- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #236021 przez Kredka
Anniuu ja wzięłam mniejsze ubranka 56 i troszkę wieksze 62.. tyle ze praktycznie wszystko bawełniane. NO i nie wiem czy to nie za mało dla noworodka podczas pobytu w szpitalu...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Kredka.
Temat został zablokowany.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236037 przez Aleksandra
Ja miałam 3 body i kaftaniki, 3 śpiochy i 2 pajace. Ale mi rodzice donosili, bo wszystkie ubranka były u nich (prali je i prasowali, żeby odciązyc Zbyszka, który i tak wiele działał, żeby wszystko było gotowe na czas) a że mieszkają rzut beretem od szpitala to miałam zawsze coś na zawołanie . Ale tak jak Sarna napisała w szpitalu wszystko ci powiedzą dokładnie.
Nacia nakarmiona i śpi. Zbyszek wstaje ok 1 na karmienie to troszkę pośpię. Ten kącik zrobił Zbyszek jak ja byłam jeszcze w szpitalu i miałam rodzic na dniach Ja tylko dodoałam parę detali Zdolniacha z niego Nie mogę się doczekać jak będę jej pokoik urządzać w domu. Mam setki pomysłów...
Dobranoc kochane. Miłych snów i spokojnej nocki
Nacia nakarmiona i śpi. Zbyszek wstaje ok 1 na karmienie to troszkę pośpię. Ten kącik zrobił Zbyszek jak ja byłam jeszcze w szpitalu i miałam rodzic na dniach Ja tylko dodoałam parę detali Zdolniacha z niego Nie mogę się doczekać jak będę jej pokoik urządzać w domu. Mam setki pomysłów...
Dobranoc kochane. Miłych snów i spokojnej nocki
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236064 przez [email protected]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pisałam w nocy i rano z Vestusią
mowi ze sie wszystko zatrzymało i ze niepotrzebnie mowile jej je juz bedzie trodzic-tylko sie biedna napaliła. No i jakis dzidzius niezle w nocy dawał do wiwatu i nie mogla spac.
jaksie cos zacznie dziać to napisze wiecej!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pisałam w nocy i rano z Vestusią
mowi ze sie wszystko zatrzymało i ze niepotrzebnie mowile jej je juz bedzie trodzic-tylko sie biedna napaliła. No i jakis dzidzius niezle w nocy dawał do wiwatu i nie mogla spac.
jaksie cos zacznie dziać to napisze wiecej!
- zaguś
- Wylogowany
- Użytkownik jest zablokowany
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236077 przez zaguś
no u mnie ani skakanie na piłce, ani na małżu nie podziałało, a przez pełnię nawet minuty nie przespałam w nocy i jestem strasznie umęczona tym wierceniem się, ale zasnąć i tak nie mogę. Dziś w DDTVN mówili o dacie 11.11.2011 pokazywali maleńką Zosię urodzoną w Warszawie na Madalińskiego- jak ja bym chciała żeby mój Julek zdecydował się dzisiaj wyjść, ale nic się nie zapowiada ;-(
Ale może u Vestusi akurat dzisiaj wszystko wystartuje pełną parą.
Ale może u Vestusi akurat dzisiaj wszystko wystartuje pełną parą.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236105 przez Batmanik
a Dorcia chyba bytalas o cc kto decyduje i kto daje skierowanie... moj gin mi powiedzial ze to beda w spzitalu decydowac czy cc czy wywolanie....takze lepiej zalatwioac to z tym lekarzem co racuje w szpitalu - zawsze moze cie na swoim dyzurze przyjac i bedzie decydowal hehe...zaraz wrzuce fotke brzuchola z dzis rana....
moj tez jest o 11 lat starszy... w sumie to tylko skonczylam pisac byl juz spowrotrm ale mamy ciche dni teraz....dobrze ze moj Adam dojrzal do roli ojca rodziny...ale Adam jest ode mnie 11 lat starszy-długo ustalał wartosci swojego zycia. No ale w koncu mu sie to udało, i zalozyl rodzine.
a Dorcia chyba bytalas o cc kto decyduje i kto daje skierowanie... moj gin mi powiedzial ze to beda w spzitalu decydowac czy cc czy wywolanie....takze lepiej zalatwioac to z tym lekarzem co racuje w szpitalu - zawsze moze cie na swoim dyzurze przyjac i bedzie decydowal hehe...zaraz wrzuce fotke brzuchola z dzis rana....
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236159 przez Suari
sarna- super, że z dzidkiem wsyzstko dobrze, u mnie akurat do samego porodu tak się rozciągał, że brzuch cały bolał.
batmianik- nie denerwuj się tak, nie dość, że poród już tuż tuż to jescze inni cię wkurzają. I ładny masz brzusio a mi czasami go brakuje
aniaa- to oby szybko się coś rozkręciło z tym z tym czopem
batmianik- nie denerwuj się tak, nie dość, że poród już tuż tuż to jescze inni cię wkurzają. I ładny masz brzusio a mi czasami go brakuje
aniaa- to oby szybko się coś rozkręciło z tym z tym czopem
- Milla
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236162 przez Milla
Witajcie!
Ja wczoraj padłam po Gesslerowej byłam tak wykończona bieganiem po Kauflandzie z mamą i pakowaniem do szafy ubranek małej że przed 23 spałam. Za to jak po 4 wstałam do łazienki to nie mogłam później zasnąć.
Mam nadzieję, że u Vestusi wszystko ok, że coś ruszy.
Ja wczoraj padłam po Gesslerowej byłam tak wykończona bieganiem po Kauflandzie z mamą i pakowaniem do szafy ubranek małej że przed 23 spałam. Za to jak po 4 wstałam do łazienki to nie mogłam później zasnąć.
Mam nadzieję, że u Vestusi wszystko ok, że coś ruszy.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236165 przez Suari
Kredka- co do ubranek to ci nie pomogę, bo nie musiałam mieć swoich do szpitala, ale tam ubierali zazwyczaj kaftanik i śpiochy, albo body ze śpiochami. I jak na sali gdzie leżałam było ciepło, tak w sali gdzie kąpali noworodki albo gdzie czekały na pediatrę to było dużo chłodniej. A na wyjście miałam body z krókim rękawkiem, kaftanik i śpiochy- bawełniane i kombinezon. Tyle, że kombinezon to już taki na zimę był, bo planowałam rodzić w listopadzie i miało być już zimno
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236184 przez Batmanik
Milla - kuchnie mamy osobna ale zamrazarka jest tylko jedna tak jak jest z piwnica...i jak mam isc cos brac to wiesz- tak jak pisalam z tymi ziemniakami - zagaladala jakbym jej cos wziela....
co do ciszukow to jak rodzilam Igora ( w szpitalu ktorego nie bralam pod uwage) i przypadkiem sie dowiedzialam ze trzeba miec wlasne ciuchy i mama mi dowiozla ale dowiozla ze duzo takze mysle ze z 3-4 komplety ciucszkow starczy zalezy ile kto lezy - ja po porodzie lezalam 2,5 doby takze duzo mi nie bylo potrzebne....
co do ciszukow to jak rodzilam Igora ( w szpitalu ktorego nie bralam pod uwage) i przypadkiem sie dowiedzialam ze trzeba miec wlasne ciuchy i mama mi dowiozla ale dowiozla ze duzo takze mysle ze z 3-4 komplety ciucszkow starczy zalezy ile kto lezy - ja po porodzie lezalam 2,5 doby takze duzo mi nie bylo potrzebne....
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona