- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357207 przez Dorciaition
Sarna pięknie to napisałaś.
Malinka już nie długo weekend i A powróci.
Daruś słodziak, no i widać, że apetyt ma. Smakowało mu
Hanka cudna, a jaka zadowolona Nie ma to jak na spacerku.
Sarna w noge??? My nie za Lechią Gdańsk, kibicujemy Arce Gdynia. Mój brat to wielkie kibic. Z Anglii na mecze jeździ i nie wybaczyłby nam gdybyśmy innej drużynie kibicowali. Był zły jak z Gdyni przeprowadziliśmy się do Gdańska. Głupek he he
Wiec możecie im dokopać
Luśka nie przejmuj się kg. Wyglądasz pięknie!
Właśnie wróciłam z tańców. Dziś nie Zumba, takie inne- niby spalanie tłuszczu, ale nic się nie spociłam. Ewentualnie brzuszki mnie zmęczyła, a tak to nic.
jutro idę na koncert Dżemu.
Malinka już nie długo weekend i A powróci.
Daruś słodziak, no i widać, że apetyt ma. Smakowało mu
Hanka cudna, a jaka zadowolona Nie ma to jak na spacerku.
Sarna w noge??? My nie za Lechią Gdańsk, kibicujemy Arce Gdynia. Mój brat to wielkie kibic. Z Anglii na mecze jeździ i nie wybaczyłby nam gdybyśmy innej drużynie kibicowali. Był zły jak z Gdyni przeprowadziliśmy się do Gdańska. Głupek he he
Wiec możecie im dokopać
Luśka nie przejmuj się kg. Wyglądasz pięknie!
Właśnie wróciłam z tańców. Dziś nie Zumba, takie inne- niby spalanie tłuszczu, ale nic się nie spociłam. Ewentualnie brzuszki mnie zmęczyła, a tak to nic.
jutro idę na koncert Dżemu.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #357241 przez [email protected]
ehhhh stary dzem to było coś!-ale na taki też bym Dorciu poszła!
a mecz w kosza turów zgorzelec z sopotem trefl chyba
W GÓRĘ SERCA BO TURÓW WYGRAŁ MECZ
BO TURÓW WYGRAŁ MECZ
TURÓW WYGRAŁ MEEEEEEEEEEEEECZ!!! hehehheh
kiedyś byłam na każdym meczu w zgorzelcu!
a brat to normalnie warniat! nawet za przeprowadze foch buahahah
nie pojechałam do Zgorzelca po dywan, bo jeszcze nie wyprali ciela malowane! a ja w domu echo mam!-bez dywanu tez ale mniej
ale jutro jade do niemiec i nakupuje małemu papki(taniej są),
kupie to siedzonko do wanny, ale ja do wanny nie bede dawała tylko do basenu jak bedzie ciepło- będą się moje chłopaki pluskać razem hehe. obczaje też kłady elektryczne dla Domisia bo tesciowa coś przebąknęła więc ja już się uzbroje w informacje i ją wyślę gdzie trzeba hahahah
a i kuleczke do Pandory odbiorę-te co Adam z zakład ze mną przegrał hihihi
Emka- pytałaś kiedyś o te moją pandorkę, więc to nie są charmsy, bo charmsy są jako zawieszki na takich karabińczykach czy jak to się nazywa. A pandora to koraliki sa, w Aparcie nazywają się Beads i są tańsze a oryginalna Pandora to z Yes jest. ja nie pokaże mojej jeszcze bo to więś tańczy i śpiewa- każda kulka (koralik) z innej parafi- no totalna krasata ja! i ja nie mam na łańcuszku a na rzemyku długim co się 3 razy na rękę zaplata. planuję go zapełnić kulkami żeby jeden rząd był zielonkawy, drugi złoro żółty a trzeci pomarańczowo czerwony-żeby tak z koloru pna inny kolor przechodziło
ehhhh stary dzem to było coś!-ale na taki też bym Dorciu poszła!
a mecz w kosza turów zgorzelec z sopotem trefl chyba
W GÓRĘ SERCA BO TURÓW WYGRAŁ MECZ
BO TURÓW WYGRAŁ MECZ
TURÓW WYGRAŁ MEEEEEEEEEEEEECZ!!! hehehheh
kiedyś byłam na każdym meczu w zgorzelcu!
a brat to normalnie warniat! nawet za przeprowadze foch buahahah
nie pojechałam do Zgorzelca po dywan, bo jeszcze nie wyprali ciela malowane! a ja w domu echo mam!-bez dywanu tez ale mniej
ale jutro jade do niemiec i nakupuje małemu papki(taniej są),
kupie to siedzonko do wanny, ale ja do wanny nie bede dawała tylko do basenu jak bedzie ciepło- będą się moje chłopaki pluskać razem hehe. obczaje też kłady elektryczne dla Domisia bo tesciowa coś przebąknęła więc ja już się uzbroje w informacje i ją wyślę gdzie trzeba hahahah
a i kuleczke do Pandory odbiorę-te co Adam z zakład ze mną przegrał hihihi
Emka- pytałaś kiedyś o te moją pandorkę, więc to nie są charmsy, bo charmsy są jako zawieszki na takich karabińczykach czy jak to się nazywa. A pandora to koraliki sa, w Aparcie nazywają się Beads i są tańsze a oryginalna Pandora to z Yes jest. ja nie pokaże mojej jeszcze bo to więś tańczy i śpiewa- każda kulka (koralik) z innej parafi- no totalna krasata ja! i ja nie mam na łańcuszku a na rzemyku długim co się 3 razy na rękę zaplata. planuję go zapełnić kulkami żeby jeden rząd był zielonkawy, drugi złoro żółty a trzeci pomarańczowo czerwony-żeby tak z koloru pna inny kolor przechodziło
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357246 przez [email protected]
ok dziewuszki
zmykam do łóżka pograć w Zeusa i pomolestować troszkę Adasia mojego...o ile mi się jeszcze będzie chciało, bo ostatnio to posucha jakaś :/
BANANOC!!!
(jak to mówi Domiś )
zmykam do łóżka pograć w Zeusa i pomolestować troszkę Adasia mojego...o ile mi się jeszcze będzie chciało, bo ostatnio to posucha jakaś :/
BANANOC!!!
(jak to mówi Domiś )
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357254 przez kima
Bananoc, bananoc
JA dzisiaj wylałam 7me poty, a ludziów było chyba ze 30 masakra, nie było gdzie stanąć, a jak już na matach leżeliśmy i nóżkami machali to się prawie z laskami obok pokopałam
Aaa i narazie czekam na wypłatę mą, żeby sobie strój kąpielowy jednoczęściowy zamówić na allegro, upatrzony już mam i będę też na ten basenik śmigać, bo w takim półprzezroczystym to wstyd z szatni przejść zanim do wody wskoczę
Madziaska o Twojej T to może lepiej nic nie napiszę!
Dorcia, Ty się nie spociłaś, a ze mnie kapało
A z Leni Twej to się uśmiałam, jak targała tego przystojniaka? On ma na imie Iwo? Cudaśna jest jak zwykle, Laleczka mała
Vestusiu Ty mam rozumieć cały czas pozujesz i robisz te zdjęcia? Właśnie jesteś w trakcie kolejnych błysków fleszy?
Sarenka trzymam za słowo z tymi fotkami A Ty na tabletach jakiś jesteś?
A ta laska co urodziła jak miała 5 lat.. masakra, ale ciekawe kto współżył z 5-latką?
Malinka, będzie dobrze
Lecim i ja, bo padam na twarz!
Dobranocka
JA dzisiaj wylałam 7me poty, a ludziów było chyba ze 30 masakra, nie było gdzie stanąć, a jak już na matach leżeliśmy i nóżkami machali to się prawie z laskami obok pokopałam
Aaa i narazie czekam na wypłatę mą, żeby sobie strój kąpielowy jednoczęściowy zamówić na allegro, upatrzony już mam i będę też na ten basenik śmigać, bo w takim półprzezroczystym to wstyd z szatni przejść zanim do wody wskoczę
Madziaska o Twojej T to może lepiej nic nie napiszę!
Dorcia, Ty się nie spociłaś, a ze mnie kapało
A z Leni Twej to się uśmiałam, jak targała tego przystojniaka? On ma na imie Iwo? Cudaśna jest jak zwykle, Laleczka mała
Vestusiu Ty mam rozumieć cały czas pozujesz i robisz te zdjęcia? Właśnie jesteś w trakcie kolejnych błysków fleszy?
Sarenka trzymam za słowo z tymi fotkami A Ty na tabletach jakiś jesteś?
A ta laska co urodziła jak miała 5 lat.. masakra, ale ciekawe kto współżył z 5-latką?
Malinka, będzie dobrze
Lecim i ja, bo padam na twarz!
Dobranocka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez kima.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357279 przez Dorciaition
Właśnie czytam o tej diecie Dukana. Chyba nie będę w stanie się na 100% jej trzymać. No ale zobaczymy.
Własnie Sarna ta 5latka to jakaś masakra.
Tak, to Iwo. Jest w 200% Polakiem
Kima dobrze masz. Mnie stresuje to, że jakoś się nie pocę mocno. Fakt- wracam do domu czerwona jak burak, ale nie spocona. A chciałabym poczuć w nosie, że się pomęczyłam.
Jak tak dużo dziewczyn to źle. Jakieś ograniczenie powinno być.
Fajnie masz z tym basenikiem.
Ha ha od rana Vestusia te foty robi Za to ile fotencji wrzuci
Sarna nakupujesz papki i pewno cukierki
No jak ładnie kibicujesz. Pompony miałaś?
BANANOC
Własnie Sarna ta 5latka to jakaś masakra.
Tak, to Iwo. Jest w 200% Polakiem
Kima dobrze masz. Mnie stresuje to, że jakoś się nie pocę mocno. Fakt- wracam do domu czerwona jak burak, ale nie spocona. A chciałabym poczuć w nosie, że się pomęczyłam.
Jak tak dużo dziewczyn to źle. Jakieś ograniczenie powinno być.
Fajnie masz z tym basenikiem.
Ha ha od rana Vestusia te foty robi Za to ile fotencji wrzuci
Sarna nakupujesz papki i pewno cukierki
No jak ładnie kibicujesz. Pompony miałaś?
BANANOC
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357288 przez Malina86
No przeczytalam Was
Vestusia super, ze Komunia sie udala...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gratuluje wytrwalosci w diecie- ja tez juz obkupilam sie we wszystkie bialkowe produkty i od jutra zaczynam.
Dorcia zdjecia Leni i Iwo super. Lenia niezla aparatka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kimuś wiele osob mowi do mnie wlasnie Malina
lusia nic nie rozumiem...wczesniej mi pisalas, ze Wy placicie za ksiegowego 150zl i jestescie na Vacie, a potem pisalas, ze za dzialalnosc bierze 400zl... Jak to?
My dzisiaj stracilismy pol dnia na zalatwianie wszystkiego z ta dzialalnoscia, oczywiscie dzieki T, otoz...
Dobranoc, buziaki.
Vestusia super, ze Komunia sie udala...
Gratuluje wytrwalosci w diecie- ja tez juz obkupilam sie we wszystkie bialkowe produkty i od jutra zaczynam.
Dorcia zdjecia Leni i Iwo super. Lenia niezla aparatka
kimuś wiele osob mowi do mnie wlasnie Malina
lusia nic nie rozumiem...wczesniej mi pisalas, ze Wy placicie za ksiegowego 150zl i jestescie na Vacie, a potem pisalas, ze za dzialalnosc bierze 400zl... Jak to?
My dzisiaj stracilismy pol dnia na zalatwianie wszystkiego z ta dzialalnoscia, oczywiscie dzieki T, otoz...
Dobranoc, buziaki.
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357293 przez Kredka
helloł nie było mnie tu trochę nadrobic...nie nadrobic...oto jest pytanie...
jest w pół do dwunastej eh a ja zamiast spac to na forum hahaha .Ostatnio wieczorem padam i nie mam sil odpisywać.
Najpierw egoistycznie cos o nas...
weekend spędzilismy na wsi, tzn na noc w domciu a dzien na wsi. BYło fajnie. Był gril, kiełbaski, objadłam sie jak bąk, dzieciaki szalały na podwórku a Mikus wygrzewał sie w słoncu w wózku. Miałam trochę luzu bo ciotki go nosiły na rączkach ale po za tym był grzeczny jak aniołek. Lubie takie dni kiedy całą rodziną siedzimy przy grilu na swiezym powietrzu..bo na co dzien blok, moje 4 kąty, ale własne kąty- co najważniejsze i kocham to moje miejsce nad zycie.
Wszędzie dobrze no ale w domciu najlepiej. Mikus tez widac ze szczesliwy w domciu bo zacieszał przeogromnie. Po kąpieli padł jak mucha haha chyba doznał szoku tlenowego, prawie caly weekend na dworzu.
Dzieciaczki sliczniusie. Rosną nam pociechy!!!
SARNA mina rewelka !!! Jaka Ty chudzinka!!!! Ta 5 latka to dziecinstwo ma zmarnowane. Dziecko urodzilo dziecko. Szok!
DORCIA 100 latek - spoznione ale szczere!!
LUSIA Ty narzekasz żeś gruba a tu wyszło szydło z worka!!! Taka l;aseczka że masz zakaz narzekania na figurę!!!!
MALINA masz los z wariatką nie ma co!! Usmiałam sie!!!
KIMA przypomnialo mi sie jak pisałas ze po nocy juz nie masz nabrzmiaych piersi. Ja juz od dawna mam raczej takie normalne piersi, bez gruzów a mimo to mleczka jest pod dostatkiem. Wiec nie masz sie co martwic.
Przepraszam, że wszystkim nie odp ale padam.
BANANOC!!! do jutra
jest w pół do dwunastej eh a ja zamiast spac to na forum hahaha .Ostatnio wieczorem padam i nie mam sil odpisywać.
Najpierw egoistycznie cos o nas...
weekend spędzilismy na wsi, tzn na noc w domciu a dzien na wsi. BYło fajnie. Był gril, kiełbaski, objadłam sie jak bąk, dzieciaki szalały na podwórku a Mikus wygrzewał sie w słoncu w wózku. Miałam trochę luzu bo ciotki go nosiły na rączkach ale po za tym był grzeczny jak aniołek. Lubie takie dni kiedy całą rodziną siedzimy przy grilu na swiezym powietrzu..bo na co dzien blok, moje 4 kąty, ale własne kąty- co najważniejsze i kocham to moje miejsce nad zycie.
Wszędzie dobrze no ale w domciu najlepiej. Mikus tez widac ze szczesliwy w domciu bo zacieszał przeogromnie. Po kąpieli padł jak mucha haha chyba doznał szoku tlenowego, prawie caly weekend na dworzu.
Dzieciaczki sliczniusie. Rosną nam pociechy!!!
SARNA mina rewelka !!! Jaka Ty chudzinka!!!! Ta 5 latka to dziecinstwo ma zmarnowane. Dziecko urodzilo dziecko. Szok!
DORCIA 100 latek - spoznione ale szczere!!
LUSIA Ty narzekasz żeś gruba a tu wyszło szydło z worka!!! Taka l;aseczka że masz zakaz narzekania na figurę!!!!
MALINA masz los z wariatką nie ma co!! Usmiałam sie!!!
KIMA przypomnialo mi sie jak pisałas ze po nocy juz nie masz nabrzmiaych piersi. Ja juz od dawna mam raczej takie normalne piersi, bez gruzów a mimo to mleczka jest pod dostatkiem. Wiec nie masz sie co martwic.
Przepraszam, że wszystkim nie odp ale padam.
BANANOC!!! do jutra
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Kredka.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357294 przez Malina86
Nie odpisalam wszystkim, bo zadzwoniła kuzynka i gadalysmy dwie godziny- ona ma równie przechlapane z teściowa (siostra mojego tescia).
Hania piękna gwiazda na spacerku, no i Daro mega przystojnie wygląda
Papa, mam nadzieje, ze Misia da pospać, bo jest prawie wpół do drugiej!
Hania piękna gwiazda na spacerku, no i Daro mega przystojnie wygląda
Papa, mam nadzieje, ze Misia da pospać, bo jest prawie wpół do drugiej!
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357309 przez katka
Witajcie
Nie pisze bo Olinka chora i strasznie marudna. Wczoraj bylismy u lekarza i ma antybiotyk a jak bedą dusnosci to i wziewny stryd. Nosek ma masakrycznie zawalony i ogólnie jest strasznie biedna Dodatkowo dziś i ja obudziłam sie z katarem i bólem gardła a głowa to mi chyba pęknie
Spóznione zyczenia dla wszystkich małych i dużych
malinka trzymaj sie dzielnie
Uciekam do mojego biednego baczka pa
Nie pisze bo Olinka chora i strasznie marudna. Wczoraj bylismy u lekarza i ma antybiotyk a jak bedą dusnosci to i wziewny stryd. Nosek ma masakrycznie zawalony i ogólnie jest strasznie biedna Dodatkowo dziś i ja obudziłam sie z katarem i bólem gardła a głowa to mi chyba pęknie
Spóznione zyczenia dla wszystkich małych i dużych
malinka trzymaj sie dzielnie
Uciekam do mojego biednego baczka pa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357334 przez Dorciaition
Witojcie
Kredzia Twoja T też zajebista. Bardzo czysta kobieta z niej Uważam tak samo jak Ty i nie wyobrażam sobie nie kąpać Leni codziennie. Zresztą wydaje mi się, że ona wie, że dopiero po kąpieli trzeba zasnąć na całą noc.
Twój małż niech się nie martwi, dobrze, że Miki rośnie. Pewnie po tacie bedzie duży
Co to za tablety, że tak schudłyście?
Z tymi spodniami dobry sposób. Ja ostatnio kupiłam sukienkę na allegro, chciałam ją dać bratowej, bo mi za mała, ale jednak nie. Schudnę do niej (mam nadzieję)
Vestusia gdzie nam zaginęłaś? Zuzia dziś dyskutowała? Lenia tak Od 2;20 do 3.
Coś czuję, że z tego mojego dziecka to będzie brój. Byliśmy na szczepieniu, nie dała się nawet zbadać słuchawkami, bo ciągle je łapała, musiałam jej ręce trzymać.
Mam już wprowadzać gluten. No i jak skończy 6 miesięcy to Bebilon 2, a ja już mam zmieszany z jedynką.
Co do tej kreski mówiła, że się wchłonie, wcale się nią jakoś nie przejęła.
Lencia waży 7660 g.
Miłego dnia kobietki.
Gdyby nie Krzysiu to od dziś bym się opalała na Teneryfie Ale ciesze sie w sumie.
Kredzia Twoja T też zajebista. Bardzo czysta kobieta z niej Uważam tak samo jak Ty i nie wyobrażam sobie nie kąpać Leni codziennie. Zresztą wydaje mi się, że ona wie, że dopiero po kąpieli trzeba zasnąć na całą noc.
Twój małż niech się nie martwi, dobrze, że Miki rośnie. Pewnie po tacie bedzie duży
Co to za tablety, że tak schudłyście?
Z tymi spodniami dobry sposób. Ja ostatnio kupiłam sukienkę na allegro, chciałam ją dać bratowej, bo mi za mała, ale jednak nie. Schudnę do niej (mam nadzieję)
Vestusia gdzie nam zaginęłaś? Zuzia dziś dyskutowała? Lenia tak Od 2;20 do 3.
Coś czuję, że z tego mojego dziecka to będzie brój. Byliśmy na szczepieniu, nie dała się nawet zbadać słuchawkami, bo ciągle je łapała, musiałam jej ręce trzymać.
Mam już wprowadzać gluten. No i jak skończy 6 miesięcy to Bebilon 2, a ja już mam zmieszany z jedynką.
Co do tej kreski mówiła, że się wchłonie, wcale się nią jakoś nie przejęła.
Lencia waży 7660 g.
Miłego dnia kobietki.
Gdyby nie Krzysiu to od dziś bym się opalała na Teneryfie Ale ciesze sie w sumie.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357379 przez [email protected]
ło matko przenajświętsza Kredziu!!!
Ty się tan nigdy nie wprowadzaj bo teście to widze jakte chłopy pańszczyźnane!!!
mi tez nie zawsze chce się kąpać, no ale wtedy szybki prysznic żeby chociaż się opłukać!
zawsze myje sprzęty, stopy, pachy i cyce, a przy zlewie wiadomo buzię i paszczu
Adam jakpo pijaku w łóżku wyląduje to zawsze gonie go do łazienki żeby sprzęt umył-bo mu zgnije i odpadnie-ta zawsze tłumacze hahaha
Malinka-trzebało T przytaknąć i iść po swojemu. jednak co by się nie działo pożądnej pomocy od nich nie uzyskasz! fajnie ze nowa księgowa równa babka i dzisiaj za Was zaniesie
Dorcia-ale ja bym się tak popociła tam z Tobą, ale powiem Ci że nawet jak się nie pocisz to i tak przecież schudniesz bo to zawsze dodatkowy ruch!
Dorcia oczywiscie ze cukierki wezme hehehehe
Lenka slicznie wazy, musialas miec ubaw z tymi słuchawkami:)
...ja tam był płakała za teneryfa:/
Kima-że ja na tabletkach? na jakich? żart? bo w końcu nie skumałam
Katka-dużo duzo zdrówka dla Olinki i dla Ciebie-a steryd wziewny to czemu? astma jakaś?
Ty się tan nigdy nie wprowadzaj bo teście to widze jakte chłopy pańszczyźnane!!!
mi tez nie zawsze chce się kąpać, no ale wtedy szybki prysznic żeby chociaż się opłukać!
zawsze myje sprzęty, stopy, pachy i cyce, a przy zlewie wiadomo buzię i paszczu
Adam jakpo pijaku w łóżku wyląduje to zawsze gonie go do łazienki żeby sprzęt umył-bo mu zgnije i odpadnie-ta zawsze tłumacze hahaha
Malinka-trzebało T przytaknąć i iść po swojemu. jednak co by się nie działo pożądnej pomocy od nich nie uzyskasz! fajnie ze nowa księgowa równa babka i dzisiaj za Was zaniesie
Dorcia-ale ja bym się tak popociła tam z Tobą, ale powiem Ci że nawet jak się nie pocisz to i tak przecież schudniesz bo to zawsze dodatkowy ruch!
Dorcia oczywiscie ze cukierki wezme hehehehe
Lenka slicznie wazy, musialas miec ubaw z tymi słuchawkami:)
...ja tam był płakała za teneryfa:/
Kima-że ja na tabletkach? na jakich? żart? bo w końcu nie skumałam
Katka-dużo duzo zdrówka dla Olinki i dla Ciebie-a steryd wziewny to czemu? astma jakaś?
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #357452 przez Dorciaition
Sarna Kimie chyba chodziło o anty.
Ubaw był, nie mogliśmy sobie z Lenką poradzić. Porwała też cały ten papier na którym leżała. Brój z niej nieziemski.
Sarna na Teneryfe przyjdzie jeszcze czas, mam nadzieję Teraz czekam na info od moich czy dolecieli. Mam nadzieję, że chociaż jakis prezent mi przywiozą
Ha ha pilnuj Adama żeby mu sprzęt nie zgnił he he
Malinko co dziś u Ciebie na śniadanko? U mnie 2 jajca z musztardą. Nie za dużo? I tak jestem głodna. :/ umrę.
Ubaw był, nie mogliśmy sobie z Lenką poradzić. Porwała też cały ten papier na którym leżała. Brój z niej nieziemski.
Sarna na Teneryfe przyjdzie jeszcze czas, mam nadzieję Teraz czekam na info od moich czy dolecieli. Mam nadzieję, że chociaż jakis prezent mi przywiozą
Ha ha pilnuj Adama żeby mu sprzęt nie zgnił he he
Malinko co dziś u Ciebie na śniadanko? U mnie 2 jajca z musztardą. Nie za dużo? I tak jestem głodna. :/ umrę.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357456 przez kima
Hejka, my zaraz mykamy na szczepienie, jest od 11 do 13, a Kubuś właśnie zasnął, nie szło go przetrzymać
Sarnucha chodziło mi o tabsy anty? Jak tam fikacie z Adaśkiem sorki, że tak pytam jak okres miałam raz po ciąży i cholera nie dostałam następnego, pewnie przez cyca więc trza inaczej kombinejszyn
Dorcia co to znaczy "brój" pierwsze słyszę takie słowo, u nas się tak nie mówi Dorcia kupiłaś ten stanik sportowy? Upatrzyłaś coś na allegro? Bo bym od Ciebie zpapugowała Ty nawet chyba też miseczkę D masz? chociaż ja chyba się na E przerzucę, bo z moich staników z przed ciąży mi cycuchy wypływają
Kredeczko, to dobrze, że u Ciebie też cycuchy miękkie. Mikuś pewnie z tych dużych dzieciaczków, bo Twój małż z tego co widziałam na fotach to konkretny facet jest, a Ty taka pchełka przy nim Teściowa do dogieła z tym myciem, ludzie, mamy XXI wiek! Masakrejszyn! Ja karmię 3 razy dziennie cycuchem dalej, to chyba był jakiś jednorazowy wypadek, że mleko nie leciało (chwała Bogu!). Ale już nie traktuje tego jak normalny posiłek, bo wiem, że nie ma tego wiele i 2 razy dziennie daję już flachę, bo nie najadał się, poza tym niedługo wracam do pracy
Suari czy Ty nie miałam jakoś w tych dniach dać Igorka do żłobka? czy coś mi się pokręciło
Malina to Ci pomogła czarownica! Ah, że skusiliście się na tę jej pomoc! Już będziecie chyba mieli teraz niezłą nauczkę
A te tabletki to znam, czy to nie są przypadkiem ADIPEX Kredziu? też na nich byłam i też dużo schudłam. Rzeczywiście, mogły przede mną leżeć torty, ciasteczka, batoniki, cukierki, obiadki i na nic nie miałam ochoty
ok, lece się zbierać, ciekawe ile waży Kubuś
Sarnucha chodziło mi o tabsy anty? Jak tam fikacie z Adaśkiem sorki, że tak pytam jak okres miałam raz po ciąży i cholera nie dostałam następnego, pewnie przez cyca więc trza inaczej kombinejszyn
Dorcia co to znaczy "brój" pierwsze słyszę takie słowo, u nas się tak nie mówi Dorcia kupiłaś ten stanik sportowy? Upatrzyłaś coś na allegro? Bo bym od Ciebie zpapugowała Ty nawet chyba też miseczkę D masz? chociaż ja chyba się na E przerzucę, bo z moich staników z przed ciąży mi cycuchy wypływają
Kredeczko, to dobrze, że u Ciebie też cycuchy miękkie. Mikuś pewnie z tych dużych dzieciaczków, bo Twój małż z tego co widziałam na fotach to konkretny facet jest, a Ty taka pchełka przy nim Teściowa do dogieła z tym myciem, ludzie, mamy XXI wiek! Masakrejszyn! Ja karmię 3 razy dziennie cycuchem dalej, to chyba był jakiś jednorazowy wypadek, że mleko nie leciało (chwała Bogu!). Ale już nie traktuje tego jak normalny posiłek, bo wiem, że nie ma tego wiele i 2 razy dziennie daję już flachę, bo nie najadał się, poza tym niedługo wracam do pracy
Suari czy Ty nie miałam jakoś w tych dniach dać Igorka do żłobka? czy coś mi się pokręciło
Malina to Ci pomogła czarownica! Ah, że skusiliście się na tę jej pomoc! Już będziecie chyba mieli teraz niezłą nauczkę
A te tabletki to znam, czy to nie są przypadkiem ADIPEX Kredziu? też na nich byłam i też dużo schudłam. Rzeczywiście, mogły przede mną leżeć torty, ciasteczka, batoniki, cukierki, obiadki i na nic nie miałam ochoty
ok, lece się zbierać, ciekawe ile waży Kubuś
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #357494 przez [email protected]
Kima-brój że broi-nie niegrzeczna, psój bo psoci takie tam:)
ja nie biore tabletek zadnych myslalam ze o co innego ci chodzi:)
ok to takna szybkiego bo już wychodze
pa
ja nie biore tabletek zadnych myslalam ze o co innego ci chodzi:)
ok to takna szybkiego bo już wychodze
pa
Moderatorzy: ilona