BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345345 przez Kredka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

CHŁOPEK, VERTUSIA u mnie tez taka pogoda, że szkoda gadać. Leje, wieje i pochmurno. Siedzimy w domu i ogladamy filmy na dvd bo dekoder nam padł i odbior tv nie ma.

VERTUSIA
dobrze że Bob karmi Zuzię, upocił sie hehe niech wie jak to jest a co! Zuzia jaka dama w fotelu sobie siedzi. MAtko!Jaka ona do Ciebie podobna. Fajna sukienusia w serduszka :)
W maju komunia, my tez musimy cos eleganckiego zakupic dla Mikusia, jakąś koszulę. A w nocy najwygodniej mi ubierac MIkusia w śpiochy. Szybciutko sie zakłada i wygodnie. Czasem zakładam mu na to kaftanik jak ma zimny kark.

MADZIASKA
mój Mikołaj najlepiej śpi na pleckach. Jak go kładę na boczku to zaraz sie przekręca. Początkowo bardzo bałam sie że mu sie uleje i moze sie udusić. No ale po 1) nie ulewa po 2) jak spi na pleckch to ma głowę na lewą str lub prawą przechyloną.

VERTUSIA jak Mikusiowi wyskoczy wysypka na ciałku to smaruje kremem Emolium i schodzi szybko. Próbowałas tym kremem?
Az tym netem to oszukali Was, powinnas im zgłosic czemu sa przerwy w połączeniu.

DORCIAITRON
super dzien mialas :) nowy samochód - jaki? pochwal się. Mnie tez przydałoby sie troche ruchu. WIosna idzie i bedziemy czesciej chodzic na spacery.

SARNA my mamy cyfrowy polsat. Nie wiem co sie stało. W poniedziek maz pojdzie do punktu i sie wyjasni. Wkurza mnie takie cos. "Mlekiem na wszystkei zlo" hehe dobrze powiedziane :lol:

Zmykam do moich mężczyzn. Mikus guga i guga do telewizora hehe

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #345359 przez vestusia
No zaraz mnie coś rozerwie z tym internetem.

Jak nie komp nawalał, to teraz ten internet. Tyle, że to była rozmowa w punkcie sprzedaży, więc odpada jakakolwiek reklamacja, no bo jak udowodnię, że pan mnie zapewniał, że zasięg jest bardzo dobry. Ach. A może to jakiś znak z nieba, że mam mniej przed kompem siedzieć he, he, he :D

Kurka Laski przeca mnie nie ma na żadnej wklejonej fotce, aktualnych nie pokazuję, bo przy Was wyglądam jak Brzydula przed metamorfozą :)

Sarna ale zazdroszczę spania. Kurka, pospałabym tyle. No ale pewnie odsypiałaś to noszenie Darusia :)

Jak mi net pozwoli to poszukam Ci kursu Photoshopa, kiedyś kumpel podesłał mi link i tam było w prosty sposób pokazane (na filmikach) co można zrobić, upiększyć. Naprawdę super. Sama sobie ucinałam "boczki" z fotek ha, ha, ha :D Ale te, które Wam wklejam nie są przerobione, naprawdę he, he, he :D

Mój Bob to też się rzuca o to forum a teraz to w ogóle jak ten net chodzi, to wszystko dwa razy dłużej trwa. Mnie to szlag trafia, bo wiecie jak z dzieckiem jest. Jak już mam chwilę, to chcę wszystko zrobić szybciutko, m.in. sprawdzić pocztę, FB, nk, Forum itd. a tu kuźwa wszystko chodzi tak, że nie chodzi. No ale. Muszę to jakoś przeboleć.

Idziemy zaraz kąpać Zuzannę, więc odezwę się wieczorkiem pewnie z telefonu, chyba że Bob mi pozwoli posiedzieć na kompie.

A, Kredka, Ty to chyba już będziesz do mnie zawsze pisać veRtusia zamiast veStusia he, he, he :D Skąd Ci się to wzięło?? :D

Mnie też od razu przypomina się Makumba ha, ha, ha :D

Idziemy do łazienki. Do napisania :*
12 lata 8 miesiąc temu #345360 przez Malina86
Czesc Babeczki!

sarna no na sasiadke chyba nie ma sposobu :dry: Jakby Misi nie bylo to bym zrobila imprezke z muza do rana, a tak to dupa.
Co do papierow malza to tak naprawde nie musi ich nikomu pokazywac, bo pracowal tam az miesiac wiec mozna sobie darowac uzwglednianie tego w cv, ale racja, ze niepotzrebne to bylo. Jutro bedziemy miec jakies wiesci. Zaczynam zalowac, ze sie na to zdecydowalismy- dostal dobre stanowisko tutaj to sie pokusilismy an kase, a teraz pozostaje nam tylko czekac.

Dorcia no wlasnie jakie autko?
Chyba wpadlas w oko trenerowi skoro Ci zaproponowal indywidualne zajecia... :) Korzystaj :) A zumba super!

Vestusia Zuzanka jest slodka, taka mala zalotnica :) No i jak juz wielokrotnie pisalam- cala Ty!
A internet trzeba bylo oddac. Masz 7 dni na zwrot jesli ma slaby zasieg.

Ide w wannie polezec.
12 lata 8 miesiąc temu #345362 przez Malina86
Haha no VeRtusia jest dobra, tak jak DorciaitRon :lol: Kredzia postanowila byc oryginalna i konsekwentna w przekrecaniu nikow :silly:
12 lata 8 miesiąc temu #345373 przez vestusia
No włacha DorciaitRon ha, ha, ha jaki samochód? Nic sie nie chwaliłaś, to teraz nadrabiaj :D

Malina - ten pomysł z imprezą do rana jest niezły, ale rzeczywiście teraz trudno go wykonać. Picz z tej baby niesmowita.

Kredka jest The Best ha, ha, ha chociaż i Sarna miała niezłą tendencję do przekręcania. No tej Makumby to nie zapomnę, co tam jeszcze Malina było, bo nie pamiętam?

Ja swojego czasu pisałam EmPka i byłam niemalże pewna, że taki był jej pierwotny nick he, he, he :D

Malina kurka z tą pracą to skąd mogliście wiedzieć. Nie tyle pokusiliście się na kasę, co po prostu szukaliście najlepszego rozwiązania. Fakt, że kasa największa, ale nie byłoby A przez miesiąc w domu, a to wcale nie była łatwa decyzja. Trzymam kciuki, aby w końcu było pewne, kiedy pojedzie.

U nas na razie z tą pracą w Niemczech cisza, koleś nie chce dać więcej jak te 900 Euro, no a za tyle to nie opyla się w ogóle jechać. Jakoś musimy tutaj się ścierać.

Luska pisałam na FB, ale może nie przeczytałaś już, jaki rozmiar miałaś tej sukieneczki w serduszka? od 0-3 m-cy?? Pewnie tak, skoro Aurelcia wyrosła.

Kurka wiecie co, ja w sumie "trzymam" fajne ciuszki, bo ciągle mi się wydaje, że na nie powinna być jakaś specjalna okazja. No i jak jechaliśmy na święta to okazało się, że te prawie największe z nowiuśkich kupowanych na wyprawkę są już dobre. Pomyślałam, że chrzanię to i będę ubierać Zuzię codziennie w piękne ciuszki, robić foty, bo tak naprawdę to nawet nie przechodzi tych ciuszków a ja je zachowam nowe i nie wiem po co. Jutro postroję ją w kolejne kiecuszki albo bluzeczki i porobię foty, a co. Wasze dzieciaczki takie słodkie :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ps. jak robicie ten tekst zaspoilerowany?? Też tak chcę umieć :D
12 lata 8 miesiąc temu #345375 przez emkapl84
Moja mała juz spi...chociaz u nas jest dopiero przed 19...doslownie usnela mi na rekach ale to dlatego, ze odkad sie o 7 obudziła to spala tylko poltorej godzinki.
Dorcia musisz sie koniecznie na forum autkiem pochwalic!!!!
veStusia :lol: Zuzanka faktycznie strasznie do ciebie podobna!!!naprawde córusia mamusi :laugh: Mój M tez sie kiedys strasznie na forum wkurzał ale juz sie chyba przyzwyczaił :lol:
Malina podejrzewam, ze sie wkurzasz..tez bym panikowała i sie denerwowała...ale nie mamy na to wplywu niestety nasze zamartwianie sie niczego nie przyspieszy...dlatego tez postanowilam tak sie nie zamrtwiac M praca bo i tak w niczym to nie pozmoze...wiem tez , ze i tak przyjdzie znowu taki moment, ze bede sie zamartwiac :lol: ale przynajmniej probuje tego nie robic..rozmawiałam z kol, ktory załatwił M prace i on powedzial, ze mam wyluzowac, że Marcin na pewno bedzie mial tam stała prace i jeszcze troche i bede tesknic bo go prawie w ogole w domu nie bedzie...oby...
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345408 przez Dorciaition
Moje Dziecię już śpi.

Ha ha Makumba, Vertusia. A Luśka zawsze pisze "Docia" :laugh: Empka też pisłałam, nie wiem dlaczego.

Vestusia
to na pewno nie znak, nie masz mniej siedzieć przed kompem. Oj nie!
Swoje zdjęcia pokazywalaś jakiś czas temu, chyba z Dnia Babci i Dziadka, w tej fioletowej koszuli. Bardzo ładnie wyglądałaś.

No następna. Sarna Ty też nie wymyślaj. Nie da się ukryć, że laseczka z Ciebie.

Vestusia spoiler jest obok koloru czcionki i ukrytego tekstu na pasku.

Malina mam nadzieję, że jednak warto było zrezygnować z tamtej pracy i wszystko się pięknie skończy. Tylko najgorsza jest pewnie ta niewiedza. Cholery można dostać.

Vestusia
pomysł z fotkami baaaaardzo dobry :) z ciuszkami to prawda. Trzeba te ładne wynosić. Gdy robie porządki w :enki ciuszkach często okazuje się, że jakaś rzecz, której nie miała jeszcze na sobie jest juz za mała. Wtedy mam nerwa :/

A autko, które kupiliśmy to Mazda6 combi. Wymieniliśmy, bo pomimo tego, że nasz jest duży to Krzysiu stwierdził, że musi mieć jeszcze większy. Chciał busa. Ocipiał!

Emcia
oby NAtalka spała do rana :)

Aa, chciałam Wam juz kilka dni temu pokazać. Lenka od tygodnia ma dziwną kreską na nodze. To nie jest ani odciśnięte, ani zadrapane. takie jak by odparzone, no nie wiem. Gdy naciskam to znika, ale od tyg nic się nie pomniejszyło. Może Wy coś wymyślcie co to moze być.

Alanek[*] :(
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345409 przez Malina86
Vestusia klikasz to okienko ze strzalka i wpisujesz tekst miedzy znaki i masz spoiler :)
Co do nikow to kiedys dawno temu Róża byla Rózią, ale nie pamietam kto przekrecal, wydaje mi sie, ze luska, ale jak nie to przepraszam, bo nie pamietam za dobrze :lol:
Ja tez tak mam, ze tzrymam najlepsze ciuszki na wyjscie, a jak przychodzi do wyjscia to sie okazuje, ze ciuszki za male.

emcia Natlka w pudle za mocna :laugh: To by sie ciotka zdziwila jakby taka paczke dostala :)
Super, ze u siorki wszystko dobrze, daj znac jak bedzie juz znala plec. Kiedys zajrzalam na ich watek i widzialam, ze jedna dziewczyna spodziewa sie blizniakow! Ale fajnie! Szkoda, ze u nas sie zadne nie trafily :silly:

Ide sie piwka napic :)
12 lata 8 miesiąc temu #345413 przez Malina86
Dorcia, a nie zalozylas jej jakis ciasnych skarpetek, albo podkolanowek? Mogl sie zrobic taki jakby wylew pod skora.
12 lata 8 miesiąc temu #345416 przez Dorciaition
Malina no własnie raczej nie, bo nie mam takich długich skarpetek, no i ciasnych.
jejciu słowo "wylew" tak strasznie brzmi. Chciałabym pojechac z tym do lekarza, ale z drugiej strony myślę sobie, że kobieta może mnie wyśmiać, choć mnie to stresuje :/

Smacznego piwka. Ja dziś choruję po wczorajszym B)

12 lata 8 miesiąc temu #345423 przez [email protected]
ja pisałam Rózia bo mialam kiedys ciocie Róże i tak na nią mowilismy i tu mi sie jakos samo automatycznie tak pisało :)
12 lata 8 miesiąc temu #345424 przez Malina86
Nie stresuj sie na zapas, wylew pod skora jest spowodowany zaburzeniem mikrokrazenia w skorze np. spowodowanego uciskiem i pewnie sie wchlonie, ale tak jak piszesz to raczej nie to. Wyglada tez troche jak oparzenie, ale to raczej tym bardziej niemozliwe. Ja bym poszla do lekarza.
12 lata 8 miesiąc temu #345429 przez emkapl84
siedzę pod kocem , zajadam lody czekoladowe i ogladam perfekcyjna pania domu :lol: :lol: :lol: to jest zycie :lol: :lol: jeszcze niech mi dzidzia ladnie dzis spi to bedzie w ogole czadzik :lol:
Malina mmmm piwko...ja ostatnio mam okres abstynencji i w sumie caly weekend minal i nawet zadnego winka nie było..

12 lata 8 miesiąc temu #345432 przez Malina86
Haha Sarenka no moglam sie domyslec, ze to Ty :lol: Jestes debesciak :)
12 lata 8 miesiąc temu #345434 przez Dorciaition

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka