BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #309003 przez anda
Dzien dobry Kochane!!!
Tak tak to dopiero dla mnie poranek, bo wstalam jakiec 40 minut temu. W nocy Olaf budzil sie co 2 godziny, myslalam, ze oszaleje. Karmilam go i spalam na siedzaco. Nad ranem on byl juz wyspany, gaworzy, smieje sie ale ja nie dawalam za wygrana i po 1.5 godz wzielam go do siebie i trzymalam smoka az zasnie i nawet nie wiem kiedy ja zasnelam hehe. Przebudzilam sie a on spi wiec i ja dalej korzystam. Pozniej sie przebudzil bo mnie zaczepial ale byl spokojny, wiec dalej spalam.
Jeszcze dzisiaj mamy 1-sze szczepienie. Jak ja sie boje!!!!!!!!!
A ostatnio nie pisalam bo moj Michal pracowal troche dluzej i nie mialam kiedy napisac...ale zawsze cos Was zawsze podczytalam :)
Zycze milego dzionka dla wszystkich :kiss:
Buziaki dla Zuzolki i Nadzieji

[url=http://
]

Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #309007 przez Batmanik
Siema, ja na chwile pisze z tel bo co chwile pradu nie ma:-( przedewszystkim DZIEKUJEMY ZA CALUSKI I WSZYSTKIEGO NAJ... I GORACE CALUSKI DLA ZUZI:-*:-*:-* MOJ SPI A JA MAM TAKIEGO NERWA NA NIEGO JUZ DOSTAL PODUSZKA, PAMPERSEM I NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ JAK WSTANIE,CHYBA GO POGRYZE ZE ZOLOSCI:@MUSZE WYBRAC SIE NA MIASTO A TAK MI SIE NIE CHCE:-SPOZNIEJ NAPISZE COS WIECEJ MILEGO DNIA PA PA:-*
12 lata 10 miesiąc temu #309034 przez luska
Naj dla Dziweczynek:)
Ja sie nie zjarzylam , ze nasz dziewczynki koncza dzis 3 m-ce.Matko jak ten czase leci.

emka w sumie to chyba nawet horrro nie był cos tam z ciemnościa z Fordem , ze kochanke zabil a żonie sie jej duch pokazywal i to kuzwa jeszcze w wannie jak miałam iść sie kapać . Łukasz musiał iśc ze mna hehehe

Vestusia biedny ten twój Zuzolek wczoraj.Ucałuj ja od ciotki :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #309047 przez anakol
Cześć wszystkim :)

Wpadłam tylko na chwilkę, bo mam dużo prasowania i innej roboty. Pozwolę sobie posiedzieć tylko przez czas, kiedy piję herbatkę :) Natalka chwilowo zasnęła. Dziś po południu idziemy na szczepienie, zobaczymy jak będzie - przy pierwszym prawie nie płakała, ale ona bardzo się zmienia i teraz inaczej reaguje niż dawniej. Wasze dzieciaczki też się robią takie strachliwe? Moja zaczęła się bać odkurzacza B) a płacz jak ktoś kichnie to już norma :huh:

Dobra, lecę Was nadrabiać, bo mam 6 stron w plecy więc pewnie i tak nie zdążę za jedną herbatką ;)
12 lata 10 miesiąc temu #309054 przez anakol
Lusia, no to Olo ładnie Twoją mamę urządził, mam nadzieję że już jej lepiej. Biedny bo pewnie strasznie mu było głupio później a przecież nie chciał.

Dorcia, super masz fotkę w podpisie :) Jak to zrobiłaś?

Vestusiu, mnie to wcale nie dziwi, że nie jesteś zadowolona z balejażu :blink: Troszkę się już znamy :blink: Chodzi mi o to, że masz takie wymagania w stosunku do siebie, że zawsze znajdziesz jakieś ale i my bierzemy na to poprawkę :) Ale jak Bobowi się podoba, to znaczy że jest OK :)

Oj, Natalka płacze. A ja jeszcze nie wypiłam herbatki! To się ponadrabiałam (i poprasowałam, hehe :laugh: )
12 lata 10 miesiąc temu #309085 przez katka
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dla dziewczynek
hi hi Luska to nawet ten sam film oglądałyśmy
Batmanik a nie możesz mu kołdry zabrać :silly: jak zmarzne to wstanie
12 lata 10 miesiąc temu #309110 przez vestusia
Anakol, nio to ja trzymam kciuki, aby Natalka przeżyła szczepienie dobrze. My już jesteśmy po :D

A co do mnie, to chyba macie rację. Ale ja wiecznie niezadowolona z siebie i tak już mam :(

O, moje Dziecię wstało, spała 25 min. No masakra.

Dorcia, ja też chcę taką fotkę, zrobisz mi? :D :D :D Czyżbyś opanowała program Picasa? :D

Ja na razie tylko go ściągnęłam, ale nie mam chwili aby go opanować.

Zamówiłam w internecie bajki po angielsku i po polsku z płytami CD. Zuzi codziennie czytam, od kilku dni. Różnie to czasowo wychodzi, bo raz poczytamy pół godzinki, innym razem tylko niespełna 20 minut, bo ona ma już dość. Dziś czytałyśmy bajeczki, zdążyłyśmy tylko dwie, ja zrobiłam sobie chwilę przerwy, Zuzia w ryk, no to mówię jej, że już czytamy dalej. Ale ona dalej ryk, no to ja jej pieluchę na buzię, smoczek do buzi i ona zrobiła odlot na te 25 minut :D

Ale teraz już się budzi, więc muszę iść :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja to horrorów się boję. Nie lubię i już.

Batmanik, nie nerwuj się :*
12 lata 10 miesiąc temu #309141 przez Batmanik
Katka a kto powiedzial ze mial koldre:)) nawet nie mialam zamiaru go nakryc:))
a wogole to wstal na chwile i co...stwierdzil ze dzis bede miala walentynki i pojedziemu do kina wiec mu odpowiedzialam ze wczoraj byly walentynki a do kina nie jade bo hu,,, z walentynek jak same glupie filmy leca....
bylam teraz zawiesc sobie pierscionek zeby mi oczko wstawili...

moje przez te kupki teraz gorzej spi tzn noc ladnie ale dzien jest nieciekawy wlasnie pospalaa w foteliku lacznie z jazda pol godz tak ja meczy bidulke lece bo placze\
Anakol trzymamy kciuki za szczepienie oby bylo dobrze!!! a szczegolnie po szcze[ieniu zeby dobrze zniosla!!
12 lata 10 miesiąc temu #309177 przez emkapl84
Luska a wiem jaki film..co kryje prawda...widziałam, że leci w tv,ale ze m wychodził na nocke do pracy to od razu przełaczyłam na inny kanał :lol: :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #309209 przez Dorciaition
Lenka zasnęła, wiec jestem :)

Vestusia jak już wiedziałam, że to nie dziś to mówię do Krzysia, że z Ciebie się śmiałam, a teraz co ;)

Ha ha Luśka no to faktycznie romantyczny film oglądaliście, że stracha miałaś ;)

Vestusia a to wczoraj mieliście nie wesoło. Biedna Zuzia. A baba to pinda skoro było tak jak Piotrek mówi.

Emka Wy w Anglii macie swoje mieszkanie czy wynajmujecie?

Suari fajnie, że się odezwałaś. Wczoraj myślałam o Tobie, bo dawno Cię nie było. No i nasz Aniaa się nie odzywa. :(

Vestusia dokładnie- najważniejsze, że mamy zdrowe dzieci. Jak leżałam w szpitalu gdy straciłam Alanka wkurzały mnie dziewczyny, który płakały bo cycki je bolały czy rana po cc. Przecież miały swoje kochane maleństwa, nic innego się nie liczy.

Takie zdjątko możecie zrobić na stronce www.caption.it/

KAtka Ty też @? Ha ha to się umówiłyśmy :blink:

Anda powodzenia na szczepieniu. Anakol Wam również.

Lenka aż podskoczyła jak kobitka jej wkuła igłę. Dobrze, że tylko jedno ukłucie było.

Ha ha Luśka Olo wiedział kiedy przyjść ;)

Alanek[*] :(
12 lata 10 miesiąc temu #309229 przez emkapl84
dorcia poki co wynajmujemy ale jestesmy z niego bardzo zadowoleni bo mamy salon kuchnie lazienke dwie sypialnie pokoj na poddaszu no i ogród :lol: :lol: :lol: w polsce pewnie by nas ledwo było stać na kawalerkę w bloku :huh: :huh: planowaliśmy dopiero kupic coś własnego(tzn wziac kredyt i spłacac) jak mała bedzie już szla w wieku 3 lat do szkoły i nie trzeba będzie calej mojej pensji wydawac na żłobek...
troche szkoda ze nie jedziecie na te wakacje...ale moze tak miało byuć...moze tak faktycznie bedzie lepiej...głowa do góry :lol: :lol:
a ja sobie własnie z corcią oglądam mamo juz jestem :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #309251 przez Dorciaition
Vestusia extra zdjęcie! :) :)

Emka też oglądam, lecę pa

12 lata 10 miesiąc temu #309259 przez vestusia
zmieniłam jednak podpisik he, he, he :D

A na czym Wy to oglądacie??

W ogóle telewizor nam już szlag trafił!!!!!
Były z nim problemy i trzeba było go "resetować", tzn. aby go włączyć, trzeba było trzymać przycisk na pilocie i wyłączyć go z prądu i za chwilę włączyć (cały czas trzymając przycisk na pilocie). A od wczoraj miga coś cały czas i już nie chce się włączyć :(

Chyba zaraz włączę sobie Mamo to Ja :D
12 lata 10 miesiąc temu #309269 przez Dorciaition
Vestusia to był mój typ :P :silly:

Na tvn style od pon do piatku 13:00

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309285 przez Malina86
Czesc Mamusie!

Przede wszystkim buziaczki dla Zuzanki i Nadziejki z okazji ukonczenia trzech miesiecy! :kiss: :kiss: :kiss:

Dorcia ja mam plan, nie odwoluj tego wyjazdu- ja pojade za Krzysia :) :lol:

Vestusia i Dorcia, ale macie fajoskie fotki w podpisach- ja tez kcem!!! Zaraz se zrobie!

Vestusia bidny Zuzolek! Te szczepienia to jakas masakra normalnie!

Batmanik nie rozumiem co Cie tak zdenerowalo, to ze twoj spi? Czy Ty sie kobieto za bardzo nie nakrecasz? :silly:

My spalysmy do 11:00 :silly:

Eeeee najladniejsze te ramki juz zgarnelyscie, musze mojego Malza wstawic tam gdzie te dwa szympansy sa :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia