- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344633 przez Róża
Witajcie my już po spacerku, tata wrócił i się z nami wybrał, nie wiem skąd czerpie siły ten mój mąż ale chwała mu za to
Malinka, śpiewająca córa Ci rośnie usmiałam się z tej sowy, wyobraziłam sobie jak sie budzisz
Dorciu dziękuję za namiary na "maciarza", dodałam go sobie Ja też nie mam dywanów, jakiś muszę zakupić jednak bo na materacu na podłodze mój Szymek już się że tak powiem nie mieści jak zaczyna wierzgać i się kręcić
To ja specjalnie dla Ciebie tez wrzucę jakieś foty mego artysty mam na lapku to potem zgram
Madziu bardzo do twarzy Ci z grzyweczką naprawdę obydwie ślicznie wyglądacie
a jak Hania, poznała mamę?
ciesze się, ze kilka spraw sobie już poukładałaś, na pewno lepiej się z tym czujesz
Malinka suuuper foteczki uwielbiam ta Twóją Misię Modeleczka Kochana
Emka, zobaczysz jeszcze chwila moment i się wszystko ustabilizuje, nie denerwuj się :* wiem, ze sytuacja kiepska, ale na pewno Twój zdobędzie ten kontrakt i już niedługo odetchniesz, zobaczysz !
No i Twoja Natalcia też słodziutka
Malinka, śpiewająca córa Ci rośnie usmiałam się z tej sowy, wyobraziłam sobie jak sie budzisz
Dorciu dziękuję za namiary na "maciarza", dodałam go sobie Ja też nie mam dywanów, jakiś muszę zakupić jednak bo na materacu na podłodze mój Szymek już się że tak powiem nie mieści jak zaczyna wierzgać i się kręcić
To ja specjalnie dla Ciebie tez wrzucę jakieś foty mego artysty mam na lapku to potem zgram
Madziu bardzo do twarzy Ci z grzyweczką naprawdę obydwie ślicznie wyglądacie
a jak Hania, poznała mamę?
ciesze się, ze kilka spraw sobie już poukładałaś, na pewno lepiej się z tym czujesz
Malinka suuuper foteczki uwielbiam ta Twóją Misię Modeleczka Kochana
Emka, zobaczysz jeszcze chwila moment i się wszystko ustabilizuje, nie denerwuj się :* wiem, ze sytuacja kiepska, ale na pewno Twój zdobędzie ten kontrakt i już niedługo odetchniesz, zobaczysz !
No i Twoja Natalcia też słodziutka
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344634 przez madziaska
Natalcia cudna Zawsze jestem zachwycona jej kiecuszkami Ojjjj jak ja chcialabym ubierac Hanie w domu w kiecuszki. Niestety ona nadal ulewa i ciagle ja musze przebierac... Choc dzisiaj (dopukaccccc puk puk puk) nic z pyszczka nie polecialo
Dziewczyny trzymam kciuki za Waszych M i ich prace, bedzie dobrze, musi byc i juzzzz!!!
To ja tez dodam jakas fotke jeszcze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczyny trzymam kciuki za Waszych M i ich prace, bedzie dobrze, musi byc i juzzzz!!!
To ja tez dodam jakas fotke jeszcze
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344636 przez Dorciaition
Róża "maciarza" ha ha
No własnie, już chciałam się upomnieć o fotki Szymka.
My dziś bezspacerkowo, pada
Ojejciu, ale Hanka ma piękne oczy. No i kiecuszka też jest Buciki super. Piękna, po mamusi
No własnie, już chciałam się upomnieć o fotki Szymka.
My dziś bezspacerkowo, pada
Ojejciu, ale Hanka ma piękne oczy. No i kiecuszka też jest Buciki super. Piękna, po mamusi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344643 przez vestusia
No ja nie mogę Kochane, nie było mnie troszkę i z ledwością Was doczytałam
Madziaska no ślicznie wyglądasz, a tam że będziesz żałować. Nie będziesz, wyglądasz ładnie i kolorek taki świeży Hanulka ślicznotka, ma śliczne butki do tych rajtek Cudaśna
Michasia to w ogóle powala, mnie zawsze rozwalają jej minki, dla mnie ona takie niewiniątko na tych fotkach udaje he, he, he a tu się okazuje, że w sowę się zabawia. To chyba jakiś symbol mądrości, będzie mądrą dziewczynką
Dorcia, ja też dziękuję za link do tego "maciarza" ha, ha i po wypłacie też raczej zamówię. Nie chcę takich śmierdzących, a skoro piszesz, że są oki, no to są sprawdzone i pewne
Iva - no jest to Twoja znajoma, którą dodałaś do naszej grupy na forum. Nie pamiętam nazwiska, ale jakaś babka z dwójką dzieci (zdjęcie główne chyba)
Emcia trzymaj się, wiem, że nie jest łatwo, ale Twój M jest zaradny, na pewno nie pozwoli Wam umrzeć z głodu albo się zadłużyć. Będzie oki, więcej wiary i pozytywnego myślenia
No a Natalka też słodka dziewczynka
Róża super, że mieliście wspólny spacer, to się chwali
Ja to stwierdzam, że mało fotek Zuzi robię. A to błąd.
Byłam z Anetą w Leclerku, zrobiłam zakupy - słoiczki z obiadkami i deserkami, kupiłam mleko i też od razu NAN 2, powoli będę dawała po jednej miarce tego z 2 żeby stopniowo przejść na to następne mleko
Złapał nas deszcz, ale dałyśmy radę
Teraz dycham, obiad robi się w piekarniku. Dziś na szybko podudzia z kurczaczka z ziemniaczkami z daniem w woreczku
Ja już nie marudzę, ale nie martwcie się - Zuzi odchudzać nie będę he, he, he Ale za siebie się biorę i koniecznie muszę koleżankę fryzjerkę poprosić o zrobienie czegoś nowego i fajnego na głowie
Lecę. Buziole :*
Madziaska no ślicznie wyglądasz, a tam że będziesz żałować. Nie będziesz, wyglądasz ładnie i kolorek taki świeży Hanulka ślicznotka, ma śliczne butki do tych rajtek Cudaśna
Michasia to w ogóle powala, mnie zawsze rozwalają jej minki, dla mnie ona takie niewiniątko na tych fotkach udaje he, he, he a tu się okazuje, że w sowę się zabawia. To chyba jakiś symbol mądrości, będzie mądrą dziewczynką
Dorcia, ja też dziękuję za link do tego "maciarza" ha, ha i po wypłacie też raczej zamówię. Nie chcę takich śmierdzących, a skoro piszesz, że są oki, no to są sprawdzone i pewne
Iva - no jest to Twoja znajoma, którą dodałaś do naszej grupy na forum. Nie pamiętam nazwiska, ale jakaś babka z dwójką dzieci (zdjęcie główne chyba)
Emcia trzymaj się, wiem, że nie jest łatwo, ale Twój M jest zaradny, na pewno nie pozwoli Wam umrzeć z głodu albo się zadłużyć. Będzie oki, więcej wiary i pozytywnego myślenia
No a Natalka też słodka dziewczynka
Róża super, że mieliście wspólny spacer, to się chwali
Ja to stwierdzam, że mało fotek Zuzi robię. A to błąd.
Byłam z Anetą w Leclerku, zrobiłam zakupy - słoiczki z obiadkami i deserkami, kupiłam mleko i też od razu NAN 2, powoli będę dawała po jednej miarce tego z 2 żeby stopniowo przejść na to następne mleko
Złapał nas deszcz, ale dałyśmy radę
Teraz dycham, obiad robi się w piekarniku. Dziś na szybko podudzia z kurczaczka z ziemniaczkami z daniem w woreczku
Ja już nie marudzę, ale nie martwcie się - Zuzi odchudzać nie będę he, he, he Ale za siebie się biorę i koniecznie muszę koleżankę fryzjerkę poprosić o zrobienie czegoś nowego i fajnego na głowie
Lecę. Buziole :*
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344644 przez kima
Lasencje napatrzeć się nie mogę na te nasze forumowe dzieciaczki, co jedno zdjęcie to się bardziej rozczulam
ja nic dzisiaj nie wklejam, bo wczoraj to zrobiłam, może jutro mi się zechce
Róża, druga fotka ze ślubu wymiata, ja bym wywołała w formacie na pół ściany i powiesiła w salonie!
Madzia mi się wydaje, że do twarzy Ci z taką grzyweczką, a jak Ci się znudzi, to zapuścisz, a do ślubu to jeszcze i tak odrośnie
My dzisiaj spacerowaliśmy dwie godzinki, bo było tak ładnie na polku, tylko wiatr troszkę zimny, a teraz do słońca jest 27st ale to przez to, że tak przyświeca, no ale mimo wszystko!
Sarenka chciałam się właśnie spytać co do basenu, nic Ci tam z cycuchów nie leciało? wiem, wiem, że to w wodzie pewnie nie widać, itd. ale jakoś mam opory, a też myślę właśnie, bo u nas jest basen przystosowany dla Maluszków, woda podgrzewana, przewijaki, zajęcia dla dzieciaczków i tak w maju już planuje się wybrać, a do tego czasu to napewno będę karmiła
Kupiłam sobie jeszcze w rossmanie 15 słoiczków i dałam 29,9 więc już mam spory zapasik
Fajnie, że tu taka produkcja, lubie jak jest co czytać
Kurczę już się nie moge doczekać do 19, dzisiaj ten fitnesik, ale jestem napalona hehe
Vestusia ja Ci też do dupska nakopie jak będziesz biadolić, żeś gruba! Kobieto przy wadze lekko ponad 60kg nie można być grubym Gdybyś ważyła 103 a nie 63 to byłabym w stanie Cię zrozumieć, więc nie przesadzaj popatrz na mnie i stwierdzisz, żeś chudzina:P
Dorcia jeśli mówisz, że nie śmierdzi, to ja też mojemu Kubusiowi kupię taką matę z Kubusiem Puchatkiem oczywiście
demotywatory.pl/3765369/Tymczasem hahahah rozwaliło mnie to buahahahaha
ja nic dzisiaj nie wklejam, bo wczoraj to zrobiłam, może jutro mi się zechce
Róża, druga fotka ze ślubu wymiata, ja bym wywołała w formacie na pół ściany i powiesiła w salonie!
Madzia mi się wydaje, że do twarzy Ci z taką grzyweczką, a jak Ci się znudzi, to zapuścisz, a do ślubu to jeszcze i tak odrośnie
My dzisiaj spacerowaliśmy dwie godzinki, bo było tak ładnie na polku, tylko wiatr troszkę zimny, a teraz do słońca jest 27st ale to przez to, że tak przyświeca, no ale mimo wszystko!
Sarenka chciałam się właśnie spytać co do basenu, nic Ci tam z cycuchów nie leciało? wiem, wiem, że to w wodzie pewnie nie widać, itd. ale jakoś mam opory, a też myślę właśnie, bo u nas jest basen przystosowany dla Maluszków, woda podgrzewana, przewijaki, zajęcia dla dzieciaczków i tak w maju już planuje się wybrać, a do tego czasu to napewno będę karmiła
Kupiłam sobie jeszcze w rossmanie 15 słoiczków i dałam 29,9 więc już mam spory zapasik
Fajnie, że tu taka produkcja, lubie jak jest co czytać
Kurczę już się nie moge doczekać do 19, dzisiaj ten fitnesik, ale jestem napalona hehe
Vestusia ja Ci też do dupska nakopie jak będziesz biadolić, żeś gruba! Kobieto przy wadze lekko ponad 60kg nie można być grubym Gdybyś ważyła 103 a nie 63 to byłabym w stanie Cię zrozumieć, więc nie przesadzaj popatrz na mnie i stwierdzisz, żeś chudzina:P
Dorcia jeśli mówisz, że nie śmierdzi, to ja też mojemu Kubusiowi kupię taką matę z Kubusiem Puchatkiem oczywiście
demotywatory.pl/3765369/Tymczasem hahahah rozwaliło mnie to buahahahaha
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344645 przez Dorciaition
Vestusia Ty masz wszędzie tak blisko? Jeśli tak to zazdroszczę. Ja wszędzie autem albo innymi środkami transportu
No spróbuj mi tylko Zuzię odchudzać
Vestusia tylko sprawdź czy wymiar tych puzzli nie będzie Ci za mały.
No pewnie, że za mało zdjęć. Ja codziennie Leni robię
No spróbuj mi tylko Zuzię odchudzać
Vestusia tylko sprawdź czy wymiar tych puzzli nie będzie Ci za mały.
No pewnie, że za mało zdjęć. Ja codziennie Leni robię
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344660 przez Malina86
Jejku jakie sliczne te nasze dzieciaczki! To, az troche dziwne, ze wszystkie dzieciaczki wyszly takie ladne
emcia Natalka jest boska, jak malowana normalnie!
madziaska Hanulka ma mega oczeta, zreszta jak mamusia
Dorcia dzieki za namiar na mate.
kima zazdroszcze tego fitnesu, ja tez mialam chodzic, ale zeby chodzic z kims to musialabym na drugi koniec miasta dymac, a zreszta skoro moj ma wyjechac to jestem udupiona, ale jak sie wszystko unormuje to bede z mama na aqua-areobik chodzic chociaz w weekendy.
Vestusia to prawda, ze jak Misia widzi aparat to czesto robi oczy jak kot ze Shreka
Dzisiaj malza pogonilam, zeby Michaśke sloiczkiem nakarmil, bo oczywiscie twierdzil, ze on nie umie. Jak jadla sama butle to nie bylo problemu bo karmil, a teraz juz za skomplikowane to dla niego. No, ale dal rade- troche dlugo to trwalo, bo dawal jej malutkie porcje jak dla ptaszka, a ja tam cala lyzke pakuje i heja- sloik znika w trzy minuty
emcia Natalka jest boska, jak malowana normalnie!
madziaska Hanulka ma mega oczeta, zreszta jak mamusia
Dorcia dzieki za namiar na mate.
kima zazdroszcze tego fitnesu, ja tez mialam chodzic, ale zeby chodzic z kims to musialabym na drugi koniec miasta dymac, a zreszta skoro moj ma wyjechac to jestem udupiona, ale jak sie wszystko unormuje to bede z mama na aqua-areobik chodzic chociaz w weekendy.
Vestusia to prawda, ze jak Misia widzi aparat to czesto robi oczy jak kot ze Shreka
Dzisiaj malza pogonilam, zeby Michaśke sloiczkiem nakarmil, bo oczywiscie twierdzil, ze on nie umie. Jak jadla sama butle to nie bylo problemu bo karmil, a teraz juz za skomplikowane to dla niego. No, ale dal rade- troche dlugo to trwalo, bo dawal jej malutkie porcje jak dla ptaszka, a ja tam cala lyzke pakuje i heja- sloik znika w trzy minuty
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344661 przez iva 20
Kurcze dziewczyny chyba musialam to zrobic nie swiadomie hihihi Ale ona nie bedzie nic rozumiec bo jest z Rosji ale jajca ...
Emcia super Natala wyglada !!! Rosnie jak na drozdzach !!!
Madzia super ci w fryzurce !!! Twarzowo ! Ladnej dziewczynie we wszystkim ladnie
Kurcze nawet nie wiem za bardzo co u was sie dzieje jestem do tyly chyba ze 100 stron jak nie lepiej ... az mi smutno ze was opuscilam na tak dlugo !
Emcia super Natala wyglada !!! Rosnie jak na drozdzach !!!
Madzia super ci w fryzurce !!! Twarzowo ! Ladnej dziewczynie we wszystkim ladnie
Kurcze nawet nie wiem za bardzo co u was sie dzieje jestem do tyly chyba ze 100 stron jak nie lepiej ... az mi smutno ze was opuscilam na tak dlugo !
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344670 przez madziaska
Dzieki dziewczyny za opinie co do grzywy Pewnie sciemniacie, ale przynajmniej nie bede zalowac
Kima zazdroszcze fitnesu, tez pocwiczylabym No i basen dla maluszkow, super sprawa
Ivcia pomylki sie zdazaja No i nie opuszczaj nas na tak dlugo Co tam u WAS??? Jak Nadzia??? Dawaj foty
Moja Hania na plecach nie chce lezec Nawet jak ja usypiam to kilkanascie razy musze podchodzic i obracac na plecki
Kima zazdroszcze fitnesu, tez pocwiczylabym No i basen dla maluszkow, super sprawa
Ivcia pomylki sie zdazaja No i nie opuszczaj nas na tak dlugo Co tam u WAS??? Jak Nadzia??? Dawaj foty
Moja Hania na plecach nie chce lezec Nawet jak ja usypiam to kilkanascie razy musze podchodzic i obracac na plecki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344674 przez Dorciaition
Kima dobre
Iva miłego nadrabiania Żartuję oczywiście
Malina to fakt, że u listopadówek 2012 cisza, ale może się rozkręcą. U nas od początku redakcja działała pełną parą. Ciekawa jestem co u dziewczyn, które pouciekały.
Chyba faktycznie ta większa mata lepsza. Moja trochę mała.
Madzia nie ściemniamy
Iva miłego nadrabiania Żartuję oczywiście
Malina to fakt, że u listopadówek 2012 cisza, ale może się rozkręcą. U nas od początku redakcja działała pełną parą. Ciekawa jestem co u dziewczyn, które pouciekały.
Chyba faktycznie ta większa mata lepsza. Moja trochę mała.
Madzia nie ściemniamy
Moderatorzy: ilona