- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355834 przez [email protected]
ja to Wam powiem,xze mi dzisiaj dzień siętak cudownie zakończył!!!
dowiedziałam się ze moja ulubiona kuzynka (siostra tej Kingi co mi tak pomaga)\że jest w ciąży! nawet nei wiecie jak bardzo się cieszę! prawie jakby to miała byc moja ciąża heheh
Dowiedziałam się dzisiaj też że nasza przyjaciółka rodziny, taka urkainka Tonia, w niemczech z mężem niemcem mieszka- urodziła córeczkę, 3 tyg przed terminem dbo dostała zatrucia ciązowego, zrobili jej cesarkę i wszystko jest dobrze
inna moja koleżanka z porodówki z Domisia czasów, też jest w ciąży, ale ona to zmanierowana dziewucha co wżeniła się meeeeeega bogata rodzinę- dziewczyna od rana do nocy siedzi na FB dosłownie bo wstawai coś co 10 minut!!! od rana do nocy mówię Wam.
dziewczyna ma sprzątaczkę, inna przychodzi myc okna, jeszcze inna prasować, tescie robią jej zakupy, bo mąż chwilowo za granicą i za te zakupy też płacą- i ona mówił ze nie chce drugiego dziecka bo sobie nie da rady i nie bedzie miał na nic czasu!!!!!
no ale postanowiła drygą ciążę bo mąż za ciążę miał jej kupić domek nad morzem i w górach- więc się zgodziłą!!!!!!! kupił jej te domki oczywiście-masakra!!! ciekawe kto się tylko dziećmi zajmowac będzie:/
a jeszcze inna znajoma-przyjcióła ciążatej kuzynki, też jest w ciąży ma 22 lata i to duga ciąża i okazało dsię że dziecko ma downa:( 15 ma jeszcze ostatnie badania, ale nie wie czy usunie-jej mąż ma siostrę z downem, więc to genetyczne u nich
no i to wszystko wieści z dnia dzisiejszego!!!
dowiedziałam się ze moja ulubiona kuzynka (siostra tej Kingi co mi tak pomaga)\że jest w ciąży! nawet nei wiecie jak bardzo się cieszę! prawie jakby to miała byc moja ciąża heheh
Dowiedziałam się dzisiaj też że nasza przyjaciółka rodziny, taka urkainka Tonia, w niemczech z mężem niemcem mieszka- urodziła córeczkę, 3 tyg przed terminem dbo dostała zatrucia ciązowego, zrobili jej cesarkę i wszystko jest dobrze
inna moja koleżanka z porodówki z Domisia czasów, też jest w ciąży, ale ona to zmanierowana dziewucha co wżeniła się meeeeeega bogata rodzinę- dziewczyna od rana do nocy siedzi na FB dosłownie bo wstawai coś co 10 minut!!! od rana do nocy mówię Wam.
dziewczyna ma sprzątaczkę, inna przychodzi myc okna, jeszcze inna prasować, tescie robią jej zakupy, bo mąż chwilowo za granicą i za te zakupy też płacą- i ona mówił ze nie chce drugiego dziecka bo sobie nie da rady i nie bedzie miał na nic czasu!!!!!
no ale postanowiła drygą ciążę bo mąż za ciążę miał jej kupić domek nad morzem i w górach- więc się zgodziłą!!!!!!! kupił jej te domki oczywiście-masakra!!! ciekawe kto się tylko dziećmi zajmowac będzie:/
a jeszcze inna znajoma-przyjcióła ciążatej kuzynki, też jest w ciąży ma 22 lata i to duga ciąża i okazało dsię że dziecko ma downa:( 15 ma jeszcze ostatnie badania, ale nie wie czy usunie-jej mąż ma siostrę z downem, więc to genetyczne u nich
no i to wszystko wieści z dnia dzisiejszego!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez [email protected].
Temat został zablokowany.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355851 przez [email protected]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez [email protected].
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #355865 przez [email protected]
Biedny Igorek, oby nic mu nie było
...mój Domiś też chory! kaszle przeokropnie, aż traci oddech! no i smary leją się jak z kranu- tylko patrzę jak Daruś załapie
:/ a i ja się zle od rana czuje
ale walić mnie....oby dzieciom nic nie było- i Igorkowi :*
...mój Domiś też chory! kaszle przeokropnie, aż traci oddech! no i smary leją się jak z kranu- tylko patrzę jak Daruś załapie
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #355869 przez Suari
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:
my jakoś przeżyjemy, i smarkniemy i charkniemy a dzieciaczki nie. mnie od trzech dni głowa bolała, dzisiaj przeszło, a zaczęła boleć jak do teściów jechałam
Biedny Igorek, oby nic mu nie było
my jakoś przeżyjemy, i smarkniemy i charkniemy a dzieciaczki nie. mnie od trzech dni głowa bolała, dzisiaj przeszło, a zaczęła boleć jak do teściów jechałam
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355875 przez Dorciaition
dobry!
Pies mi rano dziecię obudził :/
Sarnuś no pięne wiadomości O ciążach i dzieciach. oby więcej takich
Ta dziewczyna co ma dziecko z downem chce usunąć?? Który to tydzień?
A ta w ciąży hrabianka to jakaś idiotka. nie cierpie takich dziewczyn.
Ha ha mina zarąbista
Chłopaki jak zawsze mega przystojniaki
No ta Kalina dziwna jakaś. Przecież Ty to połowa jej. Może ona przez takie gadanie dowartościowuje się jakoś, lepiej się czuje jak tak mówi. Nie wiem, ale nie powinna tak mówić.
Malinka i jak było? Pewnie wszystko dziś boli co?
Natalka jaka już duża dziewczynka, no i jaka cudniutka!
Dużo zdrówka dla Igora i Domisia. Dla was też Dziewczyny
Kimuś wpisujesz w google "gify" i masz ich całą mase.
Co do spania to Lenka zawsze lulkała co dwie godziny po pół. A teraz jakoś inaczej. Wczoraj praktycznie z dwiema pół godzinnymi przerwami spała do 12, a póżniej od 14:30 do 16.
Zobaczymy jak będzie dziś, tym bardziej, że będą goście.
No to miłego dnia kobietki
Pies mi rano dziecię obudził :/
Sarnuś no pięne wiadomości O ciążach i dzieciach. oby więcej takich
Ta dziewczyna co ma dziecko z downem chce usunąć?? Który to tydzień?
A ta w ciąży hrabianka to jakaś idiotka. nie cierpie takich dziewczyn.
Ha ha mina zarąbista
Chłopaki jak zawsze mega przystojniaki
No ta Kalina dziwna jakaś. Przecież Ty to połowa jej. Może ona przez takie gadanie dowartościowuje się jakoś, lepiej się czuje jak tak mówi. Nie wiem, ale nie powinna tak mówić.
Malinka i jak było? Pewnie wszystko dziś boli co?
Natalka jaka już duża dziewczynka, no i jaka cudniutka!
Dużo zdrówka dla Igora i Domisia. Dla was też Dziewczyny
Kimuś wpisujesz w google "gify" i masz ich całą mase.
Co do spania to Lenka zawsze lulkała co dwie godziny po pół. A teraz jakoś inaczej. Wczoraj praktycznie z dwiema pół godzinnymi przerwami spała do 12, a póżniej od 14:30 do 16.
Zobaczymy jak będzie dziś, tym bardziej, że będą goście.
No to miłego dnia kobietki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #355878 przez emkapl84
Dzień dobry!!!!
Eh miałam nocke z przebojami bo synek oli budził się w nocy i plakal za mamą ale taki z niego słodziak, że polożyłam sie koło niego i w 5 minut zasypiał
M pojechał odebrac Olę z pracy...podobno nienajgorzej minęła jej nocka i miała lekka pracę
Moje dziecię też dziś zaszalało i obudziło się o 4.40 ale to dlatego,ze ja sie tak strasznie krecilam i kursowałam od jednego dziecka do drugiego...
M ma wolny weekend a potem cały tydzień nocki...mam nadzieje,ze nie beda odwolywane..
Malina oj pewnie działo sie tej nocy po powrocie M
Sarna i Suari dla wszych chorowitków...moja męczyła sie z kaszlem tydzien ale juz jej przeszło
Eh miałam nocke z przebojami bo synek oli budził się w nocy i plakal za mamą ale taki z niego słodziak, że polożyłam sie koło niego i w 5 minut zasypiał
M pojechał odebrac Olę z pracy...podobno nienajgorzej minęła jej nocka i miała lekka pracę
Moje dziecię też dziś zaszalało i obudziło się o 4.40 ale to dlatego,ze ja sie tak strasznie krecilam i kursowałam od jednego dziecka do drugiego...
M ma wolny weekend a potem cały tydzień nocki...mam nadzieje,ze nie beda odwolywane..
Malina oj pewnie działo sie tej nocy po powrocie M
Sarna i Suari dla wszych chorowitków...moja męczyła sie z kaszlem tydzien ale juz jej przeszło
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #355881 przez katka
Witajcie
My tez dołączamy do grona chorowitków. Olinka ma megeeega katar i do tego bardzo brzydko kaszle. Nie wiem czy sie obedzei bez lekarza
Sarna przeciaz ta Kalina to nawet ode mnie grubsza a mina wymiata. Domis jak zwykle uroczy.
A powiem wam ze ta moja dieta nie działa chyba albo wychodzą mi redsiki żurawinowe Przez tydz 10 d schudłam w yem tempie to potrzebuje pare lat żeby wrocić do stanu urzywalności
Życze dużo zdrówka dla chorych chłopaków i od Olinki
Uciekam bo juz miałczy
My tez dołączamy do grona chorowitków. Olinka ma megeeega katar i do tego bardzo brzydko kaszle. Nie wiem czy sie obedzei bez lekarza
Sarna przeciaz ta Kalina to nawet ode mnie grubsza a mina wymiata. Domis jak zwykle uroczy.
A powiem wam ze ta moja dieta nie działa chyba albo wychodzą mi redsiki żurawinowe Przez tydz 10 d schudłam w yem tempie to potrzebuje pare lat żeby wrocić do stanu urzywalności
Życze dużo zdrówka dla chorych chłopaków i od Olinki
Uciekam bo juz miałczy
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 8 miesiąc temu #355886 przez madziaska
Dzien dobry mamuski
Duza zdrowka dla Darunia i Igorka oraz Olinki
Chlopcy slodziaki Fajna masz spacerowke. Kurcze, ja mam tego Xlandera i jak jakis czas temu wlozylam do spacerowki Hanie, to wydawalo mi sie, ze ona w niej taka malusienka. Chodzi mi o to , ze jest szeroka, a ta Twoja tak fajnie bokami przylega do Dara. Jakbym taka miala to tez juz wozilabym w niej Hanie.
Malina pewnie ma zakwasy
Ojjjj fajnie macie z tymiu sportami. Kima z fitnesem i Dorcia z Zumba
Emcia ta nocka to taki mini rening przed drugim bobasem
Duza zdrowka dla Darunia i Igorka oraz Olinki
Chlopcy slodziaki Fajna masz spacerowke. Kurcze, ja mam tego Xlandera i jak jakis czas temu wlozylam do spacerowki Hanie, to wydawalo mi sie, ze ona w niej taka malusienka. Chodzi mi o to , ze jest szeroka, a ta Twoja tak fajnie bokami przylega do Dara. Jakbym taka miala to tez juz wozilabym w niej Hanie.
Malina pewnie ma zakwasy
Ojjjj fajnie macie z tymiu sportami. Kima z fitnesem i Dorcia z Zumba
Emcia ta nocka to taki mini rening przed drugim bobasem
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #355892 przez kima
hahahahahahah Malina padłam z Twojej miny ahahahahahahahahahaha uwielbiam zdjęcia tego typu
Sarenka, dzięki za fotkę Kaliny, szczerze to chciałam się przekonać jaka ona duża, ale rzeczywiście "duża" Ale z buzi ładna
Sanderka to te buciki, które kiedyś dałaś link z allegro, co kupiłaś Darusiowi? Bo bardzo fajnie się prezentują na nóżce i jaką Daruś już ma wielką stope
Suari a te budki z zapiekankami zlikwidowali w tym roku Zawsze po imprezach "za młodu" szło się na zapiekany o 4 nad ranem - nic nie smakowało tak jak te zapiekany ale fakt, że ostatnio się już mocno pogorszyły A ta głowa to może Cie właśnie z powodu wizyty u teściów rozbolała? A to my to sąsiadki jesteśmy albo byłyśmy
Zdrówka dla chorowitków oby nie byli już chorowitkami
Madziuś, fajny avatarek
Różyczko, trzymam kciuki, żeby kier nie kłamał i wszystko w pracy było ok!
Sarnuśka ta hrabianka to mnie rozwaliła totalnie, bosh! to są jeszcze tacy porypani ludzie na tym świecie? ale głupszy od niej to chyba ten jej mąż, żeby płacić za ciąże? masakra! Właśnie, a ta z downem chce usunąć? U nas nie wiem czy by tak zrobili Tak legalnie?
Dorcia to kto to do Was przyjeżdza? Bo mi chyba umknęło? A Lenka napewno będzie grzeczna, bo to cudna dziewczynka i słucha się mamusi a jak coś, to Daisy ją przypilnuję w końcu tak dobrze im się ostatnio plotkowało (na tej fotce)
Ciekawe jak tam Vestolini, pewnie pindrzy się na jutro, co by wszystkich powalić na kolana Pamiętaj, że to nie Ty tam będziesz gwiazdą wieczoru Kochana, tylko Dawidek
A Malinka pewnie dzisiaj w rozkroku będzie chodzić
Ok, zabieram się za robotę i muszę wyprać matę, bo Kubuś sobie rzygnął wprost na ucho królika i jeszcze szorował nosem po tym
miłego dnia, buziaxy
Sarenka, dzięki za fotkę Kaliny, szczerze to chciałam się przekonać jaka ona duża, ale rzeczywiście "duża" Ale z buzi ładna
Sanderka to te buciki, które kiedyś dałaś link z allegro, co kupiłaś Darusiowi? Bo bardzo fajnie się prezentują na nóżce i jaką Daruś już ma wielką stope
Suari a te budki z zapiekankami zlikwidowali w tym roku Zawsze po imprezach "za młodu" szło się na zapiekany o 4 nad ranem - nic nie smakowało tak jak te zapiekany ale fakt, że ostatnio się już mocno pogorszyły A ta głowa to może Cie właśnie z powodu wizyty u teściów rozbolała? A to my to sąsiadki jesteśmy albo byłyśmy
Zdrówka dla chorowitków oby nie byli już chorowitkami
Madziuś, fajny avatarek
Różyczko, trzymam kciuki, żeby kier nie kłamał i wszystko w pracy było ok!
Sarnuśka ta hrabianka to mnie rozwaliła totalnie, bosh! to są jeszcze tacy porypani ludzie na tym świecie? ale głupszy od niej to chyba ten jej mąż, żeby płacić za ciąże? masakra! Właśnie, a ta z downem chce usunąć? U nas nie wiem czy by tak zrobili Tak legalnie?
Dorcia to kto to do Was przyjeżdza? Bo mi chyba umknęło? A Lenka napewno będzie grzeczna, bo to cudna dziewczynka i słucha się mamusi a jak coś, to Daisy ją przypilnuję w końcu tak dobrze im się ostatnio plotkowało (na tej fotce)
Ciekawe jak tam Vestolini, pewnie pindrzy się na jutro, co by wszystkich powalić na kolana Pamiętaj, że to nie Ty tam będziesz gwiazdą wieczoru Kochana, tylko Dawidek
A Malinka pewnie dzisiaj w rozkroku będzie chodzić
Ok, zabieram się za robotę i muszę wyprać matę, bo Kubuś sobie rzygnął wprost na ucho królika i jeszcze szorował nosem po tym
miłego dnia, buziaxy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez kima.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #355910 przez Dorciaition
Kima jakie zdjęcie Maliny/ nic nie widze.
Mam dzis imprezke. Przyjezdzaja znajomi- 2 malzenstwa i 2 dzieci. Ale najlepsze jest to, ze jedni beda juz o 10. Oszaleli.
Smigam bo Lenia mi tu za kable ciągnie.
Pa
Mam dzis imprezke. Przyjezdzaja znajomi- 2 malzenstwa i 2 dzieci. Ale najlepsze jest to, ze jedni beda juz o 10. Oszaleli.
Smigam bo Lenia mi tu za kable ciągnie.
Pa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356042 przez Malina86
Czesc Kochane!
Widze, że tu jakieś smichy chichy na mój temat Normalnie bym Was ochrzanila, no, ale skoro macie racje to nie wypada
Małż jedzie w pon. wieczorem bo musi dzialalnosc otworzyć.
Dorcia czy Ty ogarniasz Krzysiowi księgowość czy ma ksiegowa? Bo ja chyba nie dam rady- dla mnie to czarna magia. A może ktoras mamusia to ksiegowa i nam może doradzić co i jak?
Kupiliśmy Misi dzisiaj krzesełko do kąpieli, wieczorem testujemy.
Kima to sarenka minę trzasnela, a nie ja
Idę naleśniki smazyc
Widze, że tu jakieś smichy chichy na mój temat Normalnie bym Was ochrzanila, no, ale skoro macie racje to nie wypada
Małż jedzie w pon. wieczorem bo musi dzialalnosc otworzyć.
Dorcia czy Ty ogarniasz Krzysiowi księgowość czy ma ksiegowa? Bo ja chyba nie dam rady- dla mnie to czarna magia. A może ktoras mamusia to ksiegowa i nam może doradzić co i jak?
Kupiliśmy Misi dzisiaj krzesełko do kąpieli, wieczorem testujemy.
Kima to sarenka minę trzasnela, a nie ja
Idę naleśniki smazyc
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #356140 przez Dorciaition
O jaaa, myślałam, że tutaj coś będzie się działo, a tylko post Malinki.
Koniecznie sfotografuj Miśkę w krzesełku.
u nas nadal goście wiec lecę.
Papa
Koniecznie sfotografuj Miśkę w krzesełku.
u nas nadal goście wiec lecę.
Papa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona