- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344723 przez iva 20
Hejo wieczorem :*
u nas nic ciekawego oprocz tego ,ze mam problemy bo musze zaplacic za mechanika i nie mam tylu pieniedzy a jak we wyplate zaplace to nie wiem czy mnie bedzie stac na chleb , a po drugie to w tej chwili nie mam pieniedzy i wogole sie tak wszystko potoczylo , wiatr w oczy wieje zamiast byc dobrze to coraz gorzej ....
Nadia rosnie i smyk sie robi cwany wczoraj bylam na szczepieniu i jakos duzo nie plakala . Wazy 6700 chyba malo cio ????? a mierzy 68 . Jedziemy na cycusiach dalej , daje jej dodatkowo jablko , bananka , marchewke ziemnaczki kurczaczka
We swieta mialam gosci kolezanke z mezem i 2 miesieczna coreczka Bardzo fajnie bylo i milo spedzilam chociaz ten czas swiateczny ..
Co do puzli to ja tez juz je mam tylko mam ta wersje malutkich puzli i walsnie smierdza one jak nie wiem !!!! Bo widze ,ze sie wszystkie rzucily na to hii ja zamawialam jakies 2 miesiace temu
Co do listopadowek 2012 to tez tam bylo i cichutko jak makiem zasial u nas bylo niezle juz naprodukowane
u nas nic ciekawego oprocz tego ,ze mam problemy bo musze zaplacic za mechanika i nie mam tylu pieniedzy a jak we wyplate zaplace to nie wiem czy mnie bedzie stac na chleb , a po drugie to w tej chwili nie mam pieniedzy i wogole sie tak wszystko potoczylo , wiatr w oczy wieje zamiast byc dobrze to coraz gorzej ....
Nadia rosnie i smyk sie robi cwany wczoraj bylam na szczepieniu i jakos duzo nie plakala . Wazy 6700 chyba malo cio ????? a mierzy 68 . Jedziemy na cycusiach dalej , daje jej dodatkowo jablko , bananka , marchewke ziemnaczki kurczaczka
We swieta mialam gosci kolezanke z mezem i 2 miesieczna coreczka Bardzo fajnie bylo i milo spedzilam chociaz ten czas swiateczny ..
Co do puzli to ja tez juz je mam tylko mam ta wersje malutkich puzli i walsnie smierdza one jak nie wiem !!!! Bo widze ,ze sie wszystkie rzucily na to hii ja zamawialam jakies 2 miesiace temu
Co do listopadowek 2012 to tez tam bylo i cichutko jak makiem zasial u nas bylo niezle juz naprodukowane
Temat został zablokowany.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344738 przez emkapl84
Iva moja mała wazy tyle co twoja mysle, ze to nie jest jakos mało...zreszta pewnie Nadia bedzie chudzinka po mamusi poza tym widze,ze dolaczasz do grona osob, ktore maja problemy z kaska...u mnie tez nie za wesolo bo nie wiem czy wiesz ale M stracił prace i teraz pracuje przez agencje doslownie 2-3 dni w tyg wiec tez masakra!!!jakos sie musimy wspierac...bedzie dobrze kochana najwazniejsze, ze mamy takie sliczne coreczki
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344752 przez iva 20
Emcia bardzo mi przykro ja tylko wiedzialam i sie zatrzymalam na etapie ,ze mial miec rozmowe twoj M czy zostaje w pracy ... ale mam nadzieje ze szybko znajdzie cos fajnego i lepszego niz tamta praca . Ciesze sie ,ze chociaz robi te pare dni bynajmniej nie siedzi w domu przed telewizorem tylko sie stara Glowa do gory tez sie najbardziej ciesze ,ze mamy takie male slicznoty i to one otuchy dodaja , ja sie dzisiaj poplakalam ,bo mowie do mojej Nadii ,ze nie mam nawet na owocki dla niej , owocow w domu tez nie mam i ,ze chcialabym jej dac wszystko a nie stac czlowieka .... Moja wlasnie zasnela i spi dzisiaj jakos ciezko zasnela ...
Pozwiedzcie mi dziewczyny ile spia wasze dzieciaczki teraz bo moja moze ma strajk jakis bo zawsze spi tak duzo a teraz max 2 godzinny dziennie ....
Pozwiedzcie mi dziewczyny ile spia wasze dzieciaczki teraz bo moja moze ma strajk jakis bo zawsze spi tak duzo a teraz max 2 godzinny dziennie ....
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344803 przez chłopek
sikanie mnie nie męczy na szczęscie ale zgaga mnie dobija
w środe mąż ze mna jedzie na usg ale sie cieszę zobaczy maluszka
włąsnie jakis horror leci na polsacie oglądneła bym soebie ale jestem sama i sie bede bała
w środe mąż ze mna jedzie na usg ale sie cieszę zobaczy maluszka
włąsnie jakis horror leci na polsacie oglądneła bym soebie ale jestem sama i sie bede bała
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez chłopek.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 8 miesiąc temu #344810 przez luska
Oj zwariowane , wirusa nie ma to redajcja nadrabia
Dziewczyny zdjęztak piene.Rózyczko przeslicznie wyglądałaś, generalnie dobiłaś mnie No małż daje rade , jeszcze z wami na spacer poszedł
Hania i Natlak
Natlka jaką ma bujna czuprynke Emka nie smutaj sie kochana , na pewno wam się wszystko ułoży
Madzia jaka super zmiana
Sarna z tym tatułażem to mnie powaliłas heheh
Docia fajnie , ze szykuje ci się wylot do mamci hehe i dobrze , ze teraz nie kupujecie biletów
Mailina nie to , ze skompliwkowane tylko leniuch heheh i jednak rade dał
Chłopek ty sie ciesz teraz tym stanem , ja sie juz nachodziłam w ciąży , brzuszka mi nie brak ale i tak chce jeszcze raz
Ach i co do mat to Docia na dobrą trafiłas , bo ja miałam te śmierdzące Teraz mlody ma u siebie wykładzine , na dół specialnie kupilśmy dywan , obejdzie sie bez tych pianek.
No to dzis tak po łebkach ale podczytywałam was w ogordzie z tele i teraz dopiero odp i polowy nie pamiętałam
Dziewczyny zdjęztak piene.Rózyczko przeslicznie wyglądałaś, generalnie dobiłaś mnie No małż daje rade , jeszcze z wami na spacer poszedł
Hania i Natlak
Natlka jaką ma bujna czuprynke Emka nie smutaj sie kochana , na pewno wam się wszystko ułoży
Madzia jaka super zmiana
Sarna z tym tatułażem to mnie powaliłas heheh
Docia fajnie , ze szykuje ci się wylot do mamci hehe i dobrze , ze teraz nie kupujecie biletów
Mailina nie to , ze skompliwkowane tylko leniuch heheh i jednak rade dał
Chłopek ty sie ciesz teraz tym stanem , ja sie juz nachodziłam w ciąży , brzuszka mi nie brak ale i tak chce jeszcze raz
Ach i co do mat to Docia na dobrą trafiłas , bo ja miałam te śmierdzące Teraz mlody ma u siebie wykładzine , na dół specialnie kupilśmy dywan , obejdzie sie bez tych pianek.
No to dzis tak po łebkach ale podczytywałam was w ogordzie z tele i teraz dopiero odp i polowy nie pamiętałam
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344812 przez Malina86
Iva, a co się stało, ze tak nagle finanse Wam się pogorszyły?
Chłopek na kiedy masz termin? Oj jak ja bym chciała taki ciężarek znowu ponosić
Madziaska no sikanie było strasznie upierdliwe. Papier toaletowy to szedł na kilometry.
Chłopek na kiedy masz termin? Oj jak ja bym chciała taki ciężarek znowu ponosić
Madziaska no sikanie było strasznie upierdliwe. Papier toaletowy to szedł na kilometry.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Malina86.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344814 przez madziaska
Hehehe Malinka Papier toaletowy faktycznie byl nieodzowny w ciazy
Ide spac babenki, bo moja mala cos czesto ostatnio budzi sie w nocy. Karmie ja w lozku i przysypiam, budze sie po 2 godzinach, odkladam do lozeczka, a ona budzi sie i udaje, ze chce cyca. Biore ja, pociumka dwa razy i spi. Cwaniara mala, chyba chce ze mna spac
Dorcia z Lenka lecicie???
Ide spac babenki, bo moja mala cos czesto ostatnio budzi sie w nocy. Karmie ja w lozku i przysypiam, budze sie po 2 godzinach, odkladam do lozeczka, a ona budzi sie i udaje, ze chce cyca. Biore ja, pociumka dwa razy i spi. Cwaniara mala, chyba chce ze mna spac
Dorcia z Lenka lecicie???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
Moderatorzy: ilona