- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #283592 przez Aleksandra
No to po sczepieniu mamy marudzenie. Nóżka boli, w miejscu wkłucia jest niewielki obrzęk. Z Natalke uspokoił i nakarmił a ja skoczyłam do apteki. Kupiłam syropek Panadol i żel altacet. Narazie jest ok, bo Z zrobił małej okład ale mam przynajmniej coś w razie czego
Temat został zablokowany.
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 11 miesiąc temu #283616 przez luska
Katka ja tez szczepie normalnie
wlasnie wrocilismy i fauck myslala , ze serce mi peknie .Moja zabka w zyciu tak nie plakla przy mnie Nic jej nie uspokoilo dopiero jak wyjalem cyca to był luz , bidulka teraz odsypia a a
zaraz musimy sie szykowac do ortopedy( a mojego kuzwa nie ma zaje.....go chyba)No ale mała wazy 4500, chociaz i tak stwierdzili , ze jest fikligranowa dziewczynka No i ja mam oscilotocilum brac bo mała jest nadal zakatarzona
wlasnie wrocilismy i fauck myslala , ze serce mi peknie .Moja zabka w zyciu tak nie plakla przy mnie Nic jej nie uspokoilo dopiero jak wyjalem cyca to był luz , bidulka teraz odsypia a a
zaraz musimy sie szykowac do ortopedy( a mojego kuzwa nie ma zaje.....go chyba)No ale mała wazy 4500, chociaz i tak stwierdzili , ze jest fikligranowa dziewczynka No i ja mam oscilotocilum brac bo mała jest nadal zakatarzona
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #283647 przez Aleksandra
Ja też szczepiłam na rota, za miesiąc dostanie drugą dawkę. Na szczęście na rota są doustne Śpi sobie moja kruszynka, zbudziła się tylko na zmianę pieluszki. Spłakała się bidulka a ja prawie z nią...
Luska to Natalcia jest cięższa od twojej córci ! Ale numer !
Luska to Natalcia jest cięższa od twojej córci ! Ale numer !
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #283671 przez vestusia
Witam. Czytam Was, ale dziś nie jest mój dzień.
Pospacerowałam z koleżanką, w sumie 2 godzinki zeszły i miałam 2 godzinki spokoju. Po powrocie do domu od razu ryk, Zuzia rozbudzona, bo też niewiele zjadła przed wyjście. I od tej pory się drze z krótkimi przerwami. Miała nawet drzemkę 20-to minutową. Wow. Ja nie wiem, że ona ma tak siłę się drzeć.
Wypiła butelkę - całe 150ml, więc nie mogę jej znowu dać jeść.
Leży w łóżeczku i się drze.
I może uznacie, że jakaś nienormalna jestem, ale nic z tym nie robię. Zmyłam naczynia i wysprzątałam kuchnię, bo nie mogę patrzeć na ten syf. Jest czyściutko i lśni wszystko.
Teraz zabieram się za składanie tej komody, bo Piotrek nie może tego zrobić od niedzieli. A nie będę żyła w takim syfie. Może jemu to odpowiada, ale mi nie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pospacerowałam z koleżanką, w sumie 2 godzinki zeszły i miałam 2 godzinki spokoju. Po powrocie do domu od razu ryk, Zuzia rozbudzona, bo też niewiele zjadła przed wyjście. I od tej pory się drze z krótkimi przerwami. Miała nawet drzemkę 20-to minutową. Wow. Ja nie wiem, że ona ma tak siłę się drzeć.
Wypiła butelkę - całe 150ml, więc nie mogę jej znowu dać jeść.
Leży w łóżeczku i się drze.
I może uznacie, że jakaś nienormalna jestem, ale nic z tym nie robię. Zmyłam naczynia i wysprzątałam kuchnię, bo nie mogę patrzeć na ten syf. Jest czyściutko i lśni wszystko.
Teraz zabieram się za składanie tej komody, bo Piotrek nie może tego zrobić od niedzieli. A nie będę żyła w takim syfie. Może jemu to odpowiada, ale mi nie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #283682 przez Aleksandra
Katka to mnie zastrzeliłaś tym pytaniem Wiem na pewno, że teraz za misiąc dostanie drugą dawkę ale czy będzie trezcia to szczerze powiem ci, że nie wiem Za jedną dawkę płacę 360zł.
Katka to mnie zastrzeliłaś tym pytaniem Wiem na pewno, że teraz za misiąc dostanie drugą dawkę ale czy będzie trezcia to szczerze powiem ci, że nie wiem Za jedną dawkę płacę 360zł.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #283689 przez chłopek
www.zabawkowicz.pl/zabawka/323,tlumacz-placzu-dziecka.html
widziałyscie cos takiego
widziałyscie cos takiego
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283702 przez Suari
Ja szczepię 5w1, a nam pielęgniarka mówiła żeby też przykładać altacet, ale nie ten w żelu, bo może uczulać, tylko ten co się rozpuszcza, mój miał troszeczkę opuchniętą nóżkę, ale niewiele i nawet nie przykładałam niczym.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Suari.
Moderatorzy: ilona