- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343248 przez Dorciaition
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kima ja też jeszcze boję się jechac sama z Lenką. Po pierwsze, że będzie płakała, a po dugie filmuje się, że spowoduje jakiś wypadek, choć wcześniej nie miałam żadnego problemu z jazdą samochodem.
Luśka Kim ma rację. Oby to był Wasz najpiękniejsze dzień, a nie dzień pełen roboty.
Moje weselicho też było super, ale kiedy to było. Już prawie 5 lat
Padam dziś na cycki. Nie odespałam jeszcze świąt, więc śmigam Kochane.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kima ja też jeszcze boję się jechac sama z Lenką. Po pierwsze, że będzie płakała, a po dugie filmuje się, że spowoduje jakiś wypadek, choć wcześniej nie miałam żadnego problemu z jazdą samochodem.
Luśka Kim ma rację. Oby to był Wasz najpiękniejsze dzień, a nie dzień pełen roboty.
Moje weselicho też było super, ale kiedy to było. Już prawie 5 lat
Padam dziś na cycki. Nie odespałam jeszcze świąt, więc śmigam Kochane.
Temat został zablokowany.
- jo_anna20
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343284 przez Malina86
Dziewczynki jeśli możecie to zaglosujcie na to zdjecie. Głosować można codziennie nutricia.com.pl/odpowiedzialnosc-spolecz...eria-konkursowa/1/61
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Malina86.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343295 przez kima
Joanna buziaczki dla Filipka, wklej jakieś zdjęcie, bo napewno już podrósł i się zmienił
Dorcia u Ciebie już 5 lat? Wow U mnie w czerwcu będzie 2
Wklej jakieś foto ze ślubu
Dorcia u Ciebie już 5 lat? Wow U mnie w czerwcu będzie 2
Wklej jakieś foto ze ślubu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez kima.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343312 przez katka
Witajcie
Ja na chwilke bo zaraz sie zbieramy do koleżanki z podstawówki. Nie widziałyśmy sie ze 3 lata, bo siedzi za granicą a teraz zjechała na święta i sie odezwała. Strasznie sie ciesze.
malina ale hocki z ta apteka
vestusia ja z bobem zrobiła bym insczej. przeciez sa rzeczy kiedy on chce byc na czas np wyjscie z kolegami czy po syna to jabym wtedy dał mu zuzie do popilnowania na chwilke tak jak juz miałby wychodzic i np weszła do wanny na meeeega długa kapiel. Jak by sie spóził pare razy to morze dotrze.
luska zeby nie było jak mowia dziewczyny ze sama wszystko bedziesz musiała jeszcze przygotowac
uciekam ogarnac mieszkanie i sie szykowac
Ja na chwilke bo zaraz sie zbieramy do koleżanki z podstawówki. Nie widziałyśmy sie ze 3 lata, bo siedzi za granicą a teraz zjechała na święta i sie odezwała. Strasznie sie ciesze.
malina ale hocki z ta apteka
vestusia ja z bobem zrobiła bym insczej. przeciez sa rzeczy kiedy on chce byc na czas np wyjscie z kolegami czy po syna to jabym wtedy dał mu zuzie do popilnowania na chwilke tak jak juz miałby wychodzic i np weszła do wanny na meeeega długa kapiel. Jak by sie spóził pare razy to morze dotrze.
luska zeby nie było jak mowia dziewczyny ze sama wszystko bedziesz musiała jeszcze przygotowac
uciekam ogarnac mieszkanie i sie szykowac
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343316 przez Dorciaition
Dzien Dobry.
Malinka glos oddany.
Kima noo my juz stare malzenstwo, 1 wrzesnia bedzie 5 lat. Oj tylko nie zdjecia. Wtedy byl zadowolona ze swojegp wygladu a jak teraz patrze to masakra. Ale wiadomo moda sie zmienia.
Pozniej cos wrzuce bo z kom pisze. Wy tez pokazcie
Sto lat, sto lat, niech zyje zyje nam. Kto? Miska oczywiscie. Buziaki Michasiu :-*:-*:-*
Malinka glos oddany.
Kima noo my juz stare malzenstwo, 1 wrzesnia bedzie 5 lat. Oj tylko nie zdjecia. Wtedy byl zadowolona ze swojegp wygladu a jak teraz patrze to masakra. Ale wiadomo moda sie zmienia.
Pozniej cos wrzuce bo z kom pisze. Wy tez pokazcie
Sto lat, sto lat, niech zyje zyje nam. Kto? Miska oczywiscie. Buziaki Michasiu :-*:-*:-*
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343318 przez vestusia
Dżem dobry.
Przede wszystkim buziaczki najsłodsze dla naszej Michasi
Kurdę Malina ale się troszkę uśmiałam z tej apteki. Tzn. Ty to tak fajnie opowiadasz, że aż wyobraziłam sobie całą tę sytuację. Ale tak poważnie, to włos się na głowie jeży, że trzeba sprawdzać takich "profesjonalistów". No brak słów i super, że wykłuciłaś się i pilnowałaś swoich spraw, bo nie dość, że ten farmaceuta nie widzi, to jeszcze liczyć nie potrafi. No co za ciołek.
Zdrówka dla Misi. Bidulka namęczy się sporo.
Madziaska, ja właśnie zastanawiam się albo nad Wrocławiem, albo nad Opolem. Z jednej strony do Opola mam teraz bliżej no i znam to miasto w miarę dobrze, bo tam studiowałam, no a Wrocław to dla mnie jakaś abstrakcja, ale zobaczymy jak to będzie. W każdym razie może niektóre przedmioty będą podobne i będę mogła Cię podpytać
Kimuś ja też chciałam ślub, ale ostatnio to ostatnia rzecz, jaka mi w głowie Jestem na krawędzi bycia i nie bycia z Piotrkiem he, he, he
Idę do łazienki, Zuzia ogląda jeszcze bajki. Obrobię siebie i potem Zuzię i zmykamy na spacer. I chyba sobie coś kupię, a co - dostałam od teściówki 150 zł na coś dla siebie - Piotrek nawet o tym nie wie i mu nie powiem. A co. Wydałam wczoraj mój 1000 zł na wynajem i na koncie mam aż 44 zł he, he, he
Lecę i odezwę się później. Buziole :*
Przede wszystkim buziaczki najsłodsze dla naszej Michasi
Kurdę Malina ale się troszkę uśmiałam z tej apteki. Tzn. Ty to tak fajnie opowiadasz, że aż wyobraziłam sobie całą tę sytuację. Ale tak poważnie, to włos się na głowie jeży, że trzeba sprawdzać takich "profesjonalistów". No brak słów i super, że wykłuciłaś się i pilnowałaś swoich spraw, bo nie dość, że ten farmaceuta nie widzi, to jeszcze liczyć nie potrafi. No co za ciołek.
Zdrówka dla Misi. Bidulka namęczy się sporo.
Madziaska, ja właśnie zastanawiam się albo nad Wrocławiem, albo nad Opolem. Z jednej strony do Opola mam teraz bliżej no i znam to miasto w miarę dobrze, bo tam studiowałam, no a Wrocław to dla mnie jakaś abstrakcja, ale zobaczymy jak to będzie. W każdym razie może niektóre przedmioty będą podobne i będę mogła Cię podpytać
Kimuś ja też chciałam ślub, ale ostatnio to ostatnia rzecz, jaka mi w głowie Jestem na krawędzi bycia i nie bycia z Piotrkiem he, he, he
Idę do łazienki, Zuzia ogląda jeszcze bajki. Obrobię siebie i potem Zuzię i zmykamy na spacer. I chyba sobie coś kupię, a co - dostałam od teściówki 150 zł na coś dla siebie - Piotrek nawet o tym nie wie i mu nie powiem. A co. Wydałam wczoraj mój 1000 zł na wynajem i na koncie mam aż 44 zł he, he, he
Lecę i odezwę się później. Buziole :*
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #343334 przez kima
Hejka z rana
Michasiu buziaczki od Kubunia Malinka ostatnio patrze na komórkę a tam godzina "11:11" i tak mi się od razu Misia Twoja przypomniała
Zabieram się za robotę, muszę jakąś zupę dietetyczną na ziemniaczku i marchewce sklecić
Vestusia co do Boba.. ja to bym palnęła w łeb i patrzyła czy równo puchnie a tak na poważnie, to muszę przemyśleć temat i dam Ci znać, jak mi coś mądrego przyjdzie do głowy
Mój prania nie potrafi robić, jak byłam w szpitalu to mu musiałam tłumaczyć jak się pralkę nastawia, bo czyste bokserki i skarpety mu się skończyły Ale poza tym to naprawdę nie narzekam, jak wróci z pracy to Kubusiem się zajmuję, wręcz nie chce mi go oddać wogóle, bo "sam się musi nacieszyć synkiem" gary zmyje, prasuje zawsze ciuszki Kubusia i wogóle.
Miłego dnia Babuszki
Michasiu buziaczki od Kubunia Malinka ostatnio patrze na komórkę a tam godzina "11:11" i tak mi się od razu Misia Twoja przypomniała
Zabieram się za robotę, muszę jakąś zupę dietetyczną na ziemniaczku i marchewce sklecić
Vestusia co do Boba.. ja to bym palnęła w łeb i patrzyła czy równo puchnie a tak na poważnie, to muszę przemyśleć temat i dam Ci znać, jak mi coś mądrego przyjdzie do głowy
Mój prania nie potrafi robić, jak byłam w szpitalu to mu musiałam tłumaczyć jak się pralkę nastawia, bo czyste bokserki i skarpety mu się skończyły Ale poza tym to naprawdę nie narzekam, jak wróci z pracy to Kubusiem się zajmuję, wręcz nie chce mi go oddać wogóle, bo "sam się musi nacieszyć synkiem" gary zmyje, prasuje zawsze ciuszki Kubusia i wogóle.
Miłego dnia Babuszki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez kima.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343335 przez emkapl84
dzien dobry
eh dawno mnie nie bylo ale juz was nadrobilam
MICHASIU BUZIACZKI
vestusia ja sie z M podzieliłam obowiazkami...ja zmywam a on robi pranie wiesza sklada itp :lol:wiec sie nie moge wkurzac jak mi zawali zlew bo w koncu umowa to umowa a ja od 3 lat odkad jestesmy malzenstwem nie zrobilam prania
swieta u nas minely burzliwie mielismy mala sprzeczke ale na szczescie szybko sie pogodzilismy...wiadomo jak nie ma pracy to chwilami sa cisnienia...tzn jakies tam dni juz byl w pracy ale to troche za malo jak na nasze rachunki itp...ale jesli uda mu sie w tej pracy zalapac na kontrakt to moze nie bede potrzebowala zeby mama przylatywala bo bedzie mnie stac na przedszkole byloby cudownie ale nie zapeszam...poki co nie jest za kolorowo
zaraz lece na spacerek z mala bo juz mi marudzi a od kilku nocy juz jej w nocy nie karmie!!!1i ladnie przesypia
lece bo mi mala ryczy
eh dawno mnie nie bylo ale juz was nadrobilam
MICHASIU BUZIACZKI
vestusia ja sie z M podzieliłam obowiazkami...ja zmywam a on robi pranie wiesza sklada itp :lol:wiec sie nie moge wkurzac jak mi zawali zlew bo w koncu umowa to umowa a ja od 3 lat odkad jestesmy malzenstwem nie zrobilam prania
swieta u nas minely burzliwie mielismy mala sprzeczke ale na szczescie szybko sie pogodzilismy...wiadomo jak nie ma pracy to chwilami sa cisnienia...tzn jakies tam dni juz byl w pracy ale to troche za malo jak na nasze rachunki itp...ale jesli uda mu sie w tej pracy zalapac na kontrakt to moze nie bede potrzebowala zeby mama przylatywala bo bedzie mnie stac na przedszkole byloby cudownie ale nie zapeszam...poki co nie jest za kolorowo
zaraz lece na spacerek z mala bo juz mi marudzi a od kilku nocy juz jej w nocy nie karmie!!!1i ladnie przesypia
lece bo mi mala ryczy
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343345 przez vestusia
Ha, ha, ha, Emcia! Dziś jest 11
Wczoraj był 10 i rocznica tragedii w Smoleńsku he, he, he
Ja ubieram Zuzię i zaraz ją karmić będę.
Emcia - super, że Natalcia śpi już całe nocki I super macie umowę z Twoim. U mnie musiałoby też być coś takiego, ale Bob uważa, że skoro chodzi do pracy to już nie może nic więcej robić, bo przecież ja i tak w ciągu dnia nie robię nic. Ciekawe jak to będzie jak pójdę do pracy.
Trzymam kciuki za pracę
Kimuś - super foteczki Kurka, aż się wzruszam. Ja to tylko na czyjeś wesela chodzę. W tym roku znowu idę we wrześniu. To już będzie chyba 16 z kolei wesele ha, ha, ha Tylko nigdy jako panna młoda nie byłam "
Wczoraj był 10 i rocznica tragedii w Smoleńsku he, he, he
Ja ubieram Zuzię i zaraz ją karmić będę.
Emcia - super, że Natalcia śpi już całe nocki I super macie umowę z Twoim. U mnie musiałoby też być coś takiego, ale Bob uważa, że skoro chodzi do pracy to już nie może nic więcej robić, bo przecież ja i tak w ciągu dnia nie robię nic. Ciekawe jak to będzie jak pójdę do pracy.
Trzymam kciuki za pracę
Kimuś - super foteczki Kurka, aż się wzruszam. Ja to tylko na czyjeś wesela chodzę. W tym roku znowu idę we wrześniu. To już będzie chyba 16 z kolei wesele ha, ha, ha Tylko nigdy jako panna młoda nie byłam "
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343351 przez emkapl84
Hahhahha dobra jestem ale na moim tel wyświetla się data 10 kwietnia. . .no masakra jakąś . Ją właśnie sobie siedzę przed cafe nero i w sloneczku popijam poranną kawke i się relaksuje jak widać jest mi to potrzebne bo tracę poczucie rzeczywistości.w święta ugotowalam małej obiadek z marchewki pietr selera ziemniaka i kurczaka wszystko zmiksowalam i ładnie zjadła bo w sumie tak mi dziwnie tylko na tych sloiczkach chociaż wiem że one są super dobrane dla dzieci . .ale lubię gotować więc ugotowalam idę teraz zmala odebrać tatę z siłowni zrobimy mu niespodzianke
Moderatorzy: ilona