył , bo ogólnie padam na pysk ale jednocześnie mnie energia rozpiera.........
Eh Olu jaka Ona cudna .
Emka ja nie podam hehe bo nie mam tele przy sobie , co prawda dziś po niego jadę
Kredka mi tez się to takie nie realne wydaje , ze najpóźniej za miesiąc po raz kolejny zostanę mama i nasze życie znowu wywróci się do góry nogami Jak sobie o tym tak pomyśle to niech ten brzuszek będzie jak najdłużej
Vestusi spoko wyjdzie Zuzanka w końcu, ale spójrz na mój suwaczek to się pocieszysz A mi właśnie by pasowała data 26.11 ale zobaczymy 25 mam ktg.
A z tym atutyzmem to rano na serio sobie pomyślałam jaka ja nienormalna ale mam takie wkrety
Mowie wam , że mi się ten syndrom załączył , bo ogólnie padam na pysk ale jednocześnie mnie energia rozpiera.........
Eh Olu jaka Ona cudna .
Emka ja nie podam hehe bo nie mam tele przy sobie , co prawda dziś po niego jadę
Kredka mi tez się to takie nie realne wydaje , ze najpóźniej za miesiąc po raz kolejny zostanę mama i nasze życie znowu wywróci się do góry nogami Jak sobie o tym tak pomyśle to niech ten brzuszek będzie jak najdłużej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231699 przez Aleksandra
Suari prawda, że to jest cudowne? Moja Natalcia też przez sen się uśmiecha czym rozbraja wszystkich Teraz coraz dłużej nie chce jej się spac po jedzeniu i trzeba ją zabawiac. Czasami usypia z cycem w buzi, czasami jak tylko poczuje łóżeczko od razu się budzi i koniec. Ale na szczęście po paru minutach na rękach i mówienia do niej usypia błogo
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231703 przez Aleksandra
Kurczę my to faktycznie gaduły jesteśmy w porównaniu z październikiem. U nich jest strona 393 a u nas zbliżamy się do 700 !!!
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231709 przez Róża
Matko, jaka cudowna ta Natalcia a te stópki, ehh ... też mam słabość Śliczności
Rozmarzyłam sie hehe
Vestusia, ja tez nie mogę się doczekać, chciałabym się przenieść w czasie do dnia kiedy już wychodzimy ze szpitala do domku z Dzidziusiem
Hehe, takie niespodzianki na porodówce bardzo rzadko się zdarzają, więc się nie martw! Ja sama chwilami się wkręcam, bo w sumie, tylko na jednym usg lekarz nam potwierdził płeć, niby był pewny Ale chrzestnemu mojego męża zamiast dziewczynki urodził się Kubuś, tylko, że on był od początku święcie przekonany, że tak będzie, więc dla niego nie było to zaskoczenie, ale to już było kilka lat temu, teraz sprzęt mają dokładniejszy na pewno
Aaaa, gdyby któraś z Was była zainteresowana na zakupach w Tesco zupełnie przypadkiem kupiłam herbatkę Hippa Natal dla kobiet karmiących 200g za cale 3,50 tylko nie była nawet oznaczona promocja, więc nie wiem czemu, data ważności normalnie do 2013 roku, u nas były tylko trzy sztuki, wzięłam dwie, może się przyda Także jak będziecie na zakupach zerknijcie sobie, teraz dopiero w necie patrze, że ona kosztuje ok. 17 zł, myślałam, że z 9 trzeba było łapać i tą trzecią do koszyka!
Rozmarzyłam sie hehe
Vestusia, ja tez nie mogę się doczekać, chciałabym się przenieść w czasie do dnia kiedy już wychodzimy ze szpitala do domku z Dzidziusiem
Hehe, takie niespodzianki na porodówce bardzo rzadko się zdarzają, więc się nie martw! Ja sama chwilami się wkręcam, bo w sumie, tylko na jednym usg lekarz nam potwierdził płeć, niby był pewny Ale chrzestnemu mojego męża zamiast dziewczynki urodził się Kubuś, tylko, że on był od początku święcie przekonany, że tak będzie, więc dla niego nie było to zaskoczenie, ale to już było kilka lat temu, teraz sprzęt mają dokładniejszy na pewno
Aaaa, gdyby któraś z Was była zainteresowana na zakupach w Tesco zupełnie przypadkiem kupiłam herbatkę Hippa Natal dla kobiet karmiących 200g za cale 3,50 tylko nie była nawet oznaczona promocja, więc nie wiem czemu, data ważności normalnie do 2013 roku, u nas były tylko trzy sztuki, wzięłam dwie, może się przyda Także jak będziecie na zakupach zerknijcie sobie, teraz dopiero w necie patrze, że ona kosztuje ok. 17 zł, myślałam, że z 9 trzeba było łapać i tą trzecią do koszyka!
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
Moderatorzy: ilona