- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- jo_anna20
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 9 miesiąc temu #343396 przez madziaska
Wszystkiego naj naj naj Michasiu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Piekna panna bylas A Kubunio caly tatus
Emka ja tez zamierzam zupki gotowac malej. Czekam tylko na warzywka u mojej mamci. Ona chyba ma w ogrodku wszystkie warzywa.Poczawszy od ziemniakow, poprzez marchew, pietruszke, seler, cebula, kalafior, fasola, groch,szpinak.......... skonczywszy na dyni Owocki tez swoje Powodzenia dla M z praca
Ja dzisiaj do fryzjera!!!!!!!!!!!!!!! Z Hania, ale mama sie nia zajmie;)
Milego dnia babenki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Piekna panna bylas A Kubunio caly tatus
Emka ja tez zamierzam zupki gotowac malej. Czekam tylko na warzywka u mojej mamci. Ona chyba ma w ogrodku wszystkie warzywa.Poczawszy od ziemniakow, poprzez marchew, pietruszke, seler, cebula, kalafior, fasola, groch,szpinak.......... skonczywszy na dyni Owocki tez swoje Powodzenia dla M z praca
Ja dzisiaj do fryzjera!!!!!!!!!!!!!!! Z Hania, ale mama sie nia zajmie;)
Milego dnia babenki
Temat został zablokowany.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #343433 przez Malina86
Czesc Babenki!
Dziekujemy bardzo za zyczonka
kima piekna Panna Mloda bylas
madziaska foty po powrocie od fryca poprosimy
emka na Twoim telefonie jest 10 kwietnia, a na moim 3 marca i godz. 18:18 Chyba cos mu sie przestawilo po ostatnim upadku Gratuluje przespanych nocek- w koncu!
Dzisiejsza Michaśke Wam wrzucam:
Dziekujemy bardzo za zyczonka
kima piekna Panna Mloda bylas
madziaska foty po powrocie od fryca poprosimy
emka na Twoim telefonie jest 10 kwietnia, a na moim 3 marca i godz. 18:18 Chyba cos mu sie przestawilo po ostatnim upadku Gratuluje przespanych nocek- w koncu!
Dzisiejsza Michaśke Wam wrzucam:
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Malina86.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu #343447 przez vestusia
Witam po spacerku
Zuzia pospała troszkę, wróciłyśmy, zjadła i ogląda Klub Myszki Miki. Ja też zjadłam obiadek, więc mogę zawiązać sadełko.
Emcia super, że ugotowałaś Natalce obiadek
Ja to będę w lecie robić Zuzi jakieś obiadki, ale to zobaczymy, bo przecież będzie w tym czasie w żłobku i nie wiem jak to czasowo będę miała zrobić... no ale... się zobaczy.
Malina - Misia to rzeczywiście ślicznotka po mamusi
Ona takie niewinne minki robi na tych fotkach, jakby się zawstydziła
Bob na razie czeka na info, bo ta praca niby za 900 euro i powiedział, że za mniej niż 1000 euro nie pojedzie, więc czekamy aż koleś da znać. Zobaczymy. Wczoraj mi powiedział, że może lepiej żeby pojechał, bo sobie od niego odpocznę.
Zuzia pospała troszkę, wróciłyśmy, zjadła i ogląda Klub Myszki Miki. Ja też zjadłam obiadek, więc mogę zawiązać sadełko.
Emcia super, że ugotowałaś Natalce obiadek
Ja to będę w lecie robić Zuzi jakieś obiadki, ale to zobaczymy, bo przecież będzie w tym czasie w żłobku i nie wiem jak to czasowo będę miała zrobić... no ale... się zobaczy.
Malina - Misia to rzeczywiście ślicznotka po mamusi
Ona takie niewinne minki robi na tych fotkach, jakby się zawstydziła
Bob na razie czeka na info, bo ta praca niby za 900 euro i powiedział, że za mniej niż 1000 euro nie pojedzie, więc czekamy aż koleś da znać. Zobaczymy. Wczoraj mi powiedział, że może lepiej żeby pojechał, bo sobie od niego odpocznę.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #343503 przez Dorciaition
[/hide]
Emka cudnie, że Natalka przesypia już całe noce. u nas dzisiaj też się udało, ale np wczoraj 2 razy ją karmiłam. Dziwna jest
Kima ślicznie wyglądałaś. To ostatnie bardzo mi się podoba.
Chciałam też dodać, ale na tym kompie mam tylko takie robione przez kogoś z gości :/
Malinka] śliczna Miśka. 5 miesięcy temu jak Tobie ją wyjmowali to ja w kinie siedziałam A wieczorem do szpitala
No i bodziak jak zawsze rewelacyjny. Denerwujesz mnie
Też zamierzam gotować zupki jak w ogórdku u taty i teściowej coś wyrośnie Mają tego troszkę ale niestety nie tyle co u Ciebie Madziaska.
U nas to głównie marchewka, cebula i bób, ktory zajmuje dużo miejsca, ale Krzysia go uwielbia więc sieją
Moja Lenka mnie z każdym dniem zadziwia Wczoraj założyłam moje stare okulary. Jak mnie zobaczyła to zaczęła wrzeszczeć jak szalona. Krzysiu musiał ją uspokoić. Dzisiaj też spróbowałam i znowu ryk
Wszystko łapie- kabel od myszki jak mam ją na kolanach przy lapku, widelec z ręki. A to pewnie dopiero początek
Dziewczyny co myślicie o takim pałąku allegro.pl/fisher-price-muzyczny-przyrza...185-i2250220778.html
Chciałabym go chyba kupić Leni. Mata już ją nudzi, zresztą całą ją rozbraja
Ma któraś z Was coś takiego?
[/hide]
Emka cudnie, że Natalka przesypia już całe noce. u nas dzisiaj też się udało, ale np wczoraj 2 razy ją karmiłam. Dziwna jest
Kima ślicznie wyglądałaś. To ostatnie bardzo mi się podoba.
Chciałam też dodać, ale na tym kompie mam tylko takie robione przez kogoś z gości :/
Malinka] śliczna Miśka. 5 miesięcy temu jak Tobie ją wyjmowali to ja w kinie siedziałam A wieczorem do szpitala
No i bodziak jak zawsze rewelacyjny. Denerwujesz mnie
Też zamierzam gotować zupki jak w ogórdku u taty i teściowej coś wyrośnie Mają tego troszkę ale niestety nie tyle co u Ciebie Madziaska.
U nas to głównie marchewka, cebula i bób, ktory zajmuje dużo miejsca, ale Krzysia go uwielbia więc sieją
Moja Lenka mnie z każdym dniem zadziwia Wczoraj założyłam moje stare okulary. Jak mnie zobaczyła to zaczęła wrzeszczeć jak szalona. Krzysiu musiał ją uspokoić. Dzisiaj też spróbowałam i znowu ryk
Wszystko łapie- kabel od myszki jak mam ją na kolanach przy lapku, widelec z ręki. A to pewnie dopiero początek
Dziewczyny co myślicie o takim pałąku allegro.pl/fisher-price-muzyczny-przyrza...185-i2250220778.html
Chciałabym go chyba kupić Leni. Mata już ją nudzi, zresztą całą ją rozbraja
Ma któraś z Was coś takiego?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #343514 przez Dorciaition
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #343521 przez Malina86
Dorcia nie denerwuj sie Fajny ten palak, ale pewnie tez sie Lence szybko znudzi.
Nie strasz dziecka
Fotka ze slubu piekna, tez chyba cos wyszukam zaraz
Dorcia nie denerwuj sie Fajny ten palak, ale pewnie tez sie Lence szybko znudzi.
Nie strasz dziecka
Fotka ze slubu piekna, tez chyba cos wyszukam zaraz
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #343524 przez emkapl84
www.facebook.com/photo.php?fbid=11384048...16586&type=3&theater
www.facebook.com/photo.php?fbid=11384047...16586&type=3&theater
a to moje fotki ze slubu:)
Dorcia jak byłam u lekarza to w poczekalni byla taka zabawka dla maluszkow i Natalce sie bardzo podobało...ale z drugiej strony to jest podobne do maty i dzidzia tez tylko lezy i patrzy wiec tak jak malina napisala moze jej sie szybko znudzic...
a to moje fotki ze slubu:)
Dorcia jak byłam u lekarza to w poczekalni byla taka zabawka dla maluszkow i Natalce sie bardzo podobało...ale z drugiej strony to jest podobne do maty i dzidzia tez tylko lezy i patrzy wiec tak jak malina napisala moze jej sie szybko znudzic...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #343525 przez Dorciaition
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #343533 przez vestusia
Hallo. My uciełyśmy sobie z Zuzią ładną drzemkę, obudziła mnie wbijając paluchy w buzię
Wasze dzieci też takie zainteresowane twarzą? Tzn. Waszą twarzą? he, he, he
Dorcia, a to żeś wystraszyła Lenkę
Ja mam taki pałąk do przyczepienia np. na wózek albo leżaczek. Może pomyśl o takim? To wtedy Lenka będzie w innej pozycji i może jej się spodoba? Nie wiem sama, ale pałąk fajny.
Emcia ślicznie wyglądałaś. Sukienka trafiła w mój gust Podoba mi się
Dorcia a jakie Ty miałaś śliczne kwiaty (?) wczepione w suknię. Ładne
Zuzia rozgadała się na całego, zjadła jabłuszko i wciągała je też nosem. Musiałam jej go oczyścić. W ogóle jak ją karmię, to ona ciągle te łapki pcha do buzi. Mnie to czasami denerwuje, tzn. śmieję się z tego, bo jedzenie przez to trwa dużo dłużej, no ale skoro Zuzia ma taką radochę, to niech jej będzie
Bob się kąpie a ja zaraz idę na mieszkanie Mamci ogarnąć i potem będzie jakiś przegląd gazowy chyba, więc muszę tam być
Lecę laseczki
A ja 5 miesięcy temu byłam już w szpitalu. Jejor, ja tam spędziłam aż 12 dni!!! No jak w sanatorium, tylko jedzenie kaszaniaste
Wasze dzieci też takie zainteresowane twarzą? Tzn. Waszą twarzą? he, he, he
Dorcia, a to żeś wystraszyła Lenkę
Ja mam taki pałąk do przyczepienia np. na wózek albo leżaczek. Może pomyśl o takim? To wtedy Lenka będzie w innej pozycji i może jej się spodoba? Nie wiem sama, ale pałąk fajny.
Emcia ślicznie wyglądałaś. Sukienka trafiła w mój gust Podoba mi się
Dorcia a jakie Ty miałaś śliczne kwiaty (?) wczepione w suknię. Ładne
Zuzia rozgadała się na całego, zjadła jabłuszko i wciągała je też nosem. Musiałam jej go oczyścić. W ogóle jak ją karmię, to ona ciągle te łapki pcha do buzi. Mnie to czasami denerwuje, tzn. śmieję się z tego, bo jedzenie przez to trwa dużo dłużej, no ale skoro Zuzia ma taką radochę, to niech jej będzie
Bob się kąpie a ja zaraz idę na mieszkanie Mamci ogarnąć i potem będzie jakiś przegląd gazowy chyba, więc muszę tam być
Lecę laseczki
A ja 5 miesięcy temu byłam już w szpitalu. Jejor, ja tam spędziłam aż 12 dni!!! No jak w sanatorium, tylko jedzenie kaszaniaste
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #343535 przez Dorciaition
No i trochę nas.
Wy dajecie mało zdjęć to ja Was będę molestowąc
Wy dajecie mało zdjęć to ja Was będę molestowąc
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #343540 przez Dorciaition
Malina wyglądałaś cuuuudownie!
Super zdjęcia. No i staż też już ładny
Vestusia Lenka też lubi moją gębę Ostatnio uwielbia ściągać okulary.
Oj nie dokończę, bo Lencia marudzi.
Śmigam. Wróce wieczorkiem
Super zdjęcia. No i staż też już ładny
Vestusia Lenka też lubi moją gębę Ostatnio uwielbia ściągać okulary.
Oj nie dokończę, bo Lencia marudzi.
Śmigam. Wróce wieczorkiem
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #343543 przez Malina86
Dorcia slicznie wygladacie z Lenka, ja nie mam zadnego zdjecia z Misia ze Swiat- wogole zadnego nie mam, Misia ma jakies tylko.
Super te czerwone kwiaty wygladaly na Twojej sukni slubnej.
emcia juz kiedys Ci pisalam, ze mialas cudna suknie,no i M tez sie niezle prezentowal
Vestusia moja Michaśka jet bardzo zainteresowana twarza, wlosami i dlonmi i tez wklada rece do buzi przy jedzeniu i czasem mnie do szalu tym doprowadza, bo zawsze cale rekawy ma utytlane
Super te czerwone kwiaty wygladaly na Twojej sukni slubnej.
emcia juz kiedys Ci pisalam, ze mialas cudna suknie,no i M tez sie niezle prezentowal
Vestusia moja Michaśka jet bardzo zainteresowana twarza, wlosami i dlonmi i tez wklada rece do buzi przy jedzeniu i czasem mnie do szalu tym doprowadza, bo zawsze cale rekawy ma utytlane
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #343583 przez vestusia
kurde Malina jaka z Ciebie Dzaga. normalnie nie moge sie napatrzec na te zdjecia slubne. w ogole fotografia slubna mnie rozczula i chyba jednak troszke Wam zazdroszcze he he
Ja mam chyba jakies 2 zdjecia ze swiat to Wam wkleje w wolnej chwili.
Ale Lenka ma super frajde z tym kubeczkiem. chyba Wam tego tez pozazdroszcze i kupie jutro Zuzi. Bo zabawa przy tym hak widze jest swietna
pisze z telefonu i powiem Wam ze mi dzis komp zastrajkowal (znowu!!!!) i myslalam ze znowu bede musiala zrobic format dysku!!! nie bede wchodzila na forum z kompa bo po prostu ktoregos dnia szlag mi trafi kompa i juz nawet format nie pomoze
Ja mam chyba jakies 2 zdjecia ze swiat to Wam wkleje w wolnej chwili.
Ale Lenka ma super frajde z tym kubeczkiem. chyba Wam tego tez pozazdroszcze i kupie jutro Zuzi. Bo zabawa przy tym hak widze jest swietna
pisze z telefonu i powiem Wam ze mi dzis komp zastrajkowal (znowu!!!!) i myslalam ze znowu bede musiala zrobic format dysku!!! nie bede wchodzila na forum z kompa bo po prostu ktoregos dnia szlag mi trafi kompa i juz nawet format nie pomoze
Moderatorzy: ilona