BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #341844 przez Dorciaition
Fajny, ale jednak inny :)

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #341845 przez vestusia
Widzę, że obok Lenki leży jakaś żyrafka? :D No i Podusia w Hello Kitty :D

A wiecie, ostatnio oglądałam galerię zdjęć kumpeli i ona też ma córeczkę, wiek chyba jakieś 3-4 lata. I cały pokój w Hello Kitty. No wszystko, co możliwe, nawet jakieś tam biurko. Jak dla mnie to przesada i aż mnie to odrzuciło he, he, he :D
12 lata 9 miesiąc temu #341846 przez kima
Vestusia - "podobny a jednak inny" jak Ty już coś napiszesz :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #341847 przez vestusia
Aj z tymi ciuszkami dla dzieci to jakaś porażka. Też brałam "na oko" i przed wypraniem były naprawdę niezłe i duże. A ze 3 z nich po wypraniu dziwnie się skurczyły. No ale. Bywa i tak.

Kima to kiedy Ty do pracy wracasz?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No a Zuzia to sama nie wiem czy chudzinka. Jednak 7400kg, to coś. Widać prawie najwięcej. No ale. Ja chyba też prawie najwięcej ważę he, he, he :D

Idę przed tv. Zuzia już marudzi, nie pospała, Piotrek próbował ją ululać, ale mu się nie udało. Czuję, że będzie masakra. No ale.
12 lata 9 miesiąc temu #341848 przez Dorciaition
Nasz wygląda tak

Jak go kupowałam będąc w ciąży myślałam, że na lato będzie dobry :)

To ta żyrafka Sophia. Lenia ją bardzo lubi.
A z tym Hello Kity to chyba jakiś szał. Jak byłam w szpitalu na stoliku leżały moje chusteczki w hello kity. Gdy córeczka sąsiadki z łóżke je zobaczyła to się aż popłakała bo tak bardzo je chciała.
Ciekawe na co będzie moda gdy nasze maluchy będą miały po 5 lat. Mam nadzieję, że Lenka nie będzie chciała jakijeś dziwnej tapety, która się za chwile znudzi.

Jak byłam młoda kochałam Kelly Family. Tydzien sie do mamy nie odzywałam bo nie chciała mi kupić tapety z nimi ;)

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #341849 przez vestusia
Kima, Dorcia napisała podobnie: "Fajny, ale jednak inny" :P
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341853 przez vestusia
O, Twój Dorcia jest ładniejszy :D

Ja też mam nadzieję, że Zuzia w tego rampersa wejdzie na lato, bo inaczej będę robiła tak, jak Ty :D

Z tym Hello Kitty to jakiś szał. Gdzie się nie obejrzę, to wszystkie motywy w to są.
A ta baba w szpitalu to widać też opętana. Ja jak byłam w ciąży to powiedziałam sobie, że nic Zuzi w to nie kupię. No ale kupiłam tę kurteczkę no i Mama kupiła Zuzi skarpety i mam jednego bodziaka.

A tę żyrafkę muszę zgooglować. Wygląda na jakąś gumową???

allegro.pl/urodzinowa-promocja-oryg-zyra...lli-i2233266361.html

chyba znalazłam. Po wypłacie kupię he, he, he :D
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341854 przez Dorciaition
HA HA HA :laugh: :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Vestusia kupuj żyrafkę bo tania. Jak 2 tyg temu lookalam na allegro to najtańsza 80 zł kosztowała. Moja 13 funtów.
My w hello kity mamy wlasnie tą kołderke i podusie- kpl do wózka. A i od tesciowej komplet, no i dzinsy ;)

Ja ostatnio poszalalam na allegro i dzis dostalam opiernicz. Mam szlaban :(

12 lata 9 miesiąc temu #341857 przez vestusia

Dobra lecę, bo Bob patrzy na mnie podejrzliwie. Zaraz mi odwali jakiś tekst, że się Zuzią nie zajmuję :D

A Zuzia siedzi i trzyma swojego motylka.

Do napisania Kochane. Ciao!
12 lata 9 miesiąc temu #341858 przez vestusia
Ojejor, 80 zł za taką żyrafę??? No poszaleli chyba. Ona naprawdę taka rewelacyjna?
Kurka, to chyba zamówię zaraz, ale nie wiem, bo kasy mało i mam odłożone na czynsz he, he, he :D Poczekam jeszcze chwilkę, aukcja trwa jeszcze przez 5 dni.

Dorcia uśmiałam się jak napisałaś co masz z Hello Kitty. Przyznaj się, że oprócz tego masz jeszcze jakieś sweterki, rajty, buty, podkoszulki, pościel do łóżka i wyjdzie, że masz wszystko he, he, he :D
12 lata 9 miesiąc temu #341860 przez Dorciaition

Sorrki ze bez polskich znakow ale pisze jedna reka.

Lece tez, bo Krzysiu wraca i znowu mmie opierniczy ;)

Buziaki

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341863 przez Dorciaition
Jest fajna, ale pomimo tego, że ją kilka razy myłam śmiedzi gumą. 80 zł bym za nią nie dała, ale mama płaciła. ;) Ta naprawdę jest tania, obserwowałam je jakiś czas na allegro. Zresztą widać, bo duzo ludzi kupuje.
Jednak myslalam, że bedzie większa i choc mi się podoba to jest to po prostu gumowa, piszcząca zabawka :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341887 przez Malina86
Czesc Mamuski!

Ja caly dzien sprzatalam. Padam na cyce, ale wysprzatalam wszystko.

Róża Misia ma to samo z tym piszczeniem- na poczatku mnie to bawilo, ale normalnie zajoba idzie dostac :) Telewizor co chwile podglaszam bo nie idzie nic uslyszec haha :) No piszczy cale dnie!

Dostalam przesylke z Nestle- saszetke kaszki bananowej i probke mleka Nan- chyba sie nie rejestrowalam u nich wiec chyba ze szpitala mieli dane.

Miśka wczoraj na wieczor nie chciala jesc i zrobila histerie- chyba dlatego, ze miala za krotka przerwe przed wieczornym jedzeniem. Myslalam, ze bede musiala ja karmic w nocy, ale spala na glodniaka do 8:00, a potem do 10:30.

Tesciowie pojechali w gory- tesciu i szwagierka byli sie pozegnac i zlozyc zyczenia swiateczne, tesciowa zabierali z pracy wiec nie przyszla- ogolnie dlugo jej nie bylo, ale jakos nie tesknie.

Szukalam u nas tych basenow ozonowych i oczywiscie nie ma, jest jeden z woda morska (slona). Przerabane. Jak ktos ma dziecko z AZS to moze o basenie chlorowanym zapomniec.

Vestusia, a Zuzance zeszla wysypka? Zeby chlor jej nie podraznil dodatkowo- lekarz mi mowil, ze na basen mozna isc jak nie ma zadnych zmian sklornych.

Dorcia tak przy odbiorze zamowienia pokazujesz karte i rabat daja. Ja tez dzisiaj Misi zamowilam. Jaki rozmiar bierzesz? Ja czworki wzielam.

Uciekam babenki, zajrze potem :)
12 lata 9 miesiąc temu #341891 przez Dorciaition
Oj myślałam, że będę miała dużo do czytania, a tutaj tylko Malinka zawitała.

Fajnie, że dostałaś tą przesyłkę, zawsze coś :)
Po kim Miśka taki śpioch? :)

Moja w sumie też dziś ładnie spała. Od 19, a o 7:30 pierwsza pobudka na jedzonko.

Kurcze z tym basenem. U nas pewnie też nie będzie. Poszukam za chwile.

Pampki zamawiam też czwóreczki :) Są od 7 kg więc akurat :)

12 lata 9 miesiąc temu #341892 przez Malina86

No tez sie zastanawiam po kim ta moja Misia taki spioch?! Pojecia nie mam :) Wogole to jest taka grzeczna od paru dni (procz tego piszczenia haha), ze jestem w szoku. Bradzo upodobala sobie swoje stopy i wyczynia wszelkie kombinacje, zeby wsadzic je sobie do buzi. To pochlania cala jej uwage przez ostatnie dni :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia