BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 5 miesiąc temu #235355 przez Batmanik
Ania- weszlam na ta strone i moja nadzieja wzrosla bo sprawdzilam ze 23go wrzesnia w zeszlym roku byla pelnia o 9 rano a ja wlasnie urodzilam Igora o 4.30- moze naprawde cos w tym jest :side:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #235356 przez Paletka
hejka

IVA-GRATKI!!!

Sliczne Brzusie macie...

EMKA-sliczne zdjecia najladniejsze raze z M. macie w Trojeczke....szkoda ze na naszym forum tego nie wstawilas....

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #235365 przez Dorciaition
Empka, ale masz fajnie :) Już z Maleństwem w domciu :)

Sarna trzymam Cię za słowo :silly:

Aniaa he he, to miałam w nocy próbę generalną przed dzisiejszym wyciem do księżyca. ;)

Batmanik głowa do góry, w końcu ruszy B)
Oo, to moze faktycznie ruszy skoro z Igorem zadziałało :)

Ja dziś też do ginki i to bez kolejki, bez zapisu. Znowu pewnie te "beretki" się na mnie rzucą :/ Nie lubię tego. Ciągle będą mnie pytać na którą godzine jestem umówiona B)

Alanek[*] :(
13 lata 5 miesiąc temu #235367 przez Malina86
Czesc Kobitki!
Ja dzisiaj w nocy wstawalam co godzine bo mnie sikanie cisnelo, w dodatku wkladki musialam zmieniac bo chyba faktycznie kolega meza dobrze mowil z tym czopem :lol: W dodatku wydzielina jest brazowa. Brzuch mnie w nocy bolal jak na okres wiec mam nadzieje, ze cos sie w koncu ruszylo. A wogole to glowa mnie boli od rana :dry:
Vestusia trzymam kciuki, zebys dala rade w szpitalu i moze juz z Zuzanka wyjdziesz :)
Milla ja kupuje przez cala ciaze Femibion Natal Classic 60szt. za 31.99zl w aptece internetowej doz.pl.
emkapl84 cudownie, ze Natalka taka grzeczniutka!
Na 13:30 jade na KTG i do ginki i zobaczymy co dalej.
Milego snia!
13 lata 5 miesiąc temu #235371 przez aniaa_
Z tą pełnia to naprawdę cos jest, nawet na szkole rodzenia położna mówiła, że maja wtedy pełno roboty, a jak męza bratowa rodziła to tego dnia 18 kobiet sie rozpakowało :)
13 lata 5 miesiąc temu #235372 przez Dorciaition
Malina trzymam kciuki! Ty musisz być najpierwsza ;) :)

13 lata 5 miesiąc temu #235375 przez Dorciaition
Ciekawe czy tak rzeczywiście będzie :) Byłoby super.

Anka ale Ty masz jeszcze 3 dni :silly:

13 lata 5 miesiąc temu #235377 przez aniaa_
To widzę, że dzisiaj dzień wizyt, ja też dzisiaj u gina będa, mam nadzieje, że powie mi cos sensownego, w sensie, że mam rozwarcie i bede rodzić :lol: ale jak to pisze to sama w to nie wierze, to juz pewnie moja ostatnia wizyta przed porodem, a jeszcze 2 trygodnie t :lol: mu sam sie zastanawiał czy mnie pisac czy nie bo mowił, że do 10 to moge urodzic, a tu taki zonk :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #235378 przez [email protected]
Batmaniku kochany po co płakałaś?
do Niemiec to ja mam 13 km-uczyłam się w niemczech, ale nie wspominam dobrze tego:/
tzn 13 km do miasta, bo do innej granicy mam 3km, ale to w pole:)
Batmanik Mój Domiś też urodził się o 4:30!!! ale w sampoczątek pierwszej kwadry:/
czyli wilczyca ze mnnie żadna :P
13 lata 5 miesiąc temu #235379 przez Malina86
Dzieki Dorcia :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #235389 przez Dorciaition
Olu pamiętam, że kupiłaś taką maskotkę przytulankę z muzyczką. Jak się sprawdza?

13 lata 5 miesiąc temu #235397 przez Róża
Dzien dobry :)
Mieszkanko posprzątane juz prawie, więc mogę zasiąść na kawkę :)

Dziękuję za pocieszenie co do kąpieli dziewczynki :kiss: , juz mniej o tym myślę, dobrze, że nalałam mniej wody, brzuszek nie był jakoś bardzo zanurzony, to mam nadzieje, że Dzidzia sie nie obrazi na mamę ;) już więcej tak nie zrobię! Miło od Was usłyszeć, że będzie Ok, bo dr google w tym względzie jest mniej wyrozumiały i juz wczoraj nie mogłam zasnąć :(

Madzia, fajnie, że miałaś dobry dzień, od razu inaczej człowiek się wtedy do wszystkiego nastraja, oby dzisiejszy tez był taki ! :)

Vestusia trzymam kciuki, pewnie już z Zuzanka wrócisz do domku :*

Batmanik - uszy do góry, będzie dobrze na pewno, zobaczysz, nie smuć się :(

Empka - w takim razie w rolę mamy weszłaś naprawde błyskawicznie, cudownie, ze sobie tak fajnie radzicie no i że córcia grzeczna :)

Mila - ja tez kupuje internetowo z DOZ, bo płaciłam prawie 70 a teraz 53 chyba, więc róznica jest duża, teraz chyba zamówię jeszcze jeden Natal 2 a potem patrzyłam że wezmę wlaśnie ten classic, bo jest o wiele tańszy,a myślę, że na karmienie piersią starczy?

Malina - widzisz, faceci to jednak się znają na tych sprawach, co nie? :P Trzymam kciuki za postępy :)

a do mnie dzwoniła koleżanka, która urodziła półtora miesiąca temu synka, a wydaje mi się, że to było wczoraj, jeszcze leżałyśmy razem w szpitalu w jednej sali, tak nam się trafiło, jak ona czekała na poród ... i opowiadała jak jej dni płyną z synkiem, że byli na szczepieniach, jak się uśmiecha, jak zaczyna śmiesznie gęgać samogłoski, jak miło mi się słuchało, ja tez już chcę swojego Szkraba !!!
13 lata 5 miesiąc temu #235410 przez madziaska
Dzien dobry
Vestusia będzie dobrze Kochana, trzymamy kciuki :kiss:
Dorcia trzymam Cie za slowo z tym grudniem ;) A u gina może oklam te beretki, ze masz wlasnie na ta o ktorej przyjdziesz ;)
Sarna w takim razie czekam na zdjecie czapuni :blink:
Milla ja przez cala ciaze bralam Feminatal, najpierw 1, potem 2. Zostalo mi jeszcze na jakies 10 dni, ale zaopatrzylam się już w ten clasic i wlasnie ten będę brala podczas karmienia, o polowe tanszy. Mysle, ze ta 2 już nie będzie taka niezbedna, po prostu będę jadla wiecej ryb, bo chyba tylko tym DHA się roznia. Ja tez zamówiłam w necie trzy opakowania, niestety jedno było troche zgniecione. W jednym opakowaniu musiałam jeden listek wyrzucic, ponieważ ta kapsulka z rybim tluszczem się wylala :/ Ale to tylko na 6 dni ;)
Emka kurcze jak masz fajnie, ze Nacia jest już przy Tobie, no i ze tak dlugo spi… Moja mama się ze mnie smieje, ze ja się ciagle martwie o spanie i jedzenie jak Hania się urodzi ;)
Malinka
trzymam kciuki żeby cos ruszylo, Batmanik za Ciebie również :kiss:
Aniaa jeszcze nic straconego, 10 się jeszcze nie skończył ;)
13 lata 5 miesiąc temu #235445 przez Milla
No,ja właśnie też najpierw brałam Natal 1, potem 2. Zamówiłam więc jeszcze jedną 2 a na potem Classic. Kurczę drogie te witaminy jak diabli. Niby można kupić tańsze, z innej firmy, ale do tych już się przyzwyczaiłam.Kiedyś gin dał mi całe opakowanie elevit, ale mi nie pasiły.
Oj dziewczyny, przecież grudzień zarezerwowany jest dla mnie i Luśki :laugh:
Zobaczcie jak dni szybko mijają, niedawno byłam na wizycie a tu juz w pn mam następną.Potem pewnie kolejna za 2 tyg i być może szpital. Zleci szybciutko :) Chociaż ja też już nie mogę się doczekać :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #235450 przez emkapl84
Sarna wielkie dzieki za dobra rade :kiss: ..na pewno bede miala na uwadze zeby cos tam sobie w stanik cieplego wlozyc jak wyjde na dwor...
a co do Natalki to wlasnie sie zastanawialam czy ona faktycznie jest taka grzeczna czy to po prostu zalezy od nastawienia...no bo wiadomo, ze czasami placze...budzi sie w nocy...ale w sumie przez 9 miesiecy sie na takie cos przygotowywalam i wiedzialam co mnie czeka wiec teraz zarwane nocki itp sa dla mnie czyms zupelnie normalnym...
Natka wlasnie teraz sobie lezy u taty na rekach i stroi minki:) o i czkawke dostała :lol:
Sarna kiedy najlepiej wybrac sie na pierwszy spacer? bo ja juz sie nie moge doczekac...ale czytalam gdzies na necie ze najlepiej 2-3 tyg spedzic w domku i dopiero pozniej szykowac sie na spacery...
Trzymam kciuki za wszystkie jeszcze nierozpakowane mamusie...dziewczyny juz sie naprawde nie moge doczekac az wy bedziecie zdawac relacje z porodow...wklejac zdjecia maluszkow...ja tez sie wyczekalam...wiec wiem co czujecie
buziaki :kiss: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka