- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #265766 przez Dorciaition
MagdaM napisał:
Dziękujemy Kochana. Dla Ciebie również Wesołych i spokojnych Świąt. Buziaczki dla Ciebie i Emilki
Wesolych Swiat mamusie i szczesliwego Nowego Roku
Dziękujemy Kochana. Dla Ciebie również Wesołych i spokojnych Świąt. Buziaczki dla Ciebie i Emilki
Temat został zablokowany.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 2 tygodni temu #265772 przez luska
a my tez mam zamiar pojezdzc w swieta od rana w sobote jedzieny do moich rodzicow.......pod wieczor wracamy tu na wigilie,W pierwszy dzien świat moja siore cioteczne slubuje , fakt juz odmowilismy........no ale w koncu chociaz do urzedu mogli bysmy zajrzec tym bardziej , ze to chrzestna Olka ale chyba bez sensu jezdzc w ta i spowrotem, wiec w sunmie jeszcze nie wiem co bedziemy w pierwszy dzin robic no a potem to tez spontan ale na pewno nudno nie bedzie.
A moja przespala karmienie , bylismy na spcerku i ja wymeczyło chyba to swieze powietrze
A moja przespala karmienie , bylismy na spcerku i ja wymeczyło chyba to swieze powietrze
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 tygodni temu #265777 przez Malina86
Hej Mamusie
emkapl84 wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin! Spelnienia wszystkich marzen i pociechy z corci i meza Trzymam kciuki za wizyte u lekarza.
My dzisiaj po wizycie u neurologa, poki co jest wszystko dobrze, ufff... Pod koniec stycznia idziemy na usg glowki, bo pediatra mowila, zeby zrobic.
Zaraz sie biore za sprzatanie, a zakupy chyba dopiero jutro zrobie- kuzwa nie nawidze zakupow, zwlaszcza przed Swietami, cos czuje, ze moj Maz dostanie liste i sam bedzie dzialal.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jo_anna20 trzymaj sie, moze to malo pocieszajace, ale ja przez ponad miesiac nie sypialam calutkie noce bo Mała nie chciala spac, moze faktycznie brzuszek Małego boli, ja odkad daje Miśce Bobotic jest o wiele lepiej.
emkapl84 wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin! Spelnienia wszystkich marzen i pociechy z corci i meza Trzymam kciuki za wizyte u lekarza.
My dzisiaj po wizycie u neurologa, poki co jest wszystko dobrze, ufff... Pod koniec stycznia idziemy na usg glowki, bo pediatra mowila, zeby zrobic.
Zaraz sie biore za sprzatanie, a zakupy chyba dopiero jutro zrobie- kuzwa nie nawidze zakupow, zwlaszcza przed Swietami, cos czuje, ze moj Maz dostanie liste i sam bedzie dzialal.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jo_anna20 trzymaj sie, moze to malo pocieszajace, ale ja przez ponad miesiac nie sypialam calutkie noce bo Mała nie chciala spac, moze faktycznie brzuszek Małego boli, ja odkad daje Miśce Bobotic jest o wiele lepiej.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #265785 przez Dorciaition
Malinka polecam Alme
Fajnie, że wszystko ok u neurologa.
Emka czekamy na wieści po Waszej wizycie.
Luśka zazdroszczę spacerku. U nas zimno, więc odpada. Za to jedziemy dziś całą rodzina (oprócz psa) do Castoramy. Wow
He he oj nudno u Ciebie to na pewno nie
Malinka polecam Alme
Fajnie, że wszystko ok u neurologa.
Emka czekamy na wieści po Waszej wizycie.
Luśka zazdroszczę spacerku. U nas zimno, więc odpada. Za to jedziemy dziś całą rodzina (oprócz psa) do Castoramy. Wow
He he oj nudno u Ciebie to na pewno nie
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #265800 przez vestusia
Jo_anka, dla pocieszenia napiszę, że moja Zuzia nie śpi znowu od rana, tj. od 8. Nawet 15-sto minutowych drzemek nie miała. Co ją odłożę, bo zdaje mi się, że zaśnie, to jak tylko siadam dupą na krześle, od razu ryk. Teraz znowu się kręci, więc pewnie znowu rozpocznie swoje wrzaski. I jak tu nie ocipieć?
Piotrek miał dziś być w domu i co? I znowu gdzieś pojechał, niby jakiś dach wyceniać. Szlag by to trafił. Znowu jestem tu sama od rana. Ja chyba zostawię go na jakieś 2-3 dni samego z Zuzią, to ciekawe jak długo on da radę.
Zrobiłam już butlę, nie chce butli, przy cycku zasypia, ale zaraz się budzi. Brzuchol chyba jej nie boli, bo nic na to nie wskazuje, tzn. ja tak myślę, bo nie widzę, aby się wiła itd. Po prostu drze się bez opamiętania. Już ma oczka zmęczone, czerwone od płaczu, ale mimo to nie chce usnąć. I tak dzień w dzień. Próbowałam dziś nawet muzykę głośno puszczać i to różną - od kołysanek, po różne hity, a kończąc na delikatnym techno. Potem wyłączałam muzykę, ale również jej się nie podobało. Jest ubrana już lżej, bo może było jej za ciepło. Masakra... no ale... każda z nas ma jakieś problemy z Maluchami. Przynajmniej tak sobie wmawiam he, he, he
Ja dziś standardowo w domu siedzę, bo jakby inaczej? Na dworze biało, ale jestem zrąbana i nie mam siły na żadne spacery.
Zuzia jeszcze nie płacze, to już kilka minut od odłożenia jej do wózeczka. He, he, he
Luska - nio to przynajmniej Ty też pojeździsz z małą i Olkiem w święta, bo myślałam, że to ze mną coś nie tak, że ciągam dziecko po ludziach he, he, he
Emka - miałam zapytać. Czy Ty lubisz motyw kropeczek? Bo tak zauważyłam, że Natalka ma bardzo dużo ciuszków w kropeczki hy, hy, hy
Piotrek miał dziś być w domu i co? I znowu gdzieś pojechał, niby jakiś dach wyceniać. Szlag by to trafił. Znowu jestem tu sama od rana. Ja chyba zostawię go na jakieś 2-3 dni samego z Zuzią, to ciekawe jak długo on da radę.
Zrobiłam już butlę, nie chce butli, przy cycku zasypia, ale zaraz się budzi. Brzuchol chyba jej nie boli, bo nic na to nie wskazuje, tzn. ja tak myślę, bo nie widzę, aby się wiła itd. Po prostu drze się bez opamiętania. Już ma oczka zmęczone, czerwone od płaczu, ale mimo to nie chce usnąć. I tak dzień w dzień. Próbowałam dziś nawet muzykę głośno puszczać i to różną - od kołysanek, po różne hity, a kończąc na delikatnym techno. Potem wyłączałam muzykę, ale również jej się nie podobało. Jest ubrana już lżej, bo może było jej za ciepło. Masakra... no ale... każda z nas ma jakieś problemy z Maluchami. Przynajmniej tak sobie wmawiam he, he, he
Ja dziś standardowo w domu siedzę, bo jakby inaczej? Na dworze biało, ale jestem zrąbana i nie mam siły na żadne spacery.
Zuzia jeszcze nie płacze, to już kilka minut od odłożenia jej do wózeczka. He, he, he
Luska - nio to przynajmniej Ty też pojeździsz z małą i Olkiem w święta, bo myślałam, że to ze mną coś nie tak, że ciągam dziecko po ludziach he, he, he
Emka - miałam zapytać. Czy Ty lubisz motyw kropeczek? Bo tak zauważyłam, że Natalka ma bardzo dużo ciuszków w kropeczki hy, hy, hy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez vestusia.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #265802 przez Malina86
Vestusia ja tez bede lazic po ludziach w Swieta
Potem do moich na drugi koniec miasta i chyba na noc tam zostaniemy, w pierwszy dzien swiat wszyscy do ciotki, a w drugi chrzciny Misi wiec imprezowo
Potem do moich na drugi koniec miasta i chyba na noc tam zostaniemy, w pierwszy dzien swiat wszyscy do ciotki, a w drugi chrzciny Misi wiec imprezowo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Malina86.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #265809 przez Aleksandra
My w Wigilię wyjątkowo nigdzie nie jedziemy, ale w Pierwszy Dzień Świąt jedziemy do moich rodziców.
Emka moc buziaków ode mnie i Natalci dla Ciebie Spełnienia marzeń i dużo radości
Ja dzisiaj też nie wychodzę na dwór z Natalcią. Jest mroźno i pochmurnie. Może jutro sie przejdziemy jak będzie ładniejsza pogoda. Mam jeszcze sporo do zrobienia więc nawet specjalnie mi się nie chce.
Emka moc buziaków ode mnie i Natalci dla Ciebie Spełnienia marzeń i dużo radości
Ja dzisiaj też nie wychodzę na dwór z Natalcią. Jest mroźno i pochmurnie. Może jutro sie przejdziemy jak będzie ładniejsza pogoda. Mam jeszcze sporo do zrobienia więc nawet specjalnie mi się nie chce.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #265810 przez emkapl84
vestusia faktycznie mala ma duuzo kropeczkowych ubran...ale to raczej nie moj wybor tylko znajomych i rodziny...tak sie jakos zlozylo, ze pokupowali wlasnie takie ubranka a w dodatku zawsze jak jest ubrana w kropeczki to akurat chce jej strzelic fotke....
za poltorej godzinki lekarz....tylko zeby mnie znowu nie splawili i nie odeslali do kolejnego specjalisty bo moja cierpliwosc sie juz konczy!!!!
za poltorej godzinki lekarz....tylko zeby mnie znowu nie splawili i nie odeslali do kolejnego specjalisty bo moja cierpliwosc sie juz konczy!!!!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #265816 przez vestusia
No i Zuzia znowu się zbudziła, zdążyłam tylko wcześniejszego posta napisać. Dałam jej kropelki na brzuszek, bo nie mam pomysłów, o co jej chodzi. Do tego wypiła butlę - prawie 90ml, a z cyca nie chciała ciągnąć, wcześniej z butli też nie... ech...
Emka rozumiem Akurat tak oglądałam fotki i wszędzie kropeczki Pomyślałam, że to takie Twoje zboczenie, jak u mnie żyrafki
O, i znowu ryk. Ja pierdzielę!
Emka rozumiem Akurat tak oglądałam fotki i wszędzie kropeczki Pomyślałam, że to takie Twoje zboczenie, jak u mnie żyrafki
O, i znowu ryk. Ja pierdzielę!
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #265825 przez Aleksandra
Vestusia a jaką masz temperaturę w domu? Może jest jej za ciepło? Albo potrzebuje świat oglądać a nie leżeć w łóżeczku...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #265827 przez Dorciaition
Jem coraz więcej różnych rzeczy i małej to nie przeszkadza, więc w święta też pewnie trochę podjem.
Vestusia dokładnie tak jest- każda z nas ma jakiś problem. Lenka od wieczora do tej 24 nie śpi. I tak w dzień w dzień. Potem pobudka ok 4 i przez 2 godz ryk. Już się przyzwyczaiłam, ale dziwne to.
Jak jej robię butlę to czasami 120 ml nie wystarcza. Głodomor jeden.
Dzisiaj jak się obudziłam patrzę, a ona leży w poprzek łóżeczka z głową pod kołderką Masakra!
My święta u teściów i taty (mieszkają w tej samej miejscowości). Teściowa już zaznaczyła, że całe mamy być, a ja chcę tylko na jedną noc (ale całe 2 dni), ale podejrzewam, że przekabaci Krzysia łzami i zostaniemy na dwie noce. Tłumaczę mu, że to zależy od małej, jak będzie się tam czuła i jak noc minie. Jak się wkurze to poproszę tatę żeby mnie zawiózł do domu. Już to Krzysiowi zaznaczyłam.
Vestusia ostatnio do Krzysia mówiłam, że Ty wchodzisz na 4 piętro, no i jakoś nie mogliśmy sobie tego wyobrazić. Jak Ty to robisz? Cały wózek tachasz?
Jem coraz więcej różnych rzeczy i małej to nie przeszkadza, więc w święta też pewnie trochę podjem.
Vestusia dokładnie tak jest- każda z nas ma jakiś problem. Lenka od wieczora do tej 24 nie śpi. I tak w dzień w dzień. Potem pobudka ok 4 i przez 2 godz ryk. Już się przyzwyczaiłam, ale dziwne to.
Jak jej robię butlę to czasami 120 ml nie wystarcza. Głodomor jeden.
Dzisiaj jak się obudziłam patrzę, a ona leży w poprzek łóżeczka z głową pod kołderką Masakra!
My święta u teściów i taty (mieszkają w tej samej miejscowości). Teściowa już zaznaczyła, że całe mamy być, a ja chcę tylko na jedną noc (ale całe 2 dni), ale podejrzewam, że przekabaci Krzysia łzami i zostaniemy na dwie noce. Tłumaczę mu, że to zależy od małej, jak będzie się tam czuła i jak noc minie. Jak się wkurze to poproszę tatę żeby mnie zawiózł do domu. Już to Krzysiowi zaznaczyłam.
Vestusia ostatnio do Krzysia mówiłam, że Ty wchodzisz na 4 piętro, no i jakoś nie mogliśmy sobie tego wyobrazić. Jak Ty to robisz? Cały wózek tachasz?
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #265832 przez Aleksandra
Malina zgadzam się z Dorcią - ewenement z twojej teściowej Moja przy twojej jest w porządku, ale też czasami mnie irytuje. Ale ubiera sie normalnie Lubi jak jest tak jak ona chce i często nie uznaje innego rozwiązania niż ona powie co mnie wkurza. Ale twoja pobija wszystkie !!! Ja mieszkam na razie z teściową a jak się wyprowadzimy to "przez płot" będziemy.
Moderatorzy: ilona