BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 5 miesiąc temu #237673 przez Batmanik
hahaha ale Agent z synka- cudasny!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
a ja myslalam ze to jakos inaczej jest ze daja ta kroplowke i po ilu min wystapia skurcze czy jakos tak to za tyle dni porod mniej wiecej :side: wiem ze przy Igorze mialam to robione ale nie pamietam wlasnie dokladnie
ciekawe co mnie jutro czeka - choc po dzisiejszym badaniu moze sie ruszy- myslalam ze wyskocze stamtad:)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #237702 przez Paletka
hejka

Trzymam kciuki za VESTUSIE!!! MOCNO!!!

Olafek-sliczny!!!!! i jego Bracia widac Dumnie Karmia:)

Sliczne macie brzusie i Dzidziusie:*

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 5 miesiąc temu #237721 przez anyanka
Hej!
Ja niestety tylko na momencik bo mały się budzi do karmienia. Dziś od 5 do 9.30 walczyliśmy z kolką bo sie mały przed jedzeniem na krzyczał nawdychał powietrza i potem ból brzucha miał :( On płakał a w pewnym momencie ja z nim z bezradności że nie umiem mu ulżyć :(
A to mój szkrab przy cycku :laugh: :blush:
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #237726 przez Aleksandra
Anyanka przeprasza, że tak późno odpisałam ci sms'a ale nie słyszałam, że dostałam. Mam nadzieję, że nie jesteś zła. A co do tych kropelek to najlepiej idź do apteki albo skonsultuj się z pediatrą. Nam one pomogły :) Fajne zdjęcie przy cycu :) Jaki on malutki przy nim :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #237734 przez anyanka
Ola zła nie jestem bo czemu miałabym być? :)
Jestem ciekawa czy w aptece je dostanę tylko na kasę muszę czekać aż K wróci. A drogie one są??
Miała pediatra dzwonic kiedy przyjdzie ale na razie jest cisza.
No mały trochę urósł ale nadal to kruszynka jest :) ale już ładnie waży :) wczoraj go zważyliśmy i jest 3100g :) :) :) Od wyjścia ze szpitala przytył ok 220g :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #237743 przez Aleksandra
U mnie w aptece kosztowały 47 zł. Powinny być w każdej aptece. Z tego co wiem są zalecane prze pediatrów.

Dziś chyba zaliczymy spacerek. Nie jest co prawda jakoś super na dworze ale trzeba się dotlenić.

Dziś mam wizytę u gina, a ja nadal nie znalazłam czasu na pozbycie się dżungli, trudno.... Jak dzisiaj da mi zielone światło na baraszkowanie to będę musiała się z tym ogarnąć :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #237745 przez [email protected]
Domis śpi więc zasiadm na chwile do Was:) a że akurat tańszy prąd mi się czayna to zaraz bede szaleć z praniem, gotowaniem i odkurzaniem hehhe

Iva-to ze pod kikutem robi się zilonkawy czy zolty glut to jest normalne, martwić się trzeba jak okolica pępka jest czerwona albo z pępka śmierdzi. Jak mówią dziewczyny trzbea zasuszać smirytusem, mozna dezynfekować woda utleniona. 2 lata temu tak robilam Domisiowi-ale teraz zasady się zmieniły i nie wiem co mi w szitalu wymyślą przy tym maleństwu. Tak czy owak stary sposób ze spirytusem u Domisia sprawdził się idealnie.

Tyszanka-masz przeslicznych synów, i jak to uroczo wygląda jak się zajmuja Olafem! złapali mnie za serce -cała trojeczka:D

Kima-Kubuś przy cycu rzeczywiście wydaje się jak malęnki krasnalek! piękne są to widoki, warto upamiętniac zdjęciami:) co do kolek nie pomoge, bo nie znam się na tym-ale mowie, jeśli espumisan mu nie pomoże to mogę Ci wysłac te niemieckie pocztą
13 lata 5 miesiąc temu #237749 przez [email protected]

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 5 miesiąc temu #237759 przez Aleksandra
Ja mam na 17.30. Pewnie będziemy omawiać antykoncepcję. Mówiła mi w szpitalu coś o wkładce, bo hormonów chyba nie chcę (mimo, że są takie dla karmiących) bo przez 8 lat brałam i mi wystarczy. Poza tym po hormonach zawsze trochę tyję, a przecież chcę schudnąć i spada mi libido...Może faktycznie ta wkładka to będzie dobre rozwiązanie??
13 lata 5 miesiąc temu #237768 przez [email protected]

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 5 miesiąc temu #237786 przez Aleksandra
Może zaczynają ci faktycznie wody odchodzić??

Ja czekam teraz aż Nacia się obudzi. Oczywiście już czas karmienia minął, z czego się w sumie cieszę, bo dłużej śpi i sama ustala godziny karmienia :) Po jedzeniu pójdziemy na godzinkę na spacer :)
13 lata 5 miesiąc temu #237807 przez luska
Srna to ja pisałam o tym olejku , ale dzia za info i rade .Tak własnie myslałam , chciałam na doz zamowic ale nie ma B)

Ania już przeterminowana to tez coś suwaczek ci rypnął B) Ale sen wrrr.....ale będzie dobrze, sny na odwrót się ponoć spełniają :)

Batmanko to super , ze nie musisz chłopaków zostawiać i siedzieć w szpitalu , wiec kto wie może jednak będziesz miała te cc jeśli się samo nie rozkręci :)

Iva ja tez to miejsce bym przemyła albo spirytusem albo tym octenisept:)

Tyszanka słodkie te twoje chłopaki :kiss: :lol:

Anyanka ale sie rozczuliłam ta fotką :kiss:

Sara widzę , ze ty jak ja czekasz na tańszy prod heheh ale my w sumie po tym jak sami spisujemy licznik to już tak tego nie pilnuje bo za ta niby tańsza taryfę zawsze dwa razy drożnej płacimy B)My teraz mam wszytko na listy i wyłączam na noc (bo te diody żrą jak szalone :ohmy: )Moj też śpi, ale przy takiej pogodzie to mu się nie dziwie , ze padł jak dętka bo jest strasznie ponuro B)

no to 3mam kciuki , żeby to jednak wody były hehehe ;)

No ja teraz tez mysle o wkładce , raczej jestem na nią zdecydowana bo tablet nigdy nie brałam( tylko przy torbielach leczniczo) i nie mam zamiaru B)
13 lata 5 miesiąc temu #237830 przez Róża
W końcu siądę na chwilkę :) Witajcie :)

Oczywiście usg dziś nie miałam ;/ ale dr oddzwonił, miał dwie operacje i nie chciał, żebym czekała za długo, ma dryndnąć do mnie wieczorem, więc zobaczymy, pewnie jutro :) może w końcu się uda :)
a synek chyba się nasłuchał, ze dziś będzie podglądany bo śmiga bezustannie od rana w brzuszku, chyba jeszcze nie spał :)

Sarna - kupuje foremki na pierniczki, dziś od razu zarzuciłam sobie zdjęcie żeby popatrzeć :) A z porodem masz racje, ten ból będzie celowy i zakończony nagrodą, byle tylko nie zacząć histeryzować :) I daj znać co po wizycie :)
He he he, uśmiałam się z tego bigosu, ostatnio podjęłam ten temat jak gotowałam fasolkę, że pod koniec terminu będę musiała bardzo pilnować tego co będę jadła, żeby uniknąć dodatkowych stresów :lol:

TyszAnka - ale cudo !!! jaki zamyslony na tym pierwszym zdjęciu :) słodziak !

Iva - chyba pokorzystam z tego spania, mogłam zacząć wcześniej, to ja jak na złość na L4 przyzwyczaiłam się do wcześniejszego wstawania :)

Aniaa - takie sny to przez ciągle myślenie i zastanawiania się, nie ma co zwracać uwagi, na pewno coś się u Ciebie rozkręci szybciutko, masz już dużo objawów, więc nie może być inaczej!

Ola - to super, ze już lepiej :)

Batmanik - extra, że Cię puścili !!!

Miłego popołudnia :) i pozdrowienia od mojego męża, ktory siedzi obok i patrzy z podziwem jak się zaczytuje :woohoo:
13 lata 5 miesiąc temu #237834 przez Aleksandra
Nacia najedzona to szykujemy się na spacerek.

Do napisania później :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #237936 przez Batmanik
OLu daj znac co i jak z ta wkladka- sama jestem ciekawa....
a my po spacerku i wizycie krociutkiej u rodzicow...ide poodpoczywac
do pozniej
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży