BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #343065 przez luska
hej kochane wow jak na 4 dni to mam małe zaległosci.

Dziewczyni wyglądaja osko w tych kolczykach!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
heheh no i L :kiss: enka w gakach :lol: :lol: :lol:

Emka zdrowka

wow kogo moje oczy widza .Aniu w końcu się oezwałaś.

malina zdrowka dla Michasi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #343071 przez luska
Dziewczyny sorrki ale nawet nie miałam kiedy wam złożyc świątecznych życzeń, ale jak to u nas na świeta kupe ludzi, kupe roboty i ciągle coś.Przewineło się chyba ze 20 osób , narobiłam sie tyle, a zostało mi tylko troche ciasta B)

Najgorsze , że dzieciaki nadal zakatarzone , ja tez się załatwiłam , a jak by tego bylo mało to jeszcze Olkowi cos wyszło na nodze , plama czerwona , taka strasznie brzydka i jakby była zaogniona......Jutro znowu do lekarza , bo mala ma szczepienie B)

no i nie wiem czy wam piałam ale juz u księżulka byliśmy , slub i chrzciny 2.06 tylko musze jeszcze godzine przełozyc , bo jednak za pózno(17.45)No i od poniedziałku musze dzialac.Ale tak mi sie ku****** nie chce , że nie pytajcie
12 lata 9 miesiąc temu #343097 przez vestusia
Oj Lusia, no to święta pracowite, ale Ty chyba jesteś wtedy w swoim żywiole :D Imprezka udana, skoro wszystko zjedzone hi, hi, hi :D

No a ślub - super. I Ty, i Madziaska bierzecie teraz ślub, super :) Tylko pozazdrościć :)

Ja posprzątałam w domu, bo oczywiście jak wyjechaliśmy, to zostawiliśmy syf, bo jakże by inaczej. Naczynia w zlewie zakwitły, ale wzięłam się do roboty i jest błysk. Prania się robią, więc nie idę na spacer, zresztą nie mam nawet siły. Zuzia coś mi dziś marudzi i albo wyczuwa mój podły nastrój, albo brakuje jej noszenia na rączkach przez teściową i teścia :)

Idę się z nią pobawić, bo stęka i jęczy okropnie :)

A Gdzie Wy się podziewacie??? :D
12 lata 9 miesiąc temu #343119 przez madziaska
Witam się po Świętach :)

Pisze z tel.,nie chce nikomu kompa zainfekować ;)

Zdrówka dla Misi.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343126 przez Dorciaition
Cześć Dziewczynki.

Luśka a Wy ślub kościelny bierzecie czy cywilny?

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #343133 przez Dorciaition
STO LAT, STO LAT DLA FILIPKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA 5 MIESIACA!!! :kiss: :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343145 przez vestusia

To i ja się przyłączam do życzeń dla Filipka. Sto lat. Kurka jak ten czas zasuwa! :D

A powiem Wam, że nie mogę się już doczekać aż Zuzia usiądzie. Wydaje mi się, że o wiele więcej rzeczy będę mogła z nią wtedy porobić :)

Moja teściowa skrytykowała pomysł kolczyków u Zuzi. Ale i tak jej nie posłucham i jej przekłuję. Bo jak widzę Wasze dziewczęta w kolczykach to sama nabieram ochoty :D

12 lata 9 miesiąc temu #343160 przez luska

Tez sie przyłączam do zyczeń dla Filipka :kiss: :kiss: :kiss:

Dziewczyny tak to jest z tymi chłopami , on z natury sa chyba mało zorganizowani z mojm to samo , chociaz nie narzekam , bo to on zawsze ciągnie pierwszy do domu ale oboje starmy sie wszytko organizowac pod maluch.Z moim to trzeba było jednak wypraowac , od razu to taki kumaty nie był.

Vestusia czyżby go ruszyło coś:)
z kolczykami dla małej to ja sie nikomu nie chwale , na chrzest bedzie miała przebite i koniec kropka w głeboko w d.... mam zdanie innych :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #343175 przez Dorciaition

No i też już marzę o tym żeby Lenka usiadła. Wydaje mi się, że będzie weselej :)Jeszcze troszeczkę :)

A ja się cieszę, że mamy juz kolczyki. Im starsza tym bardziej by pamietała ból. Ja też miałąm tak szybko, moja chrześniaczka też :)

Vestusia masz miesiąc na schudnięcie. Trzymam kciuki. Zrób się na bóstwo i pokaż jej jaka dżaga z Ciebie :)

Aa Luśka :) Nie wiem dlaczego wydawało mi sie, że cywilny. Nie będzie tak jak chciałaś, ale i tak na pewno będzie cudnie :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343194 przez Malina86
Czesc Mamusie moje drogie :)

Filipku wszystkiego najlepszego!

My juz po lekarzu- na szczescie procz kataru nic Michasi wiecej nie jest, za to ten katar jest masakryczny. Tak sie umeczy biedna, ze patrzec nie moge. Mowilam jej, zeby mi oddala ten katar to przeszlo na mnie, ale i jej niestety zostalo. No i jak wizyta u lekarza trwala 10min, tak zeby wykupic cala recepte zjechalismy 4 apteki. Do pierwszej sie wracalam, bo witamina A w plynie byla otwarta. W koncu w czwartej aptece wykupilam wszytsko, 30 min. obslugiwal mnie stary, slepy dziad, jade juz do domu, wyciagam ta witamine A, a na niej data waznosci: luty 2011! Tak sie wkur*****! Wracam, wpadam do apteki, patrze 4 osoby wiec mowie babie w kolejce, ze wchodze przed nia, zeby to oddac, poczekalam, az skonczy obslugiwac ta co byl w trakcie jak weszlam i jak skonczyl po 22 min. to mowie na cala apteke:
-Dal mi Pan ponad rok przeterminowana witamine dla dziecka!
On: No zobaczmy... (szuka daty, szuka i szuka, nadal szuka...znalazl!), patrz i patrzy i nadal patrzy...
Ja: Luty 2011
On: Luty 2012
Ja: Luty 2011
On: No nie... 2012
Ja: Nawet gdyby to byl 2012, a nie jest to i tak jest przeterminowana!
On: No jest, ale do 2012.
Ja: (juz zwatpilam w swoj wzrok) Prosze mi pokazac. Patrze jak byk 02.2011 wiec mowie: Jest Pan farmaceuta i jedynki od dwojki Pan nie odroznia?! Prosze mi to wymienic!
On: Nie ma innej (oddaje mi kase)
Ja: Czy kupie to bez recepty?
On: Nie
Ja: W takim razie nic mi po tych pieniadzach, prosze mi oddac recepte (jebniecie reszty lekow na lade)
On: Ma Pani paragon ( mialam, bo cos mnie tknelo i sie upomnialam, bo mi nie dal)
Dalam mu ten paragon, dal mi osiem zloty z groszami zamiast 48zl wiec mowie kretynowi, ze jeszcze 40zl. Oddal ta kase i patzry na mnie jak ciele, a ja mowie mu, ze jeszcze recepta do zwrotu! Wiecie co zaczynam twierdzic, ze Ci farmaceuci chyba za duzo lekow na sobie testuja. To jest jakas masakra! Wogole to dzieki temu, ze w pierwszej aptece widzialam te wszystkie preparaty z recepty to wiedzialam co mam kupic, bo ten dziad by mi dal prawie wszystko zle! Niestety tam musialam zwrocic bo byla otwarta witamina, a chcialam wszystko razem wykupic. Paranoja! Wychodzi na to, ze idac do apteki musisz sie znac na lekach, bo inaczej narazasz wlasne zycie, albo zycie dziecka. Ostatecznie tej witaminy A w plynie nigdzie nie dostalam- jak widac towar na wage zlota.

Miśka tak sie rwie do siadania, ze masakra. Dzisiaj sie podniosla z plaskiego i sobie siadla w kolysce! :ohmy: Wogole to prawie stracila glos od piszczenia.

Ja doszlam do wniosku, ze chyba wiecej na noc nigdzie nie jade, bardziej zmeczona jestem niz wypoczeta po tych swietach, a wogole to nie lubie spac u kogos bo po prostu nie moge zasnac. Misia byla grzeczniutka i spala cala nocke wiec chociaz tyle.

Moja mama powiedziala, ze jestsmy sadysci, ze uszy Misi przeklulismy, ale tak zartem to powiedziala. Stanela jak wryta jak zobaczyla :) Dzisiaj w pracy sie pochwalila i kolezanki jej powiedzialy, ze dobrze, ze Mala pamietac nie bedzie wiec chyba sie juz w pelni z tym pogodzila.

luska super, ze slub i chrzciny zaklepane :)

Cos wiecej chcialam napisac, ale nie pamietam :)

12 lata 9 miesiąc temu #343212 przez luska
hej
Z tele pisze bo wiadomo wirus........
Malina fuck co za dekiel ja pier........no porazka calkowita.Wez tu czlowieku cos zalatw normalnie~poprostu sie nie da!!!!!hehe ale z twoim temperamentem to i tak ,ze faceta nie zezwalas
Dobrze,ze u Misi to tylko katarek.Tylko,ze dla nas to tylko katarek ,a dla takich maluszkow to straszna meczarnia

12 lata 9 miesiąc temu #343224 przez luska
Docia cudownie nie bedzie nawet nastroju nie mam a jak o tym myśle to mam ochote komus łeb rozwalić.
Dobra nie marudze wam juz o tym temat zamknięty :)
12 lata 9 miesiąc temu #343230 przez madziaska
vestusia,gdzie na logopedię się wybierasz? Jeśli na Uniwerek Wrocławski to chętnie pomocą służę. Materialów mam sporo,więc będziesz miała motywacje,aby mnie odwiedzić :P

Wszystkiego naj dla Filipka :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #343238 przez kima
Hej poświątecznie :)

Mia trzymam kciuki za Twoją podróż autkiem, ja jeszcze sama z małym nie jechałam, trochę się boję, że jak mi zacznie płakać to spanikuję :P

Dorcia, oj Twój Krzyś to strasznie za tą swoją mamuśką jest widzę ;) nie daj tak sobie ;) Twoje zdanie powinno się dla niego bardziej liczyć, niż jej ;)

Właśnie Vestusia, a Wy też się pobieracie, bo mówiłaś, że w tym roku, a teraz coś nic nie mówisz na ten temat..

Lusiaczku fajnie, że wesele zaklepane :) szkoda, że Twój ma takie podejście.. u nas było prawie 100 osób, wesele naprawdę udane i nie uważam, że "ludzie żarli za moją kase" ;) dla mnie to był najpiękniejszy dzień w życiu i chciałam właśnie, żeby bliscy rodzina i przyjaciele byli ze mną w tym dniu :) a skoro robicie w domu to Kochana, żeby nie skończyło się na tym, że będziesz piekła, sprzątała, gotowała i się umęczysz i pójdziesz z worami pod oczami do ołtarza :P
12 lata 9 miesiąc temu #343240 przez kima

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia