BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342528 przez Malina86
Dorcia no Misia ma dosc mocno niebieskie oki, a na zdjeciach wychodza jeszcze bardziej.

Kupilam dzisiaj w Biedronie 6 czteropakow Redsa- jestem gotowa na swieta :lol:

W Realu jest Bebilon 2 1200g za 49,99- kupilam, bo jeszcze miesiac i beda dzieciaczki dwojke zajadac.

Oj przez te kolczyki to takie dorosle mi sie to moje dziecko wydaje :) Dopiero byla taka maciupenka i gdzie tam jakies kolczyki. Nim sie obejrze to w pepku bedzie chciala robic :)

Ide do mojego Shreka ogladac "Shreka".

Zyczymy z Michasia wesolych, spokojnych i cudownych Swiat! Wszystkiego co najlepsze Mamusie i Dzidziusie!

My jeszcze jutro zajrzymy bo dopiero w niedziele jedziemy do rodzicow.

Dobranoc Mamusie.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #342557 przez [email protected]
Malina-co tam kolczyki-przy takich oczach zadnych ozdób nie potrzeba!!!
a jajo czaaaaad-kradne na fejsa je buahahahha

Sto Latek dla Natalii i NAdii!!!!!!

WESOŁYCH ŚWIĄT MOJE KOCHANE DZIEWCZĘTA!!!

a teraz opowiem Wam dzisiejsze nowiny zmojego miasta-opowiesciz krypty normalnie
dzisiaj rano zmarł nasz burmistrz-był najstarszym burmistrzem w polsce-czekał na bajpasy w szpitalu jż i sie nie doczekał:/

a druga historia to masakra.... normalnie TLC!!!
babka nie wiedziałą ze jest w ciąży i urodziłą w domu!!!!
mąż ją rzucił bo zaczeła pić i takie tam...
zamieszkała z matką i piła dalej...
kilka dni temu kupiła wóde i sie narąbała w domu poszłą kupe i zaczeła sie drzeć w łazience.
matka zadzwoniła po karetke ze jej cóa przekwitła ale strasznie krwawi i ją boli.
przyjechało pogotowie-okazało sie ze rodzi wiec przyjechało drugie-no ale dziecko nie żyje:(
dzisiaj był pogrzeb-nie wiem czy urodziło sie martwe ani kiedy zmarło, jaka płeć ani ktory to był tydzien....masakra co?

okuciekam kochane moje
miło spędzcie ten czas!
papa
12 lata 9 miesiąc temu #342560 przez [email protected]
No i Skoro Malina to ja też!
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #342581 przez katka
Witajcie
Ale sie dzisiaj wyspałam R rano zabrał dzieciaki na dół a ja pospałam do 8 :lol:

Zyczymy wam zdrowych i pogodnych świąt Wielkiej nocy spędzonych rodzinnie z naszymi kochanymi bączkami

Uciekam konczyć przygotowania
12 lata 9 miesiąc temu #342589 przez aniaa_
witam Kochane Mamusie :)

Ale sie tutaj pozmieniało :), pamiętacie mnie jeszcze ????? Przepraszam, że tak długo sie do Was nie odzywałam, ale u nas sie bardzo pozmieniało, jak bede miała wiecej czasu to Wam napiszę.

Kimuś kochana przepraszam, że nie odpisałam Tobie na ostatniego sms-ka bo przeczytałam, i miałam odpisać poźniej i zapomniałam :huh:

Przede wszystkim pozdrawiam wszytkie mamusie te "nowe", których nie znam i "stare" na także dzidziusie

Chciałam Wam życzyć zdrowych i wesołych świąt, mokrego dyngusa i smacznego jajeczka :)

Wiecie co dzisiaj mija rok jak usłyszałam pierwszy raz bicie serduszka Wojtusia
12 lata 9 miesiąc temu #342622 przez Batmanik
Witam,
WESOLYCH SWIAT!!!
odezwe sie jak wkoncu nie bedzie tu trojana choc zaluje bo juz sie obrobilam dzieciaczki zdrowe wiec bede miala wiecej czasu dla was a tu taki klops!!!
pytalyscie czy mala plakala przy przebijaniu powiem tak bylo tak jak na szczepieniu zaplakala i na tym koniec a kolczyki goja sie super zero krwi czy ropy poprosu rewelacja:)
Pozdrawiam
12 lata 9 miesiąc temu #342639 przez Malina86
Czesc Kobitki!

aniaa_ no witaj na starych smieciach i odzywaj sie do nas czesciej :) No to cudowna rocznice masz dzisiaj :)

Moja Michaśka dostala w nocy takiego kataru, ze myslalam, ze sie udusi! Nie wiedzialam co robic normalnie, woda morska i odciadanie nic nie pomagaja. Maz pojechal don apteki kupil Nasivin i masc majerankowa i jest ciut lepiej, ale niewiele, a boje sie, ze w nocy znowy bedzie ja dusic. Tak jej bulgocze w tym nosie, ze masakra, a odciagnac sie nie da. Mam nadzieje, ze nic powazniejszego sie z tego nie wykluje.

Swietujcie Kochane i do uslyszenia po swietach.
12 lata 9 miesiąc temu #342693 przez kima
Hej Kobietki!

Sarenka, że tak powiem - olej te pipy ciepłym moczem! Bardzo dobrze, że je wywalili z projektu, hadry jedne i tyle! tylko się zdenerwowałam ;) A kto jak kto, ale Ty to akurat robisz rewelacyjne zdjęcia, trzymam kciuki za Ciebie w tym projekcie!

Dorcia, Lenka cudnie wygląda z kolczykami! i Miśka też! :)

Ja już prawie wyrobiona, później jeszcze tylko przygotuje sobie ciuchy dla siebie i Kubunia i wsio!

Laseczki, życzę Wesołych Świąt i wszystkiego co najlepsze dla Was i naszych dzieciaczków! Buziaczki od Kubunia dla forumowych cioteczek i małych skrzacików! :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #342760 przez Dorciaition
Hej,
my tylko na chwilkę.

Jesteśmy już po dzisiejszej imprezie.

Malina zdrówka dla Miśki.

Aniaa Kochana nie uciekaj już nam.

Buziaczki

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #342773 przez vestusia
halo Kochane. pisze z telefonu wiec sorki za ewentualne bledy i brak polskich znakow.

aniaa_ no witaj i nie uciekaj nam juz! co u Ciebie i co tam sie dzialo ze tak dlugo nic nie pisalas?

Malina Misia super wyglada w kolczykach :-)

My na basen nie poszlismy bo Zuzia ma te wysypke. niby sie goi ale pojecia nie mam od czego to. Ma dwa takie placki, male plamy na brzuszku i lokciu. wykluczam alergie pokarmowa bo odstawienie sloiczkow nic nie dalo. jak wroce do domu to zmienie proszek i plyn do plukania bo nie mam pomyslu od czego to sie wzielo. moze nagle proszek ja uczulil chociaz caly czas piore w jednym.

Zuzia juz spi a my siedzimy i jemy. Moja diete szlag teraz tragil ale wznowie ja po swietach. Nie da sie nie jesc :-)

Kilego spedzania czasu w rodzinnym gronie i do napisania po swietach. Buziaczki Kochane :-)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342841 przez Malina86
Czesc Mamusie!

My jeszcze u rodziców i chyba zostanę jeszcze do jutra bo z Misi katarem coraz gorzej i jutro pójdziemy do lekarza. Tak mi szkoda Malutkiej- normalnie ja dusza te gile. W dodatku mnie coś bierze, gardło mnie boli i z nosa leci.
Mąż dzisiaj wyjeżdża- smutno mi trochę.
Mam nadzieję, ze jutro produkcja już ruszy pełną para :)
Pozdrawiamy!
12 lata 9 miesiąc temu #342863 przez mia1082
Witam Moje Drogie
Ja dalej z tel jakiś szok z tym wirolem nawet na stronke nie chce mnie wpuscic :( Dziewczynki wyglądają cudnie w tych kolczykach szkoda ze Kacperek to chłopak :laugh:
Spóźnione zyczonka dla Nadusi i Natalki :kiss:

Wizyta mamy się udała a ja jutro wyjeżdżam na Śląsk sama z Kacperkiem. Mam stresa jak to będzie w aucie bo przed nami 250 km :( no ale zobaczymy może da mamie pokierować autkiem :)

Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieje ze coś zrobią wkoncu z ta strona bo z tel to nie to samo a brakuje mi Was każdego dnia

Buziaki i mokrego Dyngusa Wam zycze ;)
12 lata 9 miesiąc temu #342894 przez Dorciaition
Dobry Wieczór :)

My już w domku jesteśmy. Fajnie było, ale u siebie najlepiej.

Vestusia szkoda, że nie wyszło z basenem, ale faktycznie skoro wysypka jest to lepiej nie ryzykować. Mam nadzieję, że szybko wynajdziesz od czego to.

Malina oby Miście szybko katar przeszedł, bo pewnie męczy się bidulka.
A A. na jak długo teraz jedzie?

Mia następna będzie dziewuszka :)
Szerokiej drogi.

Miłego wieczoru :kiss:

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #342941 przez Malina86
Czesc Laski,
Mąż nie pojechał- o tym, ze nie jedzie dowiedział się dwie godziny przed wyjazdem, zdążyłam się spłakac, ze to jakas sciema z ta praca, ale niby na bank wyjedzie za tydzień. Jutro Wam opowiem co i jak jak będę pisać z kompa, a nie z telefonu.

My tez przyjechalismy do domku i też uważam, ze w domu najlepiej. Chyba więcej się na noc nigdzie nie wybieram.

Jutro jedziemy z Misia do lekarza bo bidula dalej ma mega katar, ja zresztą też, a do tego straszny ból gardła. Pewnie teściu jak był to przyniósł nam tyfusa od chorej tesciowki.

Mia szerokiej i szczęśliwej drogi.

Vestusia jeszcze Twoja Zabka nie raz się poplawi w basenie :)

Dobrej nocki i do jutra.
12 lata 9 miesiąc temu #342970 przez vestusia
Święta, święta i po świętach :)

Malina Kochana, dużo zdrówka dla Misi. Kurka, gdzie ona się tak załatwiła? Może faktycznie to od teścia, który przyniósł jakiegoś wira od żonki... w każdym razie mam nadzieję, że Misia szybko dojdzie do zdrówka, bo katarek u małych dzieci jest bardzo męczący. Buziaczki dla Misi :*

No a co do tego wyjazdu to kurka, co za numer! Ja rozumiem, na dzień, na dwa przed wyjazdem info, że to nieaktualne. Ale 2 godziny przed? No jakaś masakra! Mam nadzieję, że pojedzie za ten tydzień, bo przecież zrezygnował z jednej pracy i nie przyjął oferty w następnej na rzecz tej jednej.

Ja cieszę się, że jestem już w domku :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Tym niezbyt optymistycznym akcentem rozpoczęłam dzień po świętach :)

Zuzia ogląda bajki, muszę ją przewinąć, bo zrobiła kupkę :)

Ja dopijam kawkę, potem muszę posprzątać, a potem spacerek.

A Wy wstawać śpioszki :)

Miłego dzionka :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży