- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344817 przez chłopek
hehe u mnie tak nie schodzi ale lodówka szybko pusta wszystko bym jadła
madziaska mój do tej pory tak robi że jak spi w swoim łóżeczku i w nocy sie obudzi bo głodny daje mu a on nie chce biore go do nas i od razu sie lepiej spi
madziaska mój do tej pory tak robi że jak spi w swoim łóżeczku i w nocy sie obudzi bo głodny daje mu a on nie chce biore go do nas i od razu sie lepiej spi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez chłopek.
Temat został zablokowany.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344828 przez luska
Malutka na szczescie dzis temp. nie miała , poszlismy na spacerk ale po godzinie sie z takim rykiem obudziła , ze szybko do domu i cyc ale i tak maruda była do samej kompieli.nie wiem co jej nie pasilo , bo nawet na rączkach była nie zadowolona.
Mamuska moja miała dziś egzamin na prawko i ZDAŁA
A to Olo , sam się dziś obsłużył w kąpieli i nie mamy już płynu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mamuska moja miała dziś egzamin na prawko i ZDAŁA
A to Olo , sam się dziś obsłużył w kąpieli i nie mamy już płynu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez luska.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #344835 przez Róża
Witam z wieczora
siły mojego małżonka się wyczerpały, padł więc czym prędzej przybiegłam do komputera
Śliczna jest Hanulka Madziu, oczy ma faktycznie hipnotyzujące prześliczne !!!
Kimuś, ta druga fotka jest na ścianie tylko w formacie a4 wystarczy chyba też wybiorę się jutro po deserki do rosmanna Napisz potem jak tam fitnesik
Ivuś będzie lepiej zobaczysz, to na pewno chwilowy kryzys :*
Chłopek zazdroszczę
Ja mam kuzynkę, teraz 18 tydz, żyję trochę jej ciążą jutro ma usg, już się nie mogę doczekać jak zadzwoni po
Lusia, nie chciałam Cię dobić ślicznotko moja, pamiętam Twoje fotki
A Twój Olo ananasek
Sikanie było męczące oj było
Madziaska, mam z Szymciem to samo, ja przysypiam, budzę się odkładam i po 15 minutach z powrotem jest w łóżku i tak się do rana mocujemy, w gruncie rzeczy wychodzi na to, ze o ile przez pierwsze 3 m-ce nie spał z nami Szkrab wcale, to teraz przyzwyczaja się do naszego wyrka ;] i jak jest u nas śpi dłużej, jak w łóżeczku budzi się wcześniej, lepiej im pewnie
lecę szukac ciekawszych zdjęć Szymonka, to może zarzucę :*
siły mojego małżonka się wyczerpały, padł więc czym prędzej przybiegłam do komputera
Śliczna jest Hanulka Madziu, oczy ma faktycznie hipnotyzujące prześliczne !!!
Kimuś, ta druga fotka jest na ścianie tylko w formacie a4 wystarczy chyba też wybiorę się jutro po deserki do rosmanna Napisz potem jak tam fitnesik
Ivuś będzie lepiej zobaczysz, to na pewno chwilowy kryzys :*
Chłopek zazdroszczę
Ja mam kuzynkę, teraz 18 tydz, żyję trochę jej ciążą jutro ma usg, już się nie mogę doczekać jak zadzwoni po
Lusia, nie chciałam Cię dobić ślicznotko moja, pamiętam Twoje fotki
A Twój Olo ananasek
Sikanie było męczące oj było
Madziaska, mam z Szymciem to samo, ja przysypiam, budzę się odkładam i po 15 minutach z powrotem jest w łóżku i tak się do rana mocujemy, w gruncie rzeczy wychodzi na to, ze o ile przez pierwsze 3 m-ce nie spał z nami Szkrab wcale, to teraz przyzwyczaja się do naszego wyrka ;] i jak jest u nas śpi dłużej, jak w łóżeczku budzi się wcześniej, lepiej im pewnie
lecę szukac ciekawszych zdjęć Szymonka, to może zarzucę :*
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344839 przez chłopek
róża moja szwagierka to non stop sie mnie pyta kiedy mam usg:)
pamietam jak ja zaszłam w ciąże z Ksawciem ona też myślała ze jest ale sie okazalo ze I kreska wyszła troszeczke zawiedziona jets bo by chciała 3 dziecko ale mąz nie chce bo się boi (maja córeczkę na raka chorą)
malinka no to na bedziesz musiała mężowi powiedzieć zeby robił ciężarek dla ciebie i rodzeństwo dla Michasi
pamietam jak ja zaszłam w ciąże z Ksawciem ona też myślała ze jest ale sie okazalo ze I kreska wyszła troszeczke zawiedziona jets bo by chciała 3 dziecko ale mąz nie chce bo się boi (maja córeczkę na raka chorą)
malinka no to na bedziesz musiała mężowi powiedzieć zeby robił ciężarek dla ciebie i rodzeństwo dla Michasi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez chłopek.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344843 przez kima
Kobiety jutro nie stanę na nogi! przysięgam! tak nas babka przetrzepała, że masakra! Dzisiaj były uda, biodra, pośladki trwało godzinę i 7 minut, nawet zleciało, babka wygląda troche jak kulturystka, za dużo solarium, mięśnie i te sprawy ale jaki wycisk daje! rewelacja! jestem mega zmęczona, jutro pewnie na nogi nie stanę, ale było super! Do końca kwietnia chodzę pon, śr, pt, ciekawe ile zrzuce, bo ze słodyczami też koniec. Ale kurczę, ile bym już nie spadła, to ważne, że się człowiek ruszy trochę i zdrowo upoci!
Luśka Olo w tych pianach boski!
Wogóle te nasze dzieciaczki to chyba najpiękniejsze na świecie
Chłopek, pamiętam jak ja się objadałam, głównie na koniec, smakowało mi dosłownie wszystko, nawet rzeczy, których normalnie nie lubiłam ach to sikanie! kurde, chyba po 5 razy latałam w nocy!
Malina na aqua aerobic chodziłam kiedyś przez ponad 2 miechy i zrzuciłam dobrych parę kilo. Super sprawa, brakuje mi troche basenu ale teraz to już wogóle czasowo nie wyrobie
Lecę w poduchy dziewuszki, bo już padam na pyszczek!
Śpijcie smacznie, długo i bez pobudek!
Luśka Olo w tych pianach boski!
Wogóle te nasze dzieciaczki to chyba najpiękniejsze na świecie
Chłopek, pamiętam jak ja się objadałam, głównie na koniec, smakowało mi dosłownie wszystko, nawet rzeczy, których normalnie nie lubiłam ach to sikanie! kurde, chyba po 5 razy latałam w nocy!
Malina na aqua aerobic chodziłam kiedyś przez ponad 2 miechy i zrzuciłam dobrych parę kilo. Super sprawa, brakuje mi troche basenu ale teraz to już wogóle czasowo nie wyrobie
Lecę w poduchy dziewuszki, bo już padam na pyszczek!
Śpijcie smacznie, długo i bez pobudek!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344852 przez chłopek
malina no my mamy dom ale nie wiem jak długo tu bedziemy siedziec, ale zawsze jeszcze mozemy u mamy mieszkac. z kasa to różnie bywa jak narazie nie jest źle bo Zus wypłaca:)
a nie wiem czy wam pisalam to dzisiaj miałam kontrole z ZUS:( w miejscu mojego zameldowania i nie wiem co z tego wyniknie maja mi jakies pismo wysłać, bo mój brat zamiast cos sciemnic jak przyszli to powiedzial ze ja tam nie mieszkam
a nie wiem czy wam pisalam to dzisiaj miałam kontrole z ZUS:( w miejscu mojego zameldowania i nie wiem co z tego wyniknie maja mi jakies pismo wysłać, bo mój brat zamiast cos sciemnic jak przyszli to powiedzial ze ja tam nie mieszkam
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344867 przez [email protected]
hej Mamutki
ale miałąm dzisiaj dzień przez grubensa mojego:(
pół dnia płakał okropnie i tylko na rękach spał 2 razy po 20 minut i nic nie jadł do 17!!! tak go zębiska męczyły-jakie to musi być dla niego straszne...alebo taka z niego panikara?
byłam wyjebana na 102!!! ręce mi opadały bo nie to zbeym mogła usiąść z nim nie nie!!!
musiałam krążyć i bujać te 8,500!!!
w poludnie był kurier i przywiózł mi takie gry podwórkowe i "rolki" takie 2 kółka co sie na piety zakłada i ma sie jechać-na dzień dobry tyle dzid zaliczłam że głowa mała-a kręgosłup chrupał i sie chyba cały wreszcie nastawił
potem dla odprężenia poszłam z Adamem i dziećmi na kort pograć w speedmitona. właśnie wtedy Daro przed wyjściem pierwszy raz zjadł i spał cały wupad na dworze(zeby nie było wczesniej tez probowałam wózka, spaceru, spiewania, i wszelkich innych uspokajaczy-ale nie dało nic zadziałać-dopiero jak sie uspokoił na chwile to zadziałalismy z wyjsciem i wyjscie się udało)
młody spał, kuzynka bawiła się z Domisiem na placu zabaw a my graliśmy
i tak mnie teraz ręka boli że nie wiem jak ja będę jutro Darusia dzwigała jeśli znowu będzie tak płakał
....o Jezuuuuu właśnie mi sie przypomniało ze jutro przychodzi kolezanka zdzieckiem w Domisia wieku:/
jej syn to ADHD wcielone, ona bardzo fajna dziewczyna ale umiaru nie zna-jak przychodzi o 10-11 tak wychodzi 17-18 ehhhhh
dobra ide spać, nabrać sił na jutrzejszą walkę
buzka dziweczyny, przespanych nocy zycze!!!
ale miałąm dzisiaj dzień przez grubensa mojego:(
pół dnia płakał okropnie i tylko na rękach spał 2 razy po 20 minut i nic nie jadł do 17!!! tak go zębiska męczyły-jakie to musi być dla niego straszne...alebo taka z niego panikara?
byłam wyjebana na 102!!! ręce mi opadały bo nie to zbeym mogła usiąść z nim nie nie!!!
musiałam krążyć i bujać te 8,500!!!
w poludnie był kurier i przywiózł mi takie gry podwórkowe i "rolki" takie 2 kółka co sie na piety zakłada i ma sie jechać-na dzień dobry tyle dzid zaliczłam że głowa mała-a kręgosłup chrupał i sie chyba cały wreszcie nastawił
potem dla odprężenia poszłam z Adamem i dziećmi na kort pograć w speedmitona. właśnie wtedy Daro przed wyjściem pierwszy raz zjadł i spał cały wupad na dworze(zeby nie było wczesniej tez probowałam wózka, spaceru, spiewania, i wszelkich innych uspokajaczy-ale nie dało nic zadziałać-dopiero jak sie uspokoił na chwile to zadziałalismy z wyjsciem i wyjscie się udało)
młody spał, kuzynka bawiła się z Domisiem na placu zabaw a my graliśmy
i tak mnie teraz ręka boli że nie wiem jak ja będę jutro Darusia dzwigała jeśli znowu będzie tak płakał
....o Jezuuuuu właśnie mi sie przypomniało ze jutro przychodzi kolezanka zdzieckiem w Domisia wieku:/
jej syn to ADHD wcielone, ona bardzo fajna dziewczyna ale umiaru nie zna-jak przychodzi o 10-11 tak wychodzi 17-18 ehhhhh
dobra ide spać, nabrać sił na jutrzejszą walkę
buzka dziweczyny, przespanych nocy zycze!!!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344870 przez Malina86
Chłopek a na jakiej podstawie ta kontrola? Mąż Cię zatrudnia czy jak? W końcu w ciąży jesteś, brzuchol masz więc o symulowaniu nie ma mowy
Kima fajnie masz z tym fitnesem. Ja na aqua- areobiku raczej nie schudne chodząc tam raz w tygodniu.
Idę spać. Dobranoc Dziewczynki!
Kima fajnie masz z tym fitnesem. Ja na aqua- areobiku raczej nie schudne chodząc tam raz w tygodniu.
Idę spać. Dobranoc Dziewczynki!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344877 przez Malina86
Chłopek myślę, ze nie masz się co martwić. Nie musisz mieszkać tam gdzie jesteś zameldowana. Jesteś w zaawansowanej ciąży więc zwolnienie jest uzasadnione. Mój A też kiedyś miał kontrolę na chorobowym, nie było go w domu, zostawili mu list w skrzynce, ze ma zadzwonic do nich. Zadzwonil, powiedział, ze był u lekarza i tyle- płacili dalej
Sarna powodzenia jutro z kolezanka i oby Daro był w dobrym humorku i nic mu nie dokuczalo.
No teraz to już naprawdę spadam
Sarna powodzenia jutro z kolezanka i oby Daro był w dobrym humorku i nic mu nie dokuczalo.
No teraz to już naprawdę spadam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Malina86.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona