BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357686 przez Suari
To ja też wam "zaśmiecę" forum ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jedna noga ???? to po co są dwie !!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357717 przez Malina86
Vestusia no minus masz za te foty!

Suari Igor boski, a fota z syrkami w buzi za mocna haha :)

Dorcia zmienilas Leni kolczyki?

Ja wrzucam moja Michaśke w kapieli:
12 lata 8 miesiąc temu #357742 przez luska
Docia na teneryfy pojedziecie sobie za rok:)
Kima no jedyne 2.5h.....ale Kubunio juz swoje wazy ,kurcze ake ze dajecie rade nosic.Aurelka pewnie z 6,5 wazy a mi ciezko........
Igorek jaki skodziaj:)
Misia jak zwykle rozwalajace foty:)a to tak wyglada to krzeselko,musze sie rozejrzec ,bo mlodzierz by sie razem mogla kapac
A co do temetu slubu to ja tam sie ciesze ,ze go nie bedzie.Jak bym od poczatku wiedziala,ze tak wyjdzie to bym sie nie braka wogole,ale w kistopadzie gadakismy jeszcze o normalnym weselu ,a w styczniu juz sie popi,,,,,,,wszystko
Madzia no kurcze co ta ciocia niepowazna..........tez bym zrobila tak jak napisalas
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357761 przez Malina86

Malz dzwonil i przyjedzie dopiero w sobote wieczorem, bo maja robote :( A w niedziele wieczorem juz pojedzie. Za to w czwartek przyjedzie, bo u Niemcow jakies swieto.

Zaraz idziemy sie kapac.
12 lata 8 miesiąc temu #357842 przez [email protected]
Madziaska- co za bezczelność?!? oni przyjdą tylko się za darmo najesc i napic taka prawda! widzisz łepki nawet czesc nie mówią-zbierz się i powiedz to ciotce, najgorsze ze przez coś takiego może rodzina się obrazić:/

Kima- tak kurde o tabsach na głowę myślałam...JAK CIE KOPNE TO ZOBACZYSZ!!!

co do Adipex retard to masakra jakaś nie bierzcie tego dziewczyny!!! ja z narkotyków to w życiu tylko trawe paliłam ale Ci co ćpają to mówili że po adipexie to identycznie jak po extazie się czuli.
ja wziełam kilka razy adipex bo mi mama truła ze gruba jestem- jakie fazy miałam! że ho ho!!
Adam mój schudł po tym i jak patyczak wyglądał-mi się nie podobał taki chudy:(
no przy tym w ogole nie czujesz głodu prawda i masz pałera jak nigdy!

fajnie że juz po szczepieniu, niunio popłakał bo to boli, ale i tak dzielny chłopczyk, waży prawie tyle co mój :)

Dorcia, Malina- trzymam kciuki za wytrwałość!\
ja zajebisty stanik sportowy kupiłam w tchibo i polecam!

suari- ło siata faka!!! te dwie nogi mnie rozwaliły hahah BOSKI JEST TWÓJ SKARBEK!

Malina-małe cudeńko w tej wanience siedzi!
a mężu widzisz-teraz był dzien dłuzej w domu, to dxzien dłuzej tam posiedzi, a czwartek tez sie zobaczycie
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357864 przez kima

Sandrucha, bez nerwów, nie te tabsy miałam na myśli! Pisałaś o hockach klockach z Adaśkiem, to się spytałam! Luzik! :laugh:

Suari, Igorek na dwie nogi, jak Dżon Łajn z dwóch karabinów strzelał :laugh:

Malina chyba też się skuszę na to krzesełko, bo Kubuś w wannie to się już prawie nie mieści! A Michaśka jak zwykle superowa i nawet nie wiem kiedy zrobiła się blondyna! :laugh:

No i jeszcze co do adipexu. W składzie rzeczywiście jest pochodna amfetaminy, stąd u niektórych jazdy. Ja żadnych nie miałam. Ale przestałam je brać, bo kuło mnie serce ;) I byłam zmulona totalnie, u mnie fazy nie było ;) W sumie niepotrzebnie napisałam tą nazwę, mam nadzieję, że żadna się nie skusi :ohmy:

Dorcia, a Twoja Lenia ile waży? Chyba nie widziałam Twojego posta ;)

Laseczki od 10 maja w biedronie jest 3-pak body za 19,99 z tego co widziałam na reklamie to bardzo ładne :) biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/oferta2/
12 lata 8 miesiąc temu #357900 przez Malina86
kima fajne te bodziaki. Jak sie kliknie na ta gazetke to sa jeszcze inne wzory i posciel dziecieca tez bedzie. Trza jechac :)
Tez nie moge uwiezryc, ze Michaśka tak "wyjasniala"- byla kruczoczarna!

Ide na "Przepis na zycie".

Baj!
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357908 przez [email protected]
Vestusia- czesto balujesz ostatnio-nie uzaleznij sie :P heheheh

Kima- ja sie nie denerwuje, tak se tylko zartuje :)

a swoją droga to muszę iść do gienka za 2 tygodnie i może zdecyduję się na jakąś antykoncepcje...

12 lata 8 miesiąc temu #357929 przez [email protected]
to by było na tyle:)

BANANOC!
12 lata 8 miesiąc temu #357936 przez kima
Dobra, ja umyta, małż już idzie :)

Całe szczęście, że mojemu dziecku się odwidziało (mam nadzieję!) to późne chodzenie spać, bo to była masakra jakaś!

Malina wiem, ja biorę niebieskie i zielone :) No bo róż odpada ;) czy to czerwony :laugh:

Sandrucha, to dobrze, tak myślałam właśnie, że to żarty w Twoim stylu hehe ale wolałam się upewnić :laugh:

Sama się zastanawiam nad anty, bo teraz ciąży nie planuję, muszę schudnąć jeszcze jeszcze znowu zacząć tyć :laugh:

Domisiowi chyba szkoda było tych włosków bo takie piękne! Ciekawe czy się Leni w nowej fryzurze spodoba :laugh: A Daruś zawsze był taki poważny, że teraz aż mi dziwnie się patrzy na niego gdy się uśmiecha :laugh: A miałam się jeszcze pytać - pisałaś kiedyś, że nie dajesz czapek dzieciaczkom, Domisiowi od 5st., a Darusiowi od 10, nawet jak jest duży wiatr? Ja w te upały, co było po 30 stopni to wiadomo, też nie dawałam, ale wczoraj np. było 15st., miał bodziaka z długim rękawkiem i na to dresik polarkowy, ale jak wyszłam na pole było burzowo i bardzo chłodno więc przykryłam mu nóżki kocykiem i czapunie miał, dosyć cienką, ale miał, bo był duży wiaterek. Ty nie dajesz wcale?
Aha i jak Ty robisz na fotkach, że coś jest na pierwszym planie, np. Daruś, a zabawki lekko przyćmione? Obrabiasz to w jakimś programie, czy masz taką funkcję w aparacie?

Dobra idę już, bo na oczy nie widzę!

BANANOC (mały plagiat :silly: ) :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357943 przez luska
hej moje kochane.

Kim spoko z tymi tabsami, a nawet jak któras zacznie brac to na swoja odpowiedzialność :blink:

Malina może szwagiereczka liczy na jakiś rewanż czy cuś.Oj biedna ty bez tego swojegop małża :kiss: :kiss: :kiss:

sarenko twoje chłopaki jak zwykle przecudowne , ale oni do siebie sa podobnie .Oboje takie czrnulki hehe chociaz ty z A też ;)

a ja padma na pyszczek na iwczór znowu sie obiadłamjak świnka :S i nie mam na nic siły , a trzeba by było na allegro jaka kiecke mlodej na chrzciny zamówic i szatke , nie wiem kiedy ja to wszystko ogarne :dry:

Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357966 przez Kredka
Witam z wieczora! U nas raczej pogoda niewyrazna. Niby ciepło ale wiatr tak pizdził że łeb urywało.
DZisiaj ufarbowałam włoski bo juz mialam spory odrost. Jednak na granatową czerń :P .. Małż powiedział, że jak zmienię kolor to bierze rozwód :P hahaha Tak lubi moje czarne kudły hehe Za pare dni jedziemy na komunie... musze cos Mikiemu zakupic szałowego na tą komunie ale nie mam pojecia jaka bedzie pogoda..

MADZIASKA zakupiłam dzisiaj tek krem na naczynka i od dzisiaj stosuje. Mam nadzieje, że pomoże bo mam dosc „palenia cegły” jak tylko jest choc troche gorąco, bądź gdy mi cisnienie skoczy.

KATKA oj biedulki Wy  buziaczki na zdrówko przesyłam. Oby szybciutko choróbsko od Was odeszło.

MALINA hehe Misia tatusiowi daje się wyspać, a mamusi nie :P hehe

Malina zdarzyło się czasem że Mikusia nie kąpalismy ale to jak był chory i w domu nie grzali bo awaria była…no ale dla mnie nie myc się co najmniej co 2 dni to przegiecie.

Malina Misia piekna jak zwykle. A to krzesełeczko do kąpieli superowe. Ja się zastanawiam wlasnie nad takim. Kupilismy z mezem mniejszą wanienkę (tak mim kolezanka doradzila) i Mikus już się w niej nie miesci. Musimy kupic wiekszą. No ale jakby już siedział to byśmy kupili takie krzesełeczko. Skoro sam nie siedzi to chyba nie wolno sadzac w tym krzesełku co? Mój Miki się dźwiga ale sam nie usiadzie, chwieje się jak pijany. Misia ma piekne blond loczki 
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

DORCIAITION te tabsy to ZELIXA (odpowiednik MERIDIA) ale jest już wycofana z obiegu. Te tab są ponoc szkodliwe. Ja stosowalam krótko bo 1.5 miesiaca ale zjechałam 7kg. Zostało mi pare tab na jakis tydzień. Po tej kuracji trzeba mieć przerwe min pol roku zanim się zajdzie w ciaze. Na raie nie stosuje bo karmie.Mam nadzieje że waga wkońcu sama spadnie i nie będę musiala ich stosować.
Lenka to niezły klocuszek, prawie 8 kg. Haha brój nieziemski…temperamencik ma po mamusie czy tatusiu???
Oj na Teneryfę chciałabym polecieć… B)

SARNA

Nie wierzę że Domiś brzydko wygląda!! Czy to możliwe ze nasz forumowy amant może wyglądać brzydko??? NIEEEEEEEEE
Oby kasa przyszła szybko…

KIMA ja mimo „miękkich cycuchów” karmie samym cycem i Miki nie narzeka. A jak karmisz młodego to płacze? Nie najada się?Karmisz dwoma cycami? Jeśli chcesz nadal karmic cycem to nie dawałabym butli bo nie będzie chciał pracowac przy cycu aby mleczko lecialo.
Wspolczuje z tym ze do pracy idziesz..no ale takie czasy..
A Adipex brala moja znajoma. Ja brałam Zelixe.
Bodziaki fajne, choc ja sie zraziłam. Kupiłam raz bodziaka długim rekawem to na długosc był ok. ale mankiety miał takie długie jakby na jakiegos goryla… 19,90 za 3 bodziaki to okazja. Z krótkim rekawem, wiec może warto. Musze zajrec w Biedronce na te bodziaki

SUARI to dobrze ze powoli oswajasz go z nowym miejscem. Na pewno się zaaklimatyzuje. Gorzej mamusie to przeżywają.
Igor rewelacyjny  i jakie ma smaczne pytki 

LUSIA Ty nie masz czego chudnąć, te tab nie są Ci potrzebne. Zastanawiam się po co są teściowe? Chyba po to aby nam urozmaicać czas…
Z tym ślubem to nie dziwie się że nie chcesz…gdybym była na Twoim miejscu i cala afera byłaby o to wesele to tez bym pewnie zrezygnowala. A w domu robic, narobic się, być słuzacą na swoim przyjeciu weselnym to nie robota. Wiadomo chlop jak chlop uwali się na kanapie i będzie udawal, że on też gościem jest… a Ty rób co chcesz..
Aurelka ma cudne oczka  a Olo to maly farmer 

MADZIASKA ja się zastanawiam kiedy nadejdzie @ na razie niee. Wcale mi się za nia nie tęskni. Wspolczuje..

VESTUSIA Ty zalatana kobieto!!!Dawaj foty i to już!!!

No nadrobiłam Was po troszku!! Ide Mikusia nakarmic i lulu bo padam.

Dobranoc..bananoc

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 8 miesiąc temu #357973 przez vestusia
Witam witam z rańca! :D

Sarna - ja też mam takie pytanie jak Kima odnośnie tej czapeczki. Wczoraj niby było ciepło ale wiał wiaterek, założyłam Zuzi opaskę na uszy.

Dzieciaczki cudowne :D

Michasia śliczna jak zawsze, rzeczywiście blondasek się z niej robi :) Też mamy takie krzesełko, tylko innej firmy ale takie samo. Ja jeszcze Zuzi w to nie wkładam, bo Zuzia nie siedzi w nim stabilnie i jakoś się boję. Chcę jeszcze poczekać :)

Sarna no Twój Domiś to jak za karę tę grzywę musiał obciąć. Ale się uśmiałam :D No a Daruś jak zwykle poważny :D

Luska to zrozumiałe, że jak Olo buszuje na dworze, to nie ubierzesz go w nic superowego, bo zaraz to uświni :) Fajny Farmer he, he, he :D

Te bodziaki fajowe!! A jak dacie na całą gazetkę, to na ostatniej bodajże stronie są też te bodziaki i będą też takie brązowe z misiem!. Ja kupię chyba dwa różowe, zielone chyba też no i te brązowe. Bo bodziaki mi się kończą, więc akurat się przydadzą :D

W ogóle w Lidlu wczoraj widziałam zajebisty garnek do gotowania na parze, nie wiem ile kosztował, bo nie umiałam znaleźć ceny, ale był zarąbisty. Krucho z kasiurą, więc pewnie nie kupię go, ale tak bym chciała :D

U mnie wczoraj dzionek minął u koleżanek.
Piłam tylko wodę i nic nie zjadłam a nawet chipsy były na stole! :D
Jestem z siebie dumna :)

Wygłupiałyśmy się i zrobiłyśmy mnóstwo zdjęć, więc zaraz je pomniejszę i Wam wkleję kilka :)

Tymczasem idę zmienić pampka Zuzi, bo strzeliła właśnie kupensję.

Zaraz potem zabieram się do tych zdjęć, co by minus, którego zarobiłam, zmienił się w plusa ha, ha, ha :D
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357974 przez vestusia

12 lata 8 miesiąc temu #357977 przez emkapl84
Dzien dobry kochane!!!!!
No nie mam nic a nic czasu, zeby was nadrabiac na bieżąco!!!!
Malina przesliczne jest to ostatnie zdjecie michasi!!!!!tylko ja schrupac!!!!
Luska twoje dzieciaki tez wymiatają!!!bedzie aurelcia wyrywac w przyszłosci chlopaków!
Sarna hahahhahaah jakos mi sie nie chce wieżyć, że M tak długo bez "małego co nieco" wytrzyma :lol: :lol: :lol:
Ja wczoraj byłam cały dzien poza domem!Załatwiałam Oli dofinansowania bo jest samotna matką...mam nadzieję, ze je dostanie!ogolnie to juz sie przyzwyczailam, ze znimi mieszkam chociaz na poczatku było trudno!Michałek jest wpatrzony w mojego Marcina i nie da sobie przetłumaczyc, ze to nie :"dada" tylko "wujek"!!!!Jak widzę M gdy bawi sie z małym to nie wyobrazam sobie, ze mogłby w przyszłosci nie chciec miec kolejnego dziecka!
Natalka próbuje ostatnio bardzo wielu produktów!!!!Zadzwoniłam do mamy i ona stwierdziła, ze po troszeczku moge jej dawac juz prawie wszytsko do próbowania...wiec ostatnio zjadla zółtko (patrzyłam w jakiejs tam tabeli, ze juz mozna takie cos dawac)a jej przysmakiem są biszkopty z jogurtem naturalnym lub serkiem danio :lol: :lol: Spojrzałam na play mate i Natalka wyjeła sobie z opakowania chusteczke i sie nią zajada!!!!! :lol: :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia