BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 2 tygodni temu #266160 przez Malina86
Czesc Dziewczynki,

Dorcia strasznie mi przykro z powodu Twojej kolezanki, naprawde wspolczuje i mysle, ze gdybym ja znalazla sie w takiej sytuacji to bym sobie nie poradzila sama ze soba. Takie rzeczy nie powinny sie przydarzac :(

U nas wczoraj problemy z zasnieciem, ale w koncu kolo 24:00 Mała zasnela i spala ladnie.

Vestusia czopek glicerynowy mozesz dac, jak Misia miala problemy z kupa to lekarka kazala najpierw nim pogmerac, a jak nie pomoze to dac.

Dzisiaj do spowiedzi musimy isc, ale co ja mam powiedziec jak grzechow nie mam?! :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #266161 przez Dorciaition
Hello :)

Luśka no to się postarał Twój mąż. Dobrze on czasu do czasu przeczytać coś pozytywnego na temat tych naszych chłopów ;)

Vestusia a może zadzwoń do tej Twojej położnej?
Biedny Zuzolek :kiss:

Emka najważniejsze, że ten "pierwszy raz" macie już za sobą. Na pewno będzie coraz lepiej.
Ja dziś obiecałam Krzysiowi, boje sie trochę, ale co zrobić. On to tak zapamietał. A wiadomo zaplanowane słabo wychodzi B)

Wczoraj ciołek wygiął mi stare okulary, żebym nowe nosiła. Ale jakoś mi nie podchodza. :dry: Stare sobie odgięłam :lol:

Lenka zasnęła "wczoraj" o pierwszej, no i spała do 9! 8 godzin! :ohmy:

Ha ha Malina ja też mam ten problem z grzechami ;) Też powinniśmy iść przed świętami, ale ja jakoś nie lubie B)

Alanek[*] :(
13 lata 2 tygodni temu #266167 przez chłopek
malina ja byłam przedwczoraj i też sie zastaawiałam co mam powiedzieć:)
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #266182 przez Kredka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
13 lata 2 tygodni temu #266222 przez Malina86
Dorcia kuzwa, a kto lubi chodzic...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 2 tygodni temu #266242 przez jo_anna20
Filip usnął wczoraj po 23ej, tzn. nie wiem kiedy bo jak ja padłam o 23ej to mój M jeszcze go usypiał :) A wcześniej pojechaliśmy do marketu i cwaniak spał chyba ze 2 godziny, wróciliśmy przed 21szą, wykąpaliśmy, butla i nic :) No ale w ciągu dnia nie spał od chyba 11tej do 18tej! I nic mu nie było - po prostu spać się nie chciało i miał fochy...

Dziś jest trochę lepiej - właśnie drzemie na nowym leżaczku z wibracją :)

Ja mam jeszcze do odkurzenia mieszkanie i siebie :) I wieczorem muszę prezenty popakować.

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #266255 przez madziaska
Znowu ciezko WAS nadrobic dziewuszki ;) Poczytalam troszke...
Vestusia moja Hania jak wyszlysmy ze szpitala dwa dni kupy nie robila, oczywiscie okzalo sie, ze to normalne, ale jakos probowalam jej pomoc. posmarowalam palec kremem i delikatnie masowala jej odbyt okreznymi ruchami, troszke tez termometr wlozylam i krecilam, ale naprwade delikatnie, moze najpierw tak sprobuj.
Emka a jak to z glowka malej jest dokladnie, wogole nie obraca w duga strone???? moja Hania woli miec glowe skierowana w lewa strone... Wiem napewno, ze na lewym boku byla ulozona w brzuchu. W prawo obraca tez, ale duzo rzadziej. Choc do cyca zawsze trafi jak karmie ja lewym ;)
Dorcia moja mala tez czasami tak ulewa, ksztusi sie przy tym, straszne to, bo przez chwile nie moze zlapac oddechu...

Dziewczynki moje kochane!!!!!!
13 lata 2 tygodni temu #266267 przez emkapl84
madzia z glowka to jest tak ze kolo 3 tyg zauwazylam ze mala woli lezec z glowka odwrocona w lewo nawet przy karmieniu piersia to bylo zauwazalne ze ciezko jej sie odwraca glowke..poza tym ma takie wybrzuszenie na szyjce..przez jakies dwa tyg w ogole nie odwracala glowki w prawa strone ale po kilku cw robi to coraz czesciej ale tak nie do konca tak jakby miala blokade....trzymajcie za nas kciuki zeby cw przyniosly sybkie rezultaty...
13 lata 2 tygodni temu #266270 przez chłopek
Minął kolejny rok i zbliża się Boże Narodzenie.

Pięknie ustrojona choinka, wesołe dźwięki kolęd
oraz radość przystrajająca ludzkie serca niech oznajmiają,
że nadszedł czas odpoczynku i świętowania.

Życzę Wam byście jak najdłużej doświadczały magii Świąt,
a Nowy Rok 2012 niech przyniesie Wam wszystko czego zapragniecie!

WESOŁYCH ŚWIĄT!!! :)
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #266310 przez Dorciaition
Kredka :kiss:
Wierze, że wszystko sobie wyjaśnicie i te świeta będą najpiekniejsze.
Będą bo w końcu macie cudnego Mikołajka :)

Joanna ile jednorazowo dajesz mleczka Filipowi? Kurcze w dzień mój cycek Lence wystarcza a na wieczór i w nocy ciągle jest głodna, ciągle ryk.

Wiem, że to straszne, ale czasami do Lenki mówię Daisy. Tak mnie to denerwuje. Najgorzej jak jutro przy rodzinie tak powiem :S

13 lata 2 tygodni temu #266339 przez Dorciaition

Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #266355 przez emkapl84
WESOŁYCH ŚWIĄT OD NATALKI
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #266356 przez Aleksandra
Cześc kochane :)

Ja znowu sprzątam. Zrobiłam kompot z suszu i barszcz czerwony.

Dorcia współczuję twojej koleżance. To jest straszne !
Mnie też bolał "pierwszy raz". To przez hormony, bo są skupione na cyckach :silly:

Kredka widzę, że do Twojego ciężko trafic. Ale wierzę, że wszystko się w końcu ułoży między wami :)

A i jeszcze jestem wkurzona, bo do dzisiaj nie przyszłą sukienka dla niuni na święta, a kupiłam ją 9.12 !!
13 lata 2 tygodni temu #266364 przez Dorciaition
Emka nie mogę się napatrzeć na Natalkę.
Ten strój superowy. :)

Z tą sukienką też bym się wkurzyła.
Do mnie nie dotarł kalendarz dla Krzysia! :angry:

13 lata 2 tygodni temu #266366 przez Aleksandra
Jeśli dzisiaj nie dostane tej sukienki to zadzwonię tam i ich opierniczę i wystawię negatywa za czas realizacji. Specjalnie kupowałam sporo przed świętami, żeby doszło na czas.

Emka sukienusia śliczna. Natalka wygląda na zdjęciu jak prezent. Ale ten najlepszy na świecie :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia