- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #302243 przez luska
Kima wow ale masz już klocuszka ,my wczoraj wieczorem mała ważyliśmy i aż 4950...porównywałam z waga Olka, kiedy miał 8tygoni (czyli był młodszy o 2tyg)ważył 5210
Iva twoja Nadia to już tez kawał dziewczynki
emka to oby tak dalej te ćwiczenia przynosiły rezultaty
Madzia twoja Hania to już wogole mnie rozwala......ty chyba drożdżami ją dokarmiasz Moja jest długa ale wazy niewile, bo też już z szafki powyjmowałam 68
Docia ja się nie mogę na Lenka napatrzyć, ja wogole tej plamki nie zauważyłam
Dark kurcze to szacun, ze dajesz rade A Kubuś jak krzykacz hehe super filmik
Katka świetne zdjęcia a w którym tc byłaś??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No a zakupy tez superanckie
Dziewczyny ten cały cepan to w aptece się kupuje , bo tak go chwalicie , ze chyba sobie fundne
Widze , ze strasznie was meczy ten filmik , ja na szczęście go nie obejrzałam i nie mam zamiaru , bo tez bym pewnie nocki miała z głowy
Ja ostatnio powróciłam na allegro
allegro.pl/yorker-rajstopki-ze-spodniczk...ski-i2071599128.html
allegro.pl/hello-kitty-spodniczka-i-legg...-cm-i2082623056.html
allegro.pl/68-74-yo-zakardowe-yorker-bia...owe-i2071599120.html
allegro.pl/92-98-rajstopki-bawelna-yorker-i2050088675.html
allegro.pl/56-62-rajstopki-bawelna-yorke...rki-i2050088664.html
Oczywiście wszystko rózwe
Sarna wow , ze na jednym tak Daro ci rośnie wow
Iva twoja Nadia to już tez kawał dziewczynki
emka to oby tak dalej te ćwiczenia przynosiły rezultaty
Madzia twoja Hania to już wogole mnie rozwala......ty chyba drożdżami ją dokarmiasz Moja jest długa ale wazy niewile, bo też już z szafki powyjmowałam 68
Docia ja się nie mogę na Lenka napatrzyć, ja wogole tej plamki nie zauważyłam
Dark kurcze to szacun, ze dajesz rade A Kubuś jak krzykacz hehe super filmik
Katka świetne zdjęcia a w którym tc byłaś??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No a zakupy tez superanckie
Dziewczyny ten cały cepan to w aptece się kupuje , bo tak go chwalicie , ze chyba sobie fundne
Widze , ze strasznie was meczy ten filmik , ja na szczęście go nie obejrzałam i nie mam zamiaru , bo tez bym pewnie nocki miała z głowy
Ja ostatnio powróciłam na allegro
allegro.pl/yorker-rajstopki-ze-spodniczk...ski-i2071599128.html
allegro.pl/hello-kitty-spodniczka-i-legg...-cm-i2082623056.html
allegro.pl/68-74-yo-zakardowe-yorker-bia...owe-i2071599120.html
allegro.pl/92-98-rajstopki-bawelna-yorker-i2050088675.html
allegro.pl/56-62-rajstopki-bawelna-yorke...rki-i2050088664.html
Oczywiście wszystko rózwe
Sarna wow , ze na jednym tak Daro ci rośnie wow
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #302248 przez Dorciaition
Mój poród to też masakra, pomimo, że cc, choć w sumie nie wiele pamiętam. Najpierw oxy, która nie działała, rozwarcia nic. Potem coś ze mna zaczeło się dziać, ale nie wiem co Podali mi tlen, wodę w kroplówce. Poźniej Lence zaginęło tętno,wiec decyzja o cc. Panikowałam, że nie chce w ogóle urodzić Dostałam znieczulenie, zaczął mnie ciąć, a ja z bólu wyłam. A ten stwierdził, że na pewno nie czuję, więc dawaj drugi raz mnie tnie. A ja tak wrzasnęłam i za moment już spałam. PRzy lekkim wybudzeniu słyszałam tylko płacz dziecka. pytałam cały czas czyje to. Podobno strasznie bredziłam. Na sali pooperacyjnej dzwoniła moja mama, która mi gratulowała, a ja do niej podobno mówiłam, że nie mam dziecka, że nie urodziłam i nic nie wiem na ten temat No a później mój stres z narzędziem w brzuchu
Ha ha Madziaska no własnie, Sarna ma rację. Szukasz meżczyzny dla Lenki, a Hanka to co?
Malina tatar? Wow! Smacznego
Lenka też przed chwilą na rękach mi usnęła. Lubię to. Choć biedna ma zaparcia, tak mi się przynajmniej wydaje z tego co wyczytałam na necie.
Wow, Emka w takim szpitalu to można leżeć Ja tak jak Kima, schudłam na początku, no a później już odwiedzałyśmy z koleżankami Kfc bo było na przeciwko
Madziaska szkoda, że nie nagrałaś Hanki jak reagowała na filmik Kubusia
O Sarno to sporo Twój mężuś jest starszy A Twoje cycki wymiatają.
Ha ha Anakol czasami go prasuje, dlatego taki płaski jest, tzn chudy
Malina Ty nie myśl o takich rzeczach tyle i nie najadaj się na noc Jak nie moge zasnąć to oglądam zdjęcia Lenki w telefonie. Wtedy staje się spokojniejsza :
Kredka where are You???
Dziewczęta pokazujcie swoje dzieciątka. Kocham patrzeć na nasze maluszki
Idę się legnąć
Miłych nocek, bez koszmarów
P.S.
Ale Domiś miał frajdę na basenie Super sobie wskakiwał. Szalony
Luśka Oluś więcej ważył bo to chłopak jest Aurelka to laseczka
Zakupy superowe
Ha ha Madziaska no własnie, Sarna ma rację. Szukasz meżczyzny dla Lenki, a Hanka to co?
Malina tatar? Wow! Smacznego
Lenka też przed chwilą na rękach mi usnęła. Lubię to. Choć biedna ma zaparcia, tak mi się przynajmniej wydaje z tego co wyczytałam na necie.
Wow, Emka w takim szpitalu to można leżeć Ja tak jak Kima, schudłam na początku, no a później już odwiedzałyśmy z koleżankami Kfc bo było na przeciwko
Madziaska szkoda, że nie nagrałaś Hanki jak reagowała na filmik Kubusia
O Sarno to sporo Twój mężuś jest starszy A Twoje cycki wymiatają.
Ha ha Anakol czasami go prasuje, dlatego taki płaski jest, tzn chudy
Malina Ty nie myśl o takich rzeczach tyle i nie najadaj się na noc Jak nie moge zasnąć to oglądam zdjęcia Lenki w telefonie. Wtedy staje się spokojniejsza :
Kredka where are You???
Dziewczęta pokazujcie swoje dzieciątka. Kocham patrzeć na nasze maluszki
Idę się legnąć
Miłych nocek, bez koszmarów
P.S.
Ale Domiś miał frajdę na basenie Super sobie wskakiwał. Szalony
Luśka Oluś więcej ważył bo to chłopak jest Aurelka to laseczka
Zakupy superowe
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #302257 przez [email protected]
Lusia-ja cepanem smarowałam blizne bo mam wielką na brodzie, i nic nie pomowgl, ale ponoc jest super i teraz tym smrodem smaruje Domisiowi dwie dziurki po ospie bo sobie zdrapał na buzi:/
lusia tyle rajstop nakupiłaś? wow hehehe
lusia tyle rajstop nakupiłaś? wow hehehe
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez [email protected].
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #302266 przez Batmanik
hejka
u mnie bez fajerwerkow
napewno Was nie nadrobie zolzy jedne
pierwszy raz od x czasu o tej porze dzieciaki juz spia igor o dziwo poszedl spac o 21 bez zadnych ceregieli
jutro smigam na caly dzien do rodzicow
uciekam korzystac z chwili poki dzieci spia ide polezec spokojnie co juz dawno nie robilam a szczegolnie nie o tej porze:)
u mnie bez fajerwerkow
napewno Was nie nadrobie zolzy jedne
pierwszy raz od x czasu o tej porze dzieciaki juz spia igor o dziwo poszedl spac o 21 bez zadnych ceregieli
jutro smigam na caly dzien do rodzicow
uciekam korzystac z chwili poki dzieci spia ide polezec spokojnie co juz dawno nie robilam a szczegolnie nie o tej porze:)
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #302274 przez [email protected]
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #302280 przez [email protected]
Dorcia-mężuś starszy ale za to dojrzały i konkretny...serducho zapikało mi do niego od pierwszego wejrzenia,serio jak na filmie:)
co do piersi mojej to i Domisia tą jedną wykarmiłam-jest dojna jak krowie wymię
Adam mówi na nią OSM-Okręgowa Spóldzielnia Mleczrska czubek mój
prosiłas o zdjęcie w tej kiecce, jakkupie leginsy to sie pokaze no i wtedy zobaczysz jaki jeden cycor jest duzy a drugi gdzies sie gubi...musze kupic jaka wkładke bo jak kosmita wyglądam
Domis też na tej jednej tak rósł, ale ważył mniej troszke od Darusia-bo on okrutnie ulewał
no i Domiśkol mój to pływak pierwsza klasa! od trzeciego miesiąca jezdzimy z nim na basen i pływa on wyśmienicie...ale zakłądam mu pływaczki bo to wariat mały wskakuje do basenu gdzie jest 4m głębokości to się o niego boje
Lusia-co do rajstopek, noe nie dziwie się w sumie heheh, ja dla Darusia prawie nie kupuje bo po Domiśku mam wszystko, a ja dbam o ciuszki i szanuje. więc praktycznie wszystko jest w swietnym stanie-no bluzeczki raczej nie bo on tak ulewał ze prałam i prałam i się sparały...
co do piersi mojej to i Domisia tą jedną wykarmiłam-jest dojna jak krowie wymię
Adam mówi na nią OSM-Okręgowa Spóldzielnia Mleczrska czubek mój
prosiłas o zdjęcie w tej kiecce, jakkupie leginsy to sie pokaze no i wtedy zobaczysz jaki jeden cycor jest duzy a drugi gdzies sie gubi...musze kupic jaka wkładke bo jak kosmita wyglądam
Domis też na tej jednej tak rósł, ale ważył mniej troszke od Darusia-bo on okrutnie ulewał
no i Domiśkol mój to pływak pierwsza klasa! od trzeciego miesiąca jezdzimy z nim na basen i pływa on wyśmienicie...ale zakłądam mu pływaczki bo to wariat mały wskakuje do basenu gdzie jest 4m głębokości to się o niego boje
Lusia-co do rajstopek, noe nie dziwie się w sumie heheh, ja dla Darusia prawie nie kupuje bo po Domiśku mam wszystko, a ja dbam o ciuszki i szanuje. więc praktycznie wszystko jest w swietnym stanie-no bluzeczki raczej nie bo on tak ulewał ze prałam i prałam i się sparały...
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #302321 przez Malina86
Bry wieczor
anakol najlepszy na rozstepy dla karmiacych jest krem z Musteli- niestety drogi, albo dostepny w Douglasie Collistar z tanszych polecam Pharmaceris M.
Dorcia ja tez ogladam zdjecia w telefonie jak nie moge spac, a mam tam fotki ze szpitala i wtedy sobie przypominam jak to bylo jak Malutka sie rodzila i znowu becze wiec na uspokojenie to tak srednio pomaga No psychiatra tylko tu moze pomoc. Kuzwa kiedys bylam taka twarda, nic mnie nie zlamalo, a od dluzszego czasu jestem normalnie beksa, sama sie na siebie wkurzam za to
Dziewczynki trzymajcie kciuki jutro bo idziemy na to szczepienie i juz oczywiscie cala znerwicowana jestem. Zobaczymy tez ile moja Pyzula wazy
Wlasnie nakarmilam Glodzille i mam nadzieje, ze pospi do rana tj. do jakiejs 9:00 chociaz
Dobranoc!!!
anakol najlepszy na rozstepy dla karmiacych jest krem z Musteli- niestety drogi, albo dostepny w Douglasie Collistar z tanszych polecam Pharmaceris M.
Dorcia ja tez ogladam zdjecia w telefonie jak nie moge spac, a mam tam fotki ze szpitala i wtedy sobie przypominam jak to bylo jak Malutka sie rodzila i znowu becze wiec na uspokojenie to tak srednio pomaga No psychiatra tylko tu moze pomoc. Kuzwa kiedys bylam taka twarda, nic mnie nie zlamalo, a od dluzszego czasu jestem normalnie beksa, sama sie na siebie wkurzam za to
Dziewczynki trzymajcie kciuki jutro bo idziemy na to szczepienie i juz oczywiscie cala znerwicowana jestem. Zobaczymy tez ile moja Pyzula wazy
Wlasnie nakarmilam Glodzille i mam nadzieje, ze pospi do rana tj. do jakiejs 9:00 chociaz
Dobranoc!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #302347 przez Batmanik
Wstawac spiochy!!!
co do beksy to ja wczoraj ryczalam jak na 2ce ogladalam ekspres reporterow o tym Jasiu- cudny madry chlopczyk-sama wzielabym go gdybym tylko mogla....
ur sie w 29tyg matka go porzucila jest teraz w pogotowiu opiekunczym i to juz za dlugo- jak go nikt niezechce adoptowac to trafi do osrodka pomocy spolecznej bo nie widzi tzn gdziec na odleglosc 1 m a nawet mniej;( ma prawie dwa latka i jak na wczesniaka bardzo szybko sie rozwija....
co do beksy to ja wczoraj ryczalam jak na 2ce ogladalam ekspres reporterow o tym Jasiu- cudny madry chlopczyk-sama wzielabym go gdybym tylko mogla....
ur sie w 29tyg matka go porzucila jest teraz w pogotowiu opiekunczym i to juz za dlugo- jak go nikt niezechce adoptowac to trafi do osrodka pomocy spolecznej bo nie widzi tzn gdziec na odleglosc 1 m a nawet mniej;( ma prawie dwa latka i jak na wczesniaka bardzo szybko sie rozwija....
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 10 miesiąc temu #302393 przez madziaska
Helllooo z rańca
Sarna no nie mialam przerw miedzy skurczami, nawet lekarz mowi, ze to dziwne. I to nie bylo podczas partych, tylko przy normalnych. Badania rozwarcia prawie nie czulam w porownaniu do skurczy. Dali mi jakis zastrzyk i pewnych momentow nie pamietam. Przed chwilka zapytalam SZ jak ja sie zachowywalam, powiedzial "za normalne to nie bylo" Podono krzyczalam juz na patologii Ale mam to gdzies
Dziewczny ja dla Hani chlopaka nie szukam, bo ja jej nikomu nie oddam Bedzie mieszkala z mamusia do konca zycia
Moja mala zasnela o 20.30 i spala do 7.30. wszystko byloby super, gdyby nie budzila sie na jedzonko az trzy razy!!!! Chyba nadrabia przedostatnia noc, kiedy nie jadla 8 h. Smiejemy sie, ze boi sie, ze schudnie
Mialinka powodzenia na szczepieniu My idziemy za trzy tyg...
Milego dnia babeczki
PS No wlasnie, gdzie jest Kredzia????? O ZAGUS, MILII, TYSZANCE nie wspomne.... Vestucha tez nas zaniedbuje!!!!!!
Sarna no nie mialam przerw miedzy skurczami, nawet lekarz mowi, ze to dziwne. I to nie bylo podczas partych, tylko przy normalnych. Badania rozwarcia prawie nie czulam w porownaniu do skurczy. Dali mi jakis zastrzyk i pewnych momentow nie pamietam. Przed chwilka zapytalam SZ jak ja sie zachowywalam, powiedzial "za normalne to nie bylo" Podono krzyczalam juz na patologii Ale mam to gdzies
Dziewczny ja dla Hani chlopaka nie szukam, bo ja jej nikomu nie oddam Bedzie mieszkala z mamusia do konca zycia
Moja mala zasnela o 20.30 i spala do 7.30. wszystko byloby super, gdyby nie budzila sie na jedzonko az trzy razy!!!! Chyba nadrabia przedostatnia noc, kiedy nie jadla 8 h. Smiejemy sie, ze boi sie, ze schudnie
Mialinka powodzenia na szczepieniu My idziemy za trzy tyg...
Milego dnia babeczki
PS No wlasnie, gdzie jest Kredzia????? O ZAGUS, MILII, TYSZANCE nie wspomne.... Vestucha tez nas zaniedbuje!!!!!!
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #302395 przez emkapl84
dzień doberek..
nocka miodzio(jak dla mnie) bo tylko jedna pobudka na karmienie o północy
Malinka może ty wiesz co mogę poradzić na to, że włosy mi strasznie wypadają i jak tak dalej będzie to niedługo wyłysieję!!!
dziewczyny jak czytam o waszych porodach to naprawdę czasami gęsiej skorki dostaje...
sarna jak skończyłam karmić i zobaczyłam ze jedna pierś doza a druga prawie zniknęła to myślałam ze padnę...cale szczęście po 2 miesiącach wszytko wróciło do normy...prawie ale i tak jestem już zadowolona
wczoraj zmieniłam operatora internetowego...i od tamtej pory ten stary, którego jeszcze używam działa bez zarzutów!!!!!!!no masakra jakaś
nocka miodzio(jak dla mnie) bo tylko jedna pobudka na karmienie o północy
Malinka może ty wiesz co mogę poradzić na to, że włosy mi strasznie wypadają i jak tak dalej będzie to niedługo wyłysieję!!!
dziewczyny jak czytam o waszych porodach to naprawdę czasami gęsiej skorki dostaje...
sarna jak skończyłam karmić i zobaczyłam ze jedna pierś doza a druga prawie zniknęła to myślałam ze padnę...cale szczęście po 2 miesiącach wszytko wróciło do normy...prawie ale i tak jestem już zadowolona
wczoraj zmieniłam operatora internetowego...i od tamtej pory ten stary, którego jeszcze używam działa bez zarzutów!!!!!!!no masakra jakaś
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #302433 przez Suari
Heloooooo,
Sarna- dzięki za informację, nie miałam wczoraj czasu na siedzenie na forum i tylko tat na chwile wpadłam z małym przy cycku
Anakol- bez porozumienia z lekarzem na pewno bym nie stosowała tej maści, nie martw się ale mój mały w dwóch miejscach ma dużą ciemieniuchę i nie wiem jak się jej pozbyć, lekarz powiedział mi o jednej maści, ale chce jej użyć w ostateczności i nie kazał używać oliwki.
Madzia- mnie kość ogonowa bolała po porodzie przeokropnie, gorzej niż nacięcie,ale ja miałąm małe
Widzę, że tym razem wspominacie porody mój był szybki, ale nie bezbolesny, bóle krzyżowe to jest coś , ale już go nie pamiętam
Sarna- dzięki za informację, nie miałam wczoraj czasu na siedzenie na forum i tylko tat na chwile wpadłam z małym przy cycku
Anakol- bez porozumienia z lekarzem na pewno bym nie stosowała tej maści, nie martw się ale mój mały w dwóch miejscach ma dużą ciemieniuchę i nie wiem jak się jej pozbyć, lekarz powiedział mi o jednej maści, ale chce jej użyć w ostateczności i nie kazał używać oliwki.
Madzia- mnie kość ogonowa bolała po porodzie przeokropnie, gorzej niż nacięcie,ale ja miałąm małe
Widzę, że tym razem wspominacie porody mój był szybki, ale nie bezbolesny, bóle krzyżowe to jest coś , ale już go nie pamiętam
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #302435 przez [email protected]
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona