BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #342203 przez Malina86
Dorcia dawaj foty Lenki w kolczykach!!!! I opowiadaj jak bylo.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342205 przez Malina86
A wogole Miśka wczoraj powiedziala "mama"- oczywiscie byl to przypadkowy zbitek sylab- rownie dobrze mogla powiedziec np. "kaka" :) Siedziala w lezaczku i piszczala i nagle taka cisza i powiedziala "mama", ale zdebielismy z malzem. Pomimo, ze to nieswiadomie powiedziala to i tak mi sie oczy zalzawily :)

Lech ma nowe piwo- z oranzada :) Mniam :lol:

Vestusia dla Ciebie rowniez wszystkiego co najlepsze na Swieta i na zycie tez :)
12 lata 9 miesiąc temu #342207 przez Dorciaition
Dziewczyny a mogę jutro??? Lenia śpi a ja prasuje. Coś tam pstryknęłam jej, ale nie wiem czy widać.

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #342208 przez Malina86
Nie mozesz jutro! Jutro mozesz tez ewentualnie ;) Dawaj Dorcia :)
12 lata 9 miesiąc temu #342211 przez vestusia
Dorcia popieram Malinę - jutro to będzie futro, powiedziałaś "A", to dawaj fotę he, he, he :D Nasze sokole oczy na pewno dojrzą kolczyki :D Hi, hi, hi :D

Malina super, że tak Misi wyszło.

A to piwo to muszę spróbować.

Zuzia też od wczoraj popiskuje, aż z Piotrkiem grzejemy. I pluje i piszczy :D

Kurka to ja nie wiem dlaczego mam jeszcze mleko w piersiach. Tzn. jak naciskam, to leci najpierw mleko, a po kilku naciśnięciach tak jakby sama woda. Nie wiem dlaczego, przecież nie karmię już tak długo.
12 lata 9 miesiąc temu #342215 przez vestusia
Nie wyłączę forum dopóki nie zobaczę fotki Dorcia :D Potraktuj to jako groźbę he, he, he :D
12 lata 9 miesiąc temu #342217 przez Malina86
I ja tez tu czekam wciaz...
12 lata 9 miesiąc temu #342219 przez vestusia
No gdzie te foty :(
12 lata 9 miesiąc temu #342225 przez vestusia
No nie wiem, czy się doczekam.

Dorcia!! :D :D :D
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342244 przez Dorciaition
JEjciu przepraszam, ale prasowałam. Musiałam to zrobić bo już spać przez to nie mogłam.
Przeglądam właśnie zdjęcia i nie widać tych kolczyków.
Jutro zrobię w całej okazałości, a dziś tylko to :

W moich majtach ;) KRzysiu założył żebym tak na golasa jej zdjec nie robiła ;)

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #342252 przez Malina86
Dorcia no sliczne kolczyczki! Rozowe chyba? A jak lenia to znisosla?
Hahahaha zdjecie w stringach za mocne :lol: Jeszcze stanik niech jej Krzysiu ubierze :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342253 przez Dorciaition
Oj na tych pomniejszonych nie widać za bardzo. Jutro jej zrobię porządne. Dziś nie chciałam jej już dręczyć ;)

Bidulka napłakała się.

Siedzę tam z nią, kobieta się przymierza, strzał i cisza. Patrzymy na Lenkę, bo ona nic, a za chwilę jak do niej doszło to taki płacz, że szok. Szybko drugie i jeszczę większy płacz. Aż jej taka wielka łezka poleciała.
Krzysiu się zestresował, aż byłam zdziwiona ;) Krzyczał "daj ją, daj ją".
NO ale po chwili jej przeszło i był zaciesz. Tylko jak ta babka się odezwała to Lenka w ryk i cały czas patrzała potem na nią podejrzanie ;)
Cieszę się, że już mamy to z głowy. Teraz mam tylko nadzieję, że nic nie będzie sie działo z tym.

Vestusia oj tam oj tam, nie wymyślaj z tymi niekapkami :P Smoki też psują zgryz, a ten niekapek to taka radość. A przecież długo z tego dziecko nie pije, chwilkę dziennie.
A Twoje cycuchy może potrzebują jeszcze trochę czasu do regeneracji.
Bardzo się cieszę, że zdecydowałaś się na te studia. Dobra decyzja, tak myślę. Będziemy Ciebie tu wspierać.

Tobie też życzymy Wesołych i spokojnych Świąt :kiss: :kiss: :kiss: Ucałuj Zuzankę. MAsz tak dobrze jak my- na gotowe do teściów ;)

Tak Malincia różowe ;)
Za 3 tygodnie te ściągamy i będą kwiatuszki ładne :)

12 lata 9 miesiąc temu #342258 przez vestusia
No się doczekałam w końcu!

Kolczyki super, a historia przekłucia niezła :D Lenka pewnie z wrażenia popłakała hi, hi, hi :D

I przyznam, że najlepsze fotki w stringach he, he, he :D Też macie pomysły hi, hi, hi :D

Wiem wiem z tymi niekapkami. Smoka też daję he, he, he i widzę już objawy uzależnienia. Ale podobno te z lovi nie psują zgryzu ha, ha, ha :P

Idę na Geslerową i spać. Bob siedział w łazience dobre 40 minut. Nie wiem czy coś ode mnie chce, ale tablety mi się skończyły już przedwczoraj, więc niech nie podchodzi do mnie, chyba że zamierza rodzinę powiększyć ha, ha, ha :D

Dobranoc :*
12 lata 9 miesiąc temu #342259 przez mia1082
Witam moje drogie ale się za Wami stesknilam :( nie mogę wejść na forum przez wirola :( :( :( :angry: :ohmy: mam nadzieje ze telefonu mi nie zainfekuje :laugh: Trochę Was podczytalam dzięki e-mailowi. Dorcia Lenka cuuuuudasna w tych kolczykach. Vestusiu duuuuuuuzo postów wcześniej pytalas o wagę Kacperka wynosi już prawie 9 kg Moj klocus. Zuzka go nie przebije :laugh:
Dziewczyny nie dam rady na tel nadrobić tych straconych postów :(
Życzę Wam cudnych pogodnych i radosnych Swiat buziole
12 lata 9 miesiąc temu #342266 przez Dorciaition
Vestusia ha ha na pewno smoki z lovi są bardzo zdrowe.
Choć oglądałam Mamo to ja i tam opowiada czasami ten doktor, zapomniałam jak się nazywa. No i mówił, że do któregoś miesiąca (też oczywiście nie pamietam którego) smoczki są zalecane.

Oo, Bob się tam chyba dobrze czyści ;) Tylko z żelem uważajcie :laugh: :laugh: :laugh:
A to czas kiedy juz powinnaś wziąć tabletki tak? ja dziś pierwszy dzień bez, więc pewnie jutro @ :huh: A w ciazy było tak fajnie :)

Witaj Mia. W końcu się odezwałaś, ale domyślałam się, że to przez tego wirusa cholernego.
No no Kubuś faktycznie duży chłopak :)
Jak wizyta mamusi?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży