- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #237673 przez Batmanik
hahaha ale Agent z synka- cudasny!!!!

a ja myslalam ze to jakos inaczej jest ze daja ta kroplowke i po ilu min wystapia skurcze czy jakos tak to za tyle dni porod mniej wiecej
wiem ze przy Igorze mialam to robione ale nie pamietam wlasnie dokladnie
ciekawe co mnie jutro czeka - choc po dzisiejszym badaniu moze sie ruszy- myslalam ze wyskocze stamtad:)

a ja myslalam ze to jakos inaczej jest ze daja ta kroplowke i po ilu min wystapia skurcze czy jakos tak to za tyle dni porod mniej wiecej

ciekawe co mnie jutro czeka - choc po dzisiejszym badaniu moze sie ruszy- myslalam ze wyskocze stamtad:)
Temat został zablokowany.
- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #237726 przez Aleksandra
Anyanka przeprasza, że tak późno odpisałam ci sms'a ale nie słyszałam, że dostałam. Mam nadzieję, że nie jesteś zła. A co do tych kropelek to najlepiej idź do apteki albo skonsultuj się z pediatrą. Nam one pomogły
Fajne zdjęcie przy cycu
Jaki on malutki przy nim

- anyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #237734 przez anyanka
Ola zła nie jestem bo czemu miałabym być? 
Jestem ciekawa czy w aptece je dostanę tylko na kasę muszę czekać aż K wróci. A drogie one są??
Miała pediatra dzwonic kiedy przyjdzie ale na razie jest cisza.
No mały trochę urósł ale nadal to kruszynka jest
ale już ładnie waży
wczoraj go zważyliśmy i jest 3100g
Od wyjścia ze szpitala przytył ok 220g

Jestem ciekawa czy w aptece je dostanę tylko na kasę muszę czekać aż K wróci. A drogie one są??
Miała pediatra dzwonic kiedy przyjdzie ale na razie jest cisza.
No mały trochę urósł ale nadal to kruszynka jest

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #237743 przez Aleksandra
U mnie w aptece kosztowały 47 zł. Powinny być w każdej aptece. Z tego co wiem są zalecane prze pediatrów.
Dziś chyba zaliczymy spacerek. Nie jest co prawda jakoś super na dworze ale trzeba się dotlenić.
Dziś mam wizytę u gina, a ja nadal nie znalazłam czasu na pozbycie się dżungli, trudno.... Jak dzisiaj da mi zielone światło na baraszkowanie to będę musiała się z tym ogarnąć
Dziś chyba zaliczymy spacerek. Nie jest co prawda jakoś super na dworze ale trzeba się dotlenić.
Dziś mam wizytę u gina, a ja nadal nie znalazłam czasu na pozbycie się dżungli, trudno.... Jak dzisiaj da mi zielone światło na baraszkowanie to będę musiała się z tym ogarnąć

- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #237745 przez [email protected]
Domis śpi więc zasiadm na chwile do Was:) a że akurat tańszy prąd mi się czayna to zaraz bede szaleć z praniem, gotowaniem i odkurzaniem hehhe
Iva-to ze pod kikutem robi się zilonkawy czy zolty glut to jest normalne, martwić się trzeba jak okolica pępka jest czerwona albo z pępka śmierdzi. Jak mówią dziewczyny trzbea zasuszać smirytusem, mozna dezynfekować woda utleniona. 2 lata temu tak robilam Domisiowi-ale teraz zasady się zmieniły i nie wiem co mi w szitalu wymyślą przy tym maleństwu. Tak czy owak stary sposób ze spirytusem u Domisia sprawdził się idealnie.
Tyszanka-masz przeslicznych synów, i jak to uroczo wygląda jak się zajmuja Olafem! złapali mnie za serce -cała trojeczka:D
Kima-Kubuś przy cycu rzeczywiście wydaje się jak malęnki krasnalek! piękne są to widoki, warto upamiętniac zdjęciami:) co do kolek nie pomoge, bo nie znam się na tym-ale mowie, jeśli espumisan mu nie pomoże to mogę Ci wysłac te niemieckie pocztą
Iva-to ze pod kikutem robi się zilonkawy czy zolty glut to jest normalne, martwić się trzeba jak okolica pępka jest czerwona albo z pępka śmierdzi. Jak mówią dziewczyny trzbea zasuszać smirytusem, mozna dezynfekować woda utleniona. 2 lata temu tak robilam Domisiowi-ale teraz zasady się zmieniły i nie wiem co mi w szitalu wymyślą przy tym maleństwu. Tak czy owak stary sposób ze spirytusem u Domisia sprawdził się idealnie.
Tyszanka-masz przeslicznych synów, i jak to uroczo wygląda jak się zajmuja Olafem! złapali mnie za serce -cała trojeczka:D
Kima-Kubuś przy cycu rzeczywiście wydaje się jak malęnki krasnalek! piękne są to widoki, warto upamiętniac zdjęciami:) co do kolek nie pomoge, bo nie znam się na tym-ale mowie, jeśli espumisan mu nie pomoże to mogę Ci wysłac te niemieckie pocztą
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #237759 przez Aleksandra
Ja mam na 17.30. Pewnie będziemy omawiać antykoncepcję. Mówiła mi w szpitalu coś o wkładce, bo hormonów chyba nie chcę (mimo, że są takie dla karmiących) bo przez 8 lat brałam i mi wystarczy. Poza tym po hormonach zawsze trochę tyję, a przecież chcę schudnąć i spada mi libido...Może faktycznie ta wkładka to będzie dobre rozwiązanie??
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #237786 przez Aleksandra
Może zaczynają ci faktycznie wody odchodzić??
Ja czekam teraz aż Nacia się obudzi. Oczywiście już czas karmienia minął, z czego się w sumie cieszę, bo dłużej śpi i sama ustala godziny karmienia
Po jedzeniu pójdziemy na godzinkę na spacer
Ja czekam teraz aż Nacia się obudzi. Oczywiście już czas karmienia minął, z czego się w sumie cieszę, bo dłużej śpi i sama ustala godziny karmienia

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #237807 przez luska
Srna to ja pisałam o tym olejku , ale dzia za info i rade .Tak własnie myslałam , chciałam na doz zamowic ale nie ma 
Ania już przeterminowana to tez coś suwaczek ci rypnął
Ale sen wrrr.....ale będzie dobrze, sny na odwrót się ponoć spełniają 
Batmanko to super , ze nie musisz chłopaków zostawiać i siedzieć w szpitalu , wiec kto wie może jednak będziesz miała te cc jeśli się samo nie rozkręci
Iva ja tez to miejsce bym przemyła albo spirytusem albo tym octenisept:)
Tyszanka słodkie te twoje chłopaki

Anyanka ale sie rozczuliłam ta fotką
Sara widzę , ze ty jak ja czekasz na tańszy prod heheh ale my w sumie po tym jak sami spisujemy licznik to już tak tego nie pilnuje bo za ta niby tańsza taryfę zawsze dwa razy drożnej płacimy B)My teraz mam wszytko na listy i wyłączam na noc (bo te diody żrą jak szalone
)Moj też śpi, ale przy takiej pogodzie to mu się nie dziwie , ze padł jak dętka bo jest strasznie ponuro 
no to 3mam kciuki , żeby to jednak wody były hehehe
No ja teraz tez mysle o wkładce , raczej jestem na nią zdecydowana bo tablet nigdy nie brałam( tylko przy torbielach leczniczo) i nie mam zamiaru

Ania już przeterminowana to tez coś suwaczek ci rypnął

Batmanko to super , ze nie musisz chłopaków zostawiać i siedzieć w szpitalu , wiec kto wie może jednak będziesz miała te cc jeśli się samo nie rozkręci

Iva ja tez to miejsce bym przemyła albo spirytusem albo tym octenisept:)
Tyszanka słodkie te twoje chłopaki

Anyanka ale sie rozczuliłam ta fotką

Sara widzę , ze ty jak ja czekasz na tańszy prod heheh ale my w sumie po tym jak sami spisujemy licznik to już tak tego nie pilnuje bo za ta niby tańsza taryfę zawsze dwa razy drożnej płacimy B)My teraz mam wszytko na listy i wyłączam na noc (bo te diody żrą jak szalone

no to 3mam kciuki , żeby to jednak wody były hehehe

No ja teraz tez mysle o wkładce , raczej jestem na nią zdecydowana bo tablet nigdy nie brałam( tylko przy torbielach leczniczo) i nie mam zamiaru

- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #237830 przez Róża
W końcu siądę na chwilkę
Witajcie 
Oczywiście usg dziś nie miałam ;/ ale dr oddzwonił, miał dwie operacje i nie chciał, żebym czekała za długo, ma dryndnąć do mnie wieczorem, więc zobaczymy, pewnie jutro
może w końcu się uda 
a synek chyba się nasłuchał, ze dziś będzie podglądany bo śmiga bezustannie od rana w brzuszku, chyba jeszcze nie spał
Sarna - kupuje foremki na pierniczki, dziś od razu zarzuciłam sobie zdjęcie żeby popatrzeć
A z porodem masz racje, ten ból będzie celowy i zakończony nagrodą, byle tylko nie zacząć histeryzować
I daj znać co po wizycie 
He he he, uśmiałam się z tego bigosu, ostatnio podjęłam ten temat jak gotowałam fasolkę, że pod koniec terminu będę musiała bardzo pilnować tego co będę jadła, żeby uniknąć dodatkowych stresów
TyszAnka - ale cudo !!! jaki zamyslony na tym pierwszym zdjęciu
słodziak !
Iva - chyba pokorzystam z tego spania, mogłam zacząć wcześniej, to ja jak na złość na L4 przyzwyczaiłam się do wcześniejszego wstawania
Aniaa - takie sny to przez ciągle myślenie i zastanawiania się, nie ma co zwracać uwagi, na pewno coś się u Ciebie rozkręci szybciutko, masz już dużo objawów, więc nie może być inaczej!
Ola - to super, ze już lepiej
Batmanik - extra, że Cię puścili !!!
Miłego popołudnia
i pozdrowienia od mojego męża, ktory siedzi obok i patrzy z podziwem jak się zaczytuje

Oczywiście usg dziś nie miałam ;/ ale dr oddzwonił, miał dwie operacje i nie chciał, żebym czekała za długo, ma dryndnąć do mnie wieczorem, więc zobaczymy, pewnie jutro

a synek chyba się nasłuchał, ze dziś będzie podglądany bo śmiga bezustannie od rana w brzuszku, chyba jeszcze nie spał

Sarna - kupuje foremki na pierniczki, dziś od razu zarzuciłam sobie zdjęcie żeby popatrzeć

He he he, uśmiałam się z tego bigosu, ostatnio podjęłam ten temat jak gotowałam fasolkę, że pod koniec terminu będę musiała bardzo pilnować tego co będę jadła, żeby uniknąć dodatkowych stresów

TyszAnka - ale cudo !!! jaki zamyslony na tym pierwszym zdjęciu

Iva - chyba pokorzystam z tego spania, mogłam zacząć wcześniej, to ja jak na złość na L4 przyzwyczaiłam się do wcześniejszego wstawania

Aniaa - takie sny to przez ciągle myślenie i zastanawiania się, nie ma co zwracać uwagi, na pewno coś się u Ciebie rozkręci szybciutko, masz już dużo objawów, więc nie może być inaczej!
Ola - to super, ze już lepiej

Batmanik - extra, że Cię puścili !!!
Miłego popołudnia

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona