- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344039 przez chłopek
malina nadal nie wiadomo 18 mam usg mam nadzieje ze teraz sie dowiem, i tak moja siostra sie upiera ze jest Kornelia. a ja bym tylko słodkie jadła wiec moze akurat jest córa
malina mialam ci pisac na fb że Michasia tak do ciebie jest podobna
malina mialam ci pisac na fb że Michasia tak do ciebie jest podobna
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez chłopek.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344045 przez Dorciaition
Wow, ale zaszalałyście. Lubię to
Ale nadrobię później bo Lenka skrzeczy
chłopek brzuszek cudny! Ojej ale ten czas leci. Jeszcze trocę i Ksawcio będzie miał siostrzyczkę albo braciszka.
Daj nam znać po usg.
Kubuś jak zawsze rozbrajający. A jaki uśmiech. Aż chce mi się synka
Lecę
Ale nadrobię później bo Lenka skrzeczy
chłopek brzuszek cudny! Ojej ale ten czas leci. Jeszcze trocę i Ksawcio będzie miał siostrzyczkę albo braciszka.
Daj nam znać po usg.
Kubuś jak zawsze rozbrajający. A jaki uśmiech. Aż chce mi się synka
Lecę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344047 przez Malina86
chlopek tez trzymam kciuki za dziewuszke, bo chlopaka juz masz Ja bym chyba pierdolca dostala jakbym jeszcze nie wiedziala Daj znac koniecznie po usg. A jak sie czujesz wogole?
No Michaśka coraz bardziej do mnie podobna, a jak sie urodzila to byla caly maz i tak mnie to wkurzalo A teraz on sie wkurza
Tak kimuś nasze dzieciaczki maja w ten sam dzien urodziny
No Michaśka coraz bardziej do mnie podobna, a jak sie urodzila to byla caly maz i tak mnie to wkurzalo A teraz on sie wkurza
Tak kimuś nasze dzieciaczki maja w ten sam dzien urodziny
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Malina86.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344051 przez chłopek
malina ja dostaje pierdolca miałam isc prywatnie ale stwierdziłam ze wydam 200zl i sie okaże ze nie widac to szkoda. bo dziecko bokiem obrócone było. juz sie nie moge usg doczekac. a różnie sie czuje dzisiaj cos mi słabo było, i oddychac nie mogłam, ale juz dobrze, dzisiaj maluch sie troszeczke mniej rusza
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344058 przez Dorciaition
Zasnęła
Kimuś jeśli Leni zasmakuje to wciąga cały słoiczek. Najbardziej uwielbia morele, ale wcale się jej nie dziwę, bo są pyszne
Na ten fitness sama idziesz? Kurczę ja idę, idę się zapisać i jakość dojść nie mogę. Najpóżniej w następnym tyg musze to zrobić.
Malina nie wiem jak mi się udało z tymi pampkami. Może dlatego, że „włożyłam” jedną paczkę w koszyk, później już ich nie było. Wczoraj zerknęłam, nadal ich nie było, ale chyba przez to, że miałam w koszyku udało mi się zamówić. I to 2 paczki.
Dobrze, że z katarkiem już lepiej.
No i tak samo jak Ty myślę, że schudłabym karmiąc cycem, tzn na pewno, bo chudłam, a teraz przez te wszystkie świństwa waga idzie w górę.
Róża ale ładnie Szymuś waży, no i jaki długi
Dziwna ta lekarka, no ale co zrobić. Dobrze ze skończyłaś dyskutować, bo nie warto jak się baba uprze.
Nie bój się, na pewno będzie wszystko ok z Szymkiem skoro poprzednie szczepienia dobrze przechodził.
Sarenka ach ten Daruś się namęczy. Oby to się już nie powtórzyło. No i super, że ładnie spędziliście świeta. U nas też niestety był śnieg.
No daj spokój z tymi ludźmi. Nie dość, że wchodzą na Twój teren, robią burdel, to jeszcze obgadują. Nie wpuszczaj ich i koniec! Wkurzają mnie tacy ludzie!
Za projekt trzymam kciuki.
Też mi się nie podoba, że jest u nas jakaś obcas kobieta. Jakoś nie mam teraz ochoty teraz tam pisać, wstydzę się A wiem czy się nie będzie śmiałą z moich głupich pytać Wy możecie. A nie można jej jakoś odprosić?
Co do Anii to nie ma dwóch zdań. Nasza jest
Róża my dajemy Bebilon i jesteśmy zadowolone. Bebiko też raz dostała. Nie lubię tam tego opakowania.
Vestusia wchodzisz na forum fbookowe i tam u góry jest dodaj zdjęcie. No właśnie obiecałeś foty ze świat, no i te z Michasiem też pokaż.
Ha ha Lencia dziś tez się przewróciła z plecków na brzuszek. Pierdziała przy tym niesamowicie, tak się męczyła, ale dała radę Nasze kochane zdolne dziewuszki.
Vestusia, Kima śniadanie to najważniejszy posiłek dnia i trzeba go jeść rano. My dziś też dieta Na obiad frytki
Kimuś jeśli Leni zasmakuje to wciąga cały słoiczek. Najbardziej uwielbia morele, ale wcale się jej nie dziwę, bo są pyszne
Na ten fitness sama idziesz? Kurczę ja idę, idę się zapisać i jakość dojść nie mogę. Najpóżniej w następnym tyg musze to zrobić.
Malina nie wiem jak mi się udało z tymi pampkami. Może dlatego, że „włożyłam” jedną paczkę w koszyk, później już ich nie było. Wczoraj zerknęłam, nadal ich nie było, ale chyba przez to, że miałam w koszyku udało mi się zamówić. I to 2 paczki.
Dobrze, że z katarkiem już lepiej.
No i tak samo jak Ty myślę, że schudłabym karmiąc cycem, tzn na pewno, bo chudłam, a teraz przez te wszystkie świństwa waga idzie w górę.
Róża ale ładnie Szymuś waży, no i jaki długi
Dziwna ta lekarka, no ale co zrobić. Dobrze ze skończyłaś dyskutować, bo nie warto jak się baba uprze.
Nie bój się, na pewno będzie wszystko ok z Szymkiem skoro poprzednie szczepienia dobrze przechodził.
Sarenka ach ten Daruś się namęczy. Oby to się już nie powtórzyło. No i super, że ładnie spędziliście świeta. U nas też niestety był śnieg.
No daj spokój z tymi ludźmi. Nie dość, że wchodzą na Twój teren, robią burdel, to jeszcze obgadują. Nie wpuszczaj ich i koniec! Wkurzają mnie tacy ludzie!
Za projekt trzymam kciuki.
Też mi się nie podoba, że jest u nas jakaś obcas kobieta. Jakoś nie mam teraz ochoty teraz tam pisać, wstydzę się A wiem czy się nie będzie śmiałą z moich głupich pytać Wy możecie. A nie można jej jakoś odprosić?
Co do Anii to nie ma dwóch zdań. Nasza jest
Róża my dajemy Bebilon i jesteśmy zadowolone. Bebiko też raz dostała. Nie lubię tam tego opakowania.
Vestusia wchodzisz na forum fbookowe i tam u góry jest dodaj zdjęcie. No właśnie obiecałeś foty ze świat, no i te z Michasiem też pokaż.
Ha ha Lencia dziś tez się przewróciła z plecków na brzuszek. Pierdziała przy tym niesamowicie, tak się męczyła, ale dała radę Nasze kochane zdolne dziewuszki.
Vestusia, Kima śniadanie to najważniejszy posiłek dnia i trzeba go jeść rano. My dziś też dieta Na obiad frytki
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344093 przez Malina86
Dorcia moja mama tez tak zrobila z tymi pampkami, ale przyszlo jej powiadomienie, ze przepraszaja, ale nastapil blad i z pamkow nici.
Miśka dzisiaj zjadla potrawke z ziemniaczkami i krolikiem. Smakowalo jej bardzo, w dodatku fajne bo geste i biale wiec sie nie umazala
Miśka dzisiaj zjadla potrawke z ziemniaczkami i krolikiem. Smakowalo jej bardzo, w dodatku fajne bo geste i biale wiec sie nie umazala
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344095 przez Dorciaition
Oj, ale myślę, że skoro dostałam smsa, że są do odbioru to będą. Mam nadzieję.
Miśka to ma apetyt ;0 No i dobrze.
Lenka rano wypiłą 150 ml mleka, potem kaszka malinowa i teraz pół słoiczka gruszek. Mało coś.
Miśka to ma apetyt ;0 No i dobrze.
Lenka rano wypiłą 150 ml mleka, potem kaszka malinowa i teraz pół słoiczka gruszek. Mało coś.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344120 przez Dorciaition
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344129 przez vestusia
Kurdę Was na chwilę zostawić nie można. Jednak jak był wirus to przynajmniej nadążałam ha, ha, ha
Kima ale Kubunio superowy Kurka jak praca zmianowa to bez sensu troszkę, ale mam nadzieję, że dasz radę i nie zrezygnujesz zupełnie z karmienia piersią
Zuzia zasnęła, ale dam jej pospać najdalej do 20, bo zamierzam zmienić jej rytm dnia. Nie chcę, aby szła spać tak szybko, a tym samym wstawała wyspana przed 5 rano. Obudzę ją, wykąpię, pobawimy się i dopiero pójdzie nyny
Dorcia Lenka zadowolona i jaką ma fajną tę matę Fajna, ja też myślałam o tej piankowej, literki i cyferki, muszę zamówić po wypłacie.
Zuzia lubi te smakowe kaszki, chociaż generalnie i tak wciąga wszystko. Krzywi się przy owocach, np. jabłuszku, ale lubi te deserki z jagodami, malinami.
Malina, ja daję na zmianę, bo jak np. dam jej nowy słoiczek obiadku lub deserku, a potem wyskoczą jej krostki, to nie wiem po czym to wtedy jest. Np. w sobotę dałam jej obiadek po 5 m-cu - jarzynowa z kurczakiem. Zjadła cały słoik. Następnego dnia zjadła słoik gruszki (oba posiłki jako nowe, wcześniej nie jadła tych słoiczków). I w niedzielę wysypka na buzi. I w sumie nie wiem teraz czy to po tej jarzynowej z kurczakiem czy po gruszce. Stawiam na gruszkę, ale czy dobrze myślę?
Ja dziś zjadłam dwie kromki chleba i kilka kostek czekolady. I piję wodę i mleko. Jak dieta, to dieta, a co.
Zaraz obrobię fotki i Wam wrzucę, bo rzeczywiście obiecałam i jeszcze tego nie zrobiłam.
Byłyśmy przed chwilą u Anety he, he, he Zuzia leżała na tym leżaczku co masz Dorcia - fakt, że mały mi się wydaje, ale Zuzi bardzo on pasował. I nawet na nim chętnie zjadła butlę, a jej się nie zdarza zjeść butli w leżaczku. Obowiązkowo na rączkach. Słoiczki zje, ale nie butlę. A u Anety zjadła. W ogóle fajnie w nim siedziała, nie zjeżdżała w nim, siedziała stabilnie. Chyba jednak zamówię jakiś z Allegro, ale najpierw popatrzę w sklepach na nie, przymierzę do nich Zuzię, wybiorę najlepszy i potem na Allegro zamówię.
Chłopek brzusio cudny Aż zatęskniłam, ale w obecnej sytuacji nie w głowie mi dziecko. Czekam na okres Nie wiem kiedy przyjdzie, ale mam nadzieję, że przyjdzie he, he, he
Idę robić te fotki i Wam wrzucę
Kima ale Kubunio superowy Kurka jak praca zmianowa to bez sensu troszkę, ale mam nadzieję, że dasz radę i nie zrezygnujesz zupełnie z karmienia piersią
Zuzia zasnęła, ale dam jej pospać najdalej do 20, bo zamierzam zmienić jej rytm dnia. Nie chcę, aby szła spać tak szybko, a tym samym wstawała wyspana przed 5 rano. Obudzę ją, wykąpię, pobawimy się i dopiero pójdzie nyny
Dorcia Lenka zadowolona i jaką ma fajną tę matę Fajna, ja też myślałam o tej piankowej, literki i cyferki, muszę zamówić po wypłacie.
Zuzia lubi te smakowe kaszki, chociaż generalnie i tak wciąga wszystko. Krzywi się przy owocach, np. jabłuszku, ale lubi te deserki z jagodami, malinami.
Malina, ja daję na zmianę, bo jak np. dam jej nowy słoiczek obiadku lub deserku, a potem wyskoczą jej krostki, to nie wiem po czym to wtedy jest. Np. w sobotę dałam jej obiadek po 5 m-cu - jarzynowa z kurczakiem. Zjadła cały słoik. Następnego dnia zjadła słoik gruszki (oba posiłki jako nowe, wcześniej nie jadła tych słoiczków). I w niedzielę wysypka na buzi. I w sumie nie wiem teraz czy to po tej jarzynowej z kurczakiem czy po gruszce. Stawiam na gruszkę, ale czy dobrze myślę?
Ja dziś zjadłam dwie kromki chleba i kilka kostek czekolady. I piję wodę i mleko. Jak dieta, to dieta, a co.
Zaraz obrobię fotki i Wam wrzucę, bo rzeczywiście obiecałam i jeszcze tego nie zrobiłam.
Byłyśmy przed chwilą u Anety he, he, he Zuzia leżała na tym leżaczku co masz Dorcia - fakt, że mały mi się wydaje, ale Zuzi bardzo on pasował. I nawet na nim chętnie zjadła butlę, a jej się nie zdarza zjeść butli w leżaczku. Obowiązkowo na rączkach. Słoiczki zje, ale nie butlę. A u Anety zjadła. W ogóle fajnie w nim siedziała, nie zjeżdżała w nim, siedziała stabilnie. Chyba jednak zamówię jakiś z Allegro, ale najpierw popatrzę w sklepach na nie, przymierzę do nich Zuzię, wybiorę najlepszy i potem na Allegro zamówię.
Chłopek brzusio cudny Aż zatęskniłam, ale w obecnej sytuacji nie w głowie mi dziecko. Czekam na okres Nie wiem kiedy przyjdzie, ale mam nadzieję, że przyjdzie he, he, he
Idę robić te fotki i Wam wrzucę
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344136 przez Dorciaition
Vestusia matę zamówiłam z allegro. Też na początku chciałam literki albo cyferki ale potem stwierdziłam, że takie obrazki teraz bardziej ją zainteresują, a cyferki też na niej są
Masz rację z tym kąpaniem. My teraz kąpiemy Lenkę ok 19;30 i dzięki temu dłużej śpi. Nawet godzinka to już coś
Ale masz fajnie z tą Anetą. Kurde, że żadna z 3miasta nie jest. Choć na początku była tutaj dziewczyna z Gdyni, ale uciekła ;/
Vestusia zagłodzisz się. Jedz chociaż warzywa i owoce.
Najlepiej podaj Zuzi jeszcze raz gruszke i zobaczysz czy to od niej wysypka.
No i na zdjęcia czekam
Masz rację z tym kąpaniem. My teraz kąpiemy Lenkę ok 19;30 i dzięki temu dłużej śpi. Nawet godzinka to już coś
Ale masz fajnie z tą Anetą. Kurde, że żadna z 3miasta nie jest. Choć na początku była tutaj dziewczyna z Gdyni, ale uciekła ;/
Vestusia zagłodzisz się. Jedz chociaż warzywa i owoce.
Najlepiej podaj Zuzi jeszcze raz gruszke i zobaczysz czy to od niej wysypka.
No i na zdjęcia czekam
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344138 przez Dorciaition
Ooo są fotki.
Ale Zuzia fajniusia. Skarpetki w Hello Kitty ma he he
Fajnie wyglądają i jak kolorystycznie rajstopki dobrane Taka młoda i juz ma chłopaka
Faktycznie większa od Michałka, ale i tak szczuplutka jest.
Ucałuj Ją mocno jak się obudzi
A fota ze świat na pewno jest ładna, a Ty przesadzasz.
Ale Zuzia fajniusia. Skarpetki w Hello Kitty ma he he
Fajnie wyglądają i jak kolorystycznie rajstopki dobrane Taka młoda i juz ma chłopaka
Faktycznie większa od Michałka, ale i tak szczuplutka jest.
Ucałuj Ją mocno jak się obudzi
A fota ze świat na pewno jest ładna, a Ty przesadzasz.
Moderatorzy: ilona