BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 11 miesiąc temu #283592 przez Aleksandra
No to po sczepieniu mamy marudzenie. Nóżka boli, w miejscu wkłucia jest niewielki obrzęk. Z Natalke uspokoił i nakarmił a ja skoczyłam do apteki. Kupiłam syropek Panadol i żel altacet. Narazie jest ok, bo Z zrobił małej okład ale mam przynajmniej coś w razie czego :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #283593 przez katka
Kobitki mam pyt bo właśnie czytam o tych szczepionkach skojarzonych i jestem w szoku jakie to może miec skutki uboczne. Powiedzcie jak szczepiłyście dzieciaki normalnie czy tymi skojarzonymi
12 lata 11 miesiąc temu #283599 przez Aleksandra
Ja szczepię normalnie
12 lata 11 miesiąc temu #283610 przez chłopek
ja też szczepiłam normalnie,
ale wiem żę koleżanka skojarzonymi
12 lata 11 miesiąc temu #283613 przez luska
Hej kbietki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #283616 przez luska
Katka ja tez szczepie normalnie

wlasnie wrocilismy i fauck myslala , ze serce mi peknie .Moja zabka w zyciu tak nie plakla przy mnie :( Nic jej nie uspokoilo dopiero jak wyjalem cyca to był luz , bidulka teraz odsypia a a
zaraz musimy sie szykowac do ortopedy( a mojego kuzwa nie ma zaje.....go chyba)No ale mała wazy 4500, chociaz i tak stwierdzili , ze jest fikligranowa dziewczynka :) No i ja mam oscilotocilum brac bo mała jest nadal zakatarzona B)
12 lata 11 miesiąc temu #283631 przez katka
Thx juz zdecydowałam bedziemy sie szczepić normalnie + rotawirusy ( bo z Robertem 4 razy w szpitalu byłam na rota :( )
12 lata 11 miesiąc temu #283647 przez Aleksandra
Ja też szczepiłam na rota, za miesiąc dostanie drugą dawkę. Na szczęście na rota są doustne :) Śpi sobie moja kruszynka, zbudziła się tylko na zmianę pieluszki. Spłakała się bidulka a ja prawie z nią...

Luska to Natalcia jest cięższa od twojej córci ! Ale numer !
12 lata 11 miesiąc temu #283659 przez katka
ola która szczepionką szzczepiłas 2dawkowa czy 3 i ile płaciłaś
12 lata 11 miesiąc temu #283671 przez vestusia
Witam. Czytam Was, ale dziś nie jest mój dzień.
Pospacerowałam z koleżanką, w sumie 2 godzinki zeszły i miałam 2 godzinki spokoju. Po powrocie do domu od razu ryk, Zuzia rozbudzona, bo też niewiele zjadła przed wyjście. I od tej pory się drze z krótkimi przerwami. Miała nawet drzemkę 20-to minutową. Wow. Ja nie wiem, że ona ma tak siłę się drzeć.
Wypiła butelkę - całe 150ml, więc nie mogę jej znowu dać jeść.
Leży w łóżeczku i się drze.
I może uznacie, że jakaś nienormalna jestem, ale nic z tym nie robię. Zmyłam naczynia i wysprzątałam kuchnię, bo nie mogę patrzeć na ten syf. Jest czyściutko i lśni wszystko.
Teraz zabieram się za składanie tej komody, bo Piotrek nie może tego zrobić od niedzieli. A nie będę żyła w takim syfie. Może jemu to odpowiada, ale mi nie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #283681 przez chłopek

12 lata 11 miesiąc temu #283682 przez Aleksandra

Katka to mnie zastrzeliłaś tym pytaniem :lol: Wiem na pewno, że teraz za misiąc dostanie drugą dawkę ale czy będzie trezcia to szczerze powiem ci, że nie wiem :blush: Za jedną dawkę płacę 360zł.
12 lata 11 miesiąc temu #283689 przez chłopek
12 lata 11 miesiąc temu #283700 przez Aleksandra
Fajny sprzęcik :) Szkoda tylko, że chwilowo zlikwidowali sklep i nie wiadomo ile kosztuje.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283702 przez Suari
Ja szczepię 5w1, a nam pielęgniarka mówiła żeby też przykładać altacet, ale nie ten w żelu, bo może uczulać, tylko ten co się rozpuszcza, mój miał troszeczkę opuchniętą nóżkę, ale niewiele i nawet nie przykładałam niczym.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia