BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 2 tygodni temu #267069 przez luska
hej kobietki

No my chyba tez dąłaczymy do sylwestra z polasatem , aczkolwiekjak mam ochote na jakis bal tylko teraz to sie moge comoknac.no ale zobaczy6my co to w koncu bedzie:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Docia lenka to chyba sobie dzien z noca poprzestawiała , moja jak na razie odpukac dokładnie zrozumiała sygnał z kapiela i dzis była jedna podudka nad ranem o 5 czyli spała od 22 do 5 :lol: No ale i tak siedze jak na szpilkach i czekam kiedy dobre sie skonczy bo mam takie dziwne przeczucie , że jest aż za dobrze B)

Malin to samo pomyślałam ślicznotki:)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #267071 przez luska
A co do ciuszkow to nie narzekam jak na razie kupuja z głowa i nie dostałam własnie np ocieplanego dresika w rozmiarze na letnie okresy , raczej mała dostaje kiecuszki i bluzeczki

No właśnie a co do rozmiarów to ja z mija do ładu nie mogę dojść , chudzina a długa i 56 juz od początku było za mała a w 62 sie topi B) Niby na długość oki ale jak we worku B)
13 lata 2 tygodni temu #267099 przez Aleksandra
Zapomniałam Wam napisać jednej rzeczy!! W sobotę napisałam maila go gościa od sukienki dla Natalki, która nie doszła. Po napisaniu wiadomości Z przychodzi do pokoju i co przynosi?? Paczki z allegro w tym sukienusię !! Ja się pytam kiedy doszło, a on mi odpowiada, że leżało do 2-3 dni w sklepie i mama zapomniała przynieść !!!!! Natalka już była przebrana więc jej już nie ubierałam. Poza tym ja zawsze piorę nowe ubranka i nie chciałam jej ubierać w sukienkę która "śmierdziała nowością". Nosz k... Wkurzyłam się, ale co zrobię...

Dorcia a Lenka cały w dzień śpi w łóżeczku? Ja robię tak, że Natalka w dzień śpi albo u nas na łóżku albo w leżaczku (co ostatnio bardziej preferuje) a w nocy w łóżeczku i to pomogło. Dzięki temu ładnie śpi w nocy i usypia zaraz po jedzeniu :)
13 lata 2 tygodni temu #267103 przez iva 20
co do rozmiarow to moja zaklada na 62 bo tamte juz sa za malutkie :)
my malej kupili taka mate do lezenia a nad nia wisza zabaweczki i to ma mala pod choinke od babci i dziadka dostala dres moim zdaniem tak xzaszaleli ze kupili ten ders u nas na osiedlu w najtanszym sklepie a wnuczkowi dali wypasiony laptop wiec potrafia dzielic prawiedliwie :S :S zal mi ich ...
od meza mam kurteczke karte do sklepu z bizuteria :) :lol: :lol:
Dorcia mala chyba myslala ze to dzien hihi :) ale nie martw sie to moze miala taki dzien :)
Malina sliczne wygladalas i Michasia tez niczego sobie mezus cgyba ucieszony ze ma takie kobiety :)
a ja juz troche ogarnelam mieszkanko i ugotowalam obiadek :)
a co do sylwestra to ja nie bede go spedzac przed polsatem bo mam polsat a zasiegu nie mam hehe i ogladam szwedzka :silly: a tak naprawde ide do mojej najlepszej kolezanki razem z mezem :) ma byc pare osob wiec bwdzie fajnie :)
13 lata 2 tygodni temu #267108 przez Aleksandra
My chyba spędzimy we własnym gronie. W sumie to zawsze coś wychodzi w ostatniej chwili. Nigdzie nie będziemy szli, bo nie chce małej zostawiać z teściami. Za małą jest jeszcze żeby na długo z nimi zostawić.

Iva faktycznie nie sprawiedliwie podzielili prezenty...
13 lata 2 tygodni temu #267109 przez Dorciaition
Ola, pewnie wysyłaj.

Malina pięknie wyglądacie. Masz śliczne brwi :) Już wcześniej na nie lookałam ;)
A Miśka słodziutka, no i jej strój rewelka.

O Luśka super Aurelka spała. Moja oczywiście teraz śpi.
W dzień w leżaczku jest często, ale jak już mocno zasypia to do łóżeczka ją zanoszę. Jak teraz się obudzi i zaśnie to ją zostawię w naszym pokoju.
Mam nadzieję, że nie długo się przestawi.

O kurczaki Ola ale bym się wkurzyła. NO i biedny gościu od sukienki, bo pewnie mu się oberwało za nic.

Iva fajniutki prezenty. Też mam w planie zakupić tą matę.

Alanek[*] :(
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #267111 przez Dorciaition
NATALIA ALEKSANDRY
[/color]

Natalka świątecznie

Na Wigilii

Z Mikołajem

Spacer po Nowym Świecie

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #267112 przez Aleksandra
Nawet go nie ochrzaniałam. Spytałam się tylko co z przesyłką a później mu napisałam co i jak :)

Malina zgadzam się z Dorcią - piękne brwi :lol:

Dzięki Dorcia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #267113 przez Dorciaition
Natalka jak ładniutko rośnie. Właśnie oglądałam jej wcześniejsze zdjecie. Ale dzieciatka się zmieniają.
No i Mamusia też ładniutko wygląda :)

13 lata 2 tygodni temu #267115 przez iva 20
Natala wygladala preslicznie :)
wogole Wszystkie wygladalyscie przeslicznie :)
13 lata 2 tygodni temu #267116 przez Aleksandra
Oj rośnie rośnie jak na drożdżach. Dzieciaczki rosną a mamusie pięknieją :) Wszystkie jesteśmy sexi mamy :lol:
13 lata 2 tygodni temu #267133 przez Malina86
Dziekuje Kochane za komplementy, a brwi niestety nie sa dzielem matki natury, tylko zasluga makijazu permanentnego :)

Aleksandra Natalka sliczna, no, ale coz sie dziwic jak ma taka mamusie :)
13 lata 2 tygodni temu #267142 przez luska
hehe dokladnie brwi przyciagaja uwage , ale super wykonanie .Moja kuzynka tez miala ..no ale jej tak fajnie nie wyszło.

Natka juz duza dziewczynka jest :lol: No rosna rosna dzieciaczki
No nie wiem czy ta wszystkoe pieknieja ja cos ostatnio przechodze kryzys nad tym moim sadlem eh......
13 lata 2 tygodni temu #267143 przez luska
Olu ale byn sie wkurzyla na tesciowke o ta paczke z tego co kojarze to wy razem mieszkacie to tak jej ciezko bylo podrzucic :unsure:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #267144 przez Aleksandra
Och Malina :blush: Dzięki za komplement :kiss:

Fajna sprawa taki makijaż. Ja się często nad tym zastanawiam, ale trzeba trafić do kosmetyczki która faktycznie umie ładnie to robić no i kasa.... Może kiedyś odłożę sobie i zrobię sobie brwi. Nic do swoich nie mam, ale można mieć ładniejsze :) Kiedyś w szkole kosmetycznej robili pokaz ale wtedy nie chciałam sobie zrobić brwi, bo miałam hennę i szkoda mi było.

Luska nie łam się. Postaraj się znaleśc w sobie pozytywy. Masz na pewno duże piersi bo karmisz :) i wiele innych zalet twojego ciała. Jesteś mamą a to samo w sobie jest piękne :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia