BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #266894 przez Dorciaition
Vestusia trzymaj się, jesteśmy z Tobą :blink: :blink: Oby do Sylwka szybko zleciało. Ale tak jak mówisz, są i plusy- dłużej pośpisz. Teściowa pomoże, doradzi.
Choć ja to z moją bym rady nie dała, ciągle byłby temat o cyckach ;)

Vestusia Ty juz nie przesadzaj z tym, że tak źle wyglądasz, bo na pewno tak nie jest. W ciąży wyglądałaś cudnie wiec jako mamusia na pewno też.
Mnie sie też nie podoba jak wyglądam, ale co zrobić. Pocieszam się tym, że nie przytyłam np 30 kg.

Malina fajnie, że już jesteście po chrzcinach. Tak jak Kredka mówi- czekamy na zdjęcia.

Anyanka często dajesz butlę Bartusiowi?
Fajnie wyglądacie, mąż jak zapozował :)

Kredka super, że mieliscie tyle gości, no i masa fajnych prezentów. A z tymi samorobnymi to się zgadzam. Wolę coś zrobionego niż kupnego. Tak jakoś inaczej się je traktuje.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #266898 przez emkapl84
hej dziewczyny :)
My wigilie spedzilismy we trojke i bylo uroczo...pyszne jedzonko a pozniej super prezenty...M ostatnio ciagle kupuje mi bielizne i tym razem pod choinka znalazlam kolejny sexy komplecik :laugh: :laugh:
odkad jest w domu ani razu nie wstawalam w nocy do natalki !!!!spie sobie od 21 do 6 i pozniej zmieniam sie z M i on idzie spac do 10 a ja siedze z naszym maluszkiem:laugh:
Dzis jedziemy do liverpoolu na poswiateczne wyprzedaże gdzie wiekszosc rzeczy jest przeceniona o 50-70% :woohoo: :woohoo:
a wczoraj odwiedzila nas znajoma pani doktor i powiedziala, ze mala mogla miec po prostu krwiaczka na szyi spowodowanego porodem kleszczowym i moze jej sie to wchlonac w ciagu kilku tygodni i wszytsko bedzie z nia ok...mam nadzieje tym bardziej ze juz coraz ladniej glowka kreci a szyja jest miekka a tego wybrzuszenia na juz prawie w ogole nie ma :) no moze jeszcze troche jest ale w porownaniu do tego co bylo dwa tygodnie temu to jest na prawde super...ale nie chce zapeszac...wysypka calkowicie zniknela a buzia jest sliczna i gladka...krem oilatum zdzialal cuda!!!
kurcze szybko te swieta minely...jak zwykle czeka sie i czeka a pozniej sie czlowiek nie obejrzy i juz po...
13 lata 2 tygodni temu #266915 przez iva 20
u mnie swieta minely dobrze :) we wigilie bylismy tylko w trojke i nie zaluje bylo super pierwsze wspolne rodzinne swieta z nasza kruszynka :)
po wigilii przyszedl do nas tesciu i szwagierka ale nawet nie posiedzieli chwile i poszli a najlepsza j byla godzina przed osma a ja juz w pizamie latalam a szwagirka miala nie teges mine bo ja mialam obcisla bluzke i plaski brzuszek a ona prawie trzy lata po porodzie i ten brzuszek jej zostal i go zaslaniala a ona mloda dziewczyna wiec mogla cwiczyc czy cos a nie narzekac tylko ..... a reszte swiat tez spedzilismy sami nikt u nas nie byl a ni my u nikogo ... bo cala rodzinka chora oczywiscie jak to w swieta wiec kazdy siedzial w swoim domu ...
najlepsze to jest to ze wisiala u mnie kurtka na przedpokoju nowa i jak ja zobaczyla to od razu musiala przymierzyc i mowi do mnie ze mam juz tyle tych kurtek a ja wciaz kupuje a moj maz mowi ze moge miec nawet 200 jak mnie stac ja lubie miec wszystkiego duzo :lol: :lol: :lol: :lol: a ja to boli ze jej maz jak widzi ze ma kurtki i tez duzo to jej wiecej nie kupi hyhy :lol:
a moja maluka ma jeszcze katarek taka biedulka juz jej troche przeszlo :( moglabym ja byc chora a nie takie male sie meczy :(

Vestusia no to masz gosci w domu ja bym ze swoja tesciowa ani dnia nie wytrzymala....hehe
Dorcia Mikolajkowa byla pzesliczna i ty tez :)
Sarna zdjecia przesliczne i rodzinnie :)
13 lata 2 tygodni temu #266926 przez madziaska
hellooo dziewuszki :)
Swieta Swieta i po Swietach ;)
Piekne macie zdjecia. My nie zrobilismy ani jednego... :angry: No, ale choinka jeszcze stoi, wiec nic straconego ;)
milla Pulinka cudo... tak sobie pomyslalam, ze mamy ogromne szczescie, ze u zadnej z nas nie bylo zadnych komplikacji i wszystkie mamy swoje pociechy przy sobie :)
13 lata 2 tygodni temu #266929 przez Aleksandra
Cześc kochane.

Ja tu myślałam, że będą pustki a tu trzy strony do nadrobienia :silly: Ja się wyłączyłam totalnie w święta. Komputer nie chodził w ogóle bo nawet Z nie grał :) Prezenty się nam udały. Każdy dostał to co chciał :) Ja dostałam dwie książki Chmielewskiej (moja kolekcja się powiększa :lol: ) i książkę Danuty Wałęsy :) Właśnie od niej zaczęłam i bardzo mi się podoba więc polecam :) Dostałam też kilka drobiazgów ale również przydatnych no i dostaliśmy nawilżacz powietrza :lol: Natalka dostała zabawki. A Z swetry, czapkę i pasek do spodni :)

Śliczne zdjęcia dzieciaczków :) My też robiliśmy, więc muszę tylko wybrać to wam pokażę :) No i po raz kolejny dostałam obietnicę od Z, że zmieni program na normalnego Windowsa :)

Milla Paulinka jest śliczna. Ucałuj ją od nas :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 2 tygodni temu #266940 przez Malina86
Witajcie!

Widze, ze aktywnosc forumowa wraca do normy :)

Fajnie, ze Swieta w wiekszosci przypadkow sie udaly. Moj mezus kupil mi perfumy, super krem na cyce (na rozstepy), kolczyki i tak jak emki sexi bielizne- zaszalal :)

Fotki Wam wrzuce potem, ale powiedzcie mi jak zrobic zeby zdjecie bylo nie widoczne dla nie zalogowanych?

Tort wytrzymal i byl pyszny, tylko z wygladu mi sie niezbyt podobal.

Moje dziecko pieknie przespalo noc po wczorajszych wrazeniach i teraz tez spi :)

Dzisiaj szafe na zbudowe bedziemy rozwalac bo wilgoc mam i musimy ja przenies na inna sciane wiec bedzie sajgon.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Tyle zarcia mam jeszcze, ze bedziemy to jesc jeszcze przez pare dni.

Wczoraj sobie Redsa walnelam na wieczor, ale mi bylo blogo :)

A jakie plany na Sylwestra Dziewczeta?! :) U nas Sylwester z Polsatem hahaha :lol:
13 lata 2 tygodni temu #266957 przez Aleksandra
Malina to się spotkamy na Sylwestra :) My też spędzimy z Polsatem :lol:

13 lata 2 tygodni temu #266999 przez Malina86
Hehe Aleksandra no to bawimy sie razem :) Czy ktos jeszcze do nas dolacza? :)

Wogole mam pelno ciuszkow, ktorych Mała pewnie nigdy nie zalozy. Od szwagierki dostala na chrzest taki ocieplany dresik roz. 68 wiec teraz jeszcze duzo za duzy, a za rok na zime bedzie juz za maly, a za pol roku jak pewnie bedzie dobry to bedzie lato i w ocieplanym dresie chodzic nie bedzie. Wkurza mnie takie kupowanie "na wyrost", lepiej kupic na teraz niech dziecko nosi, a nie sterte za duzych ubran juz mam i teraz nie wiadomo czy wogole sie przydadza.
13 lata 2 tygodni temu #267017 przez Aleksandra
Malina też jestem tego zdania, że to bez sensu kupować na wyrost. Natalka dostała rajstopki za duże, ale to co innego bo na wiosnę będą akurat, ale ocieplany dres powinien być chociaż w rozmiarze 62 to jeszcze na zimę się załapie. Natalka na Mikołajki dostała kombinezon polarowy w rozmiarze 62, ale nie wiem kiedy go założy bo po domu za ciepły a nie wiadomo czy w zimę będzie ciepło, żeby założyć jej go na coś na spacer... Ja już mam pół reklamówki za małych ciuszków i zaczynam wyciągać 62 rozmiar, tzn te najmniejsze z tego rozmiaru :)
13 lata 2 tygodni temu #267021 przez Dorciaition
Dzień Dobry Dziewczęta.

Kurczę, Lenka nie spała od 21 do 4:30 rano! Myślałam, że oszaleję.

Iva cudnie, że święta się Wam udały we trójeczkę :)

Emka ale Twój mężuś się stara, kochany :)Cieszę się, że jesteś zadowolona, że z Natalką już coraz lepiej. Aż miło czyta się takie posty :)
NO i koniecznie pochwal się co zakupiłas dziś:)

Madziaska dokładnie. Wszystkie mamie piękne i zdrowiutkie dzieciątka :)

Ola widze, że Ty taki trochę mol książkowy :) Wiec prezenty trafione :)

Malinka wklejasz linka ze zdjeciem, zaznacza go i klikasz takie dwa ludziki przu opcjach tekstu.

My w Sylwestra będziemy w domu, ale przyjadą do nas znajomi. Cieszę się bo to bedą przyjaciółki z czasów gimnazjum :)
Ale chętnie wpadne do Was na chwilę ;)

No dokładnie Malina, szkoda, ale dobrze, że postawiłaś na swoim :)

A z tymi ciuszkami też tak mam. Dostała kilka ciuszków, cudnych, ale wiem, że niektórych z nich nie założy. :S

Alanek[*] :(
13 lata 2 tygodni temu #267035 przez Aleksandra
Oj tak, lubię czytać :) Zaraziła mnie tym moja psiapsióła w LO, bo w podstawówce ja i książki to były dwa inne światy. Teraz jak mam czas i dobrą książkę to namiętnie czytam. W szpitalu zanim tata przyniósł mi netbooka to w ciągu tygodnia czytałam 2-3 książki :lol: Oczywiście książki dostałam od Zbyszka :) Zrobiłam listę książek, które mam Chmielewskiej i miał pogląd czego nie mam :) A Wałęsowej chciałam przeczytać z ciekawości bo zaintrygował mnie jej wywiad bodajże dla Pani albo Gali na temat książki. Jak skończę to moja mama chce ją pożyczyć :)

Dorcia teraz wysyłam foty mojej siostrze, ale jak skończę to wyślę ci kilka zdjęć Natki ok?
13 lata 2 tygodni temu #267038 przez madziaska
Dolaczam do Sylwestra z POLSATEM ;)
moja mala tez dostala ubranka, ale chyba je wykorzystam ;) Tez juz zaczynam zakladac rozmiar 62... Mala ma dlugie rece i te na 56 sa juz za krotkie ;) Wogole wydaje mi sie, ze w tym wieku jest bardzo duza rozbieznosc miedzy rozm 56, a 62... powinni byc jeszcze cos po srodku...
13 lata 2 tygodni temu #267052 przez Aleksandra
Niby jest 58 ale moim zdaniem lepiej podwijac rękawki bo to jest zaniżone 62. Poza tym rozmiar rozmiarowi nie równy.
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #267053 przez Malina86
To my na Wigilii :)

i na chrzcie Michasi :)
13 lata 2 tygodni temu #267062 przez Aleksandra
Ale ślicznotki :) :) :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży