- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #267069 przez luska
hej kobietki
No my chyba tez dąłaczymy do sylwestra z polasatem , aczkolwiekjak mam ochote na jakis bal tylko teraz to sie moge comoknac.no ale zobaczy6my co to w koncu bedzie:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Docia lenka to chyba sobie dzien z noca poprzestawiała , moja jak na razie odpukac dokładnie zrozumiała sygnał z kapiela i dzis była jedna podudka nad ranem o 5 czyli spała od 22 do 5 No ale i tak siedze jak na szpilkach i czekam kiedy dobre sie skonczy bo mam takie dziwne przeczucie , że jest aż za dobrze
Malin to samo pomyślałam ślicznotki:)
No my chyba tez dąłaczymy do sylwestra z polasatem , aczkolwiekjak mam ochote na jakis bal tylko teraz to sie moge comoknac.no ale zobaczy6my co to w koncu bedzie:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Docia lenka to chyba sobie dzien z noca poprzestawiała , moja jak na razie odpukac dokładnie zrozumiała sygnał z kapiela i dzis była jedna podudka nad ranem o 5 czyli spała od 22 do 5 No ale i tak siedze jak na szpilkach i czekam kiedy dobre sie skonczy bo mam takie dziwne przeczucie , że jest aż za dobrze
Malin to samo pomyślałam ślicznotki:)
Temat został zablokowany.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #267071 przez luska
A co do ciuszkow to nie narzekam jak na razie kupuja z głowa i nie dostałam własnie np ocieplanego dresika w rozmiarze na letnie okresy , raczej mała dostaje kiecuszki i bluzeczki
No właśnie a co do rozmiarów to ja z mija do ładu nie mogę dojść , chudzina a długa i 56 juz od początku było za mała a w 62 sie topi Niby na długość oki ale jak we worku
No właśnie a co do rozmiarów to ja z mija do ładu nie mogę dojść , chudzina a długa i 56 juz od początku było za mała a w 62 sie topi Niby na długość oki ale jak we worku
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 tygodni temu #267099 przez Aleksandra
Zapomniałam Wam napisać jednej rzeczy!! W sobotę napisałam maila go gościa od sukienki dla Natalki, która nie doszła. Po napisaniu wiadomości Z przychodzi do pokoju i co przynosi?? Paczki z allegro w tym sukienusię !! Ja się pytam kiedy doszło, a on mi odpowiada, że leżało do 2-3 dni w sklepie i mama zapomniała przynieść !!!!! Natalka już była przebrana więc jej już nie ubierałam. Poza tym ja zawsze piorę nowe ubranka i nie chciałam jej ubierać w sukienkę która "śmierdziała nowością". Nosz k... Wkurzyłam się, ale co zrobię...
Dorcia a Lenka cały w dzień śpi w łóżeczku? Ja robię tak, że Natalka w dzień śpi albo u nas na łóżku albo w leżaczku (co ostatnio bardziej preferuje) a w nocy w łóżeczku i to pomogło. Dzięki temu ładnie śpi w nocy i usypia zaraz po jedzeniu
Dorcia a Lenka cały w dzień śpi w łóżeczku? Ja robię tak, że Natalka w dzień śpi albo u nas na łóżku albo w leżaczku (co ostatnio bardziej preferuje) a w nocy w łóżeczku i to pomogło. Dzięki temu ładnie śpi w nocy i usypia zaraz po jedzeniu
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #267103 przez iva 20
co do rozmiarow to moja zaklada na 62 bo tamte juz sa za malutkie
my malej kupili taka mate do lezenia a nad nia wisza zabaweczki i to ma mala pod choinke od babci i dziadka dostala dres moim zdaniem tak xzaszaleli ze kupili ten ders u nas na osiedlu w najtanszym sklepie a wnuczkowi dali wypasiony laptop wiec potrafia dzielic prawiedliwie zal mi ich ...
od meza mam kurteczke karte do sklepu z bizuteria
Dorcia mala chyba myslala ze to dzien hihi ale nie martw sie to moze miala taki dzien
Malina sliczne wygladalas i Michasia tez niczego sobie mezus cgyba ucieszony ze ma takie kobiety
a ja juz troche ogarnelam mieszkanko i ugotowalam obiadek
a co do sylwestra to ja nie bede go spedzac przed polsatem bo mam polsat a zasiegu nie mam hehe i ogladam szwedzka a tak naprawde ide do mojej najlepszej kolezanki razem z mezem ma byc pare osob wiec bwdzie fajnie
my malej kupili taka mate do lezenia a nad nia wisza zabaweczki i to ma mala pod choinke od babci i dziadka dostala dres moim zdaniem tak xzaszaleli ze kupili ten ders u nas na osiedlu w najtanszym sklepie a wnuczkowi dali wypasiony laptop wiec potrafia dzielic prawiedliwie zal mi ich ...
od meza mam kurteczke karte do sklepu z bizuteria
Dorcia mala chyba myslala ze to dzien hihi ale nie martw sie to moze miala taki dzien
Malina sliczne wygladalas i Michasia tez niczego sobie mezus cgyba ucieszony ze ma takie kobiety
a ja juz troche ogarnelam mieszkanko i ugotowalam obiadek
a co do sylwestra to ja nie bede go spedzac przed polsatem bo mam polsat a zasiegu nie mam hehe i ogladam szwedzka a tak naprawde ide do mojej najlepszej kolezanki razem z mezem ma byc pare osob wiec bwdzie fajnie
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #267108 przez Aleksandra
My chyba spędzimy we własnym gronie. W sumie to zawsze coś wychodzi w ostatniej chwili. Nigdzie nie będziemy szli, bo nie chce małej zostawiać z teściami. Za małą jest jeszcze żeby na długo z nimi zostawić.
Iva faktycznie nie sprawiedliwie podzielili prezenty...
Iva faktycznie nie sprawiedliwie podzielili prezenty...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 2 tygodni temu #267109 przez Dorciaition
Ola, pewnie wysyłaj.
Malina pięknie wyglądacie. Masz śliczne brwi Już wcześniej na nie lookałam
A Miśka słodziutka, no i jej strój rewelka.
O Luśka super Aurelka spała. Moja oczywiście teraz śpi.
W dzień w leżaczku jest często, ale jak już mocno zasypia to do łóżeczka ją zanoszę. Jak teraz się obudzi i zaśnie to ją zostawię w naszym pokoju.
Mam nadzieję, że nie długo się przestawi.
O kurczaki Ola ale bym się wkurzyła. NO i biedny gościu od sukienki, bo pewnie mu się oberwało za nic.
Iva fajniutki prezenty. Też mam w planie zakupić tą matę.
Malina pięknie wyglądacie. Masz śliczne brwi Już wcześniej na nie lookałam
A Miśka słodziutka, no i jej strój rewelka.
O Luśka super Aurelka spała. Moja oczywiście teraz śpi.
W dzień w leżaczku jest często, ale jak już mocno zasypia to do łóżeczka ją zanoszę. Jak teraz się obudzi i zaśnie to ją zostawię w naszym pokoju.
Mam nadzieję, że nie długo się przestawi.
O kurczaki Ola ale bym się wkurzyła. NO i biedny gościu od sukienki, bo pewnie mu się oberwało za nic.
Iva fajniutki prezenty. Też mam w planie zakupić tą matę.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #267111 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Dorciaition.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #267112 przez Aleksandra
Nawet go nie ochrzaniałam. Spytałam się tylko co z przesyłką a później mu napisałam co i jak
Malina zgadzam się z Dorcią - piękne brwi
Dzięki Dorcia
Malina zgadzam się z Dorcią - piękne brwi
Dzięki Dorcia
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Aleksandra.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #267113 przez Dorciaition
Natalka jak ładniutko rośnie. Właśnie oglądałam jej wcześniejsze zdjecie. Ale dzieciatka się zmieniają.
No i Mamusia też ładniutko wygląda
No i Mamusia też ładniutko wygląda
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #267116 przez Aleksandra
Oj rośnie rośnie jak na drożdżach. Dzieciaczki rosną a mamusie pięknieją Wszystkie jesteśmy sexi mamy
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #267142 przez luska
hehe dokladnie brwi przyciagaja uwage , ale super wykonanie .Moja kuzynka tez miala ..no ale jej tak fajnie nie wyszło.
Natka juz duza dziewczynka jest No rosna rosna dzieciaczki
No nie wiem czy ta wszystkoe pieknieja ja cos ostatnio przechodze kryzys nad tym moim sadlem eh......
Natka juz duza dziewczynka jest No rosna rosna dzieciaczki
No nie wiem czy ta wszystkoe pieknieja ja cos ostatnio przechodze kryzys nad tym moim sadlem eh......
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #267144 przez Aleksandra
Och Malina Dzięki za komplement
Fajna sprawa taki makijaż. Ja się często nad tym zastanawiam, ale trzeba trafić do kosmetyczki która faktycznie umie ładnie to robić no i kasa.... Może kiedyś odłożę sobie i zrobię sobie brwi. Nic do swoich nie mam, ale można mieć ładniejsze Kiedyś w szkole kosmetycznej robili pokaz ale wtedy nie chciałam sobie zrobić brwi, bo miałam hennę i szkoda mi było.
Luska nie łam się. Postaraj się znaleśc w sobie pozytywy. Masz na pewno duże piersi bo karmisz i wiele innych zalet twojego ciała. Jesteś mamą a to samo w sobie jest piękne
Fajna sprawa taki makijaż. Ja się często nad tym zastanawiam, ale trzeba trafić do kosmetyczki która faktycznie umie ładnie to robić no i kasa.... Może kiedyś odłożę sobie i zrobię sobie brwi. Nic do swoich nie mam, ale można mieć ładniejsze Kiedyś w szkole kosmetycznej robili pokaz ale wtedy nie chciałam sobie zrobić brwi, bo miałam hennę i szkoda mi było.
Luska nie łam się. Postaraj się znaleśc w sobie pozytywy. Masz na pewno duże piersi bo karmisz i wiele innych zalet twojego ciała. Jesteś mamą a to samo w sobie jest piękne
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Aleksandra.
Moderatorzy: ilona