BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344333 przez [email protected]
bosz przez czas mojego pisania przybyło z 10 postów:/ to ja tak wolno pisze:/
jutro dziewuszki odpisze tym co pisałam że zapomniałam:*

a tu fotki z dzisiaj . .
. . . .
jak widać po swietach przybyło mi 1,5 kilo ehhhhhh a ja nadal tylko żre i żre:/
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #344336 przez Kredka
Oglądałyście :ohmy: aż mi się włosy zjeżyły!!! Cóż to za idoci!!!! Wydac akt zgonu gdy dziecko zyje. 12 godzin w kostnicy i maluch mimo to zyje. ehhh zabilabym takich

sensacje.wp.tv/i,Noworodek-ozyl-w-kostni...ticaid=6e42e#m996065

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 8 miesiąc temu #344338 przez luska
Dziewczyny ale macie tempo ledwo was nadrobiłam :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A my dziś znowu gorączkowy dzień .Mlodej o szczepieniu się przypomiało i cały dzień temperature miała B) Coś jej się ze spaniem poprzestwiało i wykapałam ja o godzine wcześcniej , bo spiąca.Cały rytuał jak zwykle , pospała z 15 minut i wojażowala do 21 B)Młody też caly dzień sie fochał o byle co B) Padam przez to na ryjek .W domu syf jak nie wiem i ochoty na nic.Wczoraj jeszcze pracownik nasz przyniósł zaproszenie na komunie córek ,zdziwko jak nie wiem mnie złapalo .........ale tak mi sie chce iść B)

Sarna kiedy masz zamiar młodemu wprowadzac innej jedzonko niż cyc??tak patrze na ta moja chudzinke i chyba manne jej wprowadze na moim mleku
12 lata 8 miesiąc temu #344340 przez luska
Sarna superackie fotki:)

Kima rano na tvn 24 widziałam , ja pier.....co to za lekarze byli.A co ci rodzice musieli przeżyc :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
12 lata 8 miesiąc temu #344342 przez Kredka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sarenka Ty to chudzina jestes. Cały tłuszczyk przeszedł na Grubensa :lol: a po Tobie wcale nie widac ze urodzilaś 2 dzieci. Podziwiam. Ja to beza jestem az wstyd. W stroju kapielowym napewno bym sie nie pokazała.
Jak fajnei chlopaki pływają :silly: fajne fotki

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 8 miesiąc temu #344344 przez madziaska
dobry wieczór :)
Nadrabiałam Was chyba z 2h ;)
My dzisiaj po szczepieniu. Hania zniosła to bardzo dobrze,jakby nic się nie stało :) Wazy 6720 gram w pampku i na 65 cm ;)
Kurcze nie wiele pamiętam ;)
Fotki cudne :kiss:
Kredzia odżywka do włosów chyba nie wiele pomoże,to spadek progesteronu. Podobno do roku wszystko wróci do normy ;) tylko,ze ja do tej pory będę łysa ;)
Ja daje cyca na zadanie. Ok 10 rano owoc lub warzywo. Daje pół słoiczka. Wieczorem ok 19 kaszka z łyżeczki,80 ml wody i dwie stołowe kaszki. Hania nie bardzo chce je jeść. Próbuje codziennie,tylko raz zjadła wszystko.
Odezwe się jutro,dziś juz padam. Buziak :kiss: i
12 lata 8 miesiąc temu #344347 przez luska

dobra mykam spac , jutro znwu do przychodni B)
12 lata 8 miesiąc temu #344352 przez [email protected]
MAdzia-łysa nie będziesz:) mi tez włosy sypały się po Domisiu przeokrutnie i teraz po Darusiu też-no ale na szczescie jest ich wiele a te po Domisu odrastają:)

Lusiu-biedna Aurelka, oby predko zapomniała :* :* :*
a co do slubu to fakt-jatez zawsze tak rtobie ze jak ja przez Adama cierpie to przeze mnie on tez ma cierpieć:P nie ma lekko!

Kredzia-hehe ty i beza-błagam! mi się oponka powiększyła-na zdjeciu to nei widac za bałdzo ale jest, no i w wodzie nogi fajne szczupłe się wydają:)
a ten wywiad to tragedia!!!!! ale szczescie ze rodzice poszli bo by bidulka zamarzła-jezusie !!!
12 lata 8 miesiąc temu #344354 przez Dorciaition
Wpadam na chwile bo z tel. Przeczytalam ale juterko odpisze.

Sarna rewelacyjne zdjecia. Widac ze super zabawa byla. Jak Daro za pierwszym razem zareagowal?
Czy ja dobrze widze ze Twoj malz ma Ciebie wytatuowane? Ty chudzino, nie gadaj mi o przytyciu bo oberwiesz.Bosko wygladasz.

Ide lulkac

Buziaczki Dziewuszki moje :-*

Alanek[*] :(
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344355 przez [email protected]
Lusia ja wprowadze słoiczki po tym jak skończy 6 miesięcy-Daro to alergik i nawet w szpitalu mi mowili zbeby predzej mu nie dawać. I Domisiowi od razu dałam cały słoik a Darowi muszę po pare łyżeczek i obserwować...niestety

a tu fotki ze siat, mało ale nie mam tu wiecej . . . . .
12 lata 8 miesiąc temu #344357 przez emkapl84
Sarna ja wlasnie dzisiaj w sklepie widzialam takie fajne rozowe majteczki z pieluszka w srodku specjalnie na basen i jak zobaczylam wasze fotki to tez mi sie od razu zachcialo isc bo zbieramy sie juz od miesiaca ale ciagle cos wypada....
co do tej nowej dziewczyny z forum to chyba faktycznie troche dziwnie, ze do nas dołaczyła bo za bardzo nie wiem na jakiej podstawie???no bo przeciez z listopadowek nie jest...mam tylko nadzieje, że iva sie na nas nie obrazi....
Ja miałam dzis z m kolejny wieczor z typu romantycznych :lol: :lol: :lol: a teraz bedziemy sobie razem grac na kompie bo my troche postrzeleni jestesmy i jak malolaty gramy w jakas gre online gdzie zabija sie potworki i zdobywa coraz wyzsze poziomy...masakra jakas :lol: :lol: :lol:
Natalka w strasznie marudnym dzis byla nastroju i wyslalismy ja do lozka kolo 18.30 bo nie mozna bylo wytrzymac z tym malym zgredkiem :dry:
Ja na włosy biore tabletki skrzypowita bo tez powoli lysieje a Natalka ciagle ma na sobie moje wlosy...doszlo juz do tego, ze jak wyslalam m do sklepu po kostium kompielowy, ktory przymierzałam kilka godzin wczesniej to powiedzial, ze od razu wiedzial ktory to bo byly na nim moje wlosy!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobra zmykam pograc bo M zaraz bedzie mial wyzszy poziom ode mnie no atego bym nie zniosła
Buziaczki kochane mamusie...jak ja sie ogarne z tym forum jak wroce do pracy przeciez cale dnie mnie nie bedzie i nie bede mogla pisac!!!
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344358 przez [email protected]
Dorciu-kochanie heheh Adaśko nie ma mnie wytatuowanej:)
to jezus jest co sie smieje. niestey tatuaz nie jest skonczony bo artysta sie zapił w trakcie i umarł :/ hahah jezus miał iść przez ciernie, śmiać się i pokazywać faka...jest tylko usmiechnieta buzia i fak:P

ok zmykam w pościele!!!

dobranoc!!!
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344361 przez Róża
Macie świętą rację, też uważam, że mamie instynkt podpowiada co ma robić ,w dodatku zna swoje dziecko jak nikt inny i na pewno robi wszystko dla niego co najlepsze, i tego będę się trzymać :*

Pierwszy raz zostałam na noc sama, tzn Ł się śmieje, ze nie sama, bo Szymuś mnie pilnuje, ale strasznie mi dziwnie jest ... ;]

Sarenka, super fotki, widać, ze dobrze się bawiliście :)

Lusia, mam nadzieję, ze Maleńkiej już minie, i nie będzie się męczyć, ach biedne te dzieciaczki, tak je męczyć od małego :(

A tutaj kilka naszych foteczek ;)

Dobranoc, uciekam do mojego małego obrońcy :*
12 lata 8 miesiąc temu #344368 przez katka
Witajcie czyżbym dziś pierwsza
Fb juz oczyszczony tak jak pisałyście usunełam.
Ja dziś na szybkiego bo robie krokiety napisze wam tylko ze ta moja Karolina na razie nie urodziła i nic sie nie dzieje.

Asia zdjęcia cudne

Pa uciekam do krokietów i mojego małego krokiecika :silly:
12 lata 8 miesiąc temu #344376 przez vestusia
Dżem dobry w piątek, 13-tego :D

Oby nie był pechowy, choć to różnie bywa :D

Katka ale miałaś niezła przygodę z porodówką, pewnie przypomniałaś sobie jak to było hi, hi, hi :D

Ja również uważam tak, jak Malina, że w kwestii tej osoby z forum, to Iva powinna to z nami skonsultować, bo przecież to Nasze Forum, my tam jesteśmy i z grzeczności mogła chociaż zapytać. Wtedy zapewne usłyszałaby, że nie wyrażamy zgody, ale nie byłoby żadnego kwasu. A tak to tej kobiecie może być głupio, a Iva nie wiem co jej teraz powie…
Dorcia – myślę, że jakby udało Ci się zaprosić koleżankę na forum a potem na FB to nie byłoby nic złego, ale jestem pewna, że nie zrobiłabyś tak, że sama dodałabyś ją na FB nie konsultując tego z nami. Tym bardziej, że, jak widzę, każda z nas ma tu praktycznie takie samo zdanie w tej kwestii.

Kimuś nie tylko Tobie włosy lecą, mam nadzieję, że coś z Twoich loczków zostanie :D Bo są jedyne w swoim rodzaju :D
Co do ciąży to byłoby super w tym samym czasie, ale znając moje zezowate szczęście, robienie dzidziusia zajmie mi znowu co najmniej kilka miesięcy. Więc zacznę przed Wami chyba ha, ha, ha :D

Róża – każde dzieciątko jest inne, czasami mają lepsze dni, czasami gorsze. Oby nie przestraszył Cię już z tą gorączką, bo to nietajne.

Sarna ja dopiero wczoraj jakoś pod wieczór skapnęłam się, że Tyś mi esa wysłała. Czytałam go przez sen i dopiero mnie oświeciło. Kochana, ja Cię po nogach będę całować, żeś mi wysłała te tabsy. I to tyle opakowań. Boziu :* Teraz czekam na okres, bo nie chcę brać po kilkudniowej przerwie, wolę poczekać do okresu, który mam nadzieję, że nadejdzie w końcu. Potem zacznę brać tabsy 
No a fotki z basenu rewelacyjne! Kurka jak ja żałuję, że przez tę wysypkę nie poszliśmy na basen. A tak bardzo chciałam! A powiedz mi, z Darem wchodziliście tylko do tego malusiego basenu, czy do większego też? Bo mój Piotrek mówi, że w tym ciut większym (nie w sportowym) jest zimna woda, może z 28 stopni i że to stanowczo za zimno – a tam jest taki basen rekreacyjny no i głębiej jest niż w tym dla dzieci – gdzie woda nie przekracza 30 cm. Poradź coś :D
I wcale nic Ci nie przybyło chudzino! Bo Cię walnę, jak tak będziesz pisać. W ogóle grożę Wam, chudzielcom, aby nie wypisywać takich bzdur na swój temat, bo moje oczy nie są jeszcze zepsute i widzę, że laski jesteście :D
Fotki ze świąt śliczne, profesjonalne. A chłopaki jakie przystojniaki i jacy eleganccy :D
No a co do tatuaża to masakra He, He, He :D Aż mi oczy z orbit wyskoczyły!

Kredka teraz to mnie zdołowałaś z tym klocuszkiem z Zuzi He, He, He. Zuzia nosi bodziaki na 68, niektóre na 74 :P A niektóre bluzki na 62 :D Ale fakt, jest jakaś taka utyta i rozumiem dlaczego piszecie, że jest do mnie podobna :D He, He, He :D

Luska to jakie pianki polecasz? Ja myślałam o tych z literkami, one nie są fajne? (albo z cyferkami)

Madziaska fajnie, że Hanulka przeszła bezboleśnie szczepienie no i nieźle waży :laugh: Kurka, rosną te nasze maleństwa :)

Stwierdzam, że my to jednak jesteśmy wredne sucze He, He, He :D Ja też wredna jestem i jak Bob da mi popalić, to potem ja jemu ze zdwojoną siłą uprzykrzam życie ha, ha, ha :D

Emcia szalona kobieto :D Ale fajnie z tymi grami, macie coś wspólnego i nie nudzicie się ze sobą.

A Zuzia dostała od mojej kumpeli strój kąpielowy taki malusi He, He, He :D Teraz koniecznie muszę iść z nią na basen, a co! :D I nikt nie pomyli jej z chłopcem He, He, He :D

Różyczko no jakie śliczne zdjęcia ze ślubu! Kurka normalnie patrzę na Was i każda z Was wyglądała rewelacyjnie i w swoim rodzaju. Cudnie po prostu :) Jakie romantyczne fotki :)

Katka, trzymam kciuki za poród Karoliny  Oby był szybki i bezbolesny.

No a moja nocka nawet niezła. Zuzia wstała co prawda o 5, ale wyciszałam ją tak długo, aż zasnęła i spałyśmy do 7. Dopiero wtedy wstałam, obrobiłam ją i teraz ogląda baje a ja mam chwilę dla siebie i dla Was :laugh:

Idę się ogarniać do łazienki. Zuza za niedługo pójdzie w kimkę, a potem pójdziemy na miasto jakieś słoiczki pokupować, te po 5 m-cu, a co.  No i kupię chyba szare mydło, bo już nie wiem co mam zrobić, żeby ta cholerna wysypka zniknęła. Ma te plamy i one nie schodzą. I już nie wiem czym je traktować, tzn. czy je natłuszczać np. linomagiem, czy wręcz wysuszać sudocremem. Kuźwa.

No to miłego dnia babeńki. Produkcja tutaj idzie pełną parą, aż nie nadążam :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia