- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235590 przez [email protected]
Róża-mozesz brac tylko tabletki przeciwbolowe na bazie paracetamolu czyli apap i panadol
cokolwiek zawiera ibuprofen-niedozwolone!
ps. u nas lewatywy tez nie ma
cokolwiek zawiera ibuprofen-niedozwolone!
ps. u nas lewatywy tez nie ma
Temat został zablokowany.
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235595 przez Milla
A ja czekam za ciołkami od szafy. Wrrr, nienawidzę jak się ktoś spóźnia. Sama zawsze staram się być punktualna ale widocznie oni nie znają znaczenia tego słowa. Mieli być po 12 a tu już prawie 15.
Przez to mąż musi odebrać młodego z przedszkola. Nie lubię Hubieu czegoś obiecać (np. że po niego przyjadę )a potem nie dotrzymać słowa. Co on pomyśli sobie o matce? 
Wczoraj w czasie zakupów myślałam, że z niego padnę. Szukał półek z samochodami i jak je znalazł to na cały głos: " Ale ja jestem zdolny artysta.Znalazłem samochody"

Wczoraj w czasie zakupów myślałam, że z niego padnę. Szukał półek z samochodami i jak je znalazł to na cały głos: " Ale ja jestem zdolny artysta.Znalazłem samochody"

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235613 przez Batmanik
jestem- i ja to mam pecha zyciowego- moge zlamac reke wycierajac du.... 
oczywiscie ordynatorka dzis jest na urlopie kazala przyjsc na rozmowe w poniedzialek- szkoda tylko ze na poniedzialek mam skierowanie wystawione:((( cry, cry , cry.....
a rano poplakalam sie bo zero skurczy, a Igor wstal skopal mnie , wytargal za wlosy i jeszcze usiadl mi na glowie i bajki ogladal
co w niego dzis wstapilo to nie wiem- nigdy tak nie robil....
ach co za zryty dzien...wlasnie sobie podskakuje na pilce - a co jakis czas mam obciazenie bo igor mi na kolana wskakuje:))
kurcze Vestusia trzymamy kciuki i zyczymy szybkiego porodu!!! ale tak bez kolejki to nie fair

oczywiscie ordynatorka dzis jest na urlopie kazala przyjsc na rozmowe w poniedzialek- szkoda tylko ze na poniedzialek mam skierowanie wystawione:((( cry, cry , cry.....
a rano poplakalam sie bo zero skurczy, a Igor wstal skopal mnie , wytargal za wlosy i jeszcze usiadl mi na glowie i bajki ogladal

ach co za zryty dzien...wlasnie sobie podskakuje na pilce - a co jakis czas mam obciazenie bo igor mi na kolana wskakuje:))
kurcze Vestusia trzymamy kciuki i zyczymy szybkiego porodu!!! ale tak bez kolejki to nie fair

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235624 przez aniaa_
witam ponownie
Ja cały dzień dzisiaj latam po mieście i wreszcie na chwile moge usiąć, nabiegałam sie jak szalona i z kazdym krokiem czułam, jak mi coś uciska cipuszke
zaraz planuje sie położyc tylko wypije kawusie
pyszną z bitą śmietaną 
Ja wiedziałam, że u Vestusi sie szybko rozkręci po tym skakaniu i do tego jeszcze jak wrzuciła zdjęcie i pokazała jak manisko brzuch, to moje marzenia o szybszym porodzie legły w gruzach
jednak ona ma pierwszeństwo
No i trzymam kciukasy, żeby długo sie nie męczyła i żeby sie szybko rozkręciło
no i ten 11-ty jednak bedzie należał pewnie do Zuzanki 
Dorcia super to zdjęcie Ivy ślicznie wyglądają
AAA normalnie musze sie pochwalić, przez 9 miesiący chodzenia w ciąży nie zaznałam jakiegoś "specjalnego" traktowania i tak stoje dzisiaj w aptece a kolejka dłuuuuuuuuuuuuga i jakas babcia sie drze do mnie ze ona nie ma siły stać, strasznie ja nogi bolą i bedzie za mną ale musi sobie posiedziec na kanapie, i tak ta babcia krzyczała, że farmaceutka do mnie zapraszam panią, co pani podać? i tak chyba z 10 osób było przede mna i zoatalam obsłużona bez kolejki
Gdyby nie ta babka to podejrzewam że nikt by mnie nei zauważył 
Nie mogłam uwierzyć
zawsze to przde mnie sie wypychali a tu taka niespodzianka mila:)
Ja cały dzień dzisiaj latam po mieście i wreszcie na chwile moge usiąć, nabiegałam sie jak szalona i z kazdym krokiem czułam, jak mi coś uciska cipuszke

Ja wiedziałam, że u Vestusi sie szybko rozkręci po tym skakaniu i do tego jeszcze jak wrzuciła zdjęcie i pokazała jak manisko brzuch, to moje marzenia o szybszym porodzie legły w gruzach

Dorcia super to zdjęcie Ivy ślicznie wyglądają

AAA normalnie musze sie pochwalić, przez 9 miesiący chodzenia w ciąży nie zaznałam jakiegoś "specjalnego" traktowania i tak stoje dzisiaj w aptece a kolejka dłuuuuuuuuuuuuga i jakas babcia sie drze do mnie ze ona nie ma siły stać, strasznie ja nogi bolą i bedzie za mną ale musi sobie posiedziec na kanapie, i tak ta babcia krzyczała, że farmaceutka do mnie zapraszam panią, co pani podać? i tak chyba z 10 osób było przede mna i zoatalam obsłużona bez kolejki

Nie mogłam uwierzyć

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #235629 przez luska
Rozyczko tak jak dziuewczyny pisza paracetamol( ja osobiście wychlałam Olkowi hehe)no i Apap 
a dzis kobietki .Joz właśnie obczaiłam co i jak ale z zakupami się wstrzymam bo będą większe, już odrazy zamówię witaminy d i k dla maluszka i reszte tych pierdołek ale poczekam na kartę rabatową
Własnie dokładnie ta co piszesz Malin 
Batmanko a może Igor w chodzi w bunt dwulaka??Moj tez ma takie dni ale rzadko i przeważnie jak na dwór nie wyjdzie hehe .Rozpiera go energia i nie wie co ze sobą zrobić
malin tez sie bym wkurzyła ,a właśnie zwłaszcza o to , że dziecku coś obiecałam i słowa z nie swojej winy nie mogę dotrzymać

a dzis kobietki .Joz właśnie obczaiłam co i jak ale z zakupami się wstrzymam bo będą większe, już odrazy zamówię witaminy d i k dla maluszka i reszte tych pierdołek ale poczekam na kartę rabatową

Batmanko a może Igor w chodzi w bunt dwulaka??Moj tez ma takie dni ale rzadko i przeważnie jak na dwór nie wyjdzie hehe .Rozpiera go energia i nie wie co ze sobą zrobić

malin tez sie bym wkurzyła ,a właśnie zwłaszcza o to , że dziecku coś obiecałam i słowa z nie swojej winy nie mogę dotrzymać

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235631 przez Aleksandra
Hej
Właśnie was nadrabiam i nadrobić nie mogę. Byłam dziś z Natalią w pracy. Dziewczyny kupiły nam elektryczną nianię
Musimy dzisiaj przetestować. Ma podobno zasięg do 3 km, ale raczej tak daleko nie będziemy jej używać.
Vestusia trzymam kciuki i daj nam koniecznie znac co i jak
Dorciaition napisał:
Jestem z niej zadowolona. Ma ładną melodyjkę i Natalce też się podoba. Ma też karuzelę z pluszowymi motylkami, która gra Odę do Elizy i przy niej się uspokaja
Idę was dalej nadrabiac puki mała śpi
Właśnie was nadrabiam i nadrobić nie mogę. Byłam dziś z Natalią w pracy. Dziewczyny kupiły nam elektryczną nianię

Vestusia trzymam kciuki i daj nam koniecznie znac co i jak

Dorciaition napisał:
Olu pamiętam, że kupiłaś taką maskotkę przytulankę z muzyczką. Jak się sprawdza?
Jestem z niej zadowolona. Ma ładną melodyjkę i Natalce też się podoba. Ma też karuzelę z pluszowymi motylkami, która gra Odę do Elizy i przy niej się uspokaja

Idę was dalej nadrabiac puki mała śpi

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #235637 przez luska
olu to super koleżnaki ci sprawiły perzent 
no własnie my przy Olu nie mielismy karuzeli.i teraz zamierzam kupic poluje na taką allegro.pl/karuzela-tiny-love-karuzelka-...pka-i1907518085.html
No chyba , że mi sie nie uda wylicytować to brata z molestuje , żeby chrzesniaczce kupił
, ale gorzej jak się jednak okaże , ze to Jan(jednak stwierdziliśmy , ze jak chłopczyk to Jasiu będzie po dziadku Łukasza ,a na drugie wtedy Ksawery)
chyba fałszywy alarm , bo mlody nie idzie albo sie bawi

no własnie my przy Olu nie mielismy karuzeli.i teraz zamierzam kupic poluje na taką allegro.pl/karuzela-tiny-love-karuzelka-...pka-i1907518085.html
No chyba , że mi sie nie uda wylicytować to brata z molestuje , żeby chrzesniaczce kupił

chyba fałszywy alarm , bo mlody nie idzie albo sie bawi

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez luska.
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235641 przez luska
hehe Batm,anko trzeba by było, powiem ci , ze ja tak panikowałam jak my sobie damy rade z tym etapem rozwoju , skoro w niemowlęctwie on taki niedobry był , ale o dziwo , nie czuje , ze ma jakiś bunt , owszem robi na przekór ale staramy się to wykorzystać(tylko nie całuj mamusi i nie jedz obiadku hehe )No i nerus straszny jest ale jakoś idzie do niego dotrzeć, ale juz sie obawiam co to będzie , bo jest o nas mega zazdrosny

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #235643 przez Aleksandra
Luska fajna ta karuzela
A niania nam się przyda, bo czasami jak są goście to schodzimy na dól to po co mamy brac Nacię skoro śpi, czy nawet do łazienki na dłuższe posiedzenie będę mogła iśc spokojnie i nie nasłuchiwac 
Vestusia trzymam kciukasy za ciebie. Nareszcie coś się ruszyło
Zdjęcie Ivy i Nadii jest słodkie...i te łapki w górze...

Vestusia trzymam kciukasy za ciebie. Nareszcie coś się ruszyło

Zdjęcie Ivy i Nadii jest słodkie...i te łapki w górze...

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany