BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu #359168 przez kima
hahaha Kredzia, rozwleką jak stare gacie :laugh: najwyżej, ja zakupiłam niebieskie i zielone, rozmiar 86, bo wcale mi się takie duże nie wydawały :P

A ja dzisiaj z mamcią sobie znowu pół dnia spędziłam, a potem dłuuuugi spacerek, w sumie to 2 razy byłam na spacerku :) i byłam w realu, bo są kaszki z bobovity na promocji, za 10,50 są dwie - jakby to którąś interesowało :)

hehe Dorcia, fajnie, nie musisz nigdzie wychodzić, bo wszystko widzisz z balkonu :laugh:
no i usłyszysz dzisiaj też napewno :laugh:

Dzisiaj Kubuś mnie zaszokował - leżał na kocyku, a obok, pod stołem leży koszyk z jego zabawkami - nie wyciągam naraz wszystkiego, częścią się bawi, a reszta w tym koszyku. Ja się patrze, a ten się poturlał, myk na plecy, na brzuch, na plecy, na brzuch i doturlał się do tego koszyka i ręką wyjął sobie grzechotkę :ohmy: tak śmiesznie to wyglądało, że masakra! :laugh: :laugh: :laugh:

Vestusia, oświadczam Ci, że niedługo będziesz miała gościa.. niezapowiedzianego i nieproszonego - wybieram się do Ciebie, żeby Ci skopać dupsko :ohmy:

Dorcia, Lenia to cała Ty jak byłaś młoda :)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #359174 przez aniaa_
Kima a to Kubuś spryciula :) :) :)

Co do bodziaków to ja kupiłam czerwone i dopiero jak zaczęłyście pisać to zauważyłam, że one z żyrafką :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #359199 przez kima

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #359204 przez kima
MADZIUŚ, czy już coś wiadomo w Twojej sprawie z pracą? :kiss:

Vestolinii, gdzie foty panny Zuzanny?

Sarna, gdzie przepis?

Malina, gdzie się podziewasz?

Ojojoj, rozbestwiło się widzę towarzystwo :laugh: ktoś Was musi przywołać tu do porządku :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #359208 przez [email protected]
Kurde Kima nie moge znaleść!!!
znalazlam tylko na babeczki marchewkowo orzechwe-robią największą furorę-chcesz?
12 lata 8 miesiąc temu #359209 przez kima
No daj, ale na ciasto chciałam :P

Widzę, że bajzel masz, skoro znaleźć nie możesz :P
12 lata 8 miesiąc temu #359211 przez luska
he
laseczki

Kredzia 46 kg to mnie pewnie by nie było, wazyłam pewien czas 48 i mój mnie tuczył i ogólnie juz zle wygladałam.

Widze, że nalot na biedre dzis , to ja pewnie przy dobrych lotach jutro nic z tych bodziakow nie dostane , a tu sa widoki na zakupy dopiero w sobote B)

No dziewczteta to co szalejcie z kolorem.Mi sie teraz podoba rudy hehe do mojego sie smieje , ze u mnie to by sie z charkterem zgrał ale mój widzi mnie tylko w blond........i jak raz sie farbłam na ciemny to nie był zadowolony .Tyle , że od tego rozjasniania to ja bede łysa w końcu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oju dziewczynki poszalecie puki mozecie heheh ja nie mam takich mozliwości , niestety :( Ale dzis mi babcia uswiadomila , ze jak ja bede miała 30 to Olo bedzie mial 9 lat a Aurelka 7 :ohmy: :ohmy: Czyli będe przezywac druga młodośc :silly:

docia przyslij ich to do mnie z ta colą :silly:No to będziesz miała dziś wesoło.......

Mała Docia jaka słodka ,tez o tych ustakch pomysłam :lol:

Vestusia ooo , ze Zuzia tyle ci wytrzumuje na spcerze , moja to za powozem tak na dwa razy przepada B)

hehe stare gacie , ale racje mala tez ma chyba z 3 takie bodziaki ale mi sie podobaja i musze je złapać niteczką.
Kredzia t czekamy na focie

Kima dzia za info o kaszkach , musze mamuske wysłać , zeby mi zakupiła dla Ola
hehe skop jej skop :lol: :lol: :lol:

no a Kubunio to mały spryciaż :woohoo:

w tej czapeczce to wyglada jak dziewusia , ale to chyba przez te oczy , bop ma takie sodkie i niewinne :silly:
12 lata 8 miesiąc temu #359212 przez luska
:siSarna ja chce
Kima ja z netu ostsnio robiłam ciasto marchewkowe , co prawde zakalec mi wyszedł , bo ja takie antytalecie jestem ale i tak zjedlismy chyba w ciagu godziny wszystko .Najwiekszy łasuch czyli ja zarzerałam jaki jeszcze cieple było
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #359214 przez Dorciaition
Kredzia w takim razie czekamy jutro na fotki.
Kima na pewno przypomni ;)

Bodziak są fajne i wizualnie bardzo ładne, więc Krzedzia zmykaj do Biedy bo wszystko ci wykupią.

Kredka mnie się też wydaje, że Lenia to cała ja, oprócz kształtu oczu i długich nóg B)

Lenka jak ma kupę to jest wyjątkowo wtedy grzeczna, dziwna ;)

Kima, a to cwaniaczek z Kubusia. :) Cóż dziecko zrobi dla zabawki ;)
Ja to się na niego nie mogę napatrzeć. Musisz koniecznie zgłosić go do jakiejś reklamy albo na okładkę.

No i Ty też śliczna z tym szczurem :silly: Kocham Twoje loki.

U nas jest głośno, ale masakry nie ma. Wcześniej u tych studentów co mieszkają pod nami była impra, teraz pewnie poszli "tam", a ja już martwię się co będzie jak wrócą. Często policja do nich przyjeżdzała, bo urządzali b.głośne imprezy. Dziś pewnie poczują się bezkarnie.

Zmykam kobietki.

P.S. Kima Ty to dobra jesteś :laugh: :laugh: :laugh:

Luśka Ty rudy?? Ciekawe. Mnie się bardzo podoba Twój kolor włosów, takie jasne.
No własnie, jeszcze troche i zaczniesz szaleć, chodzić na impry, chyba, że 3cie w najbliższym czasie planujecie.

Ciepłe ciasto jest najlepsze :lol:

no lecę, lece :kiss:

Alanek[*] :(
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #359216 przez luska
Moje dzieci dzis przeszły samych siebie , poszly spac o 22 B) Szczescie , ze dzis w przciwieństwie do wczoraj mam powera , chyba dzieki kimie i jakos dalismy rade :laugh:
Tylko z mała z usypianiem ostatnio jest nie halo.Wkładam ja do łózec :laugh: ka daje smoka zapuszczam muze i zasypiała a teraz koniecznie musi nos wsadzic w poduche i nie może oddychac i tak potrafi walczyc :laugh: godzine B) Nie wiem c ma z tym wasadzenie nose.Dałam jej pieluche to nie pasiło w koncu wsadziła głowe w ochraniacz reke przezuciła przez ten ochraniacz i tak przytulona w końu zasneła
12 lata 8 miesiąc temu #359217 przez [email protected]
Mnie dziś cały dzień tak okrutnie głowa boli że ledwo żyje-3 apapy zjadłam i zero pomocy:(

Kimuś heheh podejzewam ze sa w czwartej teczce która pożyczyłam kuzynce- chyba że gdzieś mi totalnie wsiorbało! bo mialam niedawno widziałam ten przepis:/
tutaj masz na babeczki

MUFFINY MARCHEWKOWE Z ORZECHAMI

Składniki: na 16 sztuk
2 szklanki mąki
1 szklanka cukru
2 jaja
1 szklanka oleju
½ szklanki jogurtu naturalnego
2 łyżeczki proszku do pieczenia
3 spore marchewki
garść grubo posiekanych orzechów
2 łyżeczki cynamonu
szczypta soli

Przygotowanie:
Mąkę przesiać do dużej miski razem z proszkiem do pieczenia, cynamonem, solą, dodać cukier, wymieszać. Marchewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Roztrzepane jaja, olej, jogurt wymieszać, mokre składniki dodać do suchych, wsypać marchewkę i orzechy, dobrze wymieszać.
Masę przekładamy łyżką do formy – każdą dziurę wypełniamy do dwóch trzecich.
Pieczemy w 180 stopniach przez 20-25 minut, w międzyczasie sprawdzamy wykałaczką czy ciasto jest już suche.
Upieczone muffinki przekładamy na kuchenną kratkę i studzimy.
Smacznego!

KUBUNIO OSZYWISCIE CUKIERECZEK MAŁY tylko całować!!!

Lusia to Ty młodziuteńka jestesc:) chyba najmłodsza z nas hę? tzn Iwcia najmłodsza ale ona się coś juz nie udziela :)
12 lata 8 miesiąc temu #359218 przez luska
Docia widze nowy awatarek , powodzenia dzis w nocy , oby niebyło zle.
A ja mykam na allegro , bo gdzies terzeba pieniązki wydać :P
12 lata 8 miesiąc temu #359220 przez Malina86
Czesc Kochane!

Czytam Was na bierzaco tylko pisać coś mi się nie chce.

Dzisiaj byłam na zakupach z Misia, mało się nie usralam z torbami, wózkiem i dzieckiem. Współczuję samotnym matkom. Do tego było dzisiaj strasznie duszno- no normalnie sauna. Ja bodziaki kupiłam czerwone i różowe z misiem i wzięłam rozm. 68 bo jak 74 do Michasi przyłożyłam to były za wielkie, a chciałam żeby miala na teraz. No jutro muszę jej założyć bo teraz już zwatpilam. Wogóle to byłam przekonana, że dziesiąty jest jutro i planowalam jechać od rana, ale czytam, że jedziecie do Biedry, patrzę, a dziesiąty dziś. Szkoda, że tych różowych z krolikiem nie dostalam, znaczy sie większe były.

Dorcia ja też się rylam, że Dzem z Wydra pomylilas- hahaha no nie mogę :) :lol: Ja nie lubię Wydry :P
Lenia podobna do Ciebie.

Kredzia krem może Ci się rolowac jak jest np. za ciężki do Twojej skóry. Jaka masz cere?

Sarenko zdjęcia czarujacego Dara boskie, oj będzie z niego przystojniak!

Mężuś dopiero w sobotę będzie.

Dobrze, że dzisiaj miałam zalatany dzień, bo czarownica wydzwaniala i nawiedzic mnie chciała.

Kończę bo z telefonu rzeźbie.

Dobranoc Mamusie!
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #359223 przez [email protected]
nie czytam Was dzisiaj bo łeb mi pęka i nie wiem co sie dziej :( ide spac
wkleje Wam tylko foteczki z dzisiaj na ganku jak z Darusiem siedziałąm a Adam pstrykał...
długo probowałam i się nie da załadować
idę spac
Adam jedzie jutro na zjazd absolwentow i wraca w niedziel.....
ide bo mi łeb zaraz pęknie
chyba wezme ibuprom-przy piersi nie mozna ale Daro będzie jadł dopiero o 8 więc zaryzykuje bo nie usne :(

papa kochane
jutro poczytam i odpisze
ciał!
12 lata 8 miesiąc temu #359229 przez Kredka
SARENKA oj biedna Ty jestes. Moze amolem posmaruj czoło. Minusem jest ze jak sie karmi to nic nie wolno wziasc bo wszystko maluch wysysa z cycucha. Śliczne zdjęcie :) sexi mamut z Ciebie :D
oj wypróbuje ten przepis koniecznie.

MALINA jutro jest piatek i zaraz sobota, zleci, tymbardziej ze zajeta jestes Michasią.
A ja mam suchą cerę a ten krem jest nawilzający..

LUSIA milego buszowania po allegro. Ja tez cos szukałam. Podeslijcie mi prosze linka do sprawdzonego goscia z ubrankami dla dzieci.

zmykam spac no padam. Jutro ciag dalszy zakupów. Juz sie nie moge doczekac.

dobranoc papapa :side:

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia