- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344563 przez madziaska
Dzien dobry babenki
Ja zamiast obiad gotowac, to WAS nadrabiam Hania spi na tarasie, mam nadzieje, ze to troche potrwa
Vestusia babolcu!!!! Przestan o tej otylosci nam tu marudzic Jestes super babk, a jesli nawet troche kg za duzo, to znajac Ciebie zaraz w mig zrzucisz Tylko jedz, a nie glodz sie. Miesko chociaz gotowane zajadaj
Ojjjj napatrzec sie nie moge na WASZE slubne zdjecia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestusia moze sprobuj z tym FENISTILEM w kropelkach, o ktorym Ci juz kiedys pisalam. On nam pomygl, a wysypka byla masakryczna, nic nie pomagalo. Dawalam go Hani jak miala 6 tyg. wiec Zuzi na pewno nie zaszkodzi. 5 kropli rano i wieczorem. Gorezj bedzie jak wysypka zacznie sie rozprzestrzeniac jak u nas, pozniej ciezko wyleczyc.
Kiedys kupilam chrzsniakowi takie piankowe puzzle, ale inne niz Dorcia. Strasznie smierdzialy, nie mozna bylo wytrzymac, taki smrod !!!!!
Ja zamiast obiad gotowac, to WAS nadrabiam Hania spi na tarasie, mam nadzieje, ze to troche potrwa
Vestusia babolcu!!!! Przestan o tej otylosci nam tu marudzic Jestes super babk, a jesli nawet troche kg za duzo, to znajac Ciebie zaraz w mig zrzucisz Tylko jedz, a nie glodz sie. Miesko chociaz gotowane zajadaj
Ojjjj napatrzec sie nie moge na WASZE slubne zdjecia
Vestusia moze sprobuj z tym FENISTILEM w kropelkach, o ktorym Ci juz kiedys pisalam. On nam pomygl, a wysypka byla masakryczna, nic nie pomagalo. Dawalam go Hani jak miala 6 tyg. wiec Zuzi na pewno nie zaszkodzi. 5 kropli rano i wieczorem. Gorezj bedzie jak wysypka zacznie sie rozprzestrzeniac jak u nas, pozniej ciezko wyleczyc.
Kiedys kupilam chrzsniakowi takie piankowe puzzle, ale inne niz Dorcia. Strasznie smierdzialy, nie mozna bylo wytrzymac, taki smrod !!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
Temat został zablokowany.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344568 przez Malina86
madziaska wygladasz slicznie, pasuje Ci grzyweczka i Hanulka tez przeslodka.
Dorcia speszjal for ju- Michaśka
No chyba Ci styknie Dorcia co?
Dorcia speszjal for ju- Michaśka
No chyba Ci styknie Dorcia co?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Malina86.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu #344584 przez Dorciaition
No to ja lubię. Wchodze, a tu fotki
Madziasła bardzo ładnie wyglądasz. Ładnemu we wszystkim ładnie, a wiosną czas na zmiany No i Hanulka jaka cudniutka
Dobrze, że masz już załatwione już kucharki i fryzjera. Przynajmniej będziesz spokojniejsza.
Moje puzzle nie śmierdzą Jestem z nim zadowolona, bo nie mam dywanów, a koca na podłogę to nie bardzo chcę kłaść.
Michasia jak zawsze pięknie. Pościel też mi się bardzo podoba. No i znowu fajowy bodziak. Fajna ta Twoja Miśka. Na pierwszej focie jak oczka ciemne wyszły
Malina do jutra styknie
Iva na fejsie było napisane, że dodałaś na forum jakąś babkę.
Madziasła bardzo ładnie wyglądasz. Ładnemu we wszystkim ładnie, a wiosną czas na zmiany No i Hanulka jaka cudniutka
Dobrze, że masz już załatwione już kucharki i fryzjera. Przynajmniej będziesz spokojniejsza.
Moje puzzle nie śmierdzą Jestem z nim zadowolona, bo nie mam dywanów, a koca na podłogę to nie bardzo chcę kłaść.
Michasia jak zawsze pięknie. Pościel też mi się bardzo podoba. No i znowu fajowy bodziak. Fajna ta Twoja Miśka. Na pierwszej focie jak oczka ciemne wyszły
Malina do jutra styknie
Iva na fejsie było napisane, że dodałaś na forum jakąś babkę.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344585 przez emkapl84
Malina Michasia jest pprzesliczna!!!!!naprawde cudowna dziewczynka!!!!!!!
A ja juz sie dzis zdążyłam kilka razy porządnie spłakac...oczywiscie przez prace M bo zadzwonili dzis z agencji, ze odwołuja jego dni w pracy i idzie tylko dzis i w niedziele...a w nastepnym tyg to może dopiero w piątek...ja wiem, ze trzeba teraz przeczekac ten okres dopoki nie zahaczy sie na kontrakt ale ja nie umiem tak zyc w takiej niepewnosci...zwlaszcza, ze mam na glowie dzidzie, rachunki, kredyty!!!!glowa mi od tego wszytskiego peka...tak bardzo bym chciała, zeby sie wreszcie ułozyło...czemu zawsze musi sie tak pitolić!!!!!
Iva ty nikogo nie dodawałas????bo na forum była nowa dziewczyna i tam było napisane, że tyja dodałaś
A ja juz sie dzis zdążyłam kilka razy porządnie spłakac...oczywiscie przez prace M bo zadzwonili dzis z agencji, ze odwołuja jego dni w pracy i idzie tylko dzis i w niedziele...a w nastepnym tyg to może dopiero w piątek...ja wiem, ze trzeba teraz przeczekac ten okres dopoki nie zahaczy sie na kontrakt ale ja nie umiem tak zyc w takiej niepewnosci...zwlaszcza, ze mam na glowie dzidzie, rachunki, kredyty!!!!glowa mi od tego wszytskiego peka...tak bardzo bym chciała, zeby sie wreszcie ułozyło...czemu zawsze musi sie tak pitolić!!!!!
Iva ty nikogo nie dodawałas????bo na forum była nowa dziewczyna i tam było napisane, że tyja dodałaś
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344599 przez Malina86
Iva tak jak dziewczyny pisza... W naszej grupie na fb pojawila sie Vera Jakastam dodana przez Ciebie.
emcia glowa do gory! Mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy z praca M, widze, ze obie mamy stresa z tego samego powodu. Jak tak dalej pojdzie to z maju nie bede miala zadnych srodkow do zycia bo A przesiedzi caly kwiecien w domu, a w portfelu mam 150zl takze zaje******
Dorcia ja chce takie puzle tylko wlasnie nie smierdzace. Poszperaj tam co to za sprzedawca. A jakie one maja wymiary? Chodzi mi o calosc.
Michaśce oczy ciemne wyszly, moze dlatego, ze w pokoju bylo ciemno, no nie wiem... Niebieskie widac jak jej robie z bliska.
emcia glowa do gory! Mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy z praca M, widze, ze obie mamy stresa z tego samego powodu. Jak tak dalej pojdzie to z maju nie bede miala zadnych srodkow do zycia bo A przesiedzi caly kwiecien w domu, a w portfelu mam 150zl takze zaje******
Dorcia ja chce takie puzle tylko wlasnie nie smierdzace. Poszperaj tam co to za sprzedawca. A jakie one maja wymiary? Chodzi mi o calosc.
Michaśce oczy ciemne wyszly, moze dlatego, ze w pokoju bylo ciemno, no nie wiem... Niebieskie widac jak jej robie z bliska.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344606 przez emkapl84
Malina to tez trzymam za was kciuki!!!!!! a najgorsze jest to, ze sie rozplakałam przy M a w sumie to nie chciałam bo wiem, ze jemu tez jest zle i chciałam go jakos wspierać a tu tylko dołuje...eh...najgorsza jest taka bezsilność...
M spi przed nocką bo jeszcze na dzisiaj sie załapał do pracy...podrzuciłam mu Natalke i drzemia sobie razem
M spi przed nocką bo jeszcze na dzisiaj sie załapał do pracy...podrzuciłam mu Natalke i drzemia sobie razem
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344611 przez Dorciaition
Malinka na pewno nie śmierdzą. Wącham i wącham
Wymiary planszy po rozłożeniu ok: 91cm x 91cm
grubość pianki 1 cm
Wymiary 1 - go puzzla 32 cm x 32 cm
Opakowanie zawiera 9 lub 8 szt puzzli
(w zależności od wzoru, widoczne na zdjęciach).
Puzzle posiadają znak CE.
Dziewczyny trzymam kciuki żeby z pracami się ułożyła. Jestem pewna, że tak będzie
Wymiary planszy po rozłożeniu ok: 91cm x 91cm
grubość pianki 1 cm
Wymiary 1 - go puzzla 32 cm x 32 cm
Opakowanie zawiera 9 lub 8 szt puzzli
(w zależności od wzoru, widoczne na zdjęciach).
Puzzle posiadają znak CE.
Dziewczyny trzymam kciuki żeby z pracami się ułożyła. Jestem pewna, że tak będzie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #344628 przez Dorciaition
Piękna Natalka. A jaki uśmiech ma rozbrajający No i widze, że na macie lubi leżać. Lenka ma chyba taką samą.
Emcia edytujesz post gdzie już dodałaś zdjęcie i dodajesz tak samo.
Emcia edytujesz post gdzie już dodałaś zdjęcie i dodajesz tak samo.
Moderatorzy: ilona