- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310635 przez Aleksandra
Natalka zjadła 2,5 łyżeczki marchewki i przysnęła mi na rękach to a położyłam. Zadzwoniła mama i ja obudziła. Dzwoniła wcześniej - z godzinkę ale nie słyszałam to teraz zadzwoniła powiedziec mi że czyta artykuł o cwiczeniach dla niemowląt......... Natalka zjadła teraz flaszke mleka i usypia na łóżku, chyba tel wyłącze....
Ja przytyłam 2 kg. Dziś jest mój ulubiony dzień więc dojdą następne i trzeba będzie to ostro spalic
Ja nie przekłuję małej uszu teraz. Jak będzie już duża i będzie chciała to czemu nie ale teraz uważam że nie ma takiej potrzeby.
Zmywarka to podstawa. Dziś Z ja podłączy to powynoszę szkło do szafek i porcelanę i przy okazji wypróbuję zmywarkę bo wiekszośc kieliszków jest strasznie zakurzona.
Ja przytyłam 2 kg. Dziś jest mój ulubiony dzień więc dojdą następne i trzeba będzie to ostro spalic
Ja nie przekłuję małej uszu teraz. Jak będzie już duża i będzie chciała to czemu nie ale teraz uważam że nie ma takiej potrzeby.
Zmywarka to podstawa. Dziś Z ja podłączy to powynoszę szkło do szafek i porcelanę i przy okazji wypróbuję zmywarkę bo wiekszośc kieliszków jest strasznie zakurzona.
Temat został zablokowany.
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310678 przez Aleksandra
Kupilismy je w Black Red White i resztę mebli też - oprócz łazienki Już siedzę na allegro i szukam fajnych rzeczy
Anyanka a co robisz jak Bartuś ma czkawkę?
Anyanka a co robisz jak Bartuś ma czkawkę?
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310694 przez Batmanik
Anayka super serducho!!!
a gdzie reszta serduch??
OLu ja daje malutkiej pic na czkawke a nie raz odbija jej sie po jedzeniu i dostaje czkawki to nic nie robie bo choc daje jej wtedy pic to pluje wiec ja przytulam i czekam az sama przejdzie...
jutro odwiedza mnie kumpele jednej nie widzialam ze 4 lata a drugiej rok takze bedzie to dluuuuuugie spotkanie:)))
a gdzie reszta serduch??
OLu ja daje malutkiej pic na czkawke a nie raz odbija jej sie po jedzeniu i dostaje czkawki to nic nie robie bo choc daje jej wtedy pic to pluje wiec ja przytulam i czekam az sama przejdzie...
jutro odwiedza mnie kumpele jednej nie widzialam ze 4 lata a drugiej rok takze bedzie to dluuuuuugie spotkanie:)))
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310734 przez Aleksandra
Serduszka superowe
Natalka właśnie pochłania pieluszke tetrową. Chyba bardziej ją dziąsełka swędzą...
Natalka właśnie pochłania pieluszke tetrową. Chyba bardziej ją dziąsełka swędzą...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310744 przez Dorciaition
Emka martwiłam się już o Ciebie. Kurka, bez netu to masakra
Szkoda, że imprezka urodzinowa tak szybko się skończyła. Natalka pewnie myśli, że nie ma jak w domku
Róża trzymam kciuki żeby nowy etap był cudowny!
NO i cieszę, że nocki się poprawiły.
Batmanik śliczne dwa serducha
Krzysiu już wraca. Pyta mnie czy mam pączka dla niego. A ja, że kupiłam tylko jednego i go zjadlam, bo myślałam, że on nie bedzie chciał w nocy jeść. A tak naprawdę kupiłam dwa i je wciągnęłam
A to moje dzisiejsze dziecię
Szkoda, że imprezka urodzinowa tak szybko się skończyła. Natalka pewnie myśli, że nie ma jak w domku
Róża trzymam kciuki żeby nowy etap był cudowny!
NO i cieszę, że nocki się poprawiły.
Batmanik śliczne dwa serducha
Krzysiu już wraca. Pyta mnie czy mam pączka dla niego. A ja, że kupiłam tylko jednego i go zjadlam, bo myślałam, że on nie bedzie chciał w nocy jeść. A tak naprawdę kupiłam dwa i je wciągnęłam
A to moje dzisiejsze dziecię
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310763 przez anakol
Aj, właśnie czytam, że to celowo wszystkie sobie zrobiły takie same serducha Nie gniewajcie się, ale ja się wyłamię, jako dziecko długo byłam harcerką i może stąd moja niechęć do akcji kolektywnych
Iiiiiii, jaka cudna Lenka!!!! rozbrajające jest to Twoje dziecię, Dorciu
Iiiiiii, jaka cudna Lenka!!!! rozbrajające jest to Twoje dziecię, Dorciu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez anakol.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310766 przez Aleksandra
Anakol witaj w klubie !! Ja też byłam harcerką
Mała była troszke marudna i zrobiłam jej herbatki uspokajającej. Wyciszyła się ale dziąsełka swędzą i to bardzo. "wyszczotkowałam" jej silikonową szczoteczką i dałam gryzaka - oczywiście ja trzymałam ale gryzła zawzięcie
Mała była troszke marudna i zrobiłam jej herbatki uspokajającej. Wyciszyła się ale dziąsełka swędzą i to bardzo. "wyszczotkowałam" jej silikonową szczoteczką i dałam gryzaka - oczywiście ja trzymałam ale gryzła zawzięcie
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310769 przez Dorciaition
Ha ha Anakol rozumiemy
A dziękuję w imieniu Leni
Macie jakieś informacje moze od Kredki? Kurcze, nic się nie odzywa. Ani na fejsie, ani na gadu. Martwię się. Napiszę do niej
A dziękuję w imieniu Leni
Macie jakieś informacje moze od Kredki? Kurcze, nic się nie odzywa. Ani na fejsie, ani na gadu. Martwię się. Napiszę do niej
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 10 miesiąc temu #310777 przez madziaska
Hej Kobitki
Nie bylo mnie jeden dzien i tyyyyle do nadrobienia. SZALONE MOJE
Wszystkiego najlepszego dla 3-miesiecznych pociech
Ojjj juz za wiele nie pamietam, co ktora pisala, wiec wybaczcie, ale nie odpisze za wiele.
U nas sniegu po pachy, tak jak u Batmanki pradu nie bylo wczoraj pol dnia. Niedaleko sibie mieszkamy. Batmanik TY kolo Walbrzycha prawda?
Kurka moja Hania znowu zaczela ulewac bardziej...Chyba dlatego, ze odstawilam jej Malox, mozna go podawac tylko 3 tyg... Znowu sie biedna meczy....
aaa i serducha piekne
Nie bylo mnie jeden dzien i tyyyyle do nadrobienia. SZALONE MOJE
Wszystkiego najlepszego dla 3-miesiecznych pociech
Ojjj juz za wiele nie pamietam, co ktora pisala, wiec wybaczcie, ale nie odpisze za wiele.
U nas sniegu po pachy, tak jak u Batmanki pradu nie bylo wczoraj pol dnia. Niedaleko sibie mieszkamy. Batmanik TY kolo Walbrzycha prawda?
Kurka moja Hania znowu zaczela ulewac bardziej...Chyba dlatego, ze odstawilam jej Malox, mozna go podawac tylko 3 tyg... Znowu sie biedna meczy....
aaa i serducha piekne
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #310815 przez anyanka
Ola mam kilka sposobów: kładę np go na brzuszek żeby wyszło całe połknięte powietrze albo daję mu ciepłą wodę lub rumianek do popicia
Dzięki Batmanik
Kurcze zauważyłam że zrobiłam błąd w dacie urodzin ups roztrzepana jestem widać Tak Dorciu Bartek jest z października a nie listopada
Dorcia fajne fotki a jaki Lenka ma fajny pajacyk
Dzięki Batmanik
Kurcze zauważyłam że zrobiłam błąd w dacie urodzin ups roztrzepana jestem widać Tak Dorciu Bartek jest z października a nie listopada
Dorcia fajne fotki a jaki Lenka ma fajny pajacyk
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona