- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #235365 przez Dorciaition
Empka, ale masz fajnie
Już z Maleństwem w domciu 
Sarna trzymam Cię za słowo
Aniaa he he, to miałam w nocy próbę generalną przed dzisiejszym wyciem do księżyca.
Batmanik głowa do góry, w końcu ruszy
Oo, to moze faktycznie ruszy skoro z Igorem zadziałało
Ja dziś też do ginki i to bez kolejki, bez zapisu. Znowu pewnie te "beretki" się na mnie rzucą :/ Nie lubię tego. Ciągle będą mnie pytać na którą godzine jestem umówiona

Sarna trzymam Cię za słowo

Aniaa he he, to miałam w nocy próbę generalną przed dzisiejszym wyciem do księżyca.

Batmanik głowa do góry, w końcu ruszy

Oo, to moze faktycznie ruszy skoro z Igorem zadziałało

Ja dziś też do ginki i to bez kolejki, bez zapisu. Znowu pewnie te "beretki" się na mnie rzucą :/ Nie lubię tego. Ciągle będą mnie pytać na którą godzine jestem umówiona

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235367 przez Malina86
Czesc Kobitki!
Ja dzisiaj w nocy wstawalam co godzine bo mnie sikanie cisnelo, w dodatku wkladki musialam zmieniac bo chyba faktycznie kolega meza dobrze mowil z tym czopem
W dodatku wydzielina jest brazowa. Brzuch mnie w nocy bolal jak na okres wiec mam nadzieje, ze cos sie w koncu ruszylo. A wogole to glowa mnie boli od rana 
Vestusia trzymam kciuki, zebys dala rade w szpitalu i moze juz z Zuzanka wyjdziesz
Milla ja kupuje przez cala ciaze Femibion Natal Classic 60szt. za 31.99zl w aptece internetowej doz.pl.
emkapl84 cudownie, ze Natalka taka grzeczniutka!
Na 13:30 jade na KTG i do ginki i zobaczymy co dalej.
Milego snia!
Ja dzisiaj w nocy wstawalam co godzine bo mnie sikanie cisnelo, w dodatku wkladki musialam zmieniac bo chyba faktycznie kolega meza dobrze mowil z tym czopem

Vestusia trzymam kciuki, zebys dala rade w szpitalu i moze juz z Zuzanka wyjdziesz

Milla ja kupuje przez cala ciaze Femibion Natal Classic 60szt. za 31.99zl w aptece internetowej doz.pl.
emkapl84 cudownie, ze Natalka taka grzeczniutka!
Na 13:30 jade na KTG i do ginki i zobaczymy co dalej.
Milego snia!
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235377 przez aniaa_
To widzę, że dzisiaj dzień wizyt, ja też dzisiaj u gina będa, mam nadzieje, że powie mi cos sensownego, w sensie, że mam rozwarcie i bede rodzić
ale jak to pisze to sama w to nie wierze, to juz pewnie moja ostatnia wizyta przed porodem, a jeszcze 2 trygodnie t
mu sam sie zastanawiał czy mnie pisac czy nie bo mowił, że do 10 to moge urodzic, a tu taki zonk

- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235378 przez [email protected]
Batmaniku kochany po co płakałaś?
do Niemiec to ja mam 13 km-uczyłam się w niemczech, ale nie wspominam dobrze tego:/
tzn 13 km do miasta, bo do innej granicy mam 3km, ale to w pole:)
Batmanik Mój Domiś też urodził się o 4:30!!! ale w sampoczątek pierwszej kwadry:/
czyli wilczyca ze mnnie żadna
do Niemiec to ja mam 13 km-uczyłam się w niemczech, ale nie wspominam dobrze tego:/
tzn 13 km do miasta, bo do innej granicy mam 3km, ale to w pole:)
Batmanik Mój Domiś też urodził się o 4:30!!! ale w sampoczątek pierwszej kwadry:/
czyli wilczyca ze mnnie żadna

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235397 przez Róża
Dzien dobry 
Mieszkanko posprzątane juz prawie, więc mogę zasiąść na kawkę
Dziękuję za pocieszenie co do kąpieli dziewczynki
, juz mniej o tym myślę, dobrze, że nalałam mniej wody, brzuszek nie był jakoś bardzo zanurzony, to mam nadzieje, że Dzidzia sie nie obrazi na mamę
już więcej tak nie zrobię! Miło od Was usłyszeć, że będzie Ok, bo dr google w tym względzie jest mniej wyrozumiały i juz wczoraj nie mogłam zasnąć 
Madzia, fajnie, że miałaś dobry dzień, od razu inaczej człowiek się wtedy do wszystkiego nastraja, oby dzisiejszy tez był taki !
Vestusia trzymam kciuki, pewnie już z Zuzanka wrócisz do domku :*
Batmanik - uszy do góry, będzie dobrze na pewno, zobaczysz, nie smuć się
Empka - w takim razie w rolę mamy weszłaś naprawde błyskawicznie, cudownie, ze sobie tak fajnie radzicie no i że córcia grzeczna
Mila - ja tez kupuje internetowo z DOZ, bo płaciłam prawie 70 a teraz 53 chyba, więc róznica jest duża, teraz chyba zamówię jeszcze jeden Natal 2 a potem patrzyłam że wezmę wlaśnie ten classic, bo jest o wiele tańszy,a myślę, że na karmienie piersią starczy?
Malina - widzisz, faceci to jednak się znają na tych sprawach, co nie?
Trzymam kciuki za postępy 
a do mnie dzwoniła koleżanka, która urodziła półtora miesiąca temu synka, a wydaje mi się, że to było wczoraj, jeszcze leżałyśmy razem w szpitalu w jednej sali, tak nam się trafiło, jak ona czekała na poród ... i opowiadała jak jej dni płyną z synkiem, że byli na szczepieniach, jak się uśmiecha, jak zaczyna śmiesznie gęgać samogłoski, jak miło mi się słuchało, ja tez już chcę swojego Szkraba !!!

Mieszkanko posprzątane juz prawie, więc mogę zasiąść na kawkę

Dziękuję za pocieszenie co do kąpieli dziewczynki

Madzia, fajnie, że miałaś dobry dzień, od razu inaczej człowiek się wtedy do wszystkiego nastraja, oby dzisiejszy tez był taki !

Vestusia trzymam kciuki, pewnie już z Zuzanka wrócisz do domku :*
Batmanik - uszy do góry, będzie dobrze na pewno, zobaczysz, nie smuć się

Empka - w takim razie w rolę mamy weszłaś naprawde błyskawicznie, cudownie, ze sobie tak fajnie radzicie no i że córcia grzeczna

Mila - ja tez kupuje internetowo z DOZ, bo płaciłam prawie 70 a teraz 53 chyba, więc róznica jest duża, teraz chyba zamówię jeszcze jeden Natal 2 a potem patrzyłam że wezmę wlaśnie ten classic, bo jest o wiele tańszy,a myślę, że na karmienie piersią starczy?
Malina - widzisz, faceci to jednak się znają na tych sprawach, co nie?

a do mnie dzwoniła koleżanka, która urodziła półtora miesiąca temu synka, a wydaje mi się, że to było wczoraj, jeszcze leżałyśmy razem w szpitalu w jednej sali, tak nam się trafiło, jak ona czekała na poród ... i opowiadała jak jej dni płyną z synkiem, że byli na szczepieniach, jak się uśmiecha, jak zaczyna śmiesznie gęgać samogłoski, jak miło mi się słuchało, ja tez już chcę swojego Szkraba !!!
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 5 miesiąc temu #235410 przez madziaska
Dzien dobry
Vestusia będzie dobrze Kochana, trzymamy kciuki
Dorcia trzymam Cie za slowo z tym grudniem
A u gina może oklam te beretki, ze masz wlasnie na ta o ktorej przyjdziesz 
Sarna w takim razie czekam na zdjecie czapuni
Milla ja przez cala ciaze bralam Feminatal, najpierw 1, potem 2. Zostalo mi jeszcze na jakies 10 dni, ale zaopatrzylam się już w ten clasic i wlasnie ten będę brala podczas karmienia, o polowe tanszy. Mysle, ze ta 2 już nie będzie taka niezbedna, po prostu będę jadla wiecej ryb, bo chyba tylko tym DHA się roznia. Ja tez zamówiłam w necie trzy opakowania, niestety jedno było troche zgniecione. W jednym opakowaniu musiałam jeden listek wyrzucic, ponieważ ta kapsulka z rybim tluszczem się wylala :/ Ale to tylko na 6 dni
Emka kurcze jak masz fajnie, ze Nacia jest już przy Tobie, no i ze tak dlugo spi… Moja mama się ze mnie smieje, ze ja się ciagle martwie o spanie i jedzenie jak Hania się urodzi
Malinka trzymam kciuki żeby cos ruszylo, Batmanik za Ciebie również
Aniaa jeszcze nic straconego, 10 się jeszcze nie skończył
Vestusia będzie dobrze Kochana, trzymamy kciuki

Dorcia trzymam Cie za slowo z tym grudniem

Sarna w takim razie czekam na zdjecie czapuni

Milla ja przez cala ciaze bralam Feminatal, najpierw 1, potem 2. Zostalo mi jeszcze na jakies 10 dni, ale zaopatrzylam się już w ten clasic i wlasnie ten będę brala podczas karmienia, o polowe tanszy. Mysle, ze ta 2 już nie będzie taka niezbedna, po prostu będę jadla wiecej ryb, bo chyba tylko tym DHA się roznia. Ja tez zamówiłam w necie trzy opakowania, niestety jedno było troche zgniecione. W jednym opakowaniu musiałam jeden listek wyrzucic, ponieważ ta kapsulka z rybim tluszczem się wylala :/ Ale to tylko na 6 dni

Emka kurcze jak masz fajnie, ze Nacia jest już przy Tobie, no i ze tak dlugo spi… Moja mama się ze mnie smieje, ze ja się ciagle martwie o spanie i jedzenie jak Hania się urodzi

Malinka trzymam kciuki żeby cos ruszylo, Batmanik za Ciebie również

Aniaa jeszcze nic straconego, 10 się jeszcze nie skończył

- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235445 przez Milla
No,ja właśnie też najpierw brałam Natal 1, potem 2. Zamówiłam więc jeszcze jedną 2 a na potem Classic. Kurczę drogie te witaminy jak diabli. Niby można kupić tańsze, z innej firmy, ale do tych już się przyzwyczaiłam.Kiedyś gin dał mi całe opakowanie elevit, ale mi nie pasiły.
Oj dziewczyny, przecież grudzień zarezerwowany jest dla mnie i Luśki
Zobaczcie jak dni szybko mijają, niedawno byłam na wizycie a tu juz w pn mam następną.Potem pewnie kolejna za 2 tyg i być może szpital. Zleci szybciutko
Chociaż ja też już nie mogę się doczekać
Oj dziewczyny, przecież grudzień zarezerwowany jest dla mnie i Luśki

Zobaczcie jak dni szybko mijają, niedawno byłam na wizycie a tu juz w pn mam następną.Potem pewnie kolejna za 2 tyg i być może szpital. Zleci szybciutko

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235450 przez emkapl84
Sarna wielkie dzieki za dobra rade
..na pewno bede miala na uwadze zeby cos tam sobie w stanik cieplego wlozyc jak wyjde na dwor...
a co do Natalki to wlasnie sie zastanawialam czy ona faktycznie jest taka grzeczna czy to po prostu zalezy od nastawienia...no bo wiadomo, ze czasami placze...budzi sie w nocy...ale w sumie przez 9 miesiecy sie na takie cos przygotowywalam i wiedzialam co mnie czeka wiec teraz zarwane nocki itp sa dla mnie czyms zupelnie normalnym...
Natka wlasnie teraz sobie lezy u taty na rekach i stroi minki:) o i czkawke dostała
Sarna kiedy najlepiej wybrac sie na pierwszy spacer? bo ja juz sie nie moge doczekac...ale czytalam gdzies na necie ze najlepiej 2-3 tyg spedzic w domku i dopiero pozniej szykowac sie na spacery...
Trzymam kciuki za wszystkie jeszcze nierozpakowane mamusie...dziewczyny juz sie naprawde nie moge doczekac az wy bedziecie zdawac relacje z porodow...wklejac zdjecia maluszkow...ja tez sie wyczekalam...wiec wiem co czujecie
buziaki

a co do Natalki to wlasnie sie zastanawialam czy ona faktycznie jest taka grzeczna czy to po prostu zalezy od nastawienia...no bo wiadomo, ze czasami placze...budzi sie w nocy...ale w sumie przez 9 miesiecy sie na takie cos przygotowywalam i wiedzialam co mnie czeka wiec teraz zarwane nocki itp sa dla mnie czyms zupelnie normalnym...
Natka wlasnie teraz sobie lezy u taty na rekach i stroi minki:) o i czkawke dostała

Sarna kiedy najlepiej wybrac sie na pierwszy spacer? bo ja juz sie nie moge doczekac...ale czytalam gdzies na necie ze najlepiej 2-3 tyg spedzic w domku i dopiero pozniej szykowac sie na spacery...
Trzymam kciuki za wszystkie jeszcze nierozpakowane mamusie...dziewczyny juz sie naprawde nie moge doczekac az wy bedziecie zdawac relacje z porodow...wklejac zdjecia maluszkow...ja tez sie wyczekalam...wiec wiem co czujecie
buziaki

Moderatorzy: ilona