- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356163 przez Malina86
Dorcia no A też musi chyba ksiegowa wziąć bo nie wiemy czy lepiej żeby był ma vat-cie czy na ryczałcie. Dodatkowo będzie buty na handel z Niemiec przywoził więc nie wiemy jak to wszystko zrobić. Tylko za ksiegowa trzeba bulic niestety.
Chłopek uważaj na siebie. Czyli jednak synus
Chłopek uważaj na siebie. Czyli jednak synus
Temat został zablokowany.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356171 przez kima
Przejęzyczenie oczywiście, że Sarna, tylko ona mogła walnąć taką minę
Chociaż Malina też mogła pardą!
Ja się już wyrobiłam ze wszystkim, prasowanie Kubusia i moje zrobione, obiadek na jutro gotowy, chałupka odkurzona, wysprzątana, prania porobione, nawet narzuty wybrałam
Teraz jeszcze lecę do reala po małe zakupki
Malina w tej kwestii nie doradze, laik w takich sprawach jestem
Dorcia o 10? Rzeczywiście chyba oszaleli. Ja bym się zastanawiała czy na 12 to nie za wcześnie a o 10 to bym powiedziała, że jeszcze śpię chociaż wcale tak nie jest
Chociaż Malina też mogła pardą!
Ja się już wyrobiłam ze wszystkim, prasowanie Kubusia i moje zrobione, obiadek na jutro gotowy, chałupka odkurzona, wysprzątana, prania porobione, nawet narzuty wybrałam
Teraz jeszcze lecę do reala po małe zakupki
Malina w tej kwestii nie doradze, laik w takich sprawach jestem
Dorcia o 10? Rzeczywiście chyba oszaleli. Ja bym się zastanawiała czy na 12 to nie za wcześnie a o 10 to bym powiedziała, że jeszcze śpię chociaż wcale tak nie jest
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356238 przez Dorciaition
Malina my mamy ksiege przychodow i rozchodow, na vacie. Jesli nie bedziecie przekraczac miesiecznie 40 tys dochodow to lepiej na ryczaucie. Te przepisy sa skomplikowane. Najlepiej znalezc biuro. Za jednoosobowa firme powinni brac gora 150 zl.
Chlopek trzymaj sie i mysl nad imieniem bo coraz mniej czasu.
Chlopek trzymaj sie i mysl nad imieniem bo coraz mniej czasu.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356241 przez Dorciaition
Kimus aaa o zdjecie Sarny. Moglam sie zorientowac
Ale z Ciebie zaradna kobietka.
Goscie byli o 10:30, na szczescie sie wyrobilami pilismy do teraz a jest 22:40. Patologia
Idziemy lulkac.
Papa
Ale z Ciebie zaradna kobietka.
Goscie byli o 10:30, na szczescie sie wyrobilami pilismy do teraz a jest 22:40. Patologia
Idziemy lulkac.
Papa
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356245 przez kima
O matko, to posiedzieli Ale mam nadzieję, że Ci się podobało, mnie osobiście bardzo męczy jak ktoś tak długo siedzi
Byłam w tym realu, stówki brakło, przy kasie musiałam oddawać jedną rzecz, bo źle sobie obliczyłam, masakra, jakie to wszystko drogie I oczywiście spadł mi słoiczek z półki i się roztrzaskał, szukałam jakiejś kobitki, żeby posprzątała, ale nikogo nie było, więc poszłam i w sumie nie wiem, powinnam to zgłosić przy kasie i zapłacić? nawet nie wiem co to był za słoiczek
Ojj nie lubie gdy tu takie pustki
Kredeczko, żyjesz?
Laseczki możecie mi wkleić link na ostatnie wyświetlane dyskusje? Bo mi już od dawna to nie wchodzi i mogę czytać tylko nasz wątek a ciekawa jestem co u innych mamusiek słychać, może przez link uda mi się wejśc
dobranocka
Byłam w tym realu, stówki brakło, przy kasie musiałam oddawać jedną rzecz, bo źle sobie obliczyłam, masakra, jakie to wszystko drogie I oczywiście spadł mi słoiczek z półki i się roztrzaskał, szukałam jakiejś kobitki, żeby posprzątała, ale nikogo nie było, więc poszłam i w sumie nie wiem, powinnam to zgłosić przy kasie i zapłacić? nawet nie wiem co to był za słoiczek
Ojj nie lubie gdy tu takie pustki
Kredeczko, żyjesz?
Laseczki możecie mi wkleić link na ostatnie wyświetlane dyskusje? Bo mi już od dawna to nie wchodzi i mogę czytać tylko nasz wątek a ciekawa jestem co u innych mamusiek słychać, może przez link uda mi się wejśc
dobranocka
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356246 przez [email protected]
Suari- ból głowy na pewno przez teściów!!! heheh
Dorcia i Kima- ja nie wiem do końca czy Pamela usunie tę ciążę. ona teraz mieszka z teściami i ze szwagierką z Downem, naprawde nie wiem jak to będzie, nie rozmawiałam z nią na ten temat, tylko SYlwia(kuzynka w ciąży) mi to mówiła. ona w ogole jest w 4 miesiącu, dopiero 15 ma ostateczne badania-mówi że jeszcze bedzie można usunąć ale nie mam pojecia w jaki sposób:/
ta hrabianka to jest postrana na maxa. ja sie w ogole dziwie jej chłopu ze z nią jest!. ona jako nastolatka prowadziłą bloga słynnego na całą okolice, bo chodziła wtedy z "gangsterem" (miejscowym cwaniakiem) i pisała tam jak to on ją w D8pe piciska, jakie sexy odstawiają itp-masakra!!! a teraz zgrywa wielką, zajebistą i nowoczesna wspaniałą mamusie-ktora tylko na fb potrafi siedziec ehhh
macie racje, Kalina pewnie się taką krytyką innych dowartościowywuje...
Kima- tak to te buciki:) śliczne są! i w cale nie takie za duze! w srodku jest narysowana stopa i przedziałki w ktorych stopa dziecka powinna sie znajdować żeby wiedziec czy but za mały czy za duzy- i Daruś mieści się w tej przedziałce! ale zapas jest-moze zacznie w nich chodzić kiedyś
Domiś miał takie riboki śliczniusie(oczywiscie zachowane na pamiątke jako pierwsze buciki hehe) i tez zaczynał w nich chodzić.
co do linka ja Ci nie pomoge bo nie wiem o co chodzi heheh
a słoiczek pfff nie zbiednieją hehe
Malinka tez miałam pisac że pewnie dzisiaj szeroko chodzisz ale kIma mnie wyprzedziła hahaha- nie gniewaj się za takie głuputkie żarty :*:*:*
Dorcia i Kima- ja nie wiem do końca czy Pamela usunie tę ciążę. ona teraz mieszka z teściami i ze szwagierką z Downem, naprawde nie wiem jak to będzie, nie rozmawiałam z nią na ten temat, tylko SYlwia(kuzynka w ciąży) mi to mówiła. ona w ogole jest w 4 miesiącu, dopiero 15 ma ostateczne badania-mówi że jeszcze bedzie można usunąć ale nie mam pojecia w jaki sposób:/
ta hrabianka to jest postrana na maxa. ja sie w ogole dziwie jej chłopu ze z nią jest!. ona jako nastolatka prowadziłą bloga słynnego na całą okolice, bo chodziła wtedy z "gangsterem" (miejscowym cwaniakiem) i pisała tam jak to on ją w D8pe piciska, jakie sexy odstawiają itp-masakra!!! a teraz zgrywa wielką, zajebistą i nowoczesna wspaniałą mamusie-ktora tylko na fb potrafi siedziec ehhh
macie racje, Kalina pewnie się taką krytyką innych dowartościowywuje...
Kima- tak to te buciki:) śliczne są! i w cale nie takie za duze! w srodku jest narysowana stopa i przedziałki w ktorych stopa dziecka powinna sie znajdować żeby wiedziec czy but za mały czy za duzy- i Daruś mieści się w tej przedziałce! ale zapas jest-moze zacznie w nich chodzić kiedyś
Domiś miał takie riboki śliczniusie(oczywiscie zachowane na pamiątke jako pierwsze buciki hehe) i tez zaczynał w nich chodzić.
co do linka ja Ci nie pomoge bo nie wiem o co chodzi heheh
a słoiczek pfff nie zbiednieją hehe
Malinka tez miałam pisac że pewnie dzisiaj szeroko chodzisz ale kIma mnie wyprzedziła hahaha- nie gniewaj się za takie głuputkie żarty :*:*:*
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356254 przez [email protected]
nie pamiętam kto pisał o mojej spacerówce- ona jest boska!
Domiś jezdził w niej długo i nie byłą nigdy za mała a jak widać i na małego Darusia jest dobra. Ma regulowane pasy i jest w ogole bardzo wygodna. Domiś uwielbiał w niej jezdzić, Darus też zadowolony sie wydaje jak go do niej wkładam:)
Ta zmanierowana "hrabianka" do dzisiaj wozi w takiej samej spacerowce swoją cokę(dziecko prawie 3 lata ma)
Mój dzień dzisiaj hmmm mam bardzo mieszane uczucia
rano byłam na meczu mojej Kingi, potem pojechaliśmy kupic drzewka do naszego "zagajnika" i zakupy bardzo udane- i drzewka i kwiaty.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobranoc kochane moje
buźka!
Domiś jezdził w niej długo i nie byłą nigdy za mała a jak widać i na małego Darusia jest dobra. Ma regulowane pasy i jest w ogole bardzo wygodna. Domiś uwielbiał w niej jezdzić, Darus też zadowolony sie wydaje jak go do niej wkładam:)
Ta zmanierowana "hrabianka" do dzisiaj wozi w takiej samej spacerowce swoją cokę(dziecko prawie 3 lata ma)
Mój dzień dzisiaj hmmm mam bardzo mieszane uczucia
rano byłam na meczu mojej Kingi, potem pojechaliśmy kupic drzewka do naszego "zagajnika" i zakupy bardzo udane- i drzewka i kwiaty.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobranoc kochane moje
buźka!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356267 przez emkapl84
Hejka mamusie!!!!
Sarna jejku ale musiało byc przykro twojemu M masakra człowiek sie stara, wszystko organizuje a ktos to wszystko olewa i to w dodatku rodzina!!!
Ja wczoraj miałam przemeblowanie w mieszkaniu.Pokój Natalki został zajety przez Olę i Michałka i wszytskie jej rzeczy musiałam poupychać gdzies po kątach i trochę przenieść do swojej szafy więc troche w niej teraz ciasno...
Wieczoram M zaserwował nam obiad -pstrąga tęczowego z gruszkami a na deser lody o smaku amaretto i rumowe z rodzunkami pychotka!!!! Ech ciekawa jestem jak nam sie bedzie razem mieszkać
Sarna jejku ale musiało byc przykro twojemu M masakra człowiek sie stara, wszystko organizuje a ktos to wszystko olewa i to w dodatku rodzina!!!
Ja wczoraj miałam przemeblowanie w mieszkaniu.Pokój Natalki został zajety przez Olę i Michałka i wszytskie jej rzeczy musiałam poupychać gdzies po kątach i trochę przenieść do swojej szafy więc troche w niej teraz ciasno...
Wieczoram M zaserwował nam obiad -pstrąga tęczowego z gruszkami a na deser lody o smaku amaretto i rumowe z rodzunkami pychotka!!!! Ech ciekawa jestem jak nam sie bedzie razem mieszkać
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356268 przez madziaska
Dzień dobry
Przede wszystkim !!!!!!!!!!
Natalko i Nadusiu wszystkiego najjjjlepszego na WASZE pół roczku!!!!
Dorotko nasza kochana, wszystkiego najjjjjjjjjj
Kima, mi tez nie wyskakauja "ostatnie posty", strona wyglada jak w przebudowie.
Dorcia, nononono to poimprezowaliscie A jak dzieciaczki, wspolpracowaly ze soba ladnie????
Malina, ksiegowosc to dla mnie czarna magia!!!! Tak jak Dorcia pisze taka ksiegowa nie powinna wziac duzo za jednoosobowa firme. Moj SZ placil 100 zl./miesiac.
ps. ptaszek jest dla Dorci, ale caly czas ucieka mi na dol
miłego dniaaaaaa
Przede wszystkim !!!!!!!!!!
Natalko i Nadusiu wszystkiego najjjjlepszego na WASZE pół roczku!!!!
Dorotko nasza kochana, wszystkiego najjjjjjjjjj
Kima, mi tez nie wyskakauja "ostatnie posty", strona wyglada jak w przebudowie.
Dorcia, nononono to poimprezowaliscie A jak dzieciaczki, wspolpracowaly ze soba ladnie????
Malina, ksiegowosc to dla mnie czarna magia!!!! Tak jak Dorcia pisze taka ksiegowa nie powinna wziac duzo za jednoosobowa firme. Moj SZ placil 100 zl./miesiac.
ps. ptaszek jest dla Dorci, ale caly czas ucieka mi na dol
miłego dniaaaaaa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356425 przez Dorciaition
Dziękuję Madziuś Kochana Ptaszek śliczny
W ogóle wszystkim Wam dziękuję za życzonka
No i dla naszych pięknych dziewczynek sto latek! Natalka, Nadusia buziaczki od cioci i Lenki
Kimuś jak robiłaś ten sos musztardowy? juterko na śniadanie jajko, obiad cycek z tym sosem (chyba), a kolacja? To coś mało. Padnę z głodu.
W ogóle wszystkim Wam dziękuję za życzonka
No i dla naszych pięknych dziewczynek sto latek! Natalka, Nadusia buziaczki od cioci i Lenki
Kimuś jak robiłaś ten sos musztardowy? juterko na śniadanie jajko, obiad cycek z tym sosem (chyba), a kolacja? To coś mało. Padnę z głodu.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #356546 przez Malina86
Witam, witam!
Ja na chwilunie
Kochane Dziewuszki Natalko i Nadio wszystkiego najlepszego na Wasze polrocznice!
Dorcia sto lat, sto lat! Wszystkiego najlepszego, spelnienia wszystkich marzen!
Sos musztardowy najprosciej zrobic mieszajac musztarde z jogurtem naturalnym. Ja jak dusilam piers w wodzie na patelni to potem dawalam musztarde i jogurt i mialam na cieplo, ale jak chcesz tak osobno to wtedy musztarde z jogurtem pomieszaj. A na kolacje moze saltaka z tunczyka? Moze byc jeszcze chudy twarozek z jogurtem naturalnym i szczypiorkiem, mozesz tez jesc mieso mielone np. z indyka.
Foty Misi z kapieli w krzeselku wrzuce, ale najszybciej jutro.
Vestusia jak po Komuni, czekamy na foty!
Jutro od rana latamy po urzedach i do ksiegowej jedziemy, mam nadzieje, ze ogarniemy wszystko, a o 20:00 A wyjezdza i zostaje sama z moim Czortem
Jak Malz pojedzie to bede bardziej dostepna.
Buziaki Mamusie!
Ja na chwilunie
Kochane Dziewuszki Natalko i Nadio wszystkiego najlepszego na Wasze polrocznice!
Dorcia sto lat, sto lat! Wszystkiego najlepszego, spelnienia wszystkich marzen!
Sos musztardowy najprosciej zrobic mieszajac musztarde z jogurtem naturalnym. Ja jak dusilam piers w wodzie na patelni to potem dawalam musztarde i jogurt i mialam na cieplo, ale jak chcesz tak osobno to wtedy musztarde z jogurtem pomieszaj. A na kolacje moze saltaka z tunczyka? Moze byc jeszcze chudy twarozek z jogurtem naturalnym i szczypiorkiem, mozesz tez jesc mieso mielone np. z indyka.
Foty Misi z kapieli w krzeselku wrzuce, ale najszybciej jutro.
Vestusia jak po Komuni, czekamy na foty!
Jutro od rana latamy po urzedach i do ksiegowej jedziemy, mam nadzieje, ze ogarniemy wszystko, a o 20:00 A wyjezdza i zostaje sama z moim Czortem
Jak Malz pojedzie to bede bardziej dostepna.
Buziaki Mamusie!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Malina86.
Moderatorzy: ilona