- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310185 przez vestusia
Witam Was Kochane
Ja tu wieczorem byłam, a rano już półtorej strony do nadrobienia!!
Dorcia, śliczna focia w avatarku Bardzo mi się podoba no i Lenia jak ślicznie wygląda na brzuszku
No i to srebrne serducho naprawdę najfajniejsze.
Przede wszystkim dużo zdrówka dla Lenki z okazji 3 m-cy, i dla Olafka Andy również :* Buziaczki od cioci i Zuzi
Sarna, fajne foteczki Takie wesołe
Suari – fajny sen. Może proroczy? Może Ty w ciąży jesteś?
Oj, to dziś Tłusty Czwartek? To ja nie wiedziałam ha, ha, ha
Malina, ja dowiedziałam się późno o płci, chyba w 24 tygodniu. Wkurzałam się i nie mogłam się tego doczekać. Wszystkie dziewczyny już wiedziały, tylko nie ja He, He, He
O kurdę Dorcia, to Krzyś jak się stroił to ja bym była też pewnie zazdrosna. Ale nie martw się tym snem i nie wkręcaj sobie, proszę. Wszystko będzie dobrze
Moja Zuzia też ma przezroczyste brwi Po mnie ha, ha, ha
A te wisiorki w kształcie serduszek to byłoby coś
Moja Zuzia jak chcę ją karmić i sadzam tak na wpółleżąco na kolanach, to ona sama się dźwiga jeszcze wyżej i muszę ją tak ręką przytrzymywać, żeby się jednak oparła. No i jak leży w leżaczku, no to biorę ją za rączki i ona się dźwiga. To takie nasze małe ćwiczonka kilka razy dziennie
Batmanik – no to z tym prądem macie nieźle. Trzymam kciuki za ortopedę.
Nasza Zuzia spała świetnie. W sumie od 19 do 9 rano, karmienie o 1 i 6. Więc nie jest tak źle. Teraz siedzi z grzechotkami na rączkach i nawet na nie patrzy co jakąś chwilę.
Muszę się ogarnąć. Dziś jadę do koleżanki, jutro spotykam się z dziewczynami z pracy, a mam jeszcze do posprzątania w domu, bo mama przyjeżdża w sobotę. Piotrek będzie dziś kafelkowa blat.
Miłego dzionka Kochane i do napisania później :*
Ja tu wieczorem byłam, a rano już półtorej strony do nadrobienia!!
Dorcia, śliczna focia w avatarku Bardzo mi się podoba no i Lenia jak ślicznie wygląda na brzuszku
No i to srebrne serducho naprawdę najfajniejsze.
Przede wszystkim dużo zdrówka dla Lenki z okazji 3 m-cy, i dla Olafka Andy również :* Buziaczki od cioci i Zuzi
Sarna, fajne foteczki Takie wesołe
Suari – fajny sen. Może proroczy? Może Ty w ciąży jesteś?
Oj, to dziś Tłusty Czwartek? To ja nie wiedziałam ha, ha, ha
Malina, ja dowiedziałam się późno o płci, chyba w 24 tygodniu. Wkurzałam się i nie mogłam się tego doczekać. Wszystkie dziewczyny już wiedziały, tylko nie ja He, He, He
O kurdę Dorcia, to Krzyś jak się stroił to ja bym była też pewnie zazdrosna. Ale nie martw się tym snem i nie wkręcaj sobie, proszę. Wszystko będzie dobrze
Moja Zuzia też ma przezroczyste brwi Po mnie ha, ha, ha
A te wisiorki w kształcie serduszek to byłoby coś
Moja Zuzia jak chcę ją karmić i sadzam tak na wpółleżąco na kolanach, to ona sama się dźwiga jeszcze wyżej i muszę ją tak ręką przytrzymywać, żeby się jednak oparła. No i jak leży w leżaczku, no to biorę ją za rączki i ona się dźwiga. To takie nasze małe ćwiczonka kilka razy dziennie
Batmanik – no to z tym prądem macie nieźle. Trzymam kciuki za ortopedę.
Nasza Zuzia spała świetnie. W sumie od 19 do 9 rano, karmienie o 1 i 6. Więc nie jest tak źle. Teraz siedzi z grzechotkami na rączkach i nawet na nie patrzy co jakąś chwilę.
Muszę się ogarnąć. Dziś jadę do koleżanki, jutro spotykam się z dziewczynami z pracy, a mam jeszcze do posprzątania w domu, bo mama przyjeżdża w sobotę. Piotrek będzie dziś kafelkowa blat.
Miłego dzionka Kochane i do napisania później :*
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310210 przez Dorciaition
Dobry jeszcze raz.
Pospałam 2 godzinki, no i znowu żeby mi się śniły! Wypadły mi wszystkie i trzymałam je cały czas w buzi :/
Sprawdziłam w senniku, a to jakieś straty, śmierć. O matko
Dziękujemy Wam za życzonka
Vestusia Ty to wszystko zauważysz
Lenia też po mnie ma jasne brwi. Nie cierpie moich :/
Aa, no to muszę ją też poobserwować z tym siadaniem.
Dziś w nocy zostałam ją w poprzek łóżka. Nie wiem jak ona to robi
Oj, pamiętam jak byłaś zła, że nie wiesz jaka płeć. Ha ha kiedy to było
Widzę, że zapowiada się u Ciebie wesoło. Zazdroszczę.
Ja teraz to o KRzysia się martwię. To jednak daleko, a on jeździ jak dekiel.
P.S. Widze jeszcze mój stary avatar :/
Gdzie by można było zamówić takie wisiorki? Mhmm... Moze hurtowo zamówimy, będzie taniej
Pospałam 2 godzinki, no i znowu żeby mi się śniły! Wypadły mi wszystkie i trzymałam je cały czas w buzi :/
Sprawdziłam w senniku, a to jakieś straty, śmierć. O matko
Dziękujemy Wam za życzonka
Vestusia Ty to wszystko zauważysz
Lenia też po mnie ma jasne brwi. Nie cierpie moich :/
Aa, no to muszę ją też poobserwować z tym siadaniem.
Dziś w nocy zostałam ją w poprzek łóżka. Nie wiem jak ona to robi
Oj, pamiętam jak byłaś zła, że nie wiesz jaka płeć. Ha ha kiedy to było
Widzę, że zapowiada się u Ciebie wesoło. Zazdroszczę.
Ja teraz to o KRzysia się martwię. To jednak daleko, a on jeździ jak dekiel.
P.S. Widze jeszcze mój stary avatar :/
Gdzie by można było zamówić takie wisiorki? Mhmm... Moze hurtowo zamówimy, będzie taniej
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310251 przez Malina86
Czesc Mamusie!!!
Moc calusow dla Lenki i Olafka od cioci Malinki i Michalinki
Dorcia Ty wariacie! Tak co tydzien klade Misi henne na brwi, oczywiscie wczesniej obowiazkowa regulacja, ale cos mi malolata juz o permanentnym przebakuje
Nie przejmuj sie snem, napewno wszystko bedzie dobrze i Krzysiu wroci caly i zdrowy- to wcale nie musimy go dotyczyc.
Z siadaniem Miśka tez ma tak, ze w lezaczku sie probuje zrywac, albo jak ja karmie na wpol lezaco to sie podnosi i jak jej reke podam to siedzi normalnie.
Vestusia no widze ladna nocka dzisiaj, Zuzolek robi postepy, oby tak dalej
chlopek nie zaluj na dziecioka Bedzie dziewcze, pewnie to okragle to cipucha
Batmanik kliknij na serduszko ktorejs z nas i tam sobie zrobisz, a nie w Picasa.
Moja Misia miala pobudke o 6:00 i o 10:00 i dalej spi! Ona po mamusi do poludnia w lozku
Za wisiorkiem popatrze u jubilerow i jeszcze na allegro zerkne
Chcialabym jeszcze tatuaz z imieniem Misi i data urodzenia
Kuzwa brzuch mnie nadal boli
Chyba pora wstac
Oooo paczki mam
Moc calusow dla Lenki i Olafka od cioci Malinki i Michalinki
Dorcia Ty wariacie! Tak co tydzien klade Misi henne na brwi, oczywiscie wczesniej obowiazkowa regulacja, ale cos mi malolata juz o permanentnym przebakuje
Nie przejmuj sie snem, napewno wszystko bedzie dobrze i Krzysiu wroci caly i zdrowy- to wcale nie musimy go dotyczyc.
Z siadaniem Miśka tez ma tak, ze w lezaczku sie probuje zrywac, albo jak ja karmie na wpol lezaco to sie podnosi i jak jej reke podam to siedzi normalnie.
Vestusia no widze ladna nocka dzisiaj, Zuzolek robi postepy, oby tak dalej
chlopek nie zaluj na dziecioka Bedzie dziewcze, pewnie to okragle to cipucha
Batmanik kliknij na serduszko ktorejs z nas i tam sobie zrobisz, a nie w Picasa.
Moja Misia miala pobudke o 6:00 i o 10:00 i dalej spi! Ona po mamusi do poludnia w lozku
Za wisiorkiem popatrze u jubilerow i jeszcze na allegro zerkne
Chcialabym jeszcze tatuaz z imieniem Misi i data urodzenia
Kuzwa brzuch mnie nadal boli
Chyba pora wstac
Oooo paczki mam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310270 przez vestusia
He, he, he, Malina ale się uśmiałam z tego permanentnego W sumie tak przyszło mi do głowy - będziecie robiły córeczkom kolczyki w uszach? Ja się nad tym zastanawiam
Dorcia - zabraniam Ci myśleć w ten sposób. Ten sen to na pewno to nie oznaczał, proszę Cię, bo się nakręcasz.
Nio i Lenka robi różne wygibasy w łóżku.
Zuzia spała dziś na tej poduszce przeciwko ulewaniu i chyba było jej wygodnie. Fajna ona jest
Misia, zazdroszczę, że Misia tak lubi sobie leżeć. Ja to nie mam tak fajnie, a dziwne, bo ja też śpiochem jestem i Piotrek też.
Zuza ucięła sobie drzemkę 20-minutową, odłożyłam ją do łóżeczka i chcę iść do łazienki i co? I ona już nie śpi!!! Kurka.
A z tymi serduchami to dobry pomysł - trzeba zamówić hurtowo
Lecę, bo już jest masakra!
Dorcia - zabraniam Ci myśleć w ten sposób. Ten sen to na pewno to nie oznaczał, proszę Cię, bo się nakręcasz.
Nio i Lenka robi różne wygibasy w łóżku.
Zuzia spała dziś na tej poduszce przeciwko ulewaniu i chyba było jej wygodnie. Fajna ona jest
Misia, zazdroszczę, że Misia tak lubi sobie leżeć. Ja to nie mam tak fajnie, a dziwne, bo ja też śpiochem jestem i Piotrek też.
Zuza ucięła sobie drzemkę 20-minutową, odłożyłam ją do łóżeczka i chcę iść do łazienki i co? I ona już nie śpi!!! Kurka.
A z tymi serduchami to dobry pomysł - trzeba zamówić hurtowo
Lecę, bo już jest masakra!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310292 przez Dorciaition
Ha ha Malina a ja właśnie myślalam, że już pernamentny ma zrobiony
Super, że Zuzi podoba się poduszka.
Spadamy na spacer.
Ja mialam kolczyki gdy skończyłam 4 miesiące. Rok temy byłam przekłuć z chrześniaczką- 5 miesięcy, więc Leni też szybko przekłujemy.
Malina jeszcze trochę i przestanie boleć.
Super, że Zuzi podoba się poduszka.
Spadamy na spacer.
Ja mialam kolczyki gdy skończyłam 4 miesiące. Rok temy byłam przekłuć z chrześniaczką- 5 miesięcy, więc Leni też szybko przekłujemy.
Malina jeszcze trochę i przestanie boleć.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310307 przez vestusia
Ja też właśnie chcę te kolczyki w miarę szybko zrobić - tak około pół roku, w zależności od tego, kiedy kosmetyczka podejmie się tego działania
Wyszłam z wanny i teraz muszę się zająć moim Gumisiem, bo marudzi w łóżeczku, a karuzela już jej się znudziła
Miłego spacerku Dorcia - my dziś jeszcze w domku siedzimy Tak w razie czego he, he, he
Wyszłam z wanny i teraz muszę się zająć moim Gumisiem, bo marudzi w łóżeczku, a karuzela już jej się znudziła
Miłego spacerku Dorcia - my dziś jeszcze w domku siedzimy Tak w razie czego he, he, he
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez vestusia.
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310319 przez Batmanik
Lenka gorace caluski z okazji 3mies!!:-* co do kolczykow to ja tez jestem za tym aby szybko dziecko bolu nie bedzie pamietac i mysle marzec kwiecien gorzej bo mala ma dwie pary jedne od chrzestnej drugie od moich rodzicow heh i teraz kogo nie urazic choc od rodzicow bardziej mi sie podobaja bo sama wybieralam.jak tylko dojdzie zasilacz to zrobie sobie serducho:-)
- anda
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem mama:)czy jest cos piekniejszego?
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310326 przez anda
[url=http:// ]
Dzien dobry Kochane
Ja wstalam o 10.15 i mialam cudowna noc. Olafek super zniosl szczepienie:) a ja mam tak zabiegane dni ostatnio ze nie daje rady do Was pisac...czasem cos podczytam, ale jakbym miala odp to za ciorta nie pamietam:* przepraszam
jeszcze jak na zlosc w komputerze mnie wylogowalo i nie pamietam teraz hasla i odp z ipoda i mam za duze paluchy bo mi cie pisac.
Wczoraj napieklam oponkow i dzisiaj mam zamiar sie najesc do woli;)
Dziekujemy z Olafkiem za calusy i zyczymy Lence i mamusi Dorci samych pogodnych chwil razem i slemy tysiace buziakow
Lece uspqc Olafka i pozniej sie odezwe
Ja wstalam o 10.15 i mialam cudowna noc. Olafek super zniosl szczepienie:) a ja mam tak zabiegane dni ostatnio ze nie daje rady do Was pisac...czasem cos podczytam, ale jakbym miala odp to za ciorta nie pamietam:* przepraszam
jeszcze jak na zlosc w komputerze mnie wylogowalo i nie pamietam teraz hasla i odp z ipoda i mam za duze paluchy bo mi cie pisac.
Wczoraj napieklam oponkow i dzisiaj mam zamiar sie najesc do woli;)
Dziekujemy z Olafkiem za calusy i zyczymy Lence i mamusi Dorci samych pogodnych chwil razem i slemy tysiace buziakow
Lece uspqc Olafka i pozniej sie odezwe
[url=http://
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310334 przez anakol
Cześć dziewczynki
Ja oczywiście jestem dwa dni do tyłu, więc wypowiadam sie na tematy, o których już pewnie nikt nie myśli Jak Was to wkurza to omińcie, bez krępacji
Malina, Twój mąż mnie rozwalił tym tekstem
Vestusiu, super że dostaliście jakieś jasne wytyczne co robić z Zuzią. Ty już całkiem nie karmisz piersią, co? troszkę szkoda no ale bez sensu by było, żebyście obie się męczyły. A tak to zyskujesz jeszcze niezależność, bo łatwiej zostawić Zuzię z kimś jak jest na butli, nie? No i te redsiki
Noooo, jakbym taką sytuację miała u lekarza to też bym się wkurzyła na maksa. Moim zdaniem to jest nielojalne zachowanie, żeby nadawać na partnera do kogoś obcego. I to jeszcze takie bzdury! Mam nadzieję że Bob się zreflektował jaką gafę palnął i Cię pięknie przeprosił - mam nadzieję że zaraz doczytam taki ciąg dalszy
Dorciu, szkoda że tak wyszło z tym wyjazdem. Ja też bym na Waszym miejscu miała dużo wahania w sobie, bo Lenka i firma, ale tak jak Madziaska napisała, za wczasy nie płacicie, więc to tak jakbyście zarobili wtedy A może po prostu Wam obojgu jest trudno zostawić Lenkę i nieświadomie szukacie jakiejś "przekonywującej wymówki", żeby zostać? No bo na racjonalnym poziomie to wiecie że jej się krzywda nie stanie, więc rezygnowanie z tego powodu nie miałoby sensu. Ale gdybyście "musieli" zrezygnować z innego, ważnego powodu (np. firma) to być może obojgu by Wam to było troszkę na rękę, bo byście byli spokojniejsi, że nie musicie jej zostawić jednak. Nie wiem, tak mi przyszło do głowy.
Batmanik, ja Natalce ubieram 68, 62 już całkiem za małe.
My wczoraj byliśmy na szczepieniu. Natalka waży 5800g więc szału nie ma. Nie martwię się bo w siatce centylowej jest blisko środka, to chyba wszystko OK. Przy szczepieniu troszkę bardziej płakała niż poprzednio, ale pani pielęgniarka puściła taką pozytywkę i się uspokoiła. Za to wieczorem był cyrk, bo ją chyba ta nóżka bolała. Strasznie płąkała W końcu udało się ją uśpić, ale ta nóżka musiała być w chłodzie. Ubrałam ją w body z krótkim rękawkiem i skarpetki i przykryłam tylko pieluszką. Później jeszcze kocykiem ją przyrzuciłam, ale tak, żeby ta nóżka była odkryta.
Dobra, wysyłam i nadrabiam dalej. Jestem tylko 7 stron do tyłu Ale nie lubię mieć luki bo nie wiem wtedy o czym gadacie
Ja oczywiście jestem dwa dni do tyłu, więc wypowiadam sie na tematy, o których już pewnie nikt nie myśli Jak Was to wkurza to omińcie, bez krępacji
Malina, Twój mąż mnie rozwalił tym tekstem
Vestusiu, super że dostaliście jakieś jasne wytyczne co robić z Zuzią. Ty już całkiem nie karmisz piersią, co? troszkę szkoda no ale bez sensu by było, żebyście obie się męczyły. A tak to zyskujesz jeszcze niezależność, bo łatwiej zostawić Zuzię z kimś jak jest na butli, nie? No i te redsiki
Noooo, jakbym taką sytuację miała u lekarza to też bym się wkurzyła na maksa. Moim zdaniem to jest nielojalne zachowanie, żeby nadawać na partnera do kogoś obcego. I to jeszcze takie bzdury! Mam nadzieję że Bob się zreflektował jaką gafę palnął i Cię pięknie przeprosił - mam nadzieję że zaraz doczytam taki ciąg dalszy
Dorciu, szkoda że tak wyszło z tym wyjazdem. Ja też bym na Waszym miejscu miała dużo wahania w sobie, bo Lenka i firma, ale tak jak Madziaska napisała, za wczasy nie płacicie, więc to tak jakbyście zarobili wtedy A może po prostu Wam obojgu jest trudno zostawić Lenkę i nieświadomie szukacie jakiejś "przekonywującej wymówki", żeby zostać? No bo na racjonalnym poziomie to wiecie że jej się krzywda nie stanie, więc rezygnowanie z tego powodu nie miałoby sensu. Ale gdybyście "musieli" zrezygnować z innego, ważnego powodu (np. firma) to być może obojgu by Wam to było troszkę na rękę, bo byście byli spokojniejsi, że nie musicie jej zostawić jednak. Nie wiem, tak mi przyszło do głowy.
Batmanik, ja Natalce ubieram 68, 62 już całkiem za małe.
My wczoraj byliśmy na szczepieniu. Natalka waży 5800g więc szału nie ma. Nie martwię się bo w siatce centylowej jest blisko środka, to chyba wszystko OK. Przy szczepieniu troszkę bardziej płakała niż poprzednio, ale pani pielęgniarka puściła taką pozytywkę i się uspokoiła. Za to wieczorem był cyrk, bo ją chyba ta nóżka bolała. Strasznie płąkała W końcu udało się ją uśpić, ale ta nóżka musiała być w chłodzie. Ubrałam ją w body z krótkim rękawkiem i skarpetki i przykryłam tylko pieluszką. Później jeszcze kocykiem ją przyrzuciłam, ale tak, żeby ta nóżka była odkryta.
Dobra, wysyłam i nadrabiam dalej. Jestem tylko 7 stron do tyłu Ale nie lubię mieć luki bo nie wiem wtedy o czym gadacie
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310392 przez Malina86
Dorcia i jak chrzesniaczka zniosla to przeklucie uszu? Plakala mocno? Ja juz powiedzialam mojemu, ze on pojdzie, bo ja nie dam rady chyba Jak tam mowicie to ja moze tez wczesniej przekluje
anakol biedna Nacia sie splakala... ach te szczepienia, normlanie sen z powiek spedzaja. Moja Misia placze strasznie, ale juz po szczepieniu bylo ok, spala normalnie i na nozce praktycznie sladu nie bylo- cale szczescie.
Psa wypuscilam i cos dlugo nie przychodzi, jak sie znowu w gownie wytarza to go obedre ze skory!!!
Przyszedl siersciuch na szczescie bez niespodzianek
Ogladajcie dzisiaj Rozmmowy w toku pt. "Nie bede rodzic bez tipsow i makijazu"
anakol biedna Nacia sie splakala... ach te szczepienia, normlanie sen z powiek spedzaja. Moja Misia placze strasznie, ale juz po szczepieniu bylo ok, spala normalnie i na nozce praktycznie sladu nie bylo- cale szczescie.
Psa wypuscilam i cos dlugo nie przychodzi, jak sie znowu w gownie wytarza to go obedre ze skory!!!
Przyszedl siersciuch na szczescie bez niespodzianek
Ogladajcie dzisiaj Rozmmowy w toku pt. "Nie bede rodzic bez tipsow i makijazu"
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310408 przez Aleksandra
Rrrrrany ale produkujecie
Ja mam chwilke to jestem Pomału was nadrobię. Kuchnia już stoi Czekamy tylko na słupek z piekarnikiem i mikrofalówką, Z skończy panele w salonie i składamy regały i sie w końcu przeprowadzimy!!!!!!
Dorcia zaraz ci wyśle zdjęcia kuchni - pochwale sie a co!!!
Ja mam chwilke to jestem Pomału was nadrobię. Kuchnia już stoi Czekamy tylko na słupek z piekarnikiem i mikrofalówką, Z skończy panele w salonie i składamy regały i sie w końcu przeprowadzimy!!!!!!
Dorcia zaraz ci wyśle zdjęcia kuchni - pochwale sie a co!!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310415 przez Dorciaition
mamakuby napisał:
Jejku nie, a co to? Ona tak się wygina gdy smoczka szuka. Kubuś też? Mnie się wydaje, że ona na brzuszek chce się juz przekręcić, ale głowa za cieżka. Teraz się zestresowałam Daj koniecznie znać co pediatra powiedział.
Własnie poczytałam o tym w necie, no i trochę widze podobeństw :/ Kurka, dopiero za tydzień mamy neurologa.
Malina płakała dosyć, ale też szybko przestała. Nic jej się z uszkiem nie robiło i do tej pory jest ładnie.
Z Lenką pójdzie moja koleżanka
Hej,
Dorcia widziałam zdjęcia ,,wygiętej,, Lenki.. słyszałaś coś może o wzmożonym napięciu mięśniowym?
Mój Kubuś też tak robi, za kilka dni będziemy u pediatry to go obejrzy.
Jejku nie, a co to? Ona tak się wygina gdy smoczka szuka. Kubuś też? Mnie się wydaje, że ona na brzuszek chce się juz przekręcić, ale głowa za cieżka. Teraz się zestresowałam Daj koniecznie znać co pediatra powiedział.
Własnie poczytałam o tym w necie, no i trochę widze podobeństw :/ Kurka, dopiero za tydzień mamy neurologa.
Malina płakała dosyć, ale też szybko przestała. Nic jej się z uszkiem nie robiło i do tej pory jest ładnie.
Z Lenką pójdzie moja koleżanka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
Moderatorzy: ilona