BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu #358984 przez aniaa_
Tak wiem gdzie to, Ale u ciebie wesoło :), u mnie jakoś nikt nie chce rozdawać coli a przydałaby sie na taki upał, ehhhh ochoty narobiłaś :silly:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #358985 przez Dorciaition
Konkretnie z Łubiany :)

Też byłam w szoku, myślałam, że trza zapłacić, ale to reklama, bo cola jest sponsorem Euro. niech więcej rzeczy rozdają, ja tam się nie obrażę. :blink:

Zakupiłas bodziaki? :)

To ładnie, że Wojtuś zasnął, kochany. moja też lulka.

Alanek[*] :(
12 lata 8 miesiąc temu #358987 przez aniaa_
Ciekawe do której bedzie spał Wojtek teraz, bo to nie jego godzina do spania, cały dzień taki niezorganizowany, wszytko do góry nogami dzisiaj wywalone
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #358988 przez Dorciaition
Wczorajszy wypadek u mnie pod blokiem. Sfotografowałam dla Krzysia, bo go bardzo interesują takie rzeczy B)

A to ja bardzo, bardzo dawno ;) Podobna Lenka?

Nudzi mi się ;) Zmykam ogarnąć kuchnię.

Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #358990 przez aniaa_
Dorcia gdzie Ty mieszkasz??? :laugh: nie za dużo wrażeń?? Tu impreza, tu cole rozdają, nawet z domu nie trzeba sie ruszyć i dobrze, bo tyłek można stracić jak widać :silly: :silly: :silly:

Dorcia i to jeszcze jak Lenka jest podobna :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #358992 przez Dorciaition
Ha ha :laugh: Dziś to będą wrażenia bo Lenka pewnie nie będzie spała jak zaczną grać. :/ Już się szykują

Z jednej str dobrze, że tu są bo na koncerty mam blisko, targi Brzuszek i Maluszek też tu były, ale w środku. A to dzisiaj na zewnątrz, wiec chyba trochę przeginają.

Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #358995 przez aniaa_
a studenci gdzie??? Pouciekali chyba, u nas to pamietam zawsze od rana impreza była, ale było wtedy fajnie :silly: ale i tak Dorcia powodzenia, a ile dni u Was juwenalia trwają u nas 3 dni.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #358996 przez Dorciaition
Tutaj 2 dni i zaczyna się dziś wieczorem.
U Was to zawsze były mega juwenalia z tego co słyszałam od znajomych, a te tutaj dotyczą tylko studentów Awfu na szczęscie.
Boję się, ze Lenka nie będzie mogła spać. :(

I nie mam gdzie iśc z psem ;) Sika tam na pole ;)

12 lata 8 miesiąc temu #358997 przez aniaa_
Może być kiepsko, ale nie da sie przewidzieć zachowania dzieci, wiec może byc też tak, że Lence wcale nie będzie to przeszkadzało i będzie śniła o tym, że bawi sie na koncercie :lol: :lol: :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #358998 przez Dorciaition
He he oby :)

12 lata 8 miesiąc temu #359008 przez vestusia
Dżem dobry.

Ja nie ogarniam Was, wpadłam na chwilkę :)

Dorcia niezłe widoki z okna no i już mam pewność, że Lenia ma usteczka jagodowe po Tobie :D No cała Ty :D Superowo :*

My od 11 na spacerku, wróciłyśmy niedawno. Okazało się, że Zuzia zesrała się i nawet nie marudziła ha, ha, ha :D

Lecę zaraz do Biedrony tylko Bob musi wrócić, bo wylazł niby na chwilę i zaginął w akcji!!! Jak nie będzie bodziaków to go zatłukę!

Dorcia te bodziaki też w żyrafki? Które? Brązowe??

Powklejam Wam później fotki z dzisiejszego spacerku i ubrałam rano Zuzię w to, co była na Komunii, żeby Wam pokazać. Nadrobię Was wieczorkiem i wtedy napiszę więcej. Żeby nie było zbyt egoistycznie.

No ale rzuciło mi się w oczy, że Kredzia waży 52 i chce schudnąć do 46kg. No masakrejszyn!!! To ja jestem tłusta Berta hello!

A i też mi się przypomniało Dorcia, bo się uśmiałam, jak pisałaś, że idziesz na koncert Dżemu, a to było Carpe Diem ha, ha, ha. No prawie robi wielką różnicę :)

Idę i odezwę się później :*
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #359015 przez Dorciaition
Vestusia wow, ale długo pospacerowałyście ;) Kupka grzała Zuzię.

No tak- Bob jak zwykle wyszedł "na chwile" ;)

W żyrafki są czerowne bodziaki, nie było ich w gazetce. Jak nie będzie u Was daj znać, zakupię Tobie i wyślę.

Czekamy na foty.

Co to są "jagodowe usta" ?:)

12 lata 8 miesiąc temu #359070 przez vestusia
Dorcia mam bodziaki!!!

Te czerwone też mam w żyrafki!!! :D

Kupiłam te czerwone rozmiar 74, dwa rodzaje różowych rozm. 74 i te same dwa rodzaje różowych rozm. 80. łącznie 5 trzypaków he, he, he :D

Dorcia, chodziło mi o tę "gumijagodę" i mi się od razu takie usteczka skojarzyły, że Lenka ma je po Tobie i jest taką Gumijagódką :D

Lecimy powoli kąpać Zuzię, bo już stęka :D
12 lata 8 miesiąc temu #359083 przez Dorciaition
Aaaa, hehe :)

Ooo to zaszalałaś. Ja kupiłam różowe 80tki.

U nas już się zaczyna :( Najgorsze, że pode mną mieszkają studenci- imprezowicze ;/

12 lata 8 miesiąc temu #359140 przez Kredka
DORCIAITION ale masz piekny widok z okna :) jak zielono - miło dla oka :)
Lencia bardzo podobna do Ciebie :) Jedynie oczka ma Krzysiowe.
Wesoło masz z tymi imprezkami. Ja tez poproszę colę do domu :P choc ja gazowanego nie pije ale małz chetnie.

VESTUSIA zboczenie na zyrafki pozostało :) fajnie. Zuzia nie darła sie mimo kupy? Musiala padnieta byc albo czym szaaferowana. Miala cieplej :P hehe
Jakbyc Cie nie widziala to moze bym pomyslała zes gruba ale sama widziałam zdjęcia i laseczka z Ciebie. Nie narzekaj.

A ja dzisiaj zaszalam. Kupiłam Mikusiowi ubranko na komunię - zrobie foty jutro, to wstawie. Po za tym bodziaki kibica i kilka innych, rampersa. Jutro ciag dalszy zakupów.
Dla siebie moze cos kupię hehe . No i muszę jakies butki pod ten garnitur.
W Biedrze byłam i zastanawialam sie nad tymi bodziakami. Nie kupiłam.ZAstanawiam sie czy nie bedą sie rozwlekać bo nie maja zadnego guziczka. Kupiłam kiedys w pepko takie bodziaki i sie tak porozciągały jak stare gacie :P Ale skoro Wy zakupiłycie to chyba tez sie wybiore znow i zakupie.

ide pod prysznic i pozniej sie odezwe

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia